Каталог

Зв'язатися

RU
UA
Сервіси

MOBVOI TicWatch Pro 5: годинник із сильним характером

MOBVOI TicWatch Pro 5: годинник із сильним характером


Нашуміла новинка від MOBVOI вже на підході. Компанія ще не анонсувала дату релізу, але дещо цікаве вже з’явилося на офіційному сайті. І, судячи з тизеру, MOBVOI TicWatch Pro 5 стане просто проривом на ринку смарт-годинників.



1.jpg


Здоров’я, спілкування та не тільки: новий рівень з MOBVOI TicWatch Pro 5


Виходячи з відомих на сьогодні даних, MOBVOI TicWatch Pro 5 отримав унікальне поєднання можливостей.



Унікальний чіп Snapdragon W5+


Розробники натякають на революційну продуктивність зі Snapdragon W5+ Gen1 — ексклюзивною гібридною платформою для годинників останнього покоління. Вона включила новий 4-нм мікропроцесор та 22-нм співпроцесор AON. Це дозволило розвантажити процесор та оптимізувати роботу дисплея, датчиків, звуку та повідомлень. Плюс значні об’єми пам’яті: 2 Гб ОЗУ та 32 ГБ ПЗУ.



2.jpg


Наднизьке енергоспоживання


Snapdragon W5+ збільшив термін автономної роботи батареї до рекордних 80 годин або 45 днів у Essential Mode та 4-5 днів у Smart Mode. Звичайно, годинник отримав швидку зарядку — за 30 хвилин з 0 до 65%. А 15 хвилин зарядки дадуть повноцінну роботу протягом усього дня.



Подвійний дисплей


Двошаровий екран 1.43 дюйми поєднує кольорову AMOLED-панель та монохромний інтерактивний FSTN-екран. Цього розробникам здалося мало і вони додали вбудований додаток Timeshow App та понад 1000 стильних циферблатів. А також горизонтальне прокручування меню з параметрами — щоб побачити свої показники, не потрібно натискати кнопки, достатньо просто погортати екран.



Комплексний моніторинг здоров’я


Схоже, MOBVOI TicWatch Pro 5 виконують роль персонального тренера та доктора одночасно. З таким набором можливостей інакше й не скажеш:

  • Система датчиків PPG — VO2 max, трекер сну, час відновлення, кількість кроків, калорії, датчик вимірювання температури тіла і т.д.

  • Запуск датчиків у один клік.

  • Підсвічування серцевого ритму, яке сигналізує, в якому стані знаходиться ваше серце в конкретний момент часу — якщо навантаження надмірне, екран світиться червоним.

  • Понад 100 режимів для занять спортом.



4.jpg

Управління та зв’язок на вищому рівні


MOBVOI TicWatch Pro 5 отримали оновлену операційну систему Wear OS 3.0 від Google. Відповідно, на всі сервіси Google працюють ідеально — оплата товарів та послуг через Google Pay з NFC, YouTube Music, Google Maps тощо. Здійснювати дзвінки та отримувати сповіщення можна прямо через годинник.


Модулі бездротового зв’язку, звичайно, останнього покоління — Bluetooth 5.2, Wi-Fi. А також вбудовані GPS, компас, барометр, акселерометр, гіроскоп для точної орієнтації на місцевості та розуміння навколишніх умов.



Дизайн та практичність


Новинка має ультраміцний корпус з авіаційного алюмінієвого сплаву зі склом Corning Gorilla Glass і металевим безелем. А ще механічна кнопка заводу з головкою, що обертається. Не лише ефектно виглядає, а й дозволяє вручну налаштувати хронограф та секундомір.


Але найприємніше — це витривалість годинника. Завдяки найвищому стандарту міцності MIL-STD-810G, MOBVOI TicWatch Pro 5 витримують тряску, вібрації, тиск до 5 атмосфер, вплив пилу, вологи, високих та низьких температур.



3.jpg


Кому звернути увагу на MOBVOI TicWatch Pro 5?


Годинник явно орієнтований на спортсменів, мандрівників, військових і всіх тих, чий спосіб життя проходить під девізом: «‎Тільки вперед»‎. Ефективні, автономні і такі багатофункціональні, ці смарт-години заточені під серйозні навантаження. Купити MOBVOI TicWatch Pro 5 захочуть цінителі справжньої потужності та витривалості, залишилося лише дочекатися дати виходу.