Каталог

Зв'язатися

RU
UA
Сервіси

Сканер IRISCan Express 4 (458510)

Написати відгук
Код: 33474
Артикул: 458510
Повідомити, коли з'явиться

Характеристики IRIScan Express 4

Тип датчика
Контактний (CIS)
Формат
А4
Оптична роздільна здатність
1200 DPI
Всі характеристики

Огляд IRIScan Express 4

Сканер IRISCan Express 4 (458510)

Сканер IRISCan Express 4

IRIScan Express 4 - мобільний сканер, який можна використовувати де-завгодно завдяки його мініатюрним розмірам і легкій вазі. Сканер може обробляти документи формату А4, а також візитні картки та квитанції, так що ви можете виключити папір з вашого робочого процесу. Крім того, він пропонує кольорове і чорно-біле сканування на 300, 600 або 1200 точок на дюйм.

  • стильний дизай
  • Безпечний і зручний
  • ідеальне сканування

Прецизійне сканування на ходу

Листи, контракти, рахунки-фактури, квитанції, рахунки, рукописна кореспонденція, фотографії, візитні картки. Скануй що-небудь, де б ти не був! IRIScan ™ Express 4 - це потужна комбінація повністю портативного кольорового сканера і проривного програмного забезпечення OCR. Це спрощує всі ваші потреби в перекладі, будь то вдома, в дорозі або в офісі. Компактний, легкий і живиться від USB, він призначений для перенесення і вписується в будь-який гаманець, рюкзак або ноутбук.

Смарт-кнопки для розумних завдань

Більше не витрачайте час на сканування програмного забезпечення - просто натисніть кнопку, щоб начать сканування! Сканер має інтелектуальну настроюється кнопку для автоматизації частих завдань сканування. Просто налаштуйте кнопку за допомогою доданого програмного забезпечення, і ваші документи будуть оброблені так, як ви хочете, натисканням кнопки - буквально.

Ніколи не передруковувати текст знову

Незалежно від того, наскільки висока купа паперу для сканування, надане всесвітньо відоме додаток OCR Readiris ™ 14 (New) легко розпізнає будь-який текст на ваших документах і перетворить їх в повністю редаговані файли, які ви можете відкрити і відредагувати (в Word, Pages , Excel і т. Д.), А також частка в хмарі (Dropbox, Evernote, Google Drive, Skydrive і т. д.).

Створення стислих, доступних для пошуку PDF-файлів

Дозволяє створювати стислі і доступні для пошуку PDF-файли, сумісні практично з будь-яким комп'ютером. Створений PDF буде виглядати точно так само, як і вихідне сканування, але його розмір буде в 5 разів менше, і буде додано текстовий шар, готовий до пошуку. Тепер дуже зручно знаходити точну інформацію, яку ви шукаєте серед безлічі архівів, а розмір ваших цифрових документів більше не буде проблемою при зберіганні або спільне використання.

Характеристики Сканер IRISCan Express 4 (458510)

Габарити, комплектація, колір

Вага

0.381 кг
Гарантія та виробник

Гарантія

24 міс

Бренд

IRIScan

Країна виробник товару

Китай
Технічні властивості

Тип товару

Сканер

Колір

Чорний
Загальні параметри

Тип сканера

Портативний сканер

Тип датчика

Контактний (CIS)

Формат

А4
Робота з оригіналами

Оптична роздільна здатність

1200 DPI
Інтерфейси

Інтерфейси

USB 2.0