Каталог

Зв'язатися

RU
UA
Сервіси

Саундбар Sennheiser AMBEO Soundbar Plus (700143)

Написати відгук
В наличии
Код: 07120
Артикул: 700143
80 574₴
64 459₴
Купити
В 1 клік

частинами від 10 743₴ / міс

В наличии

Кешбэк 119₴

Характеристики Sennheiser AMBEO Soundbar Plus

Роз'єми (вхід/вихід)
HDMI, RCA, Оптичний
Сумарна потужність
400 Вт
Формат акустики
7.1
Підтримка мультирум
Ні
Тип бездротового підключення
Airplay 2, Bluetooth, WiFi
Всі характеристики

Доставка в Ваше місто

Нова Пошта відділення
Нова Пошта відділення
Кур'єр
Кур'єр "Нова пошта"
вул. Воздвиженська, 21-23
вул. Воздвиженська, 21-23
Нова Пошта почтомат
Нова Пошта почтомат
Експрес-доставка кур'єром iPOST
Експрес-доставка кур'єром iPOST
Оплата
Готівкою/картою в магазині
Готівкою/картою в магазині
Оплата картою онлайн
Оплата картою онлайн
Оплата частинами Приватбанк
Оплата частинами Приватбанк
Накладений платіж
Накладений платіж
Оплата частинами Monobank
Оплата частинами Monobank
Безготівковий розрахунок без ПДВ
Безготівковий розрахунок без ПДВ
Миттєва розстрочка Приватбанк
Миттєва розстрочка Приватбанк
google pay
google pay
apple pay
apple pay
PrivatPay
PrivatPay
Гарантія
Гарантія: 24 міс
Обмін/повернення протягом 14 днів

Інші товари бренду Sennheiser

Огляд Sennheiser AMBEO Soundbar Plus

banner
Саундбар Sennheiser AMBEO Soundbar Plus (700143)
Цей компактний саундбар дає змогу насолоджуватися унікальним імерсивним звуком просто вдома. А це маса нових вражень від кіно та музики, вражень дивовижних та абсолютно неймовірних аж до мурашок по шкірі. Щодня й щовечора, з кожним фільмом чи музичним треком. Ви просто вмикаєте свій новий AMBEO Soundbar Plus - і кімната миттєво перетворюється на ультрасучасний кінотеатр!
  • Повноформатний імерсивний звук
  • Широкий аудіофункціонал і універсальність
  • Декілька варіантів підключення та інтуїтивно зрозуміла система налаштування й управління
  • Унікальний домашній кінотеатр 7.1.4
  • Вдосконалена система калібрування
  • Функція Voice Enhancement
Коли звук не просто чуєш, а відчуваєш
Неймовірний імерсивний звук без додаткового обладнання. Власний надсучасний кінотеатр просто вдома. Один єдиний компактний AMBEO Soundbar Plus занурює вас в буквальному сенсі у саму глибину аудіодійства, даючи змогу по-справжньому чути й відчувати імерсивний звук з усіма його найдрібнішими нюансами. Без усіляких допоміжних динаміків на стінах та підлозі й без надокучливих дротів. В основі цієї системи - та ж сама інноваційна технологія аудіовіртуалізації, що її інженери Sennheiser спільно з фахівцями німецького Інституту інтегральних схем товариства Фраунгофера розробили спеціально для моделі AMBEO Soundbar Max. Саме технологія аудіовіртуалізації AMBEO у поєднанні з потужними вбудованими сабвуферами роблять імерсивний звук настільки природнім і надають йому такої неймовірної сили.
descr img
Про якість звуку ми вже подбали
Тому ваш новий саундбар відтворює виключно високоякісний імерсивний звук у будь-якому оточенні та для будь-якого відеоконтенту. Вишуканий імерсивний звук відтепер налаштовується максимально просто. За допомогою системи автокалібрування AMBEO Soundbar Plus точно визначає акустичні особливості конкретної кімнати, швидко адаптується до оточення і підбирає той режим відтворення звуку, що оптимально відповідає відеоконтенту на екрані. На основі отриманих даних саундбар розташовує 7 віртуальних динаміків у певних точках навколо вас і ще 4 над вашою головою. При цьому алгоритм підвищуючого мікшування стереоконтенту AMBEO вибудовує навколо вас унікальну аудіоатмосферу, створюючи враження, що звук надходить ніби звідусіль і заповнює собою всю кімнату. А з меню еквалайзера можна ще точніше налаштувати звучання відповідно до своїх власних вподобань.
descr img
Ще більше задоволення і сьогодні, й у майбутньому
До ваших послуг усі найпопулярніші музичні онлайн-сервіси та широкий комунікаційний функціонал. AMBEO Soundbar Plus без проблем підключається і працює фактично з будь-якими сучасними пристроями. Конструкцією саундбара передбачено відразу декілька варіантів підключення, з інтуїтивно зрозумілого інтерфейсу ви без жодних ускладнень можете вмикати на своєму AMBEO Soundbar Plus будь-який з найпопулярніших сервісів потокового аудіо, а з майбутніми оновленнями AMBEO OS функціонал системи ставатиме ще досконалішим та ширшим. Модель AMBEO Soundbar Plus підтримує сучасні аудіокодеки Dolby Atmos, DTS: X, 360 Reality Audio та MPEG-H Audio. Наразі програмна платформа AMBEO|OS дає змогу підключати саундбар до сервісів потокового аудіо, зокрема до Apple AirPlay 2, Spotify Connect та TIDAL Connect, а також до будь-яких пристроїв, що підтримують Google Асистента і мають функцію Google Chromecast. Окрім цього, саундбар працює з голосовим помічником Alexa і підтримує Google Home та Apple HomeKit. Функція Voice Enhancement забезпечує найвищу якість та виразність відтворення мовлення, а спеціальний Нічний режим (Night Mode) дає змогу комфортно слухати аудіо, не турбуючи цим нікого поруч.
descr img
Налаштувати найкращий імерсивний звук - це не складно
Увесь потенціал унікальної високотехнологічної аудіосистеми в одному зручному додатку й просто онлайн. Вмикати й вимикати саундбар, налаштовувати параметри звучання (пресети, режими звучання, еквалайзер), регулювати гучність та ін. можна просто зі смартфона чи планшета через лаконічний і зручний інтерфейс фірмового мобільного додатка Sennheiser Smart Control або ж з комп’ютера, просто через онлайн-інтерфейс системи. І навіть з найпершого знайомства з новим AMBEO Soundbar Plus налаштовується правильно за декілька простих і логічних кроків, як то кажуть, просто з коробки. Інтерактивний демонстраційний режим допоможе вам під'єднати та налаштувати саундбар за лічені хвилини, а отже й зануритися у захоплюючу атмосферу імерсивного звучання найвищого ґатунку якнайшвидше.
descr img
Справжня прикраса для дому
І звучить, і виглядає так само неперевершено. Вишуканий дизайн AMBEO Soundbar Plus повною мірою відповідає фантастичному рівню якості його звучання. Верхня панель для зручності розташована під невеличким кутом, а м'які переливи LED-смуги утворюють свою особливу візуальну магію, підкреслюючи бездоганність форм саундбару та, найголовніше, довершеність фірмового звуку Sennheiser. Що ж до довершеності, то відразу сім високоякісних алюмінієвих конусних повнодіапазонних динаміків відтворюють звук якнайточніше, виразно та чисто, зокрема й у діапазоні середніх частот, а два 4-дюймові низькочастотні вуфери з подовженим ходом дифузора у закритих камерах гарантують баси аудіофільського рівня у діапазоні аж до 38 Гц.
descr img
Цілий всесвіт нових вражень
AMBEO - це унікальний комплекс 3D-аудіотехнологій та рішень, що разом створюють найімерсивніший у світі звук саме для Вас! Все, що ви чуєте навколо себе, це і є справжній, живий імерсивний звук. AMBEO від Sennheiser - це великий комплекс рішень для запису й відтворення тривимірного аудіо, що дає змогу з допомогою таких програмних інструментів, як Home Audio 3D, 3D Sound Recording and Mixing, VR/XR та Exhibitions зробити звук максимально природним та імерсивним. AMBEO - це також можливість відкрити слухачам нові, раніше невідомі рівні та перспективи звучання. Адже саме такі унікальні аудіосистеми, як, наприклад, AMBEO VR Mic та AMBEO Smart Headset, допомагають авторам контенту не лише точно записати живе звучання реального світу та за необхідності посилити й підкреслити певні його аспекти, але й перетворюють звук на інструмент особливого, довготривалого впливу на аудиторію. Слухачам же, котрі постійно прагнуть нових захоплюючих вражень та емоцій, їх кожної миті дарують нові аудіосистеми Sennheiser серії AMBEO Soundbars.
descr img

