Каталог

Зв'язатися

RU
UA
Сервіси

InMotion – стильний електротранспорт для дорослих та дітей

Початок ери прогулянкового транспорту

Гіроборди, гіроскутери, сигвеї, моноколеса, електровелосипеди, скейтборди та самокати – що ж у них такого особливого? Почнемо з того, що цей вид транспорту дуже зручний, коли потрібно проїхати кілька кварталів, минаючи пробки на дорогах. До того ж він досить швидкий – деякі моделі розганяються до 60 км/год, чим не можуть похвалитися класичні велосипеди без електромотора. Для людей з проблемами опорно-рухового апарату або судинними захворюваннями подібні рішення беруть на себе частину навантаження під час їзди. А тим, кому в дитинстві так і не подарували вертольотик на радіокеруванні, електротранспорт компенсує «втрачені роки».


InMotion створена лише для електротранспорту

У 2017 році корпорації не соромляться пробувати свої сили в різних нішах, але якість кінцевих продуктів найчастіше залишає бажати кращого. Так, наприклад, автовиробник BMW не гидує випускати велосипеди під своїм ім'ям – але чи такі вони хороші, як і їхні автомобілі? На тлі представників «нової школи» бренд InMotion вирішив піти протилежним шляхом і зосередився тільки на одному напрямку – електротранспорті.



Чому раніше ніхто не чув про нього? Як і компанія Xiaomi, InMotion заявили про себе зовсім недавно, а саме у 2012 році. Проте, це не завадило хлопцям у найкоротший термін налагодити масове виробництво та стати одним із лідерів ринку електротранспорту. Не зупиняючись на досягнутому, InMotion вже дістався Східної Європи, включаючи Україну.


InMotion приваблює стильним дизайном, компактністю, різноманітністю моделей та функціональністю»

У чому перевага InMotion на тлі конкурентів? Насамперед, це компактні габарити - гаджети легко складаються і розкладаються, не займаючи багато місця в будинку: самокат легко поміститься в комору, а велосипед залізе в шафу або примоститься в кутку балкона.



У модельному ряді InMotion є пристрої для дорослих та дітей, доступні у кількох кольорах. Для нічного катання передбачено підсвічування, яке допоможе іншим пішоходам та водіям заздалегідь помітити людину та уникнути зіткнення.

Програма InMotion розширює можливості електротранспорту

Регулювати підсвічування та режими роботи електротранспорту можна за допомогою смартфона на iOS або Android та фірмової програми InMotion. Також софт записує персональну статистику ваших пригод і дозволяє ділитися враженнями з іншими людьми, адже інформація буде доступна в особистому кабінеті.




E-Bike P1 – компактний електровелосипед, орієнтований на міські вулиці

На українському ринку представлено кілька пристроїв компанії InMotion. Серед автономних велосипедів у продажу доступний E-Bike P1, який призначений для повсякденної їзди та активного відпочинку (байк пропонує три режими: новачок, досвідчений користувач та професіонал).



Існує дві модифікації даного велосипеда: Standart та High. Просунута версія оснащена подвійними гальмівними дисками та додатковою батареєю, що збільшує пробіг з 25 до 50 км. Крім того, панська модель має потужніший двигун і розганяється до 30 км/год (бюджетна - до 20 км/год). Обидві версії доступні у двох колірних рішеннях: чорно- та біло-оранжевому (стандартна) та чорно- та біло-золотистом (модифікована).

Звичайним самокатом вже нікого не здивуєш, а от електро – цілком

Lively E-Scooter - це дизайнерський електросамокат для дорослих, що зовні нагадує гоночний спорткар Ferrari. У кермо апарату вбудований LCD-індикатор, що відображає поточну швидкість пересування. Самокат може проїхати до 30 км за максимальної швидкості 25 км/год. Пристрій захищений від попадання пилу та вологи за стандартом IP65 - можна не боятися, що воно зіпсується під зливою або вийде з ладу через невеликий клаптик пилу на мікросхемах.


Дизайнерські моноколеса V5D і V8 – для тих, чиї смаки дуже специфічні

Любителям гострих відчуттів розробник рекомендує стильні моноколеса. Модель V5D розганяється до 25 км/год і орієнтована на 40-кілометрові прогулянки. Для ще більш екстремального відпочинку пропонується рішення під назвою V8, здатне розігнатися до 30 км/год і подолати відстань в 50 км. Обидві новинки захищені від вологи та пилу, мають зручну ручку для транспортування та яскраве підсвічування.