Каталог

Зв'язатися

RU
UA
Сервіси

Зарядна станція (інвертор) BLUETTI EP600 6000W

Написати відгук
В наличии
Код: 10506
Артикул: EP600
80 383₴
73 075₴
Купити
В 1 клік

частинами від 24 358₴ / міс

В наличии

Кешбэк 119₴

Характеристики Bluetti EP600

Вага
40 кг
Пікова потужність
9000 Вт
Ємність батареї
4960 Вт·г
Всі характеристики

Доставка в Ваше місто

Нова Пошта відділення
Нова Пошта відділення
Кур'єр
Кур'єр "Нова пошта"
вул. Воздвиженська, 21-23
вул. Воздвиженська, 21-23
Нова Пошта почтомат
Нова Пошта почтомат
Експрес-доставка кур'єром iPOST
Експрес-доставка кур'єром iPOST
Оплата
Готівкою/картою в магазині
Готівкою/картою в магазині
Оплата картою онлайн
Оплата картою онлайн
Оплата частинами Приватбанк
Оплата частинами Приватбанк
Накладений платіж
Накладений платіж
Оплата частинами Monobank
Оплата частинами Monobank
Безготівковий розрахунок без ПДВ
Безготівковий розрахунок без ПДВ
Миттєва розстрочка Приватбанк
Миттєва розстрочка Приватбанк
google pay
google pay
apple pay
apple pay
PrivatPay
PrivatPay
Гарантія
Гарантія: 24 міс
Обмін/повернення протягом 14 днів

