0 800 201 865

RU
UA

Роботи-пилососи Dreame: інновації, що змінюють життя на краще

Технології не стоять на місці, все нові й нові ідеї підкорюють світ та перетворюють небачені раніше інновації на реальність, до якої може доторкнутись кожен. І одна з компаній, мета якої — покращувати життя людей, — це Dreame. Що вони роблять? Створюють найтехнологічніші рішення у галузі розумної техніки для дому. Адже роботизовані помічники, які використовують штучний інтелект, — це вже глобальний тренд, що поступово витісняє громіздкі провідні пилотяги та інші традиційні девайси.


Та як Dreame вдається трансформувати процес прибирання так, що із важкої рутини воно перетворюється на простий та приємний ритуал, який потребує мінімум часу та зусиль? Це якась магія? Аж ніяк. Все завдяки тому, що вони створюють, патентують і впроваджують унікальні винаходи та інтелектуальні технології у сфері роботизованих гаджетів для прибирання. Так, завдяки Dreame на ринку з’явились розумні помічники, що мають інноваційний високошвидкісний двигун, монокулярний машинний зір, і реалізовану технологію SLAM (одночасна локалізація та картографування)


У 2017 році Dreame Technology увійшла до екологічного ланцюжка Xiaomi. При чому девайси, які розробляє компанія, — настільки круті, що складають цілком гідну конкуренцію тим же Xiaomi Roborock, ECOVACS чи iRobot, а у деяких характеристиках — навіть перевершують їх. Тож, давайте розберемось, чому пилотяги Dreame — це “best of the best”, в чому унікальність моделей, та як обрати ідеальний варіант для своїх потреб.

Революція в індустрії домашнього прибирання

Знаєте, в чому різниця вологого прибирання і миття підлоги? В першому випадку весь бруд та пил збирається на вологій серветці, якою протирають підлогу. І, звісно, для легких плям та невеликої площі забруднення — це може бути цілком непоганий варіант. Але тепер уявімо, що потрібно прибрати велику трикімнатну квартиру, де в коридорі хтось наніс купу вуличного бруду, а в кухні на підлозі — розлитий суп чи солодкий сік. Так-так, весь цей бруд в ході прибирання буде просто розтиратись по всій підлозі. Дещо сумнівний ефект, чи не так? Звісно, можна “зламати систему”, і через кожні 15 хвилин знімати з робота серветку, аби вручну прополоскати її, але ж тоді втрачає сенс сама концепція повністю автоматизованого прибирання. Тому сучасне рішення цієї проблеми — це станція самоочищення, з якою пилотяги навчились повноцінно мити підлогу.


Як все працює? Всередині станції є 2 контейнери: один - для чистої води, а інший — для брудної. І в ході сеансу помічник періодично повертається до бази, де начисто промиває серветки водою, а використана рідина — відправляється в окремий резервуар. Після цього робот продовжує прибирати з того місця, на якому закінчив, але вже з вимитими насадками, та повною готовністю ефективно боротись з найстійкішим брудом. Тому обираючи такий пилотяг, ви можете бути певні, що якість очищення буде стабільно високою, незалежно від розміру кімнати чи складності забруднень.

Роботи-пилотяги Dreame

Ідеальний помічник, що прибирає замість вас

Ультрапотужний флагман з максимальним набором функцій чи недорогий, але надійний пилотяг, якому можна делегувати і збір сміття, і миття підлоги? Обирайте, що потрібно саме вам, адже у Dreame точно знайдеться розумне рішення на будь-який смак та кишеню. Так, якщо ви шукаєте бюджетну модель, то одне з найкращих рішень — це Dreame F9. Девайс має надтонкий корпус, який допомагає йому легко маневрувати під меблями. З візуальною навігацією Pioneer 2.0 він може самостійно планувати маршрут, а набір датчиків дозволяє ефективно виявляти перешкоди.


Він швидко пропилососить ваш будинок, адже має для цього пристойну потужність всмоктування 2500 Па та мішок для збору сміття на 600 мл. А для ретельного миття підлоги — тут гнучка антибактеріальна швабра з мікрофібри та електричний резервуар для води на 200 мл, з активним регулюванням рівня зволоження. І, звісно, гаджет встигає за один сеанс зробити все та навіть більше, адже має в запасі 150 хвилин автономної роботи.

Роботи-пилотяги Dreame

Середня цінова категорія: топові моделі

Тут ви можете обрати між Dreame D9, Dreame D9 Pro та DreameBot D10 Plus. Dreame D9 багато в чому схожий з дешевшим попередником F9. Але тут об’єм резервуара для води збільшено до 270 мл, а от сміттєзбірник став трохи меншим — 570 мл. Крім того, сила всмоктування виросла до 3000 Па, а комбінація технології LiDAR з потужним алгоритмом SLAM відкрила нові можливості: робот значно швидше вивчає ваш будинок та будує інтерактивну карту очищення.


