Каталог

Зв'язатися

RU
UA
Сервіси

Рейтинг найкращих ігрових навушників: ТОП-10 гарнітур від ШО

Вибухи, гармати, перестрілки: поринаємо у віртуальну реальність разом із ШО! Якщо уявити, що наші матеріали – серіал, це – новий епізод. І присвячений він буде геймерській гарнітурі. Ми проаналізували характеристики, прочитали відгуки та зібрали для вас найкращі ігрові навушники.


Але спочатку кілька рекомендацій, як вибрати потрібну модель і на що звертати увагу.


  • • 3D-звучання.
  • • Мікрофон без перешкод.
  • • Тип підключення.
  • • Зручна форма та деталі.

У рейтингу ШО, як завжди, представлені і бюджетні, і преміальні моделі, тому вибір є на будь-який смак, запит та кишеню.


Перш ніж купити, подумайте, чи збираєтеся використовувати навушники тільки для гри або ще й для прослуховування музики, перегляду фільмів? Чи проводите ви стрими? Граєте на ПК або більше не на приставці, де зручніше користуватися бездротовою гарнітурою? Після того, як склалася картинка ідеального гаджета, можна приступати до читання.

Почнемо ж топ найкращих ігрових навушників зі стильної та недорогої моделі – Hator Hypergang Evo Black. Hator – український виробник ігрової техніки та обладнання для геймерів-аматорів. Бренд було створено з ініціативи кіберспортивних ентузіастів. Оскільки esport-напрямок в Україні розвинений дуже добре, то можна очікувати, що виробник знається на потребах граючої аудиторії.


Hypergang Evo Black – зручна та проста у використанні провідна гарнітура. Композитні мембрани, міцне оголов'я та знімний мікрофон у комплексі дають ергономічну конструкцію.


Оцінка ШО: 5 захоплень аматора з 5

Популярна, ходова модель Logitech G332 Black. Гарнітура отримала схвальні відгуки користувачів, які коротко зводяться до висловлювання: "топ за свої гроші". Відмінна якість звуку у всьому діапазоні частот, хороша звукопередача при розмові, м'які амбушюри з екошкіри та зручна посадка – основні переваги навушників.


Мікрофон вимикається автоматично, коли піднімається вгору. Гаджет підходить не тільки для ПК, а й для мобільних пристроїв, комп'ютера Mac та популярних консолей: PlayStation 4™, Xbox One™ та Nintendo Switch™.


Оцінка ШО: 5 лайків сина маминої подруги з 5

Наступною в рейтингу пройшла гарнітура Patriot Viper V380 Virtual 7.1 PC Gaming Headset Black. Цифри 7.1 у назві вже говорять нам про те, що навушники порадують об'ємним звучанням із крутою чутністю кроків, вибухів та пострілів.


Це дротова гарнітура з мікрофоном та яскравим підсвічуванням. Довший кабель (2.1 м) дозволяє вільно грати на приставці на комфортній відстані від екрана. Незважаючи на те, що здебільшого це геймерські навушники, вони також підійдуть для прослуховування музики та спілкування.


Оцінка ШО: 6 неонових підсвічування з 6

Якщо при покупці навушників у пріоритеті у вас якість звуку та зручний софт, то рекомендуємо звернути увагу на Logitech Pro X Gaming Black. Багато характеристик гаджета збігаються з попередніми та наступними моделями: регульоване оголів'я, амбушюри зі шкірозамінника, подовжений кабель, знімний мікрофон. Але що ж особливого у цій моделі?


Як зазначає сам виробник, гарнітура відрізняється технологією BLUE VOICE, а також DTS HEADPHONE: X 2.0. Перша відповідає за чітку передачу мікрофоном, а друга за об'ємний звук з визначенням відстані. У грі це дає особливу перевагу, адже ви зрозумієте, наскільки далеко від вас супротивник і зможете краще атакувати його (або сховатися).


Ігрові навушники оснащені ПЗ G HUB, в якому еквалайзери налаштовані кіберспортсменами. Тому звук Logitech Pro X Gaming максимально підходить для професійних геймерів.


Оцінка ШО: 6 перемог у турнірах з 6

Тепер зустрічайте повнорозмірні навушники від перевіреного постачальника якісної акустики JBL. Гарнітура Quantum 600 відрізняється бездротовим підключенням на частоті 2,4 ГГц. Ємності батареї вистачає на 14 годин автономної роботи, тому ви можете брати участь навіть у тривалих ігрових матчах та спокійно виходити на кухню за перекусами.


Сертифікована DISCORD шкала регулювання балансу “гра-чат” допоможе залишатися у грі, доки ви налаштовуєте звук. Технологія JBL QuantumSOUND Signature та неодимові драйвери діаметром 50 мм забезпечать повне занурення у процес.


Щодо конструкційних особливостей, то в Quantum 600 збережені всі необхідні зручності: наповнювач з "ефектом пам'яті", амбушюри, що дихають, і міцне регульоване оголів'я.


