Каталог

Зв'язатися

RU
UA
Сервіси

Електропіч Holmer HEO-152C

Написати відгук
Код: 81696
Артикул: HEO-152C
Повідомити, коли з'явиться

Характеристики Електропіч Holmer HEO-152C

Обсяг камери
50 л
Кількість режимів приготування
4
Всі характеристики

Інші товари бренду Holmer

Огляд Електропіч Holmer HEO-152C

Holmer HEO-152C є незамінним та універсальним помічником на вашій кухні. Ця електрична піч має велику місткість камери об'ємом 50 літрів і потужністю 1700 Вт, дозволяючи готувати страви на трьох рівнях. Вона оснащена зручним механічним керуванням та таймером з автоматичним вимкненням, а також різноманітними режимами приготування, такими як гриль, запікання, випічка або комбінований режим. Головна особливість Holmer HEO-152C – просте керування та багатофункціональність. Сучасний дизайн Сучасний та лаконічний дизайн HEO-152C доповнить будь-який кухонний інтер'єр та органічно впишеться у простір. Продуманий дизайн, функціональні особливості моделі та нескладне управління створюють комфортні умови користування технікою, заощаджуючи ваші сили та час. Нагрівальні елементи Завдяки кільком варіантам нагрівання електропечі процес випікання не потребує постійного контролю. Достатньо вибрати один із варіантів нагріву, необхідного для приготування та встановити таймер (до 60 хвилин). Варіанти нагріву: • Верхній • Нижній • Верхній + нижній • Верхній + нижній + конвекція Таймер до 60 хвилин (автовимкнення) Модель Holmer HEO-152C оснащена механічним таймером із функцією автоматичного вимкнення. Максимальний програмований цикл складає 60 хвилин. Після закінчення встановленого періоду піч автоматично відключиться, повідомивши про закінчення процесу приготування звуковим сигналом. Температура 250 ° C На лицьовій панелі електропечі розташований механічний регулятор температури. Термостат дозволяє встановлювати температуру від 70°С до 250°С. Гаряче повітря всередині печі розподіляється рівномірно, не даючи пригоріти страві, навіть за високої температури. Функція налаштування теплового режиму дозволяє якісно обробляти продукти як при сильному нагріванні (250°С), так і при легкому термічному впливі. Легке очищення та безпека Використовувати модель HEO-152C зручно та абсолютно безпечно. Корпус печі виконаний з якісної нержавіючої сталі, а дверцята оснащені термостійким склом. Внутрішня частина камери та дека мають антипригарне покриття, що сприяє простому очищенню техніки. Пекти можна протирати вологою мочалкою або серветкою. Універсальні функції Функціональна електрична піч допоможе приготувати різноманітні страви: соковиті овочі-гриль, запекти рибу, м'ясо або апетитну курку, з ароматною скоринкою. Ця модель має кілька режимів приготування: гриль, випікання та запікання. Holmer HEO-152C готує швидко та смачно улюблені страви, не витрачаючи багато часу на їх створення. Пекти може не тільки запікати, робити кулінарну випічку і готувати на грилі страви, але й розігрівати вже приготовлені. Конвекція Завдяки наявності функції «Конвекція» усередині печі створюється безперервний потік гарячого повітря, що сприяє рівномірному прогріванню та запіканню страв. Ця функція у поєднанні з верхнім або нижнім нагріванням (комбінованим) забезпечує відмінні результати приготування. Знизу продукти не підгоряють, а зверху покриваються гарною апетитною скоринкою. Конвекція – один із найпопулярніших і корисних режимів роботи електропечі. Застосування режиму «Конвекція»: • надання страви хрусткої скоринки • пропікання продуктів з усіх боків (особливо кулінарна випічка) • сушіння сухарів, фруктів, горіхів чи м'яса • рівномірне запікання великих шматків м'яса, курки або риби • приготування кількох страв одночасно Зручна експлуатація Holmer HEO-152C проста у догляді та експлуатації, встановлюється на будь-яку рівну поверхню. Працює від мережі 220 В, довжини шнура в 1 м достатньо для зручного розміщення на кухні та комфортної роботи.

Характеристики Електропіч Holmer HEO-152C

Гарантія та виробник

Гарантія

12 міс

Бренд

Holmer
Технічні властивості

Тип товару

Електропіч

Колір

Чорний
Параметри духовки

Обсяг камери

50 л
Функціональні особливості

Функції приготування

Конвекція

Кількість режимів приготування

4