Каталог

Зв'язатися

RU
UA
Сервіси

Квадрокоптер AUTEL EVO II Dual Rugged Bundle 640T V3 Grey (102001752)

Написати відгук
Написати відгук
В наличии
Код: 08594
Артикул: 102001752
251 097₴
228 270₴
Купити
В 1 клік

частинами від 76 090₴ / міс

В наличии

Кешбэк 119₴

Доставка в Ваше місто

Нова Пошта відділення
Нова Пошта відділення
Кур'єр
Кур'єр "Нова пошта"
вул. Воздвиженська, 21-23
вул. Воздвиженська, 21-23
Нова Пошта почтомат
Нова Пошта почтомат
Експрес-доставка кур'єром iPOST
Експрес-доставка кур'єром iPOST
Оплата
Готівкою/картою в магазині
Готівкою/картою в магазині
Оплата картою онлайн
Оплата картою онлайн
Оплата частинами Приватбанк
Оплата частинами Приватбанк
Накладений платіж
Накладений платіж
Оплата частинами Monobank
Оплата частинами Monobank
Безготівковий розрахунок без ПДВ
Безготівковий розрахунок без ПДВ
Миттєва розстрочка Приватбанк
Миттєва розстрочка Приватбанк
google pay
google pay
apple pay
apple pay
PrivatPay
PrivatPay
Гарантія
Гарантія: 1 міс
Обмін/повернення протягом 14 днів

Інші товари бренду Autel

Огляд Autel EVO II Dual

banner
Квадрокоптер AUTEL EVO II Dual Rugged Bundle 640T V3 Grey
Квадрокоптер Autel EVO II Dual Rugged Bundle 640T V3 - зручний дрон для зйомки і відстеження здобичі. Він не тільки швидко літає, завдяки потужним моторам і оптимальній аеродинамічній конструкції, а й має камеру з роздільною здатністю 640*512. Це дає змогу фокусуватися навіть на найвіддаленіших цілях, а багатоступеневий алгоритм обробки зображення ще більше полегшує це завдання. У поєднанні з високою якістю використаних матеріалів і акуратністю збірки це робить його одним з найкращих квадрокоптерів для полювання на ринку.
  • Час польоту від 30 хвилин до 38
  • Передача сигналу через сучасні радіоканали
  • Можливість використання датчиків GPS
  • Робота від акумулятора на Li-Pol з об'ємом 7100 мАг
  • Час підзарядки 1.5 години
  • Швидкість до 20 метрів на секунду при максимальній кутовій в 120°/с
  • Набір висоти до 7000 метрів
  • Запис відео та передача зображення
  • Можливість роботи в умовах -10°C - 40°C
  • Компактні розміри
  • Ідеально підходять для маневрування в лісі
  • Можливість зуму
640x512 25 Гц Новий тепловізійний датчик
Завдяки тепловізійній камері високої роздільної здатності 640 x 512 з об'єктивом з фокусною відстанню 13 мм і 16-кратним цифровим зумом, спостерігати за віддаленими цілями стало простіше, ніж будь-коли. У системі використовується новий алгоритм обробки зображень, що робить теплові деталі більш чіткими та помітними, ніж інші варіанти з аналогічним дозволом та апаратним забезпеченням.
descr img
Кілька режимів вимірювання температури
Центральний вимір температури: перегляд відображення температури в реальному часі в центральній частині екрана. Точковий вимір температури: торкніться екрана, і температура вибраного об'єкта відображатиметься в режимі реального часу. Вимірювання Регіональної температури: Динамічне відображення середньої температури, максимальної температури та мінімальної температури, що відображається у вибраній області. 10 термальних колірних гам – Білий Гарячий | Холодний та гарячий | Веселка | Покращена веселка | Айронбоу Лава | Арктика | Випалювання | градація | Виявлення тепла. Режим відображення «картинка в картинці». Тривога за температурою: відстежує температуру екрана в режимі реального часу. Система нагадує користувачеві, коли температура досягає встановленого порога. Ізотерма: встановіть діапазон температур, і система виявить будь-які об'єкти у вказаному діапазоні температур. Покращення зображення: підтримує налаштування яскравості, контрастності та деталей зображення у реальному часі. Потужний інструмент інфрачервоного термічного аналізу – ІНСТРУМЕНТ IRPC: цей безкоштовний інструмент аналізу вимірювань температури розроблений спеціально для 640T і дозволяє користувачам швидко імпортувати зображення, редагувати та аналізувати вимірювання температури.
descr img
50-мегапіксельна надчутлива камера
Датчик RYYB EVO II Dual 640T V3 оснащений алгоритмом Moonlight Algorithm 2.0, який забезпечує чудове шумозаглушення в умовах обмеженого освітлення, а його 50-мегапіксельна камера ще більше покращує деталізацію для більш якісної криміналістичної експертизи та аналізу. Розмір сенсора 0,8 дюйма – 0,8-дюймова CMOS-матриця RYYB EVO II Dual 640T V3 пропонує на 144-233% більшу площу поверхні. Сенсорна технологія RYYB – Сенсорна технологія RYYB пропонує до 40% більшу світлочутливість в умовах низького освітлення. Система автофокусування PDAF+CDAF – Ніколи не втрачайте об'єкти з уваги завдяки поєднанню технологій PDAF (автофокусування з визначенням фази) та CDAF (автофокусування з визначенням контрасту) для швидкого та точного відстеження.
descr img
Отримати повну сцену
Система підтримує 16-кратний цифровий зум та 4-кратний зум без втрат, забезпечуючи безпечне отримання зображень з великої відстані та детальний аналіз сцен.
descr img
4K HDR для більшого динамічного діапазону
4K HDR автоматично врівноважує перетримку та недотримку під час зйомки надто контрастних сцен, створюючи чіткіші зображення з великою кількістю шарів.
descr img
Передача відео SkyLink 2.0
SkyLink 2.0 вбудований в чіпсет EVO II V3, розширюючи можливості для найважливіших робочих процесів. 9+ миль – Робіть більше, тому що ви можете літати далі. QHD – Неймовірна роздільна здатність відео в межах милі, що відповідає найбільш поширеним випадкам використання. 2,4 ГГц/5,8 ГГц/900 МГц (900 МГц тільки для країн FCC). Підтримка тридіапазонного зв'язку з автоматичною стрибкоподібною перебудовою частоти для максимального захисту від перешкод.
descr img
Обхід перешкод на 360°
Коптер оснащений 19 групами датчиків, у тому числі 12 візуальними датчиками, основною камерою, ультразвуком, IMU та іншими датчиками, що дозволяють будувати тривимірні карти і планувати шлях в режимі реального часу.
descr img
Практичні та зручні функції
Швидке розгортання – Розгортання менш ніж за хвилину. EVO II 640T V3 може піднятися з корпусу повітря за 45 секунд. Зони, заборонені для польотів – EVO II Dual 640T V3 не має заборонених зон і не заважатиме пілоту злітати. Немає примусових оновлень – На відміну від інших конкурентів, EVO II Dual 640T V3 не потребує останньої версії апаратного забезпечення або програми, щоб злетіти. Не-ITAR – Більше експортних свобод, оскільки EVO II Dual 640T V3 не підпадає під дію Правил міжнародної торгівлі зброєю США.
descr img
Інтелектуальний контролер Autel V3
7,9-дюймовий екран високої яскравості Smart Controller V3 з яскравістю 2000 ніт добре видно навіть під прямим сонячним промінням. Технологія передачі SkyLink 2.0 гарантує роботу на великих відстанях на відстані до 14 км і покращує можливості захисту від перешкод завдяки тридіапазонній стрибкоподібній зміні частоти. Індивідуальна система Android забезпечує додаткову гнучкість за допомогою сторонніх програм, а рейтинг IP43 забезпечує роботу в будь-яких погодних умовах.
descr img
Трансляція з Live Deck 2
Передавайте HD-відео в реальному часі на різні пристрої, що дозволяє міжвідомчим групам підвищити ситуаційну поінформованість і комунікацію, що може призвести до більш швидкого і якісного прийняття рішень.
descr img

