Каталог

Зв'язатися

RU
UA
Сервіси

Акумуляторний пилотяг — альтернатива для комфортного прибирання: кому підійде девайс?

У вас напружений графік і купа щоденних справ, але при цьому хочеться встигнути навести чистоту у власному будинку? Вихід завжди є, адже весь процес прибирання можна спростити в рази, якщо під рукою є потрібні інструменти. Так, безпровідний пилотяг — це сучасна альтернатива традиційним девайсам і одночасно незамінний помічник, з яким прибирання підлоги, килимів та меблів стає приємним ритуалом, на який можна витрачати значно менше часу та зусиль. Тож сьогодні ми детально поговоримо про плюси акумуляторного пилотяга та з’ясуємо, для кого такий девайс стане по-справжньому вигідною інвестицією у власний комфорт.

Як влаштований акумуляторний пилотяг?

Хоча прилад виконує ті ж функції, що і звичні провідні моделі, — він має деякі конструктивні особливості. Очевидно, найперше, — це відсутність проводів: замість цього він оснащений акумулятором, який потрібно час від часу ставити на підзарядку. При цьому батарея може бути як постійною, так і змінною. Останню простіше заряджати та заміняти за потреби.


Єдиний елемент, що напряму контактує з підлогою, — це щітка на коліщатах. А в самій ручці вже вбудовані основні робочі деталі: корпус з мотором, пилозбірником та очисні фільтри. Такий гаджет може бути мультифункціональним: його використовують для очищення підлоги та різного роду меблів, від шаф до ліжок чи диванів. Серед інших також є моделі, в яких передбачено функцію вологого прибирання: вони ефективні у боротьбі з рідкими забрудненнями на паркеті, лінолеумі, плитці або ж на іншій твердій поверхні.

Аккумуляторный пылесос Dreame

Переваги бездротового пилотяга

Що ж, давайте детальніше розглянемо всі переваги, аби вам було легше зорієнтуватись та зробити правильний вибір.

Розумний комфорт без шнурів

Акумуляторні девайси — це про зручність. З ними вам не доведеться плутатись в шнурах, перечіпатись через масивний корпус чи пересувати громіздку конструкцію між кімнатами. Просто натискаєте кнопку живлення на ручці компактного помічника — і можна одразу чаклувати чистоту у своєму домі.

Мобільність

Цей пункт плавно витікає з попереднього. Можливо, за межами вашого будинку є зона, яку раніше доводиться прибирати віником або ж прокладати подовжувач через усе подвір’я? Оскільки девайс не потрібно прив’язувати до розташування розеток, — вашу свободу ніщо не обмежує. Беріть гаджет туди, де раптово виник стихійний безлад: і неважливо, чи це сходи на другому поверсі, вулична альтанка, шафа на горищі або ж салон вашого автомобіля.

Аккумуляторный пылесос Dreame

Потужне очищення

НДехто вважає, що бездротові пилососи поступаються силою всмоктування іншим аналогам. Але насправді ж, більшість таких сучасних апаратів мають все потрібне для того, аби ви могли провести повноцінне прибирання квартири. Моделі пропонують достатньо високу потужність двигуна, а деякі, — ще й спеціальні щітки для ретельного очищення від дрібного сміття, ворсу та шерсті.

Менше шуму — більше комфорту

Традиційно джерелом шуму в пилотягах завжди був двигун. А оскільки акумуляторні гаджети його не мають — то і працюють значно тихіше. Тому з ними відпадає дилема: увімкнути девайс о шостій ранку чи відкласти прибирання на потім. Очищайте дім у будь-який час, без ризику потривожити когось з домашніх.

Універсальний помічник

Потрібно дістатись до крихт під низьким диваном, пропилососити пил за шафою чи зібрати сміття між сидіннями авто? Такий маневрений девайс з легкістю прибере в складних ділянках, у кутах та вузьких щілинах. До того ж в комплекті часто поставляється набір різноманітних насадок, а сам гаджет можна трансформувати у ще більш мініатюрну версію.

