0 800 201 865

RU
UA

Презентація Apple 2019: нові iPhone 11, Apple Watch 5, iPad та сервіси Apple

Презентація Apple 2019: нові iPhone 11, Apple Watch 5, iPad та сервіси Apple



Епплмани дочекались чергової презентації від Apple. Хоча більшість інформації від інсайдерів підтвердилась, а сам Apple нещадно блокував трансляції на YouTube (в тому числі Wylsacom), все ж бренду вдалось здивувати деякими фішками.



Слоган заходу 2019 року звучав як: «Тільки завдяки інноваціям». Нам показали нові iPhone, Apple Watch, iPad та сервіси Apple. Тож Shonada підбиває підсумки.

iPhone 11

Apple

Новий iPhone 11 — наступник iPhone XR. За ним вже стають у чергу, але чому? Apple називає його “найшвидшим та найпродуктивнішим”. Він отримав процесор А13 Bionic, який на 15-40% швидше процесора A12, який був представлений рік тому. До речі на цьогорічній презентації Apple вперше дозволила собі зрівняти власний процесор з процесорами конкурентів.



iPhone 11 оснащений двома основними камерами, одна з них — «надширококутна». Обидві камери — 12-мегапіксельні. Є нічний режим: в темряві вийде зробити дійсно якісні знімки. Відео iPhone 11 знімає в 4K, підтримуються 60 кадрів в секунду.



Смартфон отримав LCD-екран (на жаль, не OLED) діагоналлю 6,1 дюйма. «Чубчик» нікуди не подівся. У нього вбудована фронтальна камера і сенсор FaceID. Фронтальна камера — теж на 12 Мпікс. Вона вміє знімати так звані slowfies: відеоселфі в slo-mo.


iPhone 11 Pro та iPhone 11 Pro Max

Apple

Всередині в iPhone 11 Pro та iPhone 11 Pro Max (його вже нарікають ПРОМАХом) той же процесор, що у «бюджетної» моделі: А13 Bionic. Головна особливість смартфонів — наявність відразу трьох основних камер: новий надширококутний об'єктив на 12 Мпікс і два звичайних (теж на 12 Мпікс). Можна перемикатися між об'єктивами прямо під час зйомки. iPhone 11 Pro робить відразу дев'ять знімків, причому чотири з них — ще до натискання кнопки затвора (технологія заснована на машинному навчанні). Ще одна цікава особливість: цей смартфон вміє знімати одночасно фронтальною камерою та однією з основних.



Акумулятор iPhone 11 Pro буде тримати заряд на чотири години більше, ніж акумулятор iPhone XS. iPhone 11 Pro Max пропрацює на п'ять годин довше, ніж iPhone XS Max.



І о диво, вперше Apple комплектує нові смартфони швидкою зарядкою на 18 ВАТ. Нарешті! Правда лише моделі iPhone 11 Pro та iPhone 11 Pro Max.



Новий дисплей - Super Retina XDR. Той же Pro XDR Display, який Apple рекомендує використовувати з новим Mac Pro, тільки для iPhone. Діагоналі - стандартні: 5,8 і 6,5 дюйма. Флагманські смартфони будуть доступні в сріблястому, золотому, зеленому кольорах та «сірий космос». Матеріал корпусу — матове скло.


Apple Watch Series 5

Apple

Просуваючи розумні годинник, Apple багато говорить про здоров'я і скільки життів можна врятувати користуючись смарт-гаджетом. І тут не посперечаєшся.



Головною особливістю Apple Watch Series 5, мабуть, є постійно ввімкнений дисплей. Це не позначиться на автономності гаджета, розумний годинник пропрацює не менше 18 годин без підзарядки. Інші нові функції: компас, можливість виклику екстрених служб в більш ніж 100 країнах (підключення до iPhone не потрібно), вимірювач шумового забруднення. Будуть доступні три матеріали корпусу: перероблений алюміній, титан і кераміка.


iPad

Apple

Новий iPad (Apple так і пише на своєму сайті: The new iPad) вперше отримав дисплей з діагоналлю 10,2 дюйма. Планшет позиціюється як альтернатива ноутбуку. Він оснащений конектором для підключення фірмової клавіатури та підтримує Apple Pencil. Пристрій буде поставлятися з iPadOS.


Сервіси Apple TV+ і Apple Arcade

Apple

Також Apple анонсувала запуск двох нових сервісів: Apple TV+ і Apple Arcade.



Онлайн-кінотеатр стартує 1 листопада в 100 країнах,ціна складе $ 4,99 на місяць.



Контент для різних регіонів буде локалізований: фільми та серіали будуть або переозвучені, або забезпечені з субтитрами. Ставка робиться на ексклюзиви. Вже анонсовані, наприклад, серіали The Morning Show (Дженніфер Еністон, Різ Уізерспун і Стів Карелл) і See (Джейсон Момоа). При покупці будь-якої моделі iPhone, iPad, приставки Apple TV, Mac або iPod Touch з 10 вересня користувач отримає річну передплату в подарунок. Ігровий сервіс Apple Arcade запрацює 9 вересня відразу в 150 країнах. У ньому не буде ні реклами, ні вбудованих покупок. Ціна підписки складе $ 4,99 на місяць в США.

Як і онлайн-кінотеатр, ігровий сервіс Apple робить ставку на ексклюзиви. Apple буде наполягати на тому, щоб розробники не віддавали ігри іншим майданчикам.