0 800 201 865

RU
UA

Миючий пилосос Dreame M12 - здивував! Пилосос-трансформер який миє підлогу та універсально прибирає!

28 бер 2024

Миючий пилосос Dreame M12 - здивував! Пилосос-трансформер який миє підлогу та універсально прибирає!

2

Як вибрати мультипіч? Кращі мультипечі-аерофритюрниці в 2024 році

21 бер 2024

Як вибрати мультипіч? Кращі мультипечі-аерофритюрниці в 2024 році

3

Топ роботів пилососів 2024 року. Рейтинг кращих роботів пилососів від WO.UA

18 бер 2024

Топ роботів пилососів 2024 року. Рейтинг кращих роботів пилососів від WO.UA

1

Мультипіч Cecotec - огляд, тест нових моделей Cecofry Rain, Cecofry Drip 5000, Cecofry Neon 5000

14 бер 2024

Мультипіч Cecotec - огляд, тест нових моделей Cecofry Rain, Cecofry Drip 5000, Cecofry Neon 5000

4

Фен для волосся Cecotec Bamba IoniCare Rockstar AirSonic. Тепер можна сушити домашніх тварин?!

05 бер 2024

Фен для волосся Cecotec Bamba IoniCare Rockstar AirSonic. Тепер можна сушити домашніх тварин?!

3

Топ 8 подарунків на 8 березня від @WO_UA! Масажер, навушники, смарт-годинник, фен чи мультипіч?

04 бер 2024

Топ 8 подарунків на 8 березня від @WO_UA! Масажер, навушники, смарт-годинник, фен чи мультипіч?

43

Роботи-пилососи: топ-10 моделей у 2024 році

01 бер 2024

Роботи-пилососи: топ-10 моделей у 2024 році

Роботи-пилососи: топ-10 моделей у 2024 році


Робот-пилосос – це інноваційний пристрій, призначений для автоматизації процесу прибирання приміщень. Одна з головних особливостей популярних прибиральників – це їхня здатність автоматично очищати та мити підлогу без необхідності постійного контролю та управління з боку користувача.


Розумні роботи-пилососи оснащені різними навігаційними системами. Наприклад, лазерне сканування, камери комп'ютерного зору. Ці системи допомагають переміщатися по приміщенню, долати перешкоди та прибирати всі ділянки статі. Спеціальні сенсори допомагають роботу виявляти перешкоди на своєму шляху та уникати зіткнень із меблями, стінами та іншими об'єктами.


Роботи-пилососи: топ-10 моделей у 2024 році


Після завершення прибирання робот-пилосос автоматично повертається на зарядну станцію, щоб підзарядити батарею. Це забезпечує зручність використання та дозволяє роботу бути завжди готовим до наступного прибирання. Як вибрати відповідну модель робота за доступною ціною? У цій статті ми підвели рейтинг топ-популярних пристроїв у 2024 році.


Топ-10 роботів-пилососів за відгуками покупців


Топ-10 роботов-пылесосов по отзывам покупателей

Розглянемо рейтинг роботів-пилососів, які популярні не так. Вони довели свою ефективність на практиці, мають покращений функціонал та технічні характеристики.


Місце

Найменування

Ціна, грн.

1

RoboRock S7 MaxV Black

29999,00 грн.

2

Dreame Bot W10

23999,00 грн.

3

Dreame Bot L10 PRIME

22999,00 грн.

4

Dreame Bot D10S Plus

19999,00 грн.

5

Ecovacs DEEBOT OZMO T9

15999,00 грн.

6

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2

13999,00 грн.

7

Xiaomi Dreame D9 Plus

12999,00 грн.

8

Dreame Bot D10S Pro

12999,00 грн.

9

Rowenta X-PLORER Serie 80

11999,00 грн.

10

iRobot Roomba Combo

9999,00 грн.



Ми підготували опис моделей різних виробників. Пристрої гарантовано стануть надійним помічником у домашній рутині.


RoboRock S7 MaxV Black


RoboRock S7 MaxV Black

Цей пилосос входить у топ найкращих моделей. Він має приголомшуючу силу всмоктування – 5100 Па, що дозволяє ідеально очистити поверхні в будинку. RoboRock S7 MaxV Black усуває сміття великої та дрібної фракції, видаляє пил та бруд, мікрочастинки і навіть алергени. Сучасний пристрій одночасно робить і сухе, і вологе прибирання. Серед особливостей цього пилососу:


  • Покращена система розпізнавання перешкод ReactiveAI 2.0

  • Адаптивні маршрути прибирання у будинку

  • Прибирання зі звуковою вібрацією

  • 3D-картографія

  • Розпізнавання приміщень для прибирання

  • Розпізнавання килимових покриттів



Пристрій має 3D-сканер та фронтальну камеру. Саме тому проводити прибирання можна навіть у нічний час доби. Пилосос легко розпізнає предмети на підлозі і обійде їх. У мобільному додатку буде автоматично підтягнуто інформацію про перешкоди, які пилосос зустрічає на своєму шляху. Розумний прилад створює маршрути прибирання, уникаючи перешкод у будь-який час доби.


