Каталог

Зв'язатися

RU
UA
Сервіси

Подарунки на День святого Валентина: небанальний гайд від ШО

Подарунки на День святого Валентина: небанальний гайд від ШО

Ми знаємо, як люди ламають голову, думаючи, що подарувати на День святого Валентина. Ми розуміємо, як складно вибрати подарунок чоловікові і як заїжджені бувають ідеї подарунків для дівчат.


Тому зробили небанальний гайд, де сховали ідеї найцікавіших подарунків на день Закоханих.

Частина 1. ВОНА

Коли він побачив її – у грудях щось тьохнуло.


Це було як у книгах, як у кіно. Вона посміхалася легко і привабливо, що йому дуже сподобалося. Після кількох побачень виявилося, що у них справді багато спільного. Одні й ті самі приколи, цінності та захоплення.


Вона розділяла ідею про здоровий спосіб життя і дуже любила йогу. Тому не дивно, що як перший подарунок він вибрав – зручний килимок для йоги. Yunmai Yoga Mat Pro. Вона оцінила підкат. Їй здалося дуже зворушливим, коли людина дарує не щось банальне, а те, що стосується саме тебе.

Подарунки на День святого Валентина: небанальний гайд від ШО

Йому так сподобалося її радувати, що за кілька тижнів він замовив ще фітнес-блендер. – Deerma Wireless Sports Juicer. У ньому можна було приготувати смузі або коктейль і одразу взяти його з собою на тренування..


Коли за кілька тижнів до 8-го березня вона стала надсилати йому меми про Дайсон, він зрозумів, що не відвертеться. Та й не хотілося. Тоді він і натрапив на фенJIMMY F6. Виявилося, що за технічними характеристиками він мало чим поступається Дайсон: та ж потужність, стабілізація температури, захист волосся, функція іонізації. Тільки у червоному (її улюбленому) кольорі. Він прочитав відгуки та сумнівів не залишилося. Замовив. Подарував. Сподобалось. Ура!

Подарунки на День святого Валентина: небанальний гайд від ШО

Коли вони з'їхалися, щастя не було меж. Але через тиждень вона сказала, що у квартирі погана атмосфера і їй потрібен очисник повітря. Він засміявся: йому здалося, що це просто примха і марна покупка. На цьому ґрунті вони навіть посварилися.


Через день він зрозумів, що йому нестерпно бачити її засмученою і замовив найпросунутіший очисник повітря CECOTEC TotalPure 3 in 1 Connected. Виявилося, вона мала рацію. У будинку справді стало легше дихати. Їхній фікус Анатолій навіть пустив новий паросток.


Він поділяв сучасні погляди на побут і не вважав, що жінка зобов'язана прибирати, тому ніколи її не змушував. Однак коли вона приходила з роботи і тренувань, то дратувалася від безладу або крихт на підлозі. І ставала втомлена прибирати.

Подарунки на День святого Валентина: небанальний гайд від ШО

Настрій у неї від цих турбот, звісно, псувався. Він зрозумів, що далі так продовжуватися не може. І вирішив проблему покупкою робота-пилососаDEEBOT OZMO N8 Pro Plus, який сам всмоктував бруд і мив підлогу. Розумний помічник:


  1. картографував приміщення та орієнтувався у просторі;
  2. об'їжджав перешкоди у вигляді тапків та проводів;
  3. сам заряджався і відвантажував сміття на станцію.

За всіма параметрами покупка коштувала того. Адже він знову бачив кохану радісною та відпочившою.

Частина 2. ВІН

Спочатку він їй не сподобався.


На першому побаченні він нервувався, від цього безглуздо жартував, а від цього ще більше нервував. Вона вже майже зневірилася... Але коли він трохи заспокоївся і заговорив про свої захоплення, голос став спокійнішим, а в очах з'явився впевнений вогонь. Виявилося, що він дуже любить бігати і зараз готувався до марафону.


Їй сподобалася ця цілеспрямованість, тому на день народження вона подарувала йому смарт-годинник. ВибралаMobvoi TicWatch Pro 3 GPS, тому що гаджет круто підходив для тренувань і мав ще з десяток крутих функцій. Безконтактна оплата, музика, моніторинг сну та кисню у крові – чого в них тільки не було. Він був щасливий і з того дня майже їх не знімав.