Інші товари бренду Bluetti

Огляд Bluetti EP600

banner
Зарядна станція (інвертор) BLUETTI EP600 6000W
Інвертор Bluetti EP600 — це головний компонент модульної системи енергопостачання для всього будинку (ESS — Energy Storage System). Система, побудована на базі Bluetti EP600, має вхідну та вихідну потужність по 6000 Вт, а ємність системи може сягати 19,8 кВт?год (при підключенні відразу 4-х акумуляторних блоків B500). Інвертор EP600 передбачає трифазне підключення до мережі. Систему оснащено інтелектуальною системою керування акумуляторами (BMS – Battery Management System). Акумуляторні модулі, що використовуються в цій системі, містять надійні літій-залізо-фосфатні акумулятори (LFP). Всією системою можна зручно керувати за допомогою інтуїтивно зрозумілого мобільного додатку. Система має функцію швидкого заряджання як від мережі, так і від джерела сонячної енергії. Все це забезпечує оптимальну продуктивність системи незалежно від того, яка погода на дворі — і в холод, і в спеку.
  • Номінальна потужність 6000 Вт;
  • Перевантаження: 9000 Вт (10 сек), 6600 Вт (10 хв);
  • Акумулятор LiFePO?, понад 3500 циклів, до 80% ємності;
  • Діапазон напруги MPPT / номінальна напруга: 150–500 В / 360 В;
  • Спосіб підключення: З фази / нуль / заземлення (L1/L2/L3/N/PE).
Що таке інвертор
Інвертор Bluetti EP600 — це пристрій, який перетворює енергію зовнішнього джерела (наприклад, акумуляторного блоку) на електроенергію для живлення електромережі вашого будинку. При цьому сам інвертор не є самостійним джерелом енергії та не містить акумуляторів для її зберігання. Щоб інвертор міг виконувати свої функції, його обов'язково потрібно під'єднати до джерела електроенергії (наприклад, зовнішнього акумуляторного модуля В500 або кількох модулів).
descr img
Гнучке рішення щодо електропостачання
Система енергопостачання будинку на базі Bluetti EP600 здатна забезпечити енергобезпеку вашого будинку. Це ідеальне рішення для безперебійного постачання електроживлення — ви завжди будете готові до надзвичайних ситуацій і несподіваних відключень електроенергії. Крім того, ця система допоможе вам зменшити щомісячні рахунки за електроенергію та допоможе знизити ваш власний вуглецевий слід на планеті.
descr img
Підбирайте потужність системи під ваші потреби
Новаторський модульний дизайн системи на базі EP600 робить її ідеальною системою енергозабезпечення, яка може адаптуватись до ваших потреб. До одного інвертора EP600 можна під'єднати від 1 до 4 акумуляторних блоків B500, що забезпечує ємність від 4,9 до 19,8 кВт·год, відповідно, і максимальну вихідну потужність 6000 Вт* (по 2000 Вт на кожну фазу). До двох інверторів можна під'єднати вже від 2 до 8 акумуляторних блоків, що забезпечує загальну ємність системи від 9,9 кВт·год до 39,6 кВт·год та максимальну вихідну потужність 12000 Вт*. *Без підключення до мережі та до джерела сонячної енергії максимальна вихідна потужність одного інвертора з одним акумуляторним модулем становить 3500 Вт, а максимальна вихідна потужність двох інверторів з двома акумуляторними блоками — 7600 Вт.
descr img
Простота установки та обслуговування
Система Bluetti EP600 має надійний клас захисту IP65, що робить її стійкою до впливу пилу та води. Модульна конструкція дозволяє легко встановити систему, наприклад, у підвалі будинку, зберігши при цьому її оптимальну продуктивність. Крім того, EP600 спроєктований таким чином, щоб його можна було легко встановити, а подальше обслуговування можна проводити прямо на місці установки, витративши на це мінімум часу та грошей.
descr img
Використовуйте енергію Сонця
Система енергозабезпечення на базі EP600 дозволяє зберігати надмірну енергію, що виробляється сонячними панелями на даху вашого будинку або яка отримана від електромережі. Завдяки технології Bluetti Peak Load Shifting, ви можете заряджати систему в ті періоди, коли ціни на електроенергію нижчі, і використовувати її як джерело живлення, коли ціни на електроенергію високі.
descr img
Беріть участь у побудові майбутнього з екологічно чистою енергетикою
Використання накопиченої відновлюваної та чистої енергії може скоротити використання традиційного викопного палива та ще більше мінімізувати вуглецевий слід, який залишає людство. Це буде ще один крок на шляху до стабільного майбутнього планети: повітря, яким ми дихаємо, стане чистішим, суспільство, в якому ми живемо, стане кращим, а загальна якість нашого життя зросте.
descr img
Більш безпечне та довговічне зберігання енергії
У акумуляторних модулях B500, що під'єднуються до EP600, використовуються літій-залізо-фосфатні елементи (LiFePO4), які відрізняються довгим терміном служби та високим рівнем безпеки. Вбудована система керування акумуляторами (BMS — Battery Management System) використовує такі ж двоядерні процесори та передові технології цифрової обробки сигналів, які використовуються у сучасних автомобілях. Завдяки таким інтелектуальним механізмам керування та контролю ви можете не турбуватися про те, щоб система завжди працювала з високою ефективністю та оптимальною продуктивністю. *Заряджання акумуляторних модулів B500 здійснюється лише при трифазному підключенні до мережі та/або при підключенні до джерела сонячної енергії.
descr img

Характеристики Зарядна станція (інвертор) BLUETTI EP600 6000W

Габарити, комплектація, колір

Вага

40 кг

Комплектація

Інвертор, Керівництво, Гарантія

Розміри

636 x 370 x 325 мм
Гарантія та виробник

Гарантія

24 міс

Бренд

Bluetti

Країна реєстрації бренду

США

Країна виробник товару

Китай
Загальні параметри

Тип товару

Зарядна станція

Форма вихідної напруги

Чиста синусоїда

Номінальна потужність

6000 Вт

Ручка

Так

Пікова потужність

9000 Вт

Цикли зарядки

3500

Функція ДБЖ

Так

Можливість підключення додаткової батареї

Так
Автономність і живлення

Тип батареї

LiFePO4

Безпровідна зарядка

Ні

Ємність батареї

4960 Вт·г

Живлення (зарядка) від

Мережа, Сонячна енергія
Технічні властивості

Колір

Білий
Дисплей

Дисплей

Ні
Додаткові функції

Лііхтарик

Ні

Віддалене керування

Є

Колеса для транспортування

Ні
Інтерфейси

Можливість підключення сонячної панелі

Так