Каталог

Зв'язатися

RU
UA
Сервіси

Підлогомийна машина — мастхев для ідеально чистої підлоги

Мрієте про те, аби вдома завжди було бездоганно чисто, але коли у вас велика родина, — то сувора реальність виглядає дещо інакше? І на кухні закономірно виникає тотальний безлад з розбитим на підлозі яйцем та пролитим молоком. У вітальні біля дивану, як завжди, — неприбрані крихти від печива. В коридорі — брудні розводи від кросівок після прогулянки. І в довершення картини — ваш рудий пухнастик вирішив рознести повсюди деревний наповнювач.


Що ж, якщо це складні мокрі плями чи засохлий бруд на паркеті, то впоратись з таким викликом на 100 % — не під силу більшості звичайних роботів-пилососів. А ера традиційних швабр та ганчірок поступово та закономірно відходить у минуле, адже це — незручно, довго, не надто приємно, та й до того ж — не завжди ефективно. Але стривайте, є геніальне рішення проблеми, і це — підлогомийна машина. Що це за звір і як все працює?


Це безпровідний акумуляторний пилотяг, який має кілька важливих деталей: тут є два вбудованих баки з водою та особлива роликова щітка. Алгоритм роботи такий: чиста вода з контейнера дозовано подається на щітку, яка обертається з великою швидкістю, і разом з тим поглинає пил, сухе сміття та будь-які рідкі забруднення. Це все разом з рідиною потрапляє в окремий резервуар для брудної води. І, так, єдине, що вам потрібно зробити після чергового сеансу, — це вийняти наповнений контейнер, вилити його вміст в унітаз, та промити саму місткість.


А для того, аби ще більше підвищити градус вашого комфорту, тут передбачено автоматичне очищення щітки: всього одне натиснення кнопки — і мийний валик починає прокручуватись, а скребок під потоком чистої води ретельно вичищає щетину від залишків бруду. Такий злагоджений механізм дозволяє за один прохід отримувати приголомшливий результат: ідеально вимиту поверхню, без пропусків, калюж чи розводів.


Отож, давайте поговоримо детальніше про особливості підлогомийних машин, чим відрізняються моделі та чи є девайс ідеальним рішенням для догляду за домом.

Робот-пилосос, акумуляторний пилотяг чи підлогомийна машина: як обрати ідеальний варіант для своєї квартири?

Губитесь серед різноманіття девайсів на ринку, і не знаєте, який із них зможе максимально закрити ваші побутові потреби? Що ж, перше, на що вам потрібно звернути увагу, — це тип підлогового покриття та наявність килимів. Якщо у вас в домі багато килимів, то гарне рішення - придбати достатньо потужний акумуляторний пилотяг або ж робот-пилотяг. При чому останній, крім сухого очищення, може мати функцію вологого прибирання. І тоді, якщо ваша підлога не надто брудниться, та не потребує супер-ретельного миття, — гаджет зможе покрити ваші базові потреби. Адже він — бездротовий, компактний, швидко прибере будинок без вашої участі, та при цьому легше проникатиме в складні місця під меблями, куди важко дістатись звичайним пилососом.


Але що як у квартирі суцільне тверде покриття, і взагалі немає килимів? Чудово! Тоді підлогомийна машина — саме те, що вам потрібно. Адже у порівнянні зі звичайною шваброю, вона дозволить значно зекономити час, і при цьому — отримати результат, крутіший в рази. А ще — це справжня знахідка для сімей з дітьми, домашніми тваринами, та й просто для тих, у кого вдома постійно виникає творчий хаос, а на підлозі — з’являється купа бруду невідомого походження.


Хоча, звісно, якщо говорити про оптимальний варіант, який підійде у всіх випадках, — то ми б порадили мати два девайси, які будуть краще справлятись з різними задачами. Наприклад, один акумуляторний чи роботизований пилотяг — для того, щоб пилососити, та одну підлогомийну машину, для прицільного миття підлоги.

Підлогомийні машини Dreame: сухе та вологе прибирання за один прохід

Що ж, Dreame створені, аби втілювати мрії у життя! І їх девайси для миття підлоги стануть вашою паличкою-виручалочкою. Почнемо ж ми з дебютної моделі в лінійці підлогомийних машин, і це — Dreame Н11. Для того, аби швидко впоратись з будь-яким сухим та вологим брудом, потужний гаджет має роликову щітку, яка обертається 560 разів за хвилину. Він також оснащений двома баками: один — для чистої води (на 900 мл), а інший — для брудної (на 500 мл). Тому достатньо лише раз наповнити водний резервуар, аби прибрати площу у 160 кв.м. в умовах низької подачі води.


