Каталог

Зв'язатися

RU
UA
Сервіси

Огляд та порівняння ручних миючих пилососів Dreame H12 PRO та Dreame H12

Dreame Wet & Dry Vacuum Cleaner H12 PRO та Dreame H12


Фахівець чи професіонал – кому ви довірите прибирання вдома? Дві версії пилососів у лінійці Dreame H12 готові позмагатися за результат. Dreame Wet & Dry Vacuum Cleaner H12 PRO та Dreame H12 дуже схожі, проте відрізняються за низкою параметрів. Фокус у тому, щоб підібрати ці параметри для ваших індивідуальних сценаріїв збирання.


Звісно, ​​все залежить від нюансів. Складність забруднень, типи покриття для підлоги і обсяги роботи — для пилососа кожна дрібниця має значення.



1.jpg


Потужність


Обидві моделі цієї серії отримали високошвидкісний безщітковий двигун сучасної конструкції. Завдяки високій силі всмоктування він дозволяє захопити пил, пісок, вовну, волосся, сипуче сміття та вологу. При цьому збирання відбувається тихо, а потужність регулюється під тип покриття та інтенсивність забруднення. І це стосується обох аксесуарів.



Тип прибирання та режими роботи


Обидві моделі виконують сухе та вологе чищення. Причому вони можуть пилососити і мити одночасно. Тобто, не потрібно спочатку збирати сміття, а потім мити підлогу. Щітка сама всмоктує пил та протирає поверхню. Це може бути ламінат, натуральне дерево, кахельна плитка – численні випробування показали ефективність Dreame на будь-якому покритті.


Ця серія має два основних режими — автоматичний і режим всмоктування. Автоматичний означає стандартні налаштування за промовчанням, він підійде для повсякденного прибирання середньої складності, коли потрібно пропилососити та вимити підлогу у всіх кімнатах. Режим всмоктування – це максимальні налаштування, щоб зібрати локальне сміття чи воду: розсипану крупу, розлитий суп тощо.У версії Pro також є третя, додаткова опція - ультратрежим.



2.jpg


Система розпізнавання забруднень


Обидві моделі мають систему датчиків, які аналізують стан підлоги. А розумні алгоритми обробляють цю інформацію та підбирають під рівень забрудненості силу всмоктування. Так, зустрівшись з розлитою водою або чаєм, обидва пилососи переключаться на режим всмоктування, щоб зібрати всю рідину.


Все це відбувається автоматично, а ви одразу бачите ці дані на екрані в торці ручки. Зелене підсвічування кільця означає легке забруднення, помаранчевий – середнє, а червоний – сильне.



Щітки


І у Dreame H12, і Pro широкі основні насадки шириною 250 мм. Візуально вони виглядають майже однаково, але просунута модель має великий плюс.


У H12 миючий ролер розташований не посередині щітки, а зміщений праворуч. Тому він захоплює сміття по центру та з правого краю однаково добре, на відміну від стандартних моделей пилососів. Завдяки такому рішенню, по кутах і вздовж стін не залишається пилу.


Але у Dreame Wet & Dry Vacuum Cleaner H12 PRO ролер повністю вільний від бічних рамок. Ширина ролика дорівнює ширині щітки. Зліва, праворуч та по центру пилосос прибирає абсолютно однаково.



Самоочищення та зарядка: 2–в–1 або 3–в–1


Обидва пилососи самостійно чистять основну щітку після збирання. Це не вимагає особливих зусиль: ви просто ставите девайс на док-станцію, звільняєте контейнер зі сміттям та наливаєте воду в бак. Залишилося натиснути одну кнопку на щітці – і пилосос промиває валик. Але тут між двома моделями є відмінність.Якщо H12 просто промиває насадку на док-станції, Dreame H12 Pro ще й сушить її гарячим повітрям. Півтори години і насадка повністю суха. Жодної зайвої вологості, запахів і тим більше плісняви.


До того ж обидві моделі злегка промивають щітку прямо під час прибирання. Сміття та волога не накопичуються на ній, змушуючи вас зупинятися. Все завдяки вдосконаленій системі циркуляції води.



Резервуар для води


У Pro він більший: 950 мл проти 900 мл. Якщо з Dreame H12 ви приберете на одному баку будинок середніх розмірів, то просунута модель впорається і з більш серйозним завданням.



Автономність


30 хвилин - саме на стільки вистачає акумулятора H12. Це оптимально для збирання двокімнатної квартири. Заряджання з 0 до 100% відбувається за 5 годин. У версії Про аналогічна автономність.



Управління


Увімкнення та вимкнення пилососів відбувається однією кнопкою на ручці. Друга кнопка відповідає за подачу води. Для очищення щітки також потрібно натиснути кнопку внизу ручки. У цьому механічні елементи управління закінчуються і починається найцікавіше.


Насамперед, це світлодіодний дисплей. Круглий екран розташований прямо під рукою. Можна переглянути налаштування, не відволікаючись від прибирання. Дисплей показує, наскільки забруднена підлога, скільки води залишилося в резервуарі та в баку для брудної води. Але це ще не все. Розумний пилосос дає голосові підказки. Якщо раптом закінчилася вода, потрібне очищення чи сталася якась помилка, пилосос пояснить, що треба робити. Підказки можна вимкнути, якщо вони не потребують.



3.jpg


Вага та маневреність


4,75 кг чи 4,9 кг? Різниця незначна, проте при прибиранні великої площі може мати значення. Dreame H12 Pro трохи важчий, адже у нього збільшений резервуар.


Але це не проблема. Обидві моделі оснащені моторизованим валиком, який працює від двигуна та допомагає рухати пилосос уперед під час збирання. Залишається тільки «рулити» ручкою, поки щітка пересувається. Ви витрачаєте менше зусиль, а прибираєте швидше.



Комплектація


Комплект постачання цих моделей однаковий. Сам пилосос, ручка, зарядна база, адаптер живлення, універсальна щітка, резервний ролик, щітка-йоржик, що чистить, тримач для аксесуарів, резервний HEPA-фільтр, 500 мл фірмового миючого засобу та посібник користувача.



4.jpg


Так що ж вибрати?


Знаючи про всі відмінності базової та просунутої версій, ви точно не помилитеся. Якщо потрібна легка та надійна модель для стандартного збирання, Dreame H12 буде ідеальним вибором. Його ресурсів достатньо, щоб очистити та наполірувати підлогу у всьому будинку.


Якщо у вас велика площа приміщення, часто доводиться мити підлогу, є домашні тварини, вибирайте Dreame H12 Pro - він трохи важчий, зате має ультрарежим і збільшений бак для води.