Каталог

0 800 201 865

Оформити замовлення

Пн-Пт: 9:00 - 20:00
Сб-Вс: 10:00 - 19:00

дзвінок безкоштовний (по Україні)

0 800 209 145

Сервісний центр

Пн-Сб: 9:00 - 18:00
Вс: выходной

Передзвонити мені
RU
UA
Сервіси

Digital vs Elite: порівняння зубних щіток Oclean X Pro


Digital vs Elite: порівняння зубних щіток Oclean X Pro


Цифровий формат чищення зубів – це не фантастика. 

Інноваційна зубна щітка Oclean X Pro Digital Electric Toothbrush дійсно виводить домашній догляд на новий рівень. Вона об'єднала найкращі технічні рішення з попередніх моделей, цікаві оновлення та преміальний дизайн, щоб перетворити рутину на приємний ритуал турботи про себе.

Розбираємось в особливостях нової щітки, а головне, чим вона відрізняється від попереднього флагмана Oclean X Pro Elite.


3.jpg


Трекінг пропущених зон


Обидві щітки отримали вбудований 6-осьовий гіроскоп, який аналізує рухи під час чищення. Спосіб подання інформації також однаковий через екран або на смартфон. Але візуальна складова у них відрізняється.

Такої деталізації, як у Oclean X Pro Digital Electric Toothbrush, немає більше жодної щітки. Вона не просто схематично показує зони, яким ви приділили недостатньо уваги. Девайс демонструє 8 ділянок ротової порожнини в 3D-форматі, підсвічуючи пропущені місця як із внутрішньої, так і зовнішньої сторони. Ця прогресивна система моніторингу дозволяє опрацювати кожну частину максимально ретельно. Дисплей серії Elite передбачає більш просте зображення - 4 зони в 2D.


Розумний сенсорний екран


Інтерактивний дисплей серії X Pro показує не лише результати кожної процедури, але також час, рівень заряду та вибраний режим. X Pro Elite це просте статичне зображення у вигляді стандартних іконок. Але з Digital розробники пішли далі. Розумна щітка дає емоційний фідбек, нагороджує за добре виконану роботу та мотивує піклуватися про здоров'я зубів. А екран реагує на ваші результати за допомогою емодзі.


Витривалий мотор Maglev

Потужний і тихий двигун Maglev дозволяє розвинути швидкість до 84 000 вібрацій на хвилину - те, що потрібно для усунення старого зубного нальоту або пігментації емалі. Крім високих оборотів, технологія магнітної левітації забезпечує мінімальне зношування та тиху роботу щітки. І тут дві моделі трохи відрізняються. 

У X Pro Digital рівень шуму не перевищує 55 дБ, а Elite працює ще тихіше – до 45 дБ.


Датчик тиску


У Oclean X Pro Elite є не лише гіроскоп, та й детектор тиску. Він аналізує силу натиску, з якою ви чистите зуби та передає ці дані мікропроцесору. Якщо ви натискаєте занадто сильно, щітка знижує оберти. Це запобігає надмірному навантаженню на емаль і ясна.


4 або 5: режими чищення


Завдяки високій потужності, щітка дозволяє експериментувати з різними способами чищення зубів. І Digital має 5 таких способів.

Ранковий режим підійде, щоб злегка освіжити порожнину рота, вечірній — для більш ретельного догляду. 

Стандартний означає усереднені налаштування для базового чищення, дбайливий добре працює з чутливими зубами. Для індивідуального підходу виберіть ексклюзивний режим. А якщо ви не приділили уваги якійсь зоні, використовуйте функцію додаткового очищення.

У версії Elite доступні 4 режими і вони дещо відрізняються – повсякденний, делікатний, відбілювання та масаж ясен.


1.jpg


Розширена підтримка додатків


Oclean X Pro Digital можна налаштовувати не лише вручну, а й через програму. Причому ви можете використовувати не тільки фірмове Oclean Care для iOS або Android, але і Apple Health. На екрані смартфона зручно дивитися статистику, щоб покращувати свій стиль чищення. Попередня версія також підтримує обидві програми.


Приголомшлива автономність


  • X Pro Digital здатна на 30 днів автономної роботи. При цьому вона повністю заряджається за 2,5-3 години швидкої зарядки.

  • X Pro Elite також заряджається за 3 години та витримує трохи довше – до 30 днів.


Настінний утримувач+зарядна база


У обох щіток передбачені настінні магнітні тримачі різні, але однаково зручні:

  • Digital це блок обтічної форми з роз'ємом, в який вставляється щітка. Для заряджання блок потрібно зняти з основи, встановити на горизонтальну поверхню, підключити кабель та поставити щітку.

  • У Elite тримач є плоскою пластиною. Для бездротової зарядки потрібно зняти зарядну базу, встановити в неї щітку і підключити до мережі.


Насадки у комплекті


У щітках Oclean використовуються тільки якісні щетинки DuPont. Запатентовані, виконані з безпечного для здоров'я матеріалу, вони розташовані пучками та відрізняються по висоті, щоб охоплювати зуби з усіх боків та проникати у міжзубний простір.

Digital поставляється з головками Duo, що чистять. Це дві насадки – для регулярного чищення та для делікатної. Версія для делікатного догляду відрізняється меншим розміром та м'якшою щетиною з силіконовим покриттям. Версія Elite комплектується однією стандартною насадкою.


Захист від вологи


Обидві моделі отримали рівень захисту від вологи IPX7. Це означає, що будь-яку щітку можна взяти в душ або промити під водою.


2.jpg


Стиль поза часом


Oclean дуже уважний підхід до дизайну. І справа не тільки в тому, наскільки зручно розташовані елементи управління. Сама форма та фактура корпусу викликає бажання взяти щітку в руку.

Корпус X Pro Digital одразу говорить про преміальність. Гладка поверхня, благородний блиск та плавні лінії поєднуються ідеально. При цьому щітка не ковзає в руці та залишає приємне тактильне відчуття.

X Pro Elite виглядає зовсім інакше. Щітка виконана з матового матеріалу, який на дотик нагадує камінь, начебто ви перебираєте морську гальку. Крім того, він стійкий до дії корозії та мікробів.