З акумулятором на 6*2500 мАг ви отримаєте 30 хвилин автономної роботи: час, за який можна провести генеральне прибирання трикімнатної квартири, тоді як невелику студію — навіть обійти кілька разів. Якщо потрібно побороти стійкі плями, що в’їлись (наприклад, від кави), ви можете увімкнути режим максимальної потужності. А зі спеціальним засобом для чищення від Dreame, який поставляється в комплекті, ваша підлога точно стане чистішою, ніж будь-коли.


Але що як в контейнері раптово закінчиться вода, заряд батареї знизиться до мінімуму чи відбудеться будь-який збій в роботі? Не хвилюйтесь, робот одразу ж повідомить про це голосовим нагадуванням, а всю докладну інформацію завжди можна побачити на LED-дисплеї. Після чергового циклу вам лише потрібно повернути гаджет на док-станцію для підзарядки. А для того, щоб запустити автоочищення щітки від бруду, — достатньо натиснути всього одну кнопку на ручці.

Роботи-пилотяги Dreame

Що нового з’явилось у його наступника,Dreame H11 Max? Виробник оснастив девайс новітнім безщітковим двигуном та більш потужним акумулятором на 6*4000 мАг. І тепер одного заряду вистачає вже на 36 хвилин безперервної роботи, а площа охоплення збільшилась до 200 м.кв. При цьому в автоматичному режимі датчики аналізують стан поверхні, і сила всмоктування регулюється залежно від того, наскільки складним є те чи інше забруднення. Наприклад, щоб впоратись з пилом, достатньо мінімальної потужності, а от боротись з плямами від соусу доцільніше в режимі Турбо. Так, це дає змогу не лише підвищити ефективність очищення, але й економніше витрачати заряд. А ще тут так само є функціональний дисплей, який показує всі важливі параметри: поточний рівень потужності, стан батареї, прогрес очищення та будь-які помилки в роботі

Роботи-пилотяги Dreame

І ще одна революційна модель, — Dreame H12. Це електрошвабра, якій вдається успішно видаляти сміття, бруд, що глибоко в’ївся, та будь-які пролиті рідини. Весь секрет у поєднанні високої сили всмоктування з ефективною системою вологого прибирання. Схема циркуляції води удосконалена так, що виникає вдала комбінація трьох функцій одразу: це — сухе, вологе очищення та якісне миття підлоги. З двома режимами з’являється можливість для гнучких налаштувань. Так, в автоматичному режимі датчики на щітці проаналізують ситуацію, і девайс сам вирішить, як впоратись з конкретною задачею: просто пропилососити, або ж ретельно очистити поверхню від бруду. А от якщо у ванній хтось просто розплескав калюжі води — то тут ідеально підійде другий режим, — всмоктування рідини без миття.


Ємність батареї тут така ж, як у H11 Max: заряджається вона за 5 годин, і це дає дає до 35 хвилин автономної роботи. Також робот підкаже вам, як покращити процес прибирання та надасть точну інструкцію у вигляді голосових повідомлень. Наприклад, коли в контейнері закінчиться вода, ви почуєте: «Бак із чистою водою порожній. Наповніть». Щоб у бруду не залишилось жодних шансів, форму роликової щітки було вдосконалено, і тепер вона щільно прилягає до плінтусів, при цьому краще проникаючи в кути та складні ділянки. А для того, щоб в ході збирання пилосос краще маневрував і його було легко рухати вперед, роликова щітка створює тягу завдяки потужності двигуна.

Роботи-пилотяги Dreame

То що у підсумку? Можна сказати, що підлогомийна машина — це універсальний девайс, який може одночасно замінити пилотяг та швабру, і при цьому підходить для всіх типів покриття, від ламінату до плитки. З ним не потрібно бруднити руки чи витрачати по кілька годин на очищення будинку, а точкове видалення будь-яких забруднень — це взагалі справа кількох рухів. Інвестувати в такий гаджет — без сумніву слушна ідея, бо з ним все — як треба: швидко, легко та ефективно.