Каталог

Зв'язатися

RU
UA
Сервіси

Найкращі гаджети Xiaomi для догляду за собою, краси та гігієни: ТОП-7

Чого тільки Xiaomi не робить! Іноді здається, що немає такого пристрою, за який ще не взялася компанія-гігант. І сьогодні ми поговоримо про один із напрямків, а саме, догляд, гігієну та красу.

1. Розумна зубна електрощітка Xiaomi Mi T500

xiaomi

Чи не наважуєтеся перейти зі звичайної щітки на електричну? Спробуйте Xiaomi Mi T500 з частотою коливань 31 000 разів на хвилину - вам точно сподобається! Інноваційні американські закруглені щетинки DuPont не травмують ясна, але чудово справляються з нальотом і запобігають появі карієсу. А розумні датчики допоможуть проаналізувати порожнину рота і ретельно її доглядати.


2. Електробритва Xiaomi Soocas ET2

xiaomi

Забудьте про порізи, роздратування і пропущені ділянки, електробритва Xiaomi Soocas ET2 зробить процес гоління комфортним та приємним. Унікальне лезо з ріжучої пластини та сітки, тому їм неможливо травмувати шкіру. А бездротова конструкція, водонепроникність і простота експлуатації роблять роботу з бритвою ще приємнішою.


3. Фен для волосся Xiaomi Mi Ionic

xiaomi

Роздроблені іони вологи під час сушіння феном Xiaomi Mi Ionic насичують волосся, щоб воно завжди залишалося здоровим і гладким. Інтелектуальний NTC-режим контролю температури не дозволить волоссю пересохнути та пошкодиться. А потужності 1800 Вт достатньо, щоб висушити волосся швидко без втрати зайвої вологи.


4. Фітнес-браслет Xiaomi Mi Band 4

xiaomi

Ми не втомимося повторювати, що Xiaomi Mi Band 4 — найкраще, що трапилося зі світом пристроїв, що носяться! Бюджетний, але дуже функціональний, браслет контролює сон, має 6 режимів для відстеження фізичної активності, ніжно будить вібрацією, показує всі повідомлення, погоду, нагадування і дуже зручний. А ще він повністю водонепроникний!


5. Випрямляч для волосся Xiaomi Yueli

xiaomi

Випрямити? Накрутити? Так так, щоб не пошкодити волосся за їх довжиною? З випрямлячем Xiaomi Yueli это возможно! Вы моете выбрать нужную вам температуру нагрева, зависимо от жесткости волос, работать без провода, а ионизатор позаботится о качестве волос, блеске и эластичности.


6. Ваги Xiaomi Mi Smart Scale 2

xiaomi

З додатком Mi Fit ви отримуєте повний аналіз свого тіла: динаміку ваги, індекс маси, відстеження зусилля балансування, а також поради щодо оптимізації ваги. Високоточні датчики ваг Xiaomi Mi Smart Scale 2 і потужний Bluetooth 5.0 порадують стабільною роботою, а гостьовий режим та запам'ятовування всіх членів сім'ї роблять ваги підходящими для кожного.


7. Очищувач повітря Xiaomi Mi Air Purifier 2С

xiaomi

Чисте повітря, як ніщо інше, важливе для хорошого імунітету та міцного здоров'я. Очищувач повітря Xiaomi Mi Air Purifier 2С затримує до 99,97% шкідливих вірусів, бактерій та мікроорганізмів, легкий в управлінні та суперстильний.