0 800 201 865

RU
UA

Нова турбо-доставка з iPOST: смарт-техніка вже у вас за лічені години

Буває так, що обираєш техніку для дому, здоров’я чи краси, і овва: наштовхуєшся на девайс своєї мрії. Читаєш характеристики, опис, і розумієш, що підходить все, і це — просто любов з першого погляду. Тут, як не крути, а хочеться отримати бажану річ якомога скоріше. Аби той самий пилотяг, фен, навушники чи смарт-годинник можна було б одразу ж потримати в руках, та протестувати в реальних умовах. Так, щоб швиденько замовив, і вже через годинку-дві — вжух, і техніку доставили прямо до дверей. Здається, що історія більше скидається на прогресивну доставку майбутнього? Але ж ні, сьогодні це — нова реальність! Адже ми радо повідомляємо вам про нову колаборацію із мега крутим сервісом доставки iPOST. Завдяки якій тепер ви можете отримати свій заповітний пакунок у будь-якій точці Києва усього за 2-3 години. Отож, у цій статті ми розкажемо, як це все працює, чому це — справді топовий кур’єрський сервіс, в яких ситуаціях вас як ніколи виручать супергерої-айпостмени, та як на сайті оформити швидку доставку на обраний товар (спойлер: все — максимально просто). Що ж, поїхали!


Новая турбо-доставка с iPOST: смарт-техника уже у вас за считанные часы


Коли без турбо-доставки не обійтись


Напевне, ви уже стикались з тим, що в цьому буремному світі за купою справ інколи забуваєш про найважливіші речі. Наприклад, про день народження друга, сестри чи коханої людини. iPOST позбавить вас незручностей та виручить у скрутній ситуації. Ви можете обрати щось на подарунок на сайті нашого інтернет-магазину, та замовити блискавичну доставку у кілька кліків.

Або ж якщо ви тільки-но зрозуміли, що вам терміново потрібна плойка, випрямляч чи інший б’юті-девайс. Коли челендж “начаклувати приголомшливу зачіску” на вечірку виник спонтанно, а захід планується уже сьогодні. Навіщо чекати більш слушної нагоди? Замовляйте будь-що в моменті, коли вам потрібен розумний гаджет під рукою. І iPOST зробить усе якнайшвидше!


Новая турбо-доставка с iPOST: смарт-техника уже у вас за считанные часы


Основні переваги доставки


Швидко, як ніколи. Ми вже звикли, що більшість поштових операторів пропонує надсилання в кращому випадку на наступний день після замовлення. Тоді як в гіршому — доводиться чекати 2-3 доби. Але ж їхати за покупкою через усе місто, особливо в години пік, — це теж не найкраща перспектива. Бо час — занадто дорогоцінний ресурс, щоб нехтувати ним у сучасному світі. І ось чому експрес-доставка — це справді крута можливість зекономити зусилля.


Новая турбо-доставка с iPOST: смарт-техника уже у вас за считанные часы


Зручність та комфорт


Знайома ситуація, коли через розмиті часові межі прибуття кур’єра доводиться протягом усього дня чекати вдома, без можливості відлучитись у справах? З iPOST все інакше: ви будете певні, що замовлення прийде в найближчі три години, а на решту дня — можна вільно будувати плани. І, що зручно, вам навіть не доведеться спускатись чи виходити з дому: кур’єр прибуде прямо до дверей, та передасть посилку в руки.


Новая турбо-доставка с iPOST: смарт-техника уже у вас за считанные часы

Можливість контролю


Все ключевые моменты вы сможете отслеживатВсю необхідну інформацію ви зможете бачити в мобільному додатку служби. Крім того, актуальні дані про переміщення вашого айпостмена дублюватимуться на ваш номер телефону: у форматі смс-повідомлень або вайбер-сповіщень.


Новая турбо-доставка с iPOST: смарт-техника уже у вас за считанные часы

Новая турбо-доставка с iPOST: смарт-техника уже у вас за считанные часы


Ваш девайс — в надійних руках


Тут в ролях кур’єрів — справжні супергерої, які везуть вам бажане за будь-яких погодних умов. Вони проходять ретельний відбір, тестування, і врешті — обирають кращих, доброзичливих та пунктуальних. А ще вам не доведеться перейматись за безпеку: бо всі кур’єри носять маски та дотримуються безпечної дистанції.


Новая турбо-доставка с iPOST: смарт-техника уже у вас за считанные часы


Відповідальність за збереження товару


Сервіс повністю відповідає за цілісність вашої посилки та гарантує її збереження. А тому можна не сумніватись: із придбаним роботом-пилотягом чи електричною зубною щіткою в дорозі точно нічого не станеться.


Новая турбо-доставка с iPOST: смарт-техника уже у вас за считанные часы


Якість, якій можна довіряти


У 2021 році компанію було визнано найкращою кур’єрською доставкою за результатами незалежного оцінювання. До слова, лідерські позиції вона зберігає уже кілька років поспіль.


Новая турбо-доставка с iPOST: смарт-техника уже у вас за считанные часы


Як оформити доставку у кілька простих кроків?


Отож, перед вами найкоротший гайд у світі, і він — про те, як скористатись послугою турбо-доставки:


  1. На нашому сайті ви обираєте товар, який має позначку “Забрати з магазину”..

  2. Переходите в корзину, натискаєте “iPOST” у списку доступних способів доставки, та сплачуєте онлайн повну вартість замовлення разом з доставкою.

  3. Вам надійде номер замовлення, за яким у додатку можна відстежувати усі етапи та переміщення кур’єра.

  4. От і все: очікуйте на прибуття iPOST-мена разом з гаджетом, який ви придбали.



Рубрика “Питання-відповіді”


Яка вартість доставки?

Незалежно від адреси отримувача, розміру чи ваги товару, ціна є фіксованою — 149 грн.


В які міста можна замовити експрес-доставку?

Наразі послуга доступна в межах міста Києва.


Для яких товарів можна оформити доставку?

Для товарних позицій із поміткою “Забрати з магазину”. При цьому вартість покупки не повинна перевищувати 15 000 грн, а габарити посилки мають бути в межах 150*50*50 см.


Чи можна відстежувати шлях кур’єра?

Так, тут передбачено трекінг, завдяки якому ви зможете в режимі реального часу контролювати процес та бачити місцеперебування свого кур'єра. А також у повідомленні буде вказано мобільний номер кур’єра для зв’язку.


В який час можливе доставлення?

Послугу можна оформити в будь-який день тижня, з 10 до 19 години.


Від чого залежить точний час прибуття?

Звісно, що менша відстань від шоуруму до кінцевого пункту — то швидше ви отримаєте свій девайс. Але максимальний термін — не більше 3 годин.