В додатку ви також отримаєте гнучкі налаштування: 4 режими всмоктування та 3 рівні подачі води для будь-якого сценарію. Наприклад, можна зменшити інтенсивність зволоження, щоб провести більш делікатне миття дерев’яної дошки. І ще одна приємна можливість — синхронізація з асистентом Amazon Alexa.


Якщо ж говорити про Dreame D9 Pro, то його головний апгрейд — це покращена сила всмоктування 4000 Па. При цьому девайс, так само як і попередні, автоматично збільшує потужність, коли заїжджає на килим.


Хочете зробити щоденне прибирання ще більш комфортним та позбавити себе від контакту з пилом та алергенами? Тоді DreameBot D10 Plus стане чудовим варіантом. Цей девайс отримав нову корисну функцію — автоспорожнення сміттєвого бака. Тепер він може самостійно прибирати вашу квартиру протягом 45 днів, і при цьому вам не потрібно вручну очищати пилозбірник. З технологією DualBoost робот сам скидає все зібране в герметичний контейнер, який вміщає 2,5 л сміття.

Роботи-пилотяги Dreame

Кращі пилотяги у преміум-сегменті

Тут компанія також не збавляє оборотів, та пропонує флагмани, які не лише справляються на всі 100 % з місією сухого прибирання, але ще й мають унікальні рішення для миття підлоги. Саме це і стало суперсилою Dreame w10 та його більш просунутої версії — w10 pro. Так, Dreame W10 — перша модель лінійки, що поставляється зі станцію самоочищення. Під час вологого прибирання дискові насадки-швабри, закріплені на магнітах, швидко обертаються у протилежних напрямках, і з великою силою тиснуть на забруднену поверхню. Завдяки тому, що вони регулярно зволожуються та промиваються, w10 очищає підлогу до блиску.


Ще один цікавий момент — сушка мікрофібрових накладок гарячим повітрям: така схема дозволяє уникнути появи цвілі та неприємних запахів. Також із корисних змін — оновлена форма корпусу: з одного боку вона — кругла, а з іншого — нагадує квадрат із заокругленими кутами. Продумана конструкція полегшує очищення складних ділянок в кутах та по периметру кімнати. А завдяки тандему датчика LiDAR і просунутого алгоритму SLAM робот став ще розумнішим, краще орієнтується на місцевості та в рази швидше створює 3D-карти.


Що ж нового з’явилось у його наступника, Dreame w10 pro? Подвійна HD-камера та технологія Action AI: з ними девайс записує та обробляє зображення будь-яких перешкод, а тому чітко оминає всі сторонні предмети, від капців до шнурів. W10 pro блискуче справляється з брудом як на килимах, так і на твердій поверхні, однак мішок для пилу, розрахований на 450 мл сміття, таки доведеться періодично очищати вручну.


І ось ми підійшли до найсвіжішої новинки – Dreame L10s ultra. Чим унікальний цей потужний флагман? Крім алгоритму SLAM, він також використовує 3D-структуроване освітлення. Така високоточна технологія уникнення перешкод виправила найболючішу точку багатьох роботизованих помічників, і тепер гаджет не застрягає, наштовхнувшись на взуття, плаский шнур чи ніжки кухонного стола. Для ідеального миття підлоги він має додатковий картридж з мийним засобом, який автоматично подається на ротаційні насадки-швабри. А секрет ретельного сухого очищення — це поєднання рекордної потужності всмоктування 5300 Па з новою прогумованою щіткою. До речі, заміна звичної щетини на силікон — однозначна перевага для тих, у кого вдома є пухнасті друзі. Оскільки просто зникає необхідність регулярно чистити щітку від шерсті.

Роботи-пилотяги Dreame

Розумний будинок вашої мрії: інтегруйте, керуйте, відкривайте нові можливості

Пилотяги Dreame — це якісно новий рівень комфорту. Адже з ними ви можете все: дистанційно запустити процес очищення, навіть коли знаходитесь далеко від дому, або ж у будь-який момент перевірити свій будинок через функцію відеомоніторингу в режимі онлайн. З додатком Mi Home ви отримуєте можливість керувати роботом прямо через свій смартфон та обирати бажаний сценарій одним дотиком. Тут можна легко будувати віртуальні стіни на карті, окреслювати пріоритетні зони, планувати персональне очищення для різних кімнат чи складати графік прибирань на тиждень вперед.


А підтримка голосових помічників — це ще один приємний бонус, з яким можна начаклувати чистоту у домі, просто сказавши одну фразу. Тож, інтегруйте гаджети у систему розумного будинку, автоматизуйте побут, та насолоджуйтесь життям у стилі Smart!

Роботи-пилотяги Dreame