Подарунки на День святого Валентина: небанальний гайд від ШО

Тепер тренуватися він став старанніше і частіше. Незабаром вона зрозуміла, що одним годинником не обійтися. Щоб він комплексно стежив за фізичною формою, подарувала йому розумні ваги Yunmai Pro. Девайс вимірював до 10 показників складу тіла (вік тіла, вісцеральний жир, водний баланс, м'язову масу та ін), за якими можна спостерігати через додаток.


Оскільки обидва вели досить активний спосіб життя, то любили виїжджати за місто на пікніки або посиденьки з друзями. Якось вона зауважила, що для цих виїздів не вистачає одного важливого гаджета – колонки. На наступний же вікенд він отримав JBL Charge 5 Squad. У ті вихідні вони 20 годин поспіль слухали пісні 2000-х, поки повністю не посадили акумулятор. З того часу він став брати колонку із собою навіть на тренування до парку.

Подарунки на День святого Валентина: небанальний гайд від ШО

Коли вони з'їхалися, щастя не було меж. Але тут з'ясувалося, що ввечері він любить зіграти у доту. Спочатку вона ревнувала, але потім вирішила підтримати коханого. На день Закоханих вона подарувала йому найкрутішу геймерську гарнітуру.Logitech Pro X Gaming. О, його обличчя треба було бачити – чистий подив! І радість. Коли він відчув, що його захоплення схвалюють, на душі стало тепло і захотілося приділяти їй більше уваги.

Подарунки на День святого Валентина: небанальний гайд від ШО

Після того як вона отримала в подарунок робота-прибиральника, їй здалося кумедним також подарувати йому пилосос. Тільки інший: акумуляторний, легкий, який вміє трансформуватись у ручний. Вона обралаDreame V10, щоб він міг сам прибрати салон автомобіля будь-якої миті без прив'язки до розеток. Ще хитрий план мав на увазі, що тепер вона зможе доручити йому очищення дивана, матраца та полиць.


Мабуть, він робив би це просто так. Тому що дуже любив її.

Частина 3. ВОНИ

Щоб не втратити романтику в побуті, вони стали планувати та вибирати подарунки для двох, для їхнього будинку, для їхньої спільної радості. Телевізора у них не було, дивитися кіно на ноутбуці було не завжди зручно і одного разу в будинку з'явився... Барабанний дріб – проекторXiaomi Mi Smart Projector 2 Pro! Першу ніч вони просто включили відео зоряного неба та влаштували вечерю при свічках. Кімната з яскравим малюнком на всю стіну виглядала чарівно. Ну а вже на вихідних покликали друзів, замовили піцу та переглядали всі частини “Людини-павука” на великому екрані.

Подарунки на День святого Валентина: небанальний гайд від ШО

Після покупки кавоварки СЕСОТЕС Cumbia Power Instant-ccino 20 та електрогриля CECOTEC PerfectSteak 4200 Way у них з'явилися загальні традиції. Вранці він будив її найсмачнішою кавою з кремовою пінкою. Тоді вона вставала та готувала їм сніданок. Буквально 10 хвилин і золотисті, хрумкі сендвічі з сиром вже були на тарілках. Увечері він готував стейки та овочі, а потім подавав їх прямо на ґратах. Вони виходили на балкон і вечеряли з видом на місто.

Подарунки на День святого Валентина: небанальний гайд від ШО

На день Святого Валентина вони порадували себе ще одним сентиментальним, але дуже корисним подарунком – кількома електричними зубними щітками. Oclean Air 2 Electric Toothbrush. Розумні зубні щітки дозволяли краще очищати, відбілювати зуби, а ще позбавлятися бактерій. Турбота двох дорослих людей – виявилася вона такою.

Подарунки на День святого Валентина: небанальний гайд від ШО

ЗАКЛЮЧНА ЧАСТИНА

Любов говорить з нами не лише подарунками, вона говорить усіма мовами світу. Любов прагне бути підкріпленою морально, фізично, матеріально, тактильно та дуже сильно! Кохання бажає бути виявленим: сьогодні, завтра, 14 лютого або, наприклад, завжди.


І наприкінці. Ми не засмутимося, якщо раптом ви вже вибрали для другої половинки політ на повітряній кулі, поїздку на море або щось. Гайд від ШО це просто ідеї. І просто спосіб сказати "ми любимо вас" - крутими цінами на якісні девайси, які нам подобаються. У День святого Валентина діють знижки до 30% на такі товари:


  • • роботи-пилососи;
  • • акумуляторні пилососи;
  • • кухонна техніка;
  • • мінімийки;
  • • смарт-годинник;
  • • навушники та акустика.


Обіймаємо, ШО.