Каталог

Зв'язатися

RU
UA
Сервіси

Інтелектуальні пристрої Polar

Активний спосіб життя - це не обов'язково інтенсивне зайняття спортом. Біг, тривалі прогулянки, подорожі, велосипед – невід'ємна частина життя багатьох людей. Прості та водночас функціональні пристрої, що дозволяють збирати інформацію про Ваші тренування та фізичний стан, при цьому залишаючись звичайними підручними речами, як годинник, вже давно вкоренилися у повсякденне життя кожного. Відомий бренд Polar спеціалізується на спортивній електроніці, в якій кожен зможе розгледіти щось своє.

Залишайтесь у центрі подій

Розумний годинник Polar вміє підключатися до смартфону для отримання будь-яких сповіщень, що приходять Вам у процесі роботи, занять або прогулянки. Залишайтеся в курсі всіх дзвінків, новин із соцмереж та програм, де б ви не знаходилися. Годинник сповіщає про заплановані в календарі зустрічі і піклується про вашу пунктуальність.
З іншого боку, Polar - це потужний спортивний інструмент, здатний відстежувати вашу фізичну активність, підраховувати пройдену дистанцію, спалені калорії, повідомляючи вам про прогрес у покращенні рівня підготовки.



Polar також піклується про сон, надсилаючи відомості до веб-сервісу та програми Polar Flow. Якщо ви перебуваєте в положенні сидячи більше 55 хвилин, пристрій нагадує вам вібрацією про те, що час стати і зробити перерву на фізичну активність під час повсякденних справ.



Особистий фітнес-тренер Polar

Фітнес-трекер Polar – це нове покоління спортивних пристроїв, що відрізняється компактним розміром та простотою. Їхня робота заснована на показниках серцевого ритму. Виконуючи вправи або перебуваючи у спокої, ви отримуєте персональні рекомендації та планування активності. За допомогою індивідуальних властивостей організму, система розраховує калорії.


Функціоналу фітнес-трекера достатньо, щоб вважати його повноцінним помічником для досягнення спортивних результатів або простих повсякденних завдань. Polar надає більше сотні різних спортивних профілів, що дає можливість вибрати профіль, що відповідає вашим тренуванням, а також отримувати спеціальні звіти та огляди для кожного виду спорту. Усі спортивні профілі мають конкретну логіку та надають вам найточніші дані. Керуйте спортивними профілями на веб-сервісі Polar Flow.

Змінні браслети Polar

Гама кольорових поєднань браслетів Polar широка, завдяки чому легко підібрати під себе. Яскраві браслети можна завжди легко змінювати в залежності від настрою та стилю. Для пристроїв A360 доступні такі кольори: білий, чорний, рожевий, блакитний і сірий, а для A300 ще й жовтий. Матеріал виготовлення: силікон.



Ваги Polar Balance

Ваги разом з фітнес-трекерами Polar є комплексом інтелектуальних інструментів, що дозволяє відстежувати свій цілодобовий рівень активності, контролювати харчування та тренування для оптимізації ваги та фізичної підготовки. Для повної підтримки підключайте ваги до фітнес-трекера та безкоштовної програми Polar Flow та виконуйте вказівки.


Основним показником, що досліджується вагами, є індекс маси тіла (BMI). Цей параметр створено для первинної діагностики фізіологічного стану людини, саме ступеня ожиріння та ризику супутніх захворювань. Ваги Polar Balance розроблені з урахуванням того, що вони будуть використовуватися щодня. Великий дисплей забезпечує легку читаність цифр. Маючи гарний скляний корпус, захищений від бризок, ці ваги добре виглядатимуть у вас вдома і зможуть довго підтримувати вашу мотивацію.