Каталог

Зв'язатися

RU
UA
Сервіси

Відгуки Пилосос Cecotec Conga Rockstar Micro 12000

Фото та відео покупців
Всі
За популярністю
Написати відгук

Популярний відгук

Відмінний ручний пилосос. Дуже класна насадка для меблів! Швидкий і маневрений, радує підсвічування (видно все!). Дуже стильно виглядає і не займає багато місця. Купили на заміну звичайному пилососу. Поки що нарікань немає.
Айнура Хоанг
10 жовтня 2022
Відповісти
0 відповідей
1
Купил Cecotec conga micro 12000 для уборки в машине. Идеально очищает салон автомобиля от пыли, мусора (в том числе и крупной фракции). Рад, что теперь можно поддерживать чистоту в салоне. Без этого пылесоса я как без рук.
Михаил
15 січня 2024
Відповісти
0 відповідей
0
Придбали cecotec conga rockstar micro 12000, тому що хотіли щось компактне. Пилосос класний, зручний, невеликий. Легко зберігати його в кімнаті. Покупкою задоволені, він нормально всмоктує пил та бруд. Раніше вручну прибирала віником, в тому числі і меблі. Потім вирішила, що треба нарешті йти в ногу з часом. Купила акумуляторний пилосос і тепер не можу нарадуватись йому.
Олена
14 січня 2024
Відповісти
0 відповідей
0
Пылесос cecotec conga rockstar бомбезный. Уборка теперь происходит гораздо проще. Не нужно подключаться к розетке и путаться в проводах, во время уборки ощущаешь полную свободу действий. Большой плюс во всем: ручным пылесосом можно убрать на подоконнике или на любой поверхности. Даже паутина в углах снимается без проблем. Прекрасно убирает все покрытия. Дома есть собака, с шерстью пылесос справляется на ура.
София
26 листопада 2023
Відповісти
0 відповідей
0
Рекомендую купить cecotec conga rockstar micro 12000. Меня тяжело удивить, поэтому долго искал качественный пылесос. Выбираю технику не по внешнему виду, а по функционалу. Сверил характеристики, меня все устраивает. Объем пылесборника достаточно вместительный, мощность тоже высокая.
Никита
06 листопада 2023
Відповісти
0 відповідей
0
Купила cecotec conga rockstar micro 12000. Він легкий, маневрений, зручний. Підходить для всіх поверхонь, це дуже важливо. Якщо треба додатково пропилососити матраци, дивани – пилосос справляється без проблем. До речі, працює безшумно.
Катя Осна
27 липня 2023
Відповісти
0 відповідей
0
Якось з друзями накупили чіпсів всяких і сиділи в машині гульбенили прилічно, ну допомогати шоб прибрати звісно ніхто не хотів, тому сам пройшовся пилососом цим, салон став виглядати краще чим у дилерському центрі, ціна на ньогго дуже адекватна, бо цим прибирати в рази комфортніше , чим на мийці, або виносити с хати пилососа! Вообщем, штукенція крута, від мене справедливий відгук , дякую вам за такий сервіс!
Микита Чіпуренко
01 квітня 2023
Відповісти
0 відповідей
0
Пилососом задоволений, якість складання на порядок вища за конкурентів такого ж цінового сегменту. Є пилосос іншої фірми і вдвічі дорожчий, різниці прибирання не побачив. Дуже зручний і не галасливий, швидко збирається та розбирається, сам стоїть на підлозі, не вимагаючи кріплення на стіні, симпатичний дизайн. Є очищення від волосся.
Самойлов Артем
19 січня 2023
Відповісти
0 відповідей
0
Придбала цей пилосос без сумнівів. Раніше користувалася електровіником цієї ж фірми. Відмінно збирає шерсть тварин і будь-яке сміття за рахунок турбощітки, піднімає ворс на килимовому покритті. Сподобалася насадка для м'яких меблів і довга, для високих і важкодоступних місць. Радує потужність і швидкість зарядки
Марина
05 червня 2022
Відповісти
0 відповідей
0
Акумуляторні пилососи в нашому будинку вже більше 10 років. Зазвичай купував Ровенту. Але улюблену модель зняли із виробництва. Після довгих пошуків обрали цю модель. І не шкодуємо абсолютно! Легкий, потужний, вдалий. Працює чудово. Порівняно з нашими попередніми на порядок вищою є якість прибирання. Рекомендую!!
Даша
23 січня 2022
Відповісти
0 відповідей
0
Більше відгуків