Оцінка ШО: 7 вражаючих пострілів із 7

Ще одна кросплатформова гарнітура - STEELSERIES Arctis 5. Найчастіше користувачі відзначають хороший звук, широкі можливості софту, непогане шумопридушення та зручну конструкцію (не тиснуть і не спадають).


Позитивні відгуки клієнтів збігаються з характеристиками виробника. Не дивно, адже Arctis 5 можна зарахувати до навушників середньої цінової категорії.


Задоволення від користування додає ще й RGB-підсвічування логотипу компанії з боків навушників. Начебто досить банальний спецефект, однак він продовжує радувати геймерів під час ігор.


Оцінка ШО: 7 призів глядацьких симпатій із 7

Якби ми писали огляд на найзручніші геймерські навушники з бездротовим підключенням, то вибрали Ass Rog Strix Fusion Wireless. І ось чому.


По-перше, у них добрий рівень автономності – 15 годин на одному заряді. При цьому заряджається гаджет лише 2 години: у порівнянні з іншими моделями це небагато. По-друге, гарнітура зберігає безперебійне підключення. Навіть коли потрібно вийти на кухню або до іншої кімнати, зв'язок не пропадає. Саме тому в них особливо приємно грати на приставці: можна плюхнутися в крісло-мішок, відсунутися від екрану та стежити за грою зі зручної відстані.


Також керувати навушниками легше завдяки сенсору на бічній панелі: одним дотиком ви можете увімкнути пристрій, зробити тихіше або гучніше, а також переключити трек.


Оцінка ШО: 8 бездротових підключень з 8

Ще одна знахідка для тих, хто шукає бездротові навушники. HyperX Cloud Mix – перша bluetooth гарнітура Kingston. У комплекті є і стандартний USB-кабель, тому використовувати його автономно чи ні – тільки ваш вибір. Одного заряду вистачає на 20 годин роботи, але не повної потужності.


При першому погляді на гаджет стає ясно, що маємо справу з надійними, міцними матеріалами. Грати у навушниках 3-4 години поспіль нескладно, тому що на голові вони майже не відчуваються. Оголів'я досить широке, а амбушюри виконані з м'якої екошкіри.


Якісний HI-RES звук ідеально відтворює спецефекти: вибухи, стрілянину, дрифт або удари. За рахунок яскраво виражених басів HyperX Cloud M більше підходять для геймінгу, ніж для прослуховування музики. Хоча деяким активним басом більше заходить навіть у треках.


Оцінка ШО: 8 стримів з великими донатами з 8

Однозначно найяскравіша модель рейтингу – гарнітура Razer Kraken Kitty Quartz. Її колір та дизайн з гострими котячими вушками на оголів'ї підійдуть тим, хто хоче виділитися і часто проводить стрими. У навушниках з яскравим RGB-підсвічуванням вся увага публіки буде прикута до геймера. Світлові ефекти можна налаштувати так, щоб кожен колір спалахував на певну реакцію публіки або момент у грі.


Але і з технічних характеристик Razer Kraken не поступаються. Висувний мікрофон оснащений технологією активного шумоподавлення, тому вас почують добре, чітко та ясно. За об'ємний звук у пристрої відповідає THX SPATIAL AUDIO.


Ну і нарешті, просидіти в них можна дійсно довго: амбушюри наповнені гелем, що охолоджує, щоб вуха не перегрівалися під час тривалих гейм-турнірів.


Оцінка ШО: 9 котячих вушок з 9

Закривають топ найкращої геймерської гарнітури Asus ROG Theta Electret. Ціни на неї вищі, але це виправдовується чудовою якістю звуку у всьому частотному діапазоні. Модель відрізняється від звичайних двома динаміками: електретним та басовим. Вони видають чистий та насичений ігровий звук з акцентом на баси. Срібний кабель краще передає аудіосигнал, тому ніяких звуковтрат.


Знімний мікрофон сертифікований Discord та TeamSpeak, тому сміливо використовуйте гаджет у стримах чи важливих турнірах. Усі команди звучатимуть чітко, без шумів та перешкод. Мікрофон гнучкий і його можна згинати або відсувати, щоб вас чули краще.


Конструкція навушників продумана так, щоб на голові не відчувалися. Оголів'я міцне, але не дуже загнуте, а значить сильного тиску на вуха не буде. У комплекті з пристроєм надаються змінні амбушюри – їх можна використовувати для прослуховування музики. "Рідні" ж ідеально підходять для ігор - матеріал довго нагрівається і швидко остигає.


Оцінка ШО: 10 стереозвучань із 10

Рейтинг найкращих ігрових навушників: ТОП-10 гарнітур від ШО

Рекомендуємо також ознайомитись з нашим рейтингом смарт-годинників, щоб вибрати собі або на подарунок розумного помічника.


Обіймаємо, ШО.