Каталог

Зв'язатися

RU
UA
Сервіси

Новинка Dreame L10s Ultra: потужний пилосос, який ідеально миє підлогу

Новий флагманський робот-пилосос від компанії Dreame — це технології, які роблять автоматизоване очищення будинку реальністю. Dreame L10s Ultra. переверне ваше уявлення про догляд за домом, і стане вірним помічником у прибиранні, адже добре знає, як створити атмосферу чистоти та комфорту будь-де. Але чим же він особливий, і що на практиці означає 3D-навігація, потужне всмоктування, вдосконалена технологія штучного інтелекту та функція самоочищення? Давайте розбиратись разом!


З дизайном у розумної техніки від Сяомі все, як завжди, — просто та вишукано: універсальний білий колір та стриманий мінімалізм як вічна класика. З точки зору конструкції — це традиційна кругла форма, яка притаманна більшості роботизованих пилотягів на ринку. Якість збірки на високому рівні, нічого не люфтить. Сам робот — компактний та займає мало місця, але варто також зважати на габарити базової станції, висота якої — близько 57 см. А отже для неї, як не крути, в домі доведеться виділити окреме місце.

Розумний підхід до прибирання

З цікавого ви могли помітити маленькі деталі: датчик LiDAR, прихований під невеликою вежею на верхній частині корпусу, та камеру, розташовану на передній панелі. Так, Dreame зробила ставку на комбінацію лазерної технології, новітньої RGB камери та штучного інтелекту. І результат вийшов справді крутим: в тесті робот завжди знає, куди прямувати, переміщається по квартирі максимально точно та обережно. Але при цьому він упевнено об’їжджає всі перепони на шляху, будь то маленькі кубики LEGO чи навіть пласкі предмети.


Покращена робота AI Action разом з 3D-структурованим освітленням — це можливість миттєво вивчати ваш будинок, швидше створювати 3D-карти та з легкістю прибирати навіть при слабкому освітленні. А вбудовані датчики падіння — приємний бонус для тих, у кого вдома є сходи. В цілому ж стратегія очищення адаптована так, що девайс спочатку аналізує інтер’єр кімнати, тип підлогового покриття та наявність перешкод, а вже після цього — автоматично генерує оптимальний, найкоротший шлях. Все працює без нарікань, пропущених зон та застрягання, а роботу помічника не потрібно контролювати.

Новинка Dreame L10s Ultra

Підлога, вимита до блиску: секрети ефективної боротьби з брудом

Знову хтось з домашніх приніс на взутті вуличного бруду, діти створили на кухні хаос з творчими візерунками на підлозі, або ж ваш пухнастий друг розніс наповнювач по всій кімнаті? Dreame L10s знає як професійно впоратись з будь-якою халепою, і для цього він має усе необхідне. Головний елемент — це дві ротаційні швабри, що обертаються в різних напрямках зі швидкістю 180 разів за хвилину, і разом з тим протирають поверхню під сильним тиском. Насадки кріпляться на магнітах, а тому за потреби ви можете легко їх зняти.


Під кришкою станції знаходяться два великих резервуари на 2,5 літри: один — для чистої води, а інший — для брудної. З першого контейнера чиста рідина також надходить безпосередньо до робота-пилотяга (він має окрему ємність на 80 мл). Після кожного протирання девайс повертається до станції: там нижні подушечки начисто промиваються та висушуються гарячим повітрям, тоді як відпрацьована вода потрапляє до окремого бака. А отже гаджет не просто розтирає бруд по підлозі, а ретельно очищає будь-яку поверхню: від дерев’яного паркету до плитки чи вінілу. З акумулятором Li-Ion на 5200 мАг пилотяг безперервно працює до 210 хв (3,5 год) на середній потужності, і при цьому встигає охопити площу до 200 м.кв.