Серед недоліків пилососу досить висока ціна. Не кожен може дозволити собі цю модель. Також серед мінусів – необ'ємний пилозбірник та неможливість прибирати великі приміщення. Акумулятор пилососа не дозволяє проводити прибирання у великих будинках чи офісах. Пилозбірник також має обмежений обсяг. Розглянемо відгуки покупців про цю модель:



Dreame Bot W10


Dreame Bot W10

Це робот-пилосос, який ідеально відмиває підлогу навіть від плям, що в'їлися. У комплект входить універсальна док-станція. Вона дозволяє автоматично прати насадки для прибирання. Після миття підлог пилосос автоматично відправляється на станцію, стирає, віджимає та висушує ганчірки та насадки перед проведенням наступного прибирання. Завдяки цьому мінімізується ризик появи бактерій та плісняви. Модель пристрою дозволяє одночасно проводити сухе та вологе прибирання. Порівняно з аналогами попередніх поколінь, це пилосос більш функціональний та універсальний.


Dreame Bot W10 має центральну турбо-щітку V-подібної форми та кутову. За допомогою кутової щітки пристрій без проблем збирає сміття навіть у важкодоступних місцях: у кутах, біля плінтусів та вздовж стін. Максимальна потужність всмоктування 4000 Па дозволяє моментально видаляти засохлі плями від кави та інших пролитих рідин. З відтиранням складних забруднень у Dreame Bot W10 не виникне жодних проблем.


У комплекті поставляється два об'ємні резервуари (4-літрові) для чистої та брудної води. Тепер не потрібно постійно наповнювати чи спорожняти їх. Завдяки ультразвуковому виявлення килимів пилосос автоматично збільшує потужність, щоб прибирання було максимально ефективним. Серед недоліків цієї моделі: досить об'ємна станція самоочищення, яка займає багато місця у квартирі; висока ціна, порівняно з моделями попереднього покоління; ручне очищення пилозбірника. Проаналізуємо відгуки користувачів про пилосос Dreame Bot W10:



Dreame Bot L10 PRIME


Dreame Bot L10 PRIME

Робот-пилосос миючий Dreame Bot L10 PRIME - це унікальний пристрій, який одночасно проводить генеральне прибирання в будинку: і сухе, і вологе. Прилад без проблем прибирає шерсть та волосся, бруд, пил та алергени. За допомогою спеціальних щіток він проводить вологе миття підлог.


Пилосос працює за допомогою насадок, які ідеально очищають будь-яке покриття: паркет, ламінат, плитку та навіть килим. Підвищена сила всмоктування (4000 Па) дозволяє відмити навіть плями, що в'їлися. Бак для сміття досить об'ємний (450 мл). Пилосос має функцію самоочищення, що досить зручно. Він будує маршрут, враховуючи перешкоди, стіни та здатний запам'ятати карти до 4 поверхів.


Після завершення прибирання пилосос автоматично повертається на станцію, миє та стирає насадки, тому не потрібно робити цю вручну. Серед недоліків цієї моделі: - Висока вартість; неможливість ідеально очистити важкодоступні місця.



Dreame Bot D10S Plus


Dreame Bot D10S Plus

Модель D10S Plus користується популярністю серед покупців. Він має потужний акумулятор (5200 мАг), завдяки якому може забирати до 280 хвилин без підзарядки. Наявність НЕРА-фільтрів дозволяє очистити повітря від мікрочастинок та алергенів, що особливо важливо для сімей з маленькими дітьми чи алергіками.


Пилосос попередньо вибудовує об'ємну карту приміщень, щоб уникати перешкод та робити ефективне прибирання. Після закінчення прибирання він повертається на станцію і самоочищається від сміття. Керувати пилососом можна за допомогою мобільного додатка та за допомогою голосового керування. Пристрій працює досить тихо, тому проводити прибирання можна навіть у нічний час.


У комплекті поставляється док-станція для заряджання, самоочищення та зберігання пилососа. Вона досить компактна, тому може зберігатися в будь-якому куточку будинку. Після завершення прибирання Dreame Bot D10S Plus повертається на док-станцію. Сучасна технологія DualBoost дозволяє продути контейнер повітрям і перемістити зібране сміття в спеціальне місце всередині станції. Серед недоліків цієї моделі: пилосос погано очищає килимові покриття і плями, що в'їлися.



Ecovacs DEEBOT OZMO T9


Ecovacs DEEBOT OZMO T9

ECOVACS DEEBOT OZMO T9 подходит для двух типов уборки. Особенностью этой модели считается то, что она имеет освежитель воздуха. В мире нет аналогов с подобной функцией. Капсула с ароматизатором создает в доме приятный аромат. Мощность всасывания – достаточно высокая (3000 Па). Двигатель нового поколения позволяет мгновенно поглощать шерсть, мусор, волосы и даже аллергены.


Пылесос функционирует с помощью технологии TrueMapping 2.0. Именно поэтому проводить уборку можно и в дневное, и в ночное время суток. Мобильное приложение совместимо с операционными системами Android и iOS. Среди недостатков: иногда пылесос не может найти док-станцию; бывают сбои в мобильном приложении.



Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2


Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2

Ця модель створена для тих, хто є перфекціоністом і любить ідеальну чистоту. Прилад проводить сухе та вологе вакуумне прибирання. До використання є три режими прибирання. Це дозволить зберегти ідеальну чистоту та зібрати сміття будь-якої фракції та будь-якої консистенції.


Пилосос має досить потужний акумулятор (3200 мАг), що дозволяє на одному заряді забирати до 110 хвилин. За цей період можна забрати всю квартиру або великий офіс. Серед недоліків: іноді пилосос не може заїхати через поріг та починає зависати; мобільний додаток MI Home не завжди працює оперативно; у програмі не можна створити карту окремого приміщення.



Xiaomi Dreame D9 Plus


Xiaomi Dreame D9 Plus

Робот-пилосос Dreame D9 Plus проводить і сухе, і вологе прибирання. Має станцію для автономного очищення пилозбірника. Завдяки радарам нового покоління пристрій відмінно орієнтується у просторі. Створює карти будинку та автоматично регулює наявність перешкод, стін. За допомогою мобільного додатка можна налаштувати потужність та рівень подачі вологи з резервуара для кожної кімнати.


Потужність складає 2500 Па, що менше, ніж у попередніх моделях цього рейтингу. Однак наявність комбінованої турбо-щітки дає змогу ефективно очищати будь-яке покриття. Пилосос очищає навіть килими із маленьким ворсом. Серед недоліків: - пристрій не завжди бачить станцію зарядки; плями, що в'їлися, відмиває неефективно; іноді неправильно будує картку прибирання.



Dreame D10s Pro


Dreame D10s Pro

Цей пилосос має високу потужність всмоктування (5000 Па), порівняно з попередніми моделями. Проводить і сухе, і вологе прибирання. Керувати пристроєм можна віддалено голосом та за допомогою мобільного додатка. Регулюйте потужність, рівень подачі води із резервуара. Також у мобільному додатку можна встановлювати параметри прибирання на кожен день. Підходить для очищення різних покриттів: ламінату, плитки, лінолеуму, паркету. Сенсори LDS дозволяють пилососу ідеально орієнтуватися у просторі. Також має вбудовані датчики відстані. Збільшена ємність акумулятора становить 5200 мАг.


Проводити прибирання без підзарядки можна протягом 280 хвилин. Якщо пилосос не встиг прибрати весь будинок, він автоматично вирушить на підзарядку, після чого знову продовжить прибирання. Після завершення прибирання достатньо спустошити контейнер для сміття та промити ганчірки для вологого прибирання. Серед недоліків: пилосос не розпізнає килимові покриття та не визначає наявність стін; неефективно працює у нічний час доби.



Rowenta X-PLORER Serie 80


Rowenta X-PLORER Serie 80

Робот-пилосос є ідеальним помічником для сухого та вологого прибирання в будинку. Потужність складає 2000 Па. Щітка охоплює збільшену площу для прибирання. Спеціальне кріплення дозволяє прибрати ворс та волосся зі щітки. Завдяки радарам та сенсорам, вже після першого сканування пристрій самостійно прокладає маршрут прибирання.


При необхідності карту можна редагувати. Пилосос долає перешкоди, що зустрічаються на шляху, та створює оптимальний маршрут прибирання. Регулювати процес прибирання, потужність та рівень подачі вологи можна у мобільному додатку. Серед мінусів цієї моделі: мобільний додаток може гальмувати; іноді пилосос б'ється об стіни і не уникає їх.



iRobot Roomba Combo


iRobot Roomba Combo

Завершальне місце в рейтингу займає бюджетний пилосос iRobot Roomba Combo. Ця модель підходить для прибирання сухого сміття з різних покриттів та навіть з килимів. Пристрій видаляє і розлучення на підлозі за допомогою вологої серветки з мікрофібри. Заряд акумулятора дозволяє прибирати в будинку без заряджання протягом 100 хвилин. Доступна синхронізація з мобільним додатком та голосовими помічниками. Управляти пилососом за допомогою голосових команд – досить просто та зручно.


V-подібна щітка і достатня потужність всмоктування (1800 Па) дозволяють досить ефективно прибирати в будинку. За бажання потужність всмоктування можна регулювати. Доступно два режими прибирання. Серед недоліків: пилосос не завжди знаходить зарядну станцію після завершення прибирання; не долає пороги; часто виникають проблеми із навігацією.



У цій статті ми проаналізували топ-10 роботів-пилососів у 2024 році, які користуються популярністю серед користувачів. Детальний опис характеристик, переваг та недоліків, відгуків покупців дозволить вам вибрати оптимальну модель для покупки.



3

Як вибрати акумуляторний пилосос в 2024 році? Який обрати та на що звернути увагу при виборі?

29 лют 2024

Як вибрати акумуляторний пилосос в 2024 році? Який обрати та на що звернути увагу при виборі?

3

Як вибрати перкусійний масажер? Топові масажери для тіла та кінцівок

23 лют 2024

Як вибрати перкусійний масажер? Топові масажери для тіла та кінцівок