Каталог

Зв'язатися

RU
UA
Сервіси

Вихід новинки Dreame H12: еталонне миття підлоги та сухе прибирання

Вам досі не вдається закрити гештальт з домашнім прибиранням? Бо сміття та безлад вдома завжди з’являються раптово і не за графіком, а ідея витрачати на очищення будинку купу вільного часу вас аж ніяк не тішить? Dreame H12 знає, як цьому зарадити. Ця новинка нещодавно поповнила сімейство мийних пилотягів Dreame. І модель, без сумніву, займає свою почесну сходинку в рейтингу з попередніми Dreame H11 та Dreame H11 max.


Так, гібридний помічник замінить вам одразу два девайси: і пилотяг, і швабру. Він вміє одночасно збирати сміття, всмоктувати рідкий бруд і якісно мити підлогу, а отже час, який ви будете витрачати на ці задачі, зменшиться як мінімум вдвічі. Що ж, давайте розберемось, що нового з’явилось у розумного пилотяга, наскільки добре він виконує свою роботу, і головне, — чи вартий девайс ваших інвестицій.

Дизайн та оновлення конструкції

Кожен, хто знайомий з продукцією Dreame, вже звик до стильного дизайну та високої якості збірки. І справді, тут все — на рівні вищого класу за середньою ціною. Конструктивно девайс дуже схожий з попередником H11 Max, але є одна важлива деталь. Так, найбільш вразливе місце більшості подібних девайсів, — це те, що вони зазвичай залишають неприбрану брудну смугу уздовж стіни. І якраз щоб виправити цю проблему, у Dreame H12 виробник оновив конструкцію переднього обертового валика, здвинувши його до правого краю. Тепер очищувальний модуль максимально щільно підходить до плінтусів та проникає глибоко в кути, а тому ретельно захоплює сміття по всьому периметру.


Попри те, що пилотяг має пристойну вагу 4,75 кг, та, на перший погляд, виглядає трохи масивно, насправді ж це оманливий ефект. Адже він також оснащений зручною ручкою, а для того, щоб полегшити просування корпусу вперед, моторизована щітка використовує потужність двигуна. Це усуває будь-які зусилля з вашого боку, — і ви можете легко переміщати гаджет однією рукою. Крім того, в нього є ще одна корисна фішка — можливість вертикального паркування поза станцією.

Dreame H12

Потужна боротьба з брудом за один прохід

Хоч зовні девайс і нагадує класичний акумуляторний пилотяг, насправді ж він — значно розумніший. Адже вміє справлятись з будь-яким рідким брудом, і має для цього два вбудованих прозорих контейнери: для чистої та використаної води. Перший вміщає 900 мл, а другий — до 500 мл. Так, з верхнього резервуара чиста вода подається на щітку, а весь бруд, змішаний з водою потрапляє в нижній бак. Така схема — однозначна перевага перед традиційними мішками для пилу, тому що вам не доведеться бруднити руки, і взагалі контактувати з алергенами. З мийним пилотягом простіше: все, що вам потрібно зробити після сеансу — це зняти ємність і вилити стічні води в унітаз.


Ви випадково розсипали борошно в кухні на підлозі чи перекинули чашку з молоком? Пилотяг прибере точкове забруднення за лічені секунди. Ба більше, в тесті він на відмінно справляється навіть з розбитим яйцем: перемелює шкарлупу, та повністю всмоктує суміш. Так само легко помічник збирає волосся та шерсть, і разом з тим нічого не заплутується на валику. А це, без сумнівів, — приємний бонус для власників домашніх тварин. Dreame H12 також без проблем справляється зі складними плямами, на кшталт засохлої кави чи соусу, хоча, звісно, — для цього потребує дещо більше часу.

Dreame H12

Більше можливостей з двома режимами

Безщітковий двигун забезпечує високу силу всмоктування до 10000 Па. При цьому серія датчиків аналізує кількість всмоктуваного бруду, щоб встановити найкращу потужність для поточних задач. Для того, щоб покрити всі ваші потреби, девайс пропонує два режими: стандартне миття та всмоктування.


Перший варіант підійде у більшості випадків, коли потрібно очистити та якісно помити брудне підлогове покриття. А що як ви не планували генерального прибирання, але на підлозі хтось розплескав калюжу води чи розлив склянку чаю? З таким локальним безладом простіше справитись якраз, увімкнувши другий режим, — всмоктування рідини. І в результаті такої програми ви отримаєте повністю суху поверхню.

Dreame H12

Розумний екран та голосові сповіщення

Чіткі голосові підказки та інформація на дисплеї — це те, що допоможе зробити прибирання ефективним, навіть за умови, що ви — новачок. Так, світлодіодний екран покаже, скільки залишилось заряду у відсотках, який режим очищення встановлено, та наскільки брудною є та чи інша поверхня. Кольорове кільце на дисплеї слугує індикатором: зелене світло вказує на легке забруднення, оранжеве — означає середній рівень, а коли підлога дуже брудна — коло світиться червоним. Якщо, наприклад, в контейнері раптом закінчиться вода, то помічник підкаже: “Будь ласка, наповніть бак чистою водою”. Але поточний стан двох водних резервуарів, як і будь-які повідомлення про помилки, ви так само зможете відстежувати на екрані, щоб уникнути неприємних сюрпризів.

Dreame H12

Легкий догляд з функцією самоочищення

Ваш сеанс чистоти добіг кінця? Чудово, саме час скористатись мегазручною функцією самоочищення роликової щітки. Алгоритм простий: ви ставите пилотяг на док-станцію, спорожняєте забруднений контейнер, наповнюєте інший бак чистою водою та натискаєте одну кнопку на ручці. І вуаля: контур всмоктування, як і сама моторизована щітка повністю очищається від залишків бруду. Весь цикл займає 2 хвилини 20 секунд, і це приблизно на 1 хвилину більше, ніж у попередньої моделі. Отже, процес став ще ефективнішим, а у неприємних запахів та бактерій, — тепер точно не залишиться жодних шансів.

Dreame H12

Як щодо автономності?

Зазвичай бездротові пилотяги, навіть у преміум-сегменті, не можуть похвалитись значною автономністю. Але слід віддати належне: в цьому плані Dreame Н12 зовсім не слабкий. Він має акумулятор ємністю 4000 мАг, та бадьоро відпрацьовує близько 35 хвилин на одному заряді (що лише на 1 хвилину менше у порівнянні з Н11 мах). Тобто часу точно буде вдосталь, аби прибрати середню за розміром квартиру більше одного разу. А для повної зарядки батареї знадобиться близько п’яти годин.

Dreame H12

Підсумки

Що ж, обираючи Dreame Н12, ви отримаєте гібридний девайс, який успішно суміщає в собі дві різні функції, та при цьому абсолютно не поступається ані якістю миття, ані потужністю всмоктування. Тут виробник однозначно попрацював над деякими недоліками попередніх поколінь, і тепер модернізована версія відмиває забруднення вздовж плінтусів значно краще практично всіх аналогів. Бездротовий пилотяг для твердої підлоги пропонує автоматичне регулювання потужності, хорошу автономність, зручне управління та функцію самоочищення для вашого комфорту. Тож без сумнівів, — це один з кращих помічників за свою ціну.