Каталог

Зв'язатися

RU
UA
Сервіси

Огляд та порівняння Jimmy F6 Pro vs F2: топові фішки та відмінності

Jimmy F6 Pro vs F2: топові фішки та відмінності


Два фени — два абсолютно різні настрої. Популярні моделі Jimmy F6 Pro та Jimmy F2 отримали все для професійного укладання волосся в домашніх умовах. Прогресивна технологія іонізації, вражаюча потужність, ергономічність. Але при подібному підході до процесу сушіння, відмінності очевидні. Розбираємось у нюансах детально.



Що в коробці?


Jimmy F2 поставляється в лаконічній білій упаковці, простій та охайній. Під кришкою знаходимо інструкцію з експлуатації, сам фен та поворотну насадку-концентратор для швидкого сушіння.


Відкриваючи коробку Jimmy F6 Pro, відразу розумієш, що це рівень серйозніший. Чорна, матова, із золотою назвою бренду, вона вже налаштовує на приємне враження. Усередині — аж 3 насадки: стандартна для сушіння, насадка для укладання, поворотна на 360 градусів та дифузор.



4.jpg


Формат: який із фенів взяти в подорож


Незважаючи на зовнішню різницю, різниця у вазі невелика. Jimmy F6 Pro важить лише 583 г, а Jimmy F2 трохи легше: 500 г. За рахунок такої компактності обидві моделі поміщаються у дорожню сумку. Приємний плюс — в обох випадках ручки складаються, а захисні кришки знімаються для очищення. До того ж комфорту додає шнур, поворотний на 360 градусів. Шнур досить довгий, щоб зручно маневрувати фенами: 1.8 м.



Дизайн


Стиль, звісно, ​​справа індивідуальна. І ця індивідуальність простежується у дизайні кожного з фенів. Обидва вони виглядають актуально, навіть футуристично, але зовсім по-різному.


Фен для волосся Jimmy F2 — це проста форма, прямі лінії та грані. Сучасний графічний дизайн для тих, хто любить чіткість та лаконічність. І звичайно, колір цієї моделі заслуговує на окрему увагу. Світлий м'ятно-зелений відтінок з ефектом металік поєднується із сріблястими елементами. Все разом виглядає свіжо та ефектно. Та й загалом відчуття від девайсу — легкість та повітряність.


У Jimmy F6 Pro все навпаки. Лінії плавні, форми округлі, покриття матове. З першого дотику з’являється приємне відчуття ексклюзивності. Чого варті лише насичені кольори корпусу. У цієї моделі їх два на вибір: червоний рубіновий і фіолетово-синій. Декор продуманий максимально: золотисті елементи управління у червоного фена та фіолетові — у синього.



1.jpg


Потужність на висоті


Обидві моделі отримали 1800 Вт потужності. Надійні двигуни, сучасні турбовентилятори. У роботі це дає неабияку силу повітряного потоку. F2 з 6-пелюстковим вентилятором сушить зі швидкістю 1.5 м куб. на хвилину, а F6 Pro з 17-пелюстковим — 18 л/с. В останньому, до речі, реалізовано технологію подвійного шумозаглушення, він трохи тихіше працює.



Що по налаштуванням?


Якщо коротко, тут Jimmy F6 трохи обійшов суперника. Хоча і регулювання налаштувань, і топова технологія іонізації є в обох.



Можливості

Jimmy F2

Jimmy F6 Pro

Температурні режими

Холодний

Гарячий

Холодний

Гарячий

Режим змішування

Швидкісні режими

2

3

Технологія іонізації

Технологія Nanoe

Технологія Nanoe

Рівномірний розподіл тепла

Так

Так

Інтелектуальний контроль температури

Ні

Вимірює температуру 50 разів на секунду



Унікальний спосіб іонізації


Варто докладніше відзначити цікаву технологію іонізації Nanoe, яку інженери Jimmy перейняли у Panasonic. Це іонізація нано-іонами води. Справа в тому, що в іонах води у 1000 разів більше вологи, ніж у звичайних негативно заряджених іонах. За рахунок цього, як пояснює виробник, під час сушіння потоки повітря буквально насичують волосся частинками води, уловленими з повітря. Тобто, не просто висушують, а й пригладжують кутикули, а волосся після сушіння стає гладким і блискучим.


І, як би незвично не звучала ця технологія, на практиці вона працює. Особливо це помітно на неслухняному, кучерявому, вічно пухнастому волоссі.



3.jpg


Детальніше про насадки


По-перше, вони кріпляться на магнітах. Не потрібно щоразу пристосовуватись, щоб акуратно встановити насадку — вона притягується сама. По-друге, під час сушіння насадки можна повертати на 360 градусів, щоб сушити волосся під тим кутом, який зручний для вас.


Насадка-концентратор, яка входить до комплекту обох моделей, призначена для швидкого сушіння. За рахунок вузької конструкції вона посилює струмінь повітря і спрямовує його прямо на пасма, прискорюючи процес. А ще з нею зручно випрямляти волосся.


У Jimmy F6 Pro є ще 2 насадки. Зручний дифузор просто незамінний для укладання хвилястих, кучерявих та неслухняних локонів. Тут все просто: стискаєте пасма в руці і перекладаєте у дифузор. «Пальчики», розташовані по всій його поверхні, утримують локони, допомагаючи сформувати пружний завиток. В результаті нічого не пушиться, не розлітається, а укладка підкреслює природну структуру кучерів.


Другий інструмент — насадка для стайлінгу з тонким широким отвором. Завдяки вузьконаправленому потоку повітря дозволяє укласти волосся в найскладніші зачіски.



2.jpg


Що ж вибрати?


Як бачимо, обидві моделі хороші. Потужність, іонізація, дизайн — все продумано. Але, виходячи з нюансів налаштувань і аксесуарів, можна припустити, що власникам кучерявого, хвилястого або просто неслухняного волосся все-таки більше підійде Jimmy F6 Pro. «Двійка», звичайно, теж впорається, але пам’ятаємо про наявність дифузора в комплекті «шістки». Та й для прямого волосся дифузор стане в нагоді, якщо ви захочете зробити недбалу укладку з ефектом «щойно з пляжу».


При цьому Jimmy F2 трохи легше, так що якщо для вас принципові вага і розмір валізи, він впишеться ідеально.