За потреби ви можете увімкнути функцію уникнення килимів під час вологого прибирання. В іншому випадку пилотяг автоматично підніме мийні подушечки, коли заїде на килим, щоб ненароком його не намочити. Тобто, замість того, щоб програмувати два окремих цикли, ви можете провести комплексне очищення, коли помічник не лише пилососить, але і миє підлогу.


А як щодо мийних засобів? Час розповісти вам про ще одну фішку роботизованого помічника, яка вигідно вирізняє його з-поміж конкурентів. В комплекті з девайсом поставляється спеціальний картридж з рідиною для миття. Все працює максимально просто: ви вставляєте його у базову станцію — і вуаля: в процесі прибирання розчин автоматично додається до свіжої води, та зволожує подушечки для швабри. А у підсумку ви отримаєте приголомшливий результат: підлогу, що сяє чистотою та свіжістю.

Новинка Dreame L10s Ultra

Ретельне сухе очищення: на що здатен L10s Ultra?

Потужна сила всмоктування 5300 Па та покращена конструкція щітки — це поєднання, яке дозволяє зворушити найдрібніші часточки сміття. Завдяки цьому девайс ефективніше видаляє пил та інший бруд навіть зі складних ділянок. І на практиці він показує крутий результат як на паркетній дошці, так і на килимовому покритті. Крім того, рівень гучності в стандартному режимі знижено до 59 дБ, щоб вас не відволікав сторонній шум.


Ще один мегакорисний апгрейд — це основна щітка: тут традиційну щетину замінили на силікон. Крім того, що він є більш довговічним та краще прилягає до поверхні, є ще один плюс. Вам не доведеться постійно чистити щітку від сплутаного волосся чи грудок шерсті, навіть якщо ви — власник кількох чотирилапих пухнастиків.


Як працює автоматичне спорожнення? Спочатку весь пил, зібраний роботом, потрапляє у пилозбірник об’ємом 350 мл. Потім базова станція сама видуває його до свого вакуумного мішка, що розрахований на 3 літри сміття. А отже вам не доведеться нічого очищати вручну: достатньо лише раз на два місяці зняти наповнену сумку та замінити її на нову. Просто, зручно та гігієнічно.

Новинка Dreame L10s Ultra

Автоматизоване прибирання за розкладом, та дистанційний контроль для вашого комфорту

Потрібно налаштувати подачу води, збільшити силу всмоктування або ж запрограмувати індивідуальний графік прибирань на тиждень вперед? Робіть усе одним дотиком у додатку «Xiaomi Home» або «Dreamehome», та оптимізуйте очищення під власні потреби. Прямо у себе в смартфоні ви зможете створити 3D-карти усіх кімнат та поверхів, окреслити пріоритетні та заборонені зони, або ж розділити кімнати на сегменти віртуальними стінами. Інтерфейси та можливості обох програм — майже однакові, але у Mi Home немає опції віддаленого моніторингу через камеру робота.


Можна управляти помічником, навіть не беручи до рук телефона? Саме так, адже девайс синхронізується з голосовими помічниками Google Assistant, Amazon Alexa та Siri. Запускайте потрібний сценарій однією командою — і пилотяг прибере крихти коло дивану чи плями від кетчупу під обіднім столом. Також ви можете у будь-який час увімкнути онлайн відеомоніторинг потрібної кімнати, щоб упевнитись, що вдома все гаразд. Інтегруйте L10s Ultra у ваш розумний будинок, та насолоджуйтесь усіма смарт-можливостями!

Новинка Dreame L10s Ultra

Висновки

Що ж, Dreame L10s Ultra можна сміливо назвати одним з найкращих роботів-пилотягів 2022 року. Адже це просто топовий помічник з повним набором функцій, гнучким налаштуванням параметрів, практичною базовою станцією, надсучасною навігацією, високою потужністю та багатьма крутими фішками. І все це — за цілком справедливою ціною. Тож сміливо делегуйте йому рутинні домашні обов’язки, і флагманський девайс виконає місію якісно та швидко, перетворивши кожен куточок вашого дому на осередок чистоти та затишку.

Новинка Dreame L10s Ultra