Характеристики Квадрокоптер AUTEL EVO II Dual Rugged Bundle 640T V3 Grey (102001752)

Загальні параметри

Навігаційна система

GPS

Робоча температура

від -10 до +40 °C

Формат підтримуваних карт пам'яті

MicroSD (до 256 ГБ)

Час польоту

38 хв

Матеріал корпусу

ABS пластик

Об'єм вбудованої пам'яті

8 ГБ

Наявність монітора

Так

Швидкість підйому

8 м/с

Швидкість спуску

4 м/с

Максимальна висота над рівнем моря

7000 м

Робоча частота

2.4 ГГц / 5.8 ГГц

Тип

Квадрокоптер
Гарантія та виробник

Гарантія

1 міс

Бренд

Autel

Країна реєстрації бренду

США

Країна виробник товару

Китай
Камера

Камера

З камерою

Роздільна здатність відео

640 х 512

Підвіс для камери

Так

Кількість мегапікселів фото

50 Мп

Наявність тепловізора

З тепловізором
Додаткові функції

Тип управління

Пульт ДУ

Кількість гвинтів

4

Складна конструкція

Так
Технічні властивості

Колір

Сірий
Габарити, комплектація, колір

Вага

1150 г

Комплектація

Автомобільний зарядний пристрій, Акумулятор, Запасний акумулятор – 2 шт., Зарядний пристрій, Зарядний пристрій для пульта керування, Інструкція, Кабель живлення, Кабель живлення для пульта керування, Квадрокоптер, Кейс, Кейс для пульта керування, Мульти зарядний пристрій, Пропелери – 2 шт , Протектор карданного підвісу – 1 шт, Пульт управління, Ремінець, Стики пульта (пари) – 1 шт

Розміри

508 х 634 х 111 мм
Автономність і живлення

Живлення пульта ДК

Акумулятор, 5800 мАг

Живлення моделі

Акумулятор, 7100 mAh