Каталог

Зв'язатися

RU
UA
Сервіси

Elari NanoPods

Якість звучання бездротової новинки Elari NanoPods може легко конкурувати з дротовими моделями. Мініатюрний корпус навушників настільки добре підігнаний, що не відчувається у вухах, а керування інтуїтивно зрозуміле кожному. Рекламну кампанію підтримала група "Машина Часу" в особі Євгена Маргуліса, який висловив своє захоплення.

Навушники повністю позбавлені дротів. З кожним новим підключенням через Bluetooth, після першого разу з'єднання буде відбуватися автоматично. Elari NanoPods гарантують до 3,5 годин програвання музики та до 4,5 годин голосових повідомлень та дзвінків. У комплекті надається магнітний кейс, з яким можна швидко поповнити заряд.

З урахуванням анатомії

Мініатюрний корпус NanoPods один із найвдаліших із існуючих на ринку, практично непомітний у вусі. Вигляд навушників сучасний і автентичний, можна відзначити лаконічні грані корпусу. При тестуванні NanoPods у нас не було жодного випадку вислизання з вух у стрибках чи бігу. Що стосується ваги, 6 г – це практично невагомість. Після цілого дня використання навушники принесли лише позитивні емоції. Можливо це пов'язано з анатомічною формою, що повторює вушну раковину.


Свобода від дротів

Бездротовий зв'язок NanoPods по Bluetooth 2.1+EDR працює на відстані до 10 метрів. Будь-які пристрої, що обладнані з'єднанням Bluetooth і працюють на iOS, Android, PC, macOS або інші сумісні з навушниками Elari NanoPods. Щоб підключити їх, додаткові драйвери не потрібні. Достатньо вибрати Elari NanoPods-R у списку доступних пристроїв Bluetooth. З кожного боку пристрій живить літієвий акумулятор ємністю 50 мАг, заряду якого вистачає до 4 годин активного прослуховування музики. Серед характерних зручних фішок NanoPods - перенаправлення розмови на динамік смартфона при несподіваному виснаженні акумуляторів.


Магнітний кейс

Щоб суттєво продовжити роботу бездротової гарнітури Elari NanoPods, скористайтеся магнітним кейсом, що додається в комплекті. Крім захисного футляра, аксесуар використовується для швидкого відновлення заряду. Після 2 годин у магнітному кейсі ваші навушники знову будуть у строю. Місткість кейсу - 250 мАг, що відповідає кільком циклам перезарядки, цього вистачить на весь день. У свою чергу, для зарядки магнітного кейсу потрібен звичайний кабель microUSB. Магніт вбудований у кейсі чітко фіксує NanoPods у посадочних місцях та інформує про статус заряду світлодіодними індикаторами.


Управління

Управління інтерфейсом NanoPods, а саме дзвінками та перемиканням музичних треків здійснюється однією єдиною кнопкою. Один дотик потрібний для встановлення на паузу, відтворення, перемикання, відповіді на дзвінок.


З'єднання. Для підключення NanoPods до джерела звуку необхідно подвійне натискання кнопки в режимі сполучення.
Дзвінок. Для відповіді або закінчення розмови потрібне одне коротке натискання. Якщо затиснути кнопку на кілька секунд, дзвінок відхилиться. Щоб повторно набрати останній зі списку дзвінків номер, потрібно клацнути двічі з малим інтервалом.
Музика. Поставити на паузу або відновити один короткий дотик.