Каталог

0 800 201 865

Оформити замовлення

Пн-Пт: 9:00 - 20:00
Сб-Вс: 10:00 - 19:00

дзвінок безкоштовний (по Україні)

0 800 209 145

Сервісний центр

Пн-Сб: 9:00 - 18:00
Вс: выходной

Передзвонити мені
RU
UA
Сервіси

Відеокарта GeForce RTX4060 Inno3D Compact, 8GB GDDR6, 128bit, PCI Express 4.0 X8 (N40601-08D6-173050N)

Написати відгук
Написати відгук
Код: 02970
Артикул: N40601-08D6-173050N
Повідомити, коли з'явиться

Обсяг пам'яті

Частота пам'яті

До порівняння моделей

Характеристики Inno3D GeForce RTX 4060

Графічний чіп
GeForce RTX 4060
Інтерфейс
PCI-Express 4.0
Обсяг пам'яті
8 ГБ
Тип пам'яті
GDDR6
Розрядність
128 біт
Тип системи охолодження
Активна
Частота пам'яті
17000 МГц
Всі характеристики

Інші товари бренду Inno3D

Огляд Inno3D GeForce RTX 4060

banner
Відеокарта GeForce RTX4060 Inno3D Compact
Відеокарта GeForce RTX4060 Inno3D Compact з інноваційною архітектурою Ada. Розроблена для компактних складання, конструкція INNO3D COMPACT є ідеальним вибором. Ця передова відеокарта не тільки забезпечує виняткову продуктивність, а й зачаровує своїм сучасним стильним дизайном.
  • Сучасний та компактний дизайн
  • Надійна та міцна конструкція
  • Підтримка VR та підтримка UHD 8K
  • Продумана система охолодження
Підвищіть свій ігровий досвід з DLSS 3
GeForce RTX 4060 дозволяє вам грати в новітні ігри та програми за допомогою надефективної архітектури NVIDIA Ada Lovelace. Випробуйте захоплюючий ігровий процес зі штучним інтелектом з трасуванням променів та DLSS 3, а також прискоріть свій творчий процес та продуктивність за допомогою NVIDIA Studio.
descr img
Найкраща платформа для геймерів
Нові потокові мультипроцесори покращують до 2 разів більше продуктивності та енергоефективності, а тензорні ядра четвертого покоління до 4 разів більше продуктивності з DLSS 3.
descr img
Трасування променів
Архітектура Ada розкриває всю потужність трасування променів, що імітує поведінку світла у реальному світі. Завдяки потужності серії RTX 40 і RT ядрам третього покоління ви можете випробувати неймовірно деталізовані віртуальні світи, як ніколи раніше.
descr img
DLSS
DLSS - це революційний прорив у графіку на базі ІІ, який значно підвищує продуктивність. DLSS 3, що працює на нових ядрах Tensor Cores четвертого покоління та Optical Flow Accelerator на графічних процесорах GeForce RTX 40 Series, використовує ІІ для створення додаткових високоякісних кадрів.
descr img
NVIDIA Reflex
Графічні процесори NVIDIA Reflex та GeForce RTX 40 Series забезпечують найнижчу затримку та кращу чуйність для максимальної конкурентної переваги. Створений для оптимізації та вимірювання затримки системи, Reflex забезпечує швидше виявлення мети, швидшу реакцію та кращу точність прицілювання для конкурентних ігор.
descr img
NVIDIA Studio
Виведіть свої творчі проекти на новий рівень із NVIDIA Studio. Завдяки новому спеціалізованому обладнанню серія RTX 40 забезпечує неперевершену продуктивність у 3D-рендерингу, відеоредагуванні та графічному дизайні. Випробуйте багатофункціональні прискорення RTX у кращих креативних додатках, першокласні драйвери NVIDIA Studio, розроблені для забезпечення максимальної стабільності, та набір ексклюзивних інструментів, які використовують потужність RTX для творчих робочих процесів із підтримкою ІІ.
descr img
NVIDIA Encoder
Завдяки 8-му поколінню NVIDIA Encoder (NVENC) серія GeForce RTX 40 відкриває нову еру високоякісного мовлення за допомогою кодування AV1 наступного покоління, розробленого для забезпечення більшої ефективності, ніж H.264, відкриваючи чудові потоки з більш високою роздільною здатністю. Крім того, ексклюзивні оптимізації у ваших улюблених додатках для прямої трансляції дають вашій аудиторії найкраще – щоразу.
descr img
Додаток NVIDIA Broadcast
Додаток NVIDIA Broadcast перетворює будь-яку кімнату на домашню студію, виводячи ваші прямі трансляції, голосові чати та відеодзвінки на новий рівень за допомогою потужних ефектів штучного інтелекту, таких як усунення шуму та луни в приміщенні, віртуальний фон та багато іншого.
descr img
NVIDIA Omniverse
NVIDIA Omniverse – це платформа для спільної роботи над 3D-дизайном у наборі інструментів NVIDIA Studio для творців. Створена для прискорення робочих процесів та поєднання додатків та ресурсів для швидкого втілення ваших ідей у життя.
descr img
GeForce Game Ready
Драйвери GeForce Game Ready забезпечують найкращі враження від улюблених ігор. Вони ретельно налаштовані у співпраці з розробниками та ретельно протестовані на тисячах апаратних конфігурацій для максимальної продуктивності та надійності.
descr img
NVIDIA G-SYNC
Отримайте плавний ігровий процес без розривів Отримайте плавний ігровий процес без розривів на високій частоті оновлення, плюс HDR і багато іншого. Це найкращий ігровий дисплей та ідеальне обладнання для геймерів-ентузіастів.
descr img
NVIDIA Ansel
Перетворіть свої знімки екрана на витвір мистецтва за допомогою цього потужного внутрішньоігрового фоторежиму, який робить знімки у форматі 360°, HDR та надвисокої роздільної здатності.
descr img
Resizable Bar
Resizable Bar - це вдосконалена функція PCI Express, яка дозволяє ЦП отримувати доступ до всього кадрового буфера ГП одночасно, що підвищує продуктивність у багатьох іграх.
descr img