Аккумуляторный пылесос Dreame

Не підлогою єдиною: очищення меблів

Легко очистити дерев’яні меблі чи видалити пилових кліщів зі свого улюбленого дивану? Це можливості, які стають реальністю завдяки акумуляторним девайсам. Адже з ними ви можете позбутись від будь-яких алергенів, які оселились у постільній білизні, подушках чи матрацах.

Компактна конструкція

Безпровідні гаджети можна розмістити буквально в будь-якому куточку своєї квартири. Компактний корпус ви можете заховати у шафу, покласти під ліжко, поставити за двері чи в інше підхоже місце. Іноді для зберігання використовують тримачі, закріплені на стіні: при чому вони ж одночасно слугують і станцією підзарядки.

Жодної мороки з пилозбірниками

Ще один плюс полягає в тому, що деталі легко від’єднуються, а це дає змогу очищати їх більш ретельно. Щоб витрусити зібране сміття, тут не потрібно танцювати з бубном, як це часто буває зі звичними мішками для пилу. Знімні контейнери зручно обслуговувати: достатньо їх просто від’єднати, спорожнити, промити та поставити на місце.

Традиційний провід чи сучасний акумулятор: що обрати для своїх потреб?

Якщо для вас в пріоритеті комфорт, мобільність та простота у використанні, то бездротовий девайс — той самий ідеальний варіант. На ринку є багато апаратів, які на одному заряді батареї можуть відпрацювати близько 30-40 хвилин. Цього має вистачити для ретельного очищення квартири середнього розміру. Однак якщо вам потрібен помічник для прибирання великого заміського будинку, — то тут підійдуть не всі портативні моделі, і потрібно відшукати прилад з покращеною автономністю. Бо інакше — просто не вистачить часу роботи, аби ви могли обійти велику площу без перерв на підзарядку.

Попри всі переваги, акумуляторні девайси, як правило, дорожче своїх провідних побратимів. Хоча зручність, комфорт та значна економія часу — це своєрідна компенсація, яка повністю виправдовує вартість помічника. Плюс до всього, прилад не потребує додаткових витрат на змінні деталі на кшталт мішків чи фільтрів.

Для кого такий девайс може стати мастхевом?

Найперше, він ідеально підійде для щоденного прибирання невеликих квартир та будинків. Це справді крутий варіант, якщо у вас є діти чи домашні тварини, і вдома часто виникає сміттєвий хаос на підлозі. Бездротовий пилотяг дає можливість у будь-який момент усунути точковий безлад кількома рухами. Обравши його, ви отримаєте прості рішення для збирання пилу та шерсті в тому числі із м’яких меблів.


Портативний пилотяг дає можливість дістатись туди, де незручно працювати стаціонарним апаратом: це можуть бути високі полиці, карнизи чи підвіконня. Крім того, гаджет спростить прибирання ділянок поза будинком, де немає електроживлення: наприклад, внутрішнього дворика чи тераси. А також стане незамінним помічником для власників авто.

Аккумуляторный пылесос Dreame

Який бездротовий пилотяг обрати?

Враховуючи весь асортимент, який на сьогодні представлений на ринку, все, що вам залишається, — це обрати варіант, оптимальний за функціоналом та ціною. Наприклад тим, хто шукає бездротового помічника, який вміє одночасно пилососити та якісно мити підлогу, — варто придивитись до таких моделей, як Dreame H11 max та Dreame H12.


Якщо ж говорити про рейтинг кращих акумуляторних пилотягів, то тут першу сходинку справедливо займає Dreame V11. І недарма: він потужний, пропонує легке керування, гнучкі налаштування всмоктування та високу автономність. І все це — за справедливою ціною. З ним стає непринциповим розмір вашого будинку, адже одного заряду вистачає на 60 хвилин безперервної роботи.


Це також геніальне рішення для власників чотирилапих друзів, і тих, хто схильний до алергії: бо Dreame V11 знає, як професійно боротись із шерстю та сплутаним волоссям. Він підходить як для твердої підлоги, так і для килимів з низьким ворсом. А для того, щоб зробити пристрій ще більш універсальним та використовувати його у вузьких місцях, стрижневу конструкцію можна з легкістю трансформувати у ручний варіант.

Аккумуляторный пылесос Dreame