Каталог

Зв'язатися

RU
UA
Сервіси

PhotoFast – портативність понад усе

Світ складається із інформації. Ми черпаємо її з різних джерел, ділимося нею та зберігаємо на портативних носіях. Як покупці в супермаркеті, ми дбайливо кладемо найнеобхідніше та «смачне» у візок і йдемо на касу. На виході усміхнений продавець пропонує купити пакет і ми погоджуємося, бо без нього ми не зможемо забрати придбані товари. Така сама ситуація і з інформацією електронного формату. Тільки замість пакета на допомогу приходять портативні рішення у вигляді знімних носіїв.

PhotoFast – новий погляд на портативні пристрої

Сьогодні ми поговоримо про тайванську компанію PhotoFast, яка придумала низку цікавих рішень у сфері портативних пристроїв, щоб полегшити життя людям. Корпорація, яку заснували у 2003 році, спочатку надавала послуги друку фотографій через інтернет. Згодом керівництво «Фотофасту» взяло курс на розширення та виробництво «елітних» аксесуарів. До списку найбільш затребуваних товарів цієї фірми входять флеш-накопичувачі та -карти, твердотільні накопичувачі (SSD) та вінчестери (HDD), кардрідери, карти пам'яті та спецпродукція для техніки Apple.


Статус Apple Certified

Компанія випускає лінійку аксесуарів для iPhone та iPad, її продукція має статус Apple Certified, що говорить про повну сумісність і високу якість техніки. Для завантаження контенту аксесуари PhotoFast використовують протокол USB 3.0, що забезпечує швидку передачу даних.


За допомогою портативних флешок ви зможете збільшити об'єм девайса на 16/32/64/128 ГБ додаткової пам'яті! А додаток PhotoFastONE на IOS забезпечить захист та комфортну роботу «елітних» гаджетів. Програма дозволяє зручно організовувати та переміщувати файли, а також завжди бачити скільки залишилося вільної пам'яті. Окремо відзначимо універсальну лінійку флеш-накопичувачів EVO з роз'ємами USB, micro-USB (PC/Mac та Android) та Lightning (IOS).