Характеристики Саундбар Sennheiser AMBEO Soundbar Plus (700143)

Загальні параметри

Формат акустики

7.1

Підтримка мультирум

Ні

Тип акустики

Полична

Додаткові функції

Об'єднання в пару, Регулювання гучності динаміків, З мікрофоном, Управління зі смартфона

Матеріал корпусу

Пластик

Особливості

Airplay 2, Chromecast, Вбудований мікрофон (функція hands-free), Віртуальний Dolby Atmos, Об'ємний 3D-звук з Dolby Atmos та MultiBeam, Сенсорне управління
Основні характеристики

Призначення

Для дому та офісу, Для домашнього кінотеатру

Тип підключення

Бездротове, Дротове
Смарт функції

Підтримка голосових асистентів

Amazon Alexa, Google Assistant

Вбудований Google Chromecast

Ні

Сумісність з еко-системою розумного будинку

Немає

Вбудований голосовий асистент

Google Assistant
Габарити, комплектація, колір

Вага

6.3 кг

Наявність пульта ДУ

Так

Комплектація

AMBEO Soundbar Plus, Пульт керування з літієвим акумулятором, Високоякісний кабель HDMI high-speed, Кабель живлення, Посібник користувача

Розміри

1051 х 75 х 121 мм
Гарантія та виробник

Гарантія

24 міс

Бренд

Sennheiser

Країна реєстрації бренду

Німеччина

Країна виробник товару

Китай
Технічні властивості

Тип товару

Саундбар

Колір

Чорний
Можливості підключення та відтворення

Тип бездротового підключення

Airplay 2, Bluetooth, WiFi

Стандарт WiFi

Немає
Аудіо параметри

Підтримка HI-RES звуку

Ні

Сумарна потужність

400 Вт

Мінімальна частота, що відтворюється

38 Гц

Максимальна частота, що відтворюється

20 кГц

Діаметр сабвуфера

4 "
Дисплей

Наявність дисплея

Ні
Порти

Роз'єми (вхід/вихід)

HDMI, RCA, Оптичний
Вид живлення та заряджання

Живлення

Від мережі