Характеристики Відеокарта GeForce RTX4060 Inno3D Compact, 8GB GDDR6, 128bit, PCI Express 4.0 X8 (N40601-08D6-173050N)

Гарантія та виробник

Гарантія

36 міс

Бренд

Inno3D

Країна реєстрації бренду

Китай

Країна виробник товару

Китай

Серія відеокарти

GeForce RTX 40хх
Основні характеристики

Частота ядра

2460

Особливості

Підтримка UHD 4K, Підтримка UHD 8K, Підтримка VR, Підтримка від 3 моніторів, З бекплейтом

Технології

NVIDIA Ansel, NVIDIA G-SYNC, NVIDIA GPU Boost, NVIDIA PhysX

Довжина відеокарти

155 мм

Інтерфейс

PCI-Express 4.0

Колір

Чорний

Графічний чіп

GeForce RTX 4060

Обсяг пам'яті

8 ГБ

Тип пам'яті

GDDR6

Тип системи охолодження

Активна

Максимальна роздільна здатність

7680 х 4320

Частота пам'яті

17000 МГц

Призначення

Ігрові

Тип роз'єму

DisplayPort, HDMI
Додаткові функції

Форм-фактор

Дискретна

Сімейство графічного процесора

NVidia GeForce

Розрядність

128 біт

Додаткове живлення

1 х 8pin

Мінімально необхідна потужність БП

550 Вт

Підключення дисплеїв

3

Кількість вентиляторів

1

Виробник графічного процесора

NVIDIA

Роз'єми

DisplayPort, HDMI
Загальні параметри

Тип товару

Відеокарта
Габарити, комплектація, колір

Розміри

155 х 122 х 39 мм