Каталог

0 800 201 865

Оформити замовлення

Пн-Пт: 9:00 - 20:00
Сб-Вс: 10:00 - 19:00

дзвінок безкоштовний (по Україні)

0 800 209 145

Сервісний центр

Пн-Сб: 9:00 - 18:00
Вс: выходной

Передзвонити мені
RU
UA
Сервіси

Монітор-планшет Wacom Cintiq Pro 17" (2023)

Написати відгук
Написати відгук
В наличии
Код: 14235
Артикул: DTH172K0B
176 039 ₴
146 699 ₴
Купити
В 1 клік

частинами від 36 675 ₴/міс

В наличии

Кешбэк 119₴

Характеристики Wacom Cintiq Pro

Розміри
424 х 253 х 21 мм
Роздільна здатність
5080 ліній/дюйм
Діагональ
17.3 "
Тип вводу
Пір'яний
Всі характеристики

Доставка в Ваше місто

Доставка кур'єром по Києву
Доставка кур'єром по Києву
Нова Пошта відділення
Нова Пошта відділення
Кур'єр "Нова пошта"
Кур'єр "Нова пошта"
вул. Воздвиженська, 21-23
вул. Воздвиженська, 21-23
Нова Пошта почтомат
Нова Пошта почтомат
Експрес-доставка кур'єром iPOST
Експрес-доставка кур'єром iPOST
Доставка кур'єром по Київській області
Доставка кур'єром по Київській області
Оплата
Готівкою/картою в магазині
Готівкою/картою в магазині
Оплата картою онлайн
Оплата картою онлайн
Оплата частинами Приватбанк
Оплата частинами Приватбанк
Накладений платіж
Накладений платіж
Оплата частинами Monobank
Оплата частинами Monobank
Безготівковий розрахунок без ПДВ
Безготівковий розрахунок без ПДВ
Миттєва розстрочка Приватбанк
Миттєва розстрочка Приватбанк
Оплата частинами ПУМБ
Оплата частинами ПУМБ
google pay
google pay
apple pay
apple pay
PrivatPay
PrivatPay
Гарантія
Гарантія: 24 міс
Обмін/повернення протягом 14 днів

