Каталог

Зв'язатися

RU
UA
Сервіси

YUNMAI – персональний фітнес-тренер

У наш час досягає результатів той, хто щоденно стежить за своєю формою та здоров'ям. Створення справжнього фітнес-помічника та зручного домашнього інструменту для аналізу фізичних параметрів було важливим відкриттям. Такий параметр, як вага, що використовується всіма раніше, не дає повного уявлення про фізіологічний стан людини.

Сьогоднішнім рішенням є використання ваг аналізаторів, що вимірюють понад 10 біологічних параметрів тіла. Одними з таких продуктів є ваги YUNMAI, які отримали позитивні відгуки більш ніж 5 мільйонів людей. YUNMAI всього за 3 роки представили цілу лінійку користувача з різним функціоналом.

YUNMAI Color

Смарт ваги YUNMAI Color - це той випадок, коли вони знають про вас більше, ніж ви самі. У них повний функціонал з 10 параметрів, що заміряються, і швидкої синхронізації зі смартфоном. Біо-аналіз здійснюється завдяки 4 провідним датчикам. Розмір та форма для правильно проведених вимірів опрацьовано до досконалості. Полірована поверхня з витонченими вигинами та позолоченими кромками створює неповторний образ.



YUNMAI Premium

Преміальна версія ваг YUNMAI Premium з усім набором вимірювань та найпросунутішим функціоналом. Поверхня розумних ваг виготовлена із загартованого скла, а також має спеціальне покриття з оксиду індія-олова (скорочено ITO) – напівпровідниковий матеріал n-типу з провідністю, яка можна порівняти з металевою - за рахунок чого вдалося прибрати датчики з лицьового боку, а це у свою черга дозволило вивести дизайн зовсім на новий рівень.

YUNMAI 2 Smart Scale

Дизайн цієї моделі перевершує всі попередні та опрацьований до найдрібніших деталей. Великий прихований світлодіодний дисплей діагоналлю 5.26" має кілька цікавих режимів індикації. Цілісний корпус роблять його максимально витонченим і футуристичним. З функціональних особливостей відрізняється надпотужним акумулятором ємністю 3000 mAh для до 200 днів без підзарядки. Підтримка Bluetooth 4.0 гарантує обмін між параметрами 16 користувачів на мобільному.



YUNMAI SE

YUNMAI SE - це стильна та компактна серія ваг. Фірмовий дизайн компанії YUNMAI чудово виділяє цю модель серед конкурентів. Міцне, дзеркально чисте, захисне скло білого кольору створює відчуття найлаконічнішого і найпростішого корпусу. Простота стосується не тільки дизайну, а й функціональності, оскільки дана модель підтримує лише вимірювання ваги та BMI.



YUNMAI Mini

YUNMAI Mini — компактна версія розумної ваги аналізаторів з потужними діагностичними можливостями, що не поступаються старшим моделям. Неймовірна продуктивність від звичайних 4 батарейок формату ААА з терміном служби до 200 днів. Фірмова програма дозволяє аналізувати історію та динаміку зміни параметрів. Крім цього працює синхронізація з Fitbit, Apple Здоров'я, Google fit. Доступні також нагадування для систематичного зважування. Корпус YUNMAI mini поєднує екологічний органічний полімерний матеріал та сталевий каркас. Ці ваги є стійкими до навантажень, незважаючи на свій мініатюрний розмір.