Каталог

Зв'язатися

RU
UA
Сервіси

Масажер YUNMAI Massage Gun SE (MV-FG-0308)

Код: 56026
Артикул: MV-FG-0308
Повідомити, коли з'явиться

Огляд Yunmai SE

YUNMAI Massage Gun SE

Фасція - це спеціальна плівка, яка як би обволакує м'язи і служить для кріплення їх до кісток, при інтенсивних заняттях спортом або неправильній позі вона може пошкодитися, також в ній можуть виникнути вузлики і склейки, які призводять до болю в м'язах. Розумний масажний пістолет за допомогою потужної високочастотної вібрації глибоко стимулює м'язи і тканини, сприяючи поліпшенню кровообігу, виправлення склеювань і позбавлення від болю в м'язах швидко і без проблем!

  • 5 режимів роботи
  • Низький рівень шуму
  • Швидкість 3200 об/хв
  • 10 мм глибина впливу
  • Автономність до 84 днів

5 розумних режимів

У масажного пістолета SE передбачено 5 режимів роботи зі швидкістю від 1800 до 3200 об/хв, його розумна система управління автоматично регулює частоту вібрації і потужність впливу. Між різними режимами можна швидко перемикатися і використовувати їх не тільки після занять спортом, а й навіть для повсякденного масажу для зняття напруги і втоми, так що кожен зможе знайти налаштування для себе.

YUNMAI Massage Gun SE MV-FG-0308 -1

Розумні масажні режими

Навіть якщо ви просто сидите вдома, чому б не порадувати себе розумним масажем?! Масажний пістоліт SE може поступово збільшувати потужність впливу, стимулюючи різні групи м'язів, проганяючи втому і сприяючи прискоренню обміну речовин.

YUNMAI Massage Gun SE MV-FG-0308 -2

Професійні режими

Після занять спортом виберіть професійний режим для самої ретельної турботи про м'язи. Він ефективно запобігає утворенню склеювань, сприяє розкладанню скупчень молочної кислоти, зменшує час відновлення після занять і допомагає розбудити приховані сили, щоб ви могли сміливо підкорювати нові рубежі, не озираючись на біль.

YUNMAI Massage Gun SE MV-FG-0308 -3

До 3200 оборотів в хвилину

У масажному пістолеті SE використовується унікальна система передачі потужності власної розробки. У компактному корпусі помістився потужний бесщіточний електродвигун потужністю до 70 мН*м, який за допомогою обертання зі швидкістю до 3200 об/хв перетворюється в потужну вібрацію, проникаючу на 10 мм углиб м'язів. Такий вплив стимулює кожну клітинку, повертаючи їй силу і енергію, а вам дарує - бадьорість і рухливість.

YUNMAI Massage Gun SE MV-FG-0308 -4

Автономність

Яким би потужним не був масажний пістолет, саме акумулятор визначає, чи зможе він бути корисний. Пістолет SE оснащений потужним акумулятором ємністю 2900 мА*год, який забезпечує необхідний струм для роботи електродвигуна. Якщо кожен день використовувати масажний пістолет по 10 хвилин, то повного заряду акумулятора вистачить приблизно на 84 дня роботи, так що їм можна користуватися, навіть не турбуючись про підзарядку.

YUNMAI Massage Gun SE MV-FG-0308 -5

Зручна і оригінальна зарядка

В інноваційної зарядної станції пістолета SE поєднується безпеку і зручність. Після масажу не потрібно думати, куди б прилаштувати пістолет, коли його можна встановити на станцію для зарядки і зберігання. Сама станція має гладке нековзне покриття і місце для зберігання всіх насадок, поєднуючи в собі бездоганний дизайн.

YUNMAI Massage Gun SE MV-FG-0308 -6

Шум всього 45 дБ

У масажному пістолеті SE використовується декілька технологій для зниження шуму до рівня всього в 45 дБ, а це як шум у звичайній розмові. Безщітковий електродвигун сам по собі працює дуже тихо, а всі рухомі елементи розміщуються на особливій шумопоглинаючою підвісці, щоб під час масажу у будинку або в тренажерному залі не створювати дратівного шуму і не порушувати атмосферу спокою.

YUNMAI Massage Gun SE MV-FG-0308 -7

Ергономічна форма

Зручна для утримання ручка пістолета SE була вироблена з урахуванням анатомічних даних про розміри рук. Пістолет зроблений максимально збалансованим, щоб під час роботи він не рухався в руках і слухався кожного руху. Його округлі форми приховують за зовнішньою простотою ретельну роботу і високі технології, які стали доступні в привабливій формі без зайвих деталей.

YUNMAI Massage Gun SE MV-FG-0308 -8

Масажні насадки

Масажні насадки пістолета SE виконані з м'якого і повністю безпечного для шкіри харчового силікону. Чотири насадки різної форми зсередини мають стільникову структуру для кращого поглинання імпульсів, а зовні їх м'яке покриття служить для ніжної турботи про шкіру, також захищаючи від ударів по кістках.

Характеристики Масажер YUNMAI Massage Gun SE (MV-FG-0308)

Гарантія та виробник

Бренд

Yunmai

Гарантія

12 мес міс

Країна реєстрації бренду

Китай

Країна виробник товару

Китай
Загальні параметри

Вид масажу

Вібромассаж

Тип масажера

Портативний (ручний) масажер

Кількість режимів масажу

5

Область застосування

Плечі, Руки, Живіт, Спина, Стегна, Ікри, Шия

Регулювання інтенсивності масажу

Так

Особливості

Аккумулятор емкостью 2900 мАч, Глубина массажа 10 мм, Максимальная скорость 3200 об/мин
Габарити, комплектація, колір

Комплектація

Массажер, Насадки (4 шт.), Зарядное устройство, Зарядная подставка, Кейс, Документация

Вага

0,8 кг кг

Розміри

23.6 х 18.9 х 6 см см
Технічні властивості

Колір

Чорний

Тип товару

Масажер