0 800 201 865

RU
UA

Новинка Dreame H11 Max: пилосос, який прибирає рідке забруднення та миє підлогу

Наприкінці 2021 року Dreame випустили акумуляторний миючий пилосос Dreame H11 Max. Наразі новинка доступна і в Україні. У H11 Max виробник втілив ідею потужного універсального прибирача, який проводить сухе та вологе прибирання одночасно, видаляючи забруднення всіх типів. Що може новий помічник, як працює і для кого підходить – знаємося на матеріалі.

Новинка Dreame H11 Max: пилосос, який прибирає рідке забруднення та миє підлогу

Вологе та сухе прибирання за один прохід

Перша та головна особливість Dreame H11 Max – одночасне всмоктування та миття підлоги. Кругла щітка-ролик обертається зі швидкістю 560 разів на хвилину, захоплюючи тверде і рідке сміття. Водночас із водного резервуару на щітку подається вода і підлога відразу ж протирається. Волога подається дозовано, щоб на поверхні не залишалося розводів та калюж. Як заявляє виробник, помічник охоплює до 200 кв. площі за один раз (під час роботи на низькій швидкості).


У пилососі передбачено автоматичне розпізнавання забруднень. Залежно від складності плям пристрій підбирає відповідний режим. Наприклад, при всмоктуванні пилу підійде Екорежим, а для усунення плями від кетчупу вже потрібен буде Турборежим. Потужну тягу забезпечує довговічний та ефективний безщітковий двигун.

Новинка Dreame H11 Max: пилосос, який прибирає рідке забруднення та миє підлогу

Видалення рідких забруднень

Конструкція пилососа складається із двох резервуарів. Для чистої води – 900 мл. та для брудної – 500 мл. Разом із водою до резервуару потрапляє і будь-яке рідке забруднення у вигляді калюжі соку, соусу, молока, брудної жижі, тощо.


Сили тяги в 200 Вт(А) достатньо для того, щоб впоратися з такими плямами, навіть якщо вони вже загуснули або присохли. Після збирання – просто вийміть резервуар зі сміттям, злийте рідину в унітаз та промийте під водою. Жодних зайвих маніпуляцій.


Виробник передбачив і функцію догляду роликової щітки. На ручці потрібно натиснути кнопку самоочищення. Тоді з чистого бака подається вода і валик прокручується. Під час обертання скребок видаляє бруд біля основи щетинок.

Новинка Dreame H11 Max: пилосос, який прибирає рідке забруднення та миє підлогу

Рівень автономності

Ємність акумулятора Dreame H11 Max збільшена до 6400 мАг. Одного заряду вистачає на 36 хвилин роботи в Екорежимі. Тому пилосос підходить для усунення точкових складних забруднень та прибирання квартир стандартного розміру.


За рівнем автономності легко стежити завдяки яскравому дисплею. На ньому висвічується відсоток заряду, використовуваний режим потужності та повідомлення про помилки. Наприклад, якщо потрібно замінити HEPA-фільтр, відображається відповідний значок. Зберігається та заряджається Dreame H11 Max на док-станції. У вертикальному положенні він майже не займає місця. Також на базі передбачено місця для зберігання аксесуарів до пилососу.

Новинка Dreame H11 Max: пилосос, який прибирає рідке забруднення та миє підлогу

Кому підійде Dreame H11 Max?

Техніку для збирання варто підбирати в залежності від індивідуальних потреб. Тим, хто постійно зайнятий, варто звернути увагу на робот-пилосос, хто хоче швидко прибрати всі поверхні будинку – на акумуляторний.


Кому же стоит выбрать моющий пылесос?


  • Сім'ям із маленькими дітьми. Пролитий сік, плями від кетчупу на підлозі, вуличний бруд у передпокої після довгих прогулянок – звичні явища для дому, де є діти. У таких умовах під рукою завжди має бути помічник. Dreame H11 Max оперативно усуне точкове забруднення, яким би складним воно не було.
  • Сім'ям із тваринами. Перекинутий горщик із вологою землею – звичайна ситуація, коли улюбленці залишаються самі вдома. Таке комбіноване забруднення легше прибрати саме миючим пилососом, який має подвійну дію – всмоктування та протирання. Ну і крім того, збирання шерсті теж потребує комплексного підходу.
  • Тим, хто часто готує вдома. Кулінарні експерименти нерідко призводять до колапсу на кухні у вигляді розбитого яйця, розсипаного борошна або розлитого супу. H11 Max – екстрена допомога у таких ситуаціях. Станцію для зберігання пилососа можна встановити прямо на кухні, у коморі або за дверима, щоб усунути пляму за секунди.
  • Власникам невеликих будинків чи квартир-студій. Незважаючи на заявлені виробником 200 кв. площі, які може охопити Dreame H11 Max, у невеликій квартирі ви зможете пройтися на максимальній потужності та кілька разів. Навіть 15 хвилин цілком достатньо для генерального очищення підлоги разом із прибиранням сміття та миттям.
Новинка Dreame H11 Max: пилосос, який прибирає рідке забруднення та миє підлогу