Інші товари бренду Wacom

Огляд Wacom Cintiq Pro

banner
Монітор-планшет Wacom Cintiq Pro 17"
Wacom Cintiq Pro 17 поєднує компактний дизайн і технологічну досконалість. Оснащений дисплеєм 4K з частотою 120 Гц, що очітує 99% DCI-P3 і 88% Adobe RGB, а також сертифікацію Pantone Validated і підтримку HDR Gamma. Цей професійний дисплей ідеально підходить для найскладніших завдань малювання та ретушування. Wacom Cintiq Pro 17 приділяє пріоритетну увагу вашому комфорту завдяки найтоншій на сьогоднішній день лицьовій панелі, швидко реагує стилусу, експрес-клавішам, що настроюються, і різним варіантам кріплення.
  • Високоякісний дисплей 4K із частотою оновлення 120 Гц
  • Мультитач та керування пером
  • Новий інтерфейс, що настроюється Pro Pen 3
  • Нульова затримка пера та екрану
Використання Wacom Cintiq Pro
Wacom Cintiq Pro ретельно розроблено з урахуванням вимог творчих професіоналів.Він створений, щоб надати професіоналам захоплюючу, приємну та природну взаємодію при створенні цифрового контенту.Wacom Cintiq Pro широко використовується професіоналами у різних секторах, включаючи графічний дизайн, цифрову ілюстрацію, фотографію, редагування фотографій, 3D-моделювання, анімацію, постобробку, моду та дизайн продукції. Wacom Cintiq Pro є кращим рішенням.
descr img
Професійне керування кольором
З Wacom Cintiq Pro нового покоління ви отримуєте творчий інструмент, який позбавить вас цієї проблеми. Цей пір'яний дисплей з попереднім калібруванням, охопленням кольорового простору AdobeRGB і DCI-P3 до 99%, сертифікацією Pantone Validated, 10-бітним кольором і підтримкою HDR-Gamma не тільки забезпечує абсолютну точність при створенні ваших робіт, але і ідеальну точність кольору.
descr img
Поліпшені можливості
Дисплей 4K з глибиною кольору 10 біт (8 біт + 2FRC) відображає чіткий та чіткий контент з високою перенесенням кольорів і можливістю калібрування. Новий дизайн із зменшеною лицьовою панеллю та меншими розмірами дозволяє Wacom Cintiq Pro більш ефективно використовувати простір на робочому столі.
descr img
Випробуйте нові кольори
Дисплей оснащений кривою HLG (гібридна логарифмічна гама) та кривою PQ (перцепційне квантування) для відображення та редагування відеоконтенту HDR. Оптимізовані гамма-криві роблять зображення більш реалістичними і схожими на те, як людське око сприймає реальний світ у порівнянні зі стандартним динамічним діапазоном (SDR).
descr img
Швидкість відгуку до 8 мс
Працюйте так точно, як ніколи раніше завдяки частоті оновлення 120 Гц і часу відгуку 8 мс - унікальним функціям на ринку пір'яних дисплеїв. Ця висококласна продуктивність забезпечує практично нульову затримку і паралакс для максимального контролю навіть над контентом, що швидко рухається, у фільмах, ігровому дизайні і візуальних ефектах.
descr img
Легкий контроль
8 переміщених клавіш ExpressKeys(TM) на новій задній ручці дисплея дозволяють залишатися зосередженим. Кожен із них можна налаштувати за допомогою улюбленого ярлика, і ваша творча робота стане більш плавною та ефективною.
descr img
Більше можливостей для більшого комфорту
Легко прикріпіть кронштейн камери, смартфон, відеолампу або інші інструменти до Wacom Cintiq Pro 17. Дисплей має три стандартні варіанти кріплення з різьбленням для фотографій 1/4 дюйма, які дозволяють легко інтегрувати його в робочий простір.
descr img
Легкі та доступні налаштування
Абсолютно новий інтерфейс драйвера надає безліч нових можливостей для прискорення і спрощення творчої роботи, включаючи жести пера, що настроюються, а також екранне перо і сенсорне управління. Завдяки цьому ви отримуєте такий рівень контролю, якого раніше не було на пір'я дисплеях Wacom.
descr img
Варіанти кріплення та можливості підключення VESA
Wacom Cintiq Pro пропонує можливість використовувати вашу улюблену підставку або настільне кріплення, щоб забезпечити максимально комфортну роботу. Завдяки варіанту кріплення VESA 75 підтримується широкий спектр кріплень сторонніх виробників, таких як кронштейни для моніторів, настільні кріплення та багато іншого.
descr img
MASV
MASV – це найшвидший і найнадійніший спосіб для професіоналів у галузі відео та творчості передавати великі файли, критичні за часом. Відео професійного рівня, створені на планшеті або дисплеї за допомогою такого програмного забезпечення, як Adobe Premiere Pro, Adobe After Effects та Борис FX Suite, створюють величезні файли.
descr img
Clip Studio Paint
Clip Studio Paint приділяє особливу увагу малюванню та живопису, дозволяючи художникам малювати так само, як на папері чи полотні, використовуючи при цьому найкращі можливості цифрового живопису. Clip Studio Paint використовують як ілюстратори, концепт-художники, художники коміксів та аніматори, як новачки, так і професіонали галузі.
descr img
Shapr3D
Переходьте від ідеї до 3D-прототипування за лічені хвилини, створюйте будь-де і експортуйте технологічні моделі за допомогою Shapr3D.
descr img
Комплексне програмне забезпечення для 2D-анімації
Найбільші анімаційні та ігрові студії з усього світу вибирають Harmony Premium у поєднанні з Wacom Cintiq Pro для створення анімації, яку ви знаєте та любите. Випробуйте комплексне анімаційне програмне забезпечення Toon Boom протягом 90 днів безкоштовно — з керуванням кольором, технологією синхронізації звуку та губ, інтеграцією 3D-елементів та багато іншого.
descr img
Storyboard Pro
Storyboard Pro, що використовується оповідачами, режисерами та творчими людьми по всьому світу, дає вам можливість викласти свої ідеї, структурувати послідовність та розробити історію, щоб її можна було поділитися, уявити та просувати на ваших умовах. Це універсальне рішення для розкадрування поєднує малювання, сценарії, елементи управління камерою, можливості створення анімацій і звуку.
descr img
Capture One Pro
Працюйте менше та створюйте більше завдяки повному набору функцій редагування та інструментів штучного інтелекту, які впораються з трудомісткими завданнями з 3-місячною передплатою Capture One Pro та Wacom Cintiq Pro. Швидка зйомка з прив'язкою до комп'ютера. Безперешкодна співпраця з командами та клієнтами, де б вони не знаходилися.
descr img

Характеристики Монітор-планшет Wacom Cintiq Pro 17" (2023)

Технічні властивості

Гарантія

24 міс

Тип товару

Графічний планшет

Колір

Чорний
Габарити, комплектація, колір

Вага

2.2 кг

Розміри

424 х 253 х 21 мм
Гарантія та виробник

Бренд

Wacom

Країна реєстрації бренду

Японія

Країна виробник товару

Китай
Дисплей

Розміри робочої поверхні

382 х 215 мм

Роздільна здатність

5080 ліній/дюйм

Діагональ

17.3 "

Кількість рівнів чутливості до натискання

8192
Загальні параметри

Сумісність з ОС

Windows, iOS

Вид

Графічні монітори

Тип вводу

Пір'яний