Каталог

Зв'язатися

RU
UA
Сервіси

Гарнітура Logitech G PRO X Wireless LightSpeed ??Black (981-000907)

Написати відгук
Код: 55318
Артикул: 981-000907
Повідомити, коли з'явиться

Характеристики Logitech Logitech G PRO X

Опір
32 Ом
Наявність регулятора гучності
Ні
Мінімальна частота, що відтворюється
20 Гц
Максимальна частота, що відтворюється
20 кГц
Наявність гарнітури
Так
Всі характеристики

Огляд Logitech Logitech G PRO X

Гарнітура Logitech G PRO X Wireless LightSpeed

Перейдіть на новий рівень комунікації і звучання, необхідних для перемоги - вибирайте гарнітуру з підтримкою технології бездротового зв'язку LIGHTSPEED, яка не обмежує пересувань гравця.

  • Бездротове підключення
  • Міцна конструкція
  • Точні дифузори
  • Об'ємне звучання
  • М'який накопичувач з ефектом пам'яті

Бездротова технологія LIGHTSPEED

Завдяки технології бездротового зв'язку LIGHTSPEED - унікальну розробку компанії Logitech G - користувачі зможуть назавжди забути про затримки сигналу, швидкої розрядки батарей і проблеми з підключенням. Гравці виходять на небачений раніше рівень свободи, адже дальність дії зв'язку досягає 15 м, а час роботи батареї - 20 і більше годин. Підключення є дуже надійним за рахунок використання частоти 2,4 ГГц.

ІННОВАЦІЙНА ТЕХНОЛОГІЯ BLUE VO! CE

Мікрофон втілив в собі інноваційну технологію BLUE VO! CE, яка дає користувачеві можливість застосовувати різні фільтри голосу в режимі реального часу. За допомогою цих фільтрів голосу можна додати більш чітке, насичене і професійне звучання, знизивши рівень фонового шуму, зменшивши динамічний діапазон і усунувши супутнє шипіння. Оцініть переваги звуку студійної якості під час гри завдяки технології BLUE VO! CE і використання ігрового програмного забезпечення G HUB.

НЕПЕРЕВЕРШЕНА ЗРУЧНІСТЬ І ДОВГОВІЧНІСТЬ

Дужка з високоякісного алюмінію і армоване сталлю наголів'я відрізняються мінімалістичним і в той же час елегантним дизайном. Виключно зручні амбушюри з піноматеріалу з ефектом пам'яті і наголів'я мають покриття з м'якої штучної шкіри. Завдяки продуманій конструкції і вдалому вибору матеріалу вони забезпечують пасивну шумоізоляцію. Крім того, на гарнітуру можна встановити більш м'які амбушюри з велюровим покриттям.

ТЕХНОЛОГІЯ ОБ'ЄМНОГО ЗВУЧАННЯ НОВОГО ПОКОЛІННЯ

Технологія DTS Headphone: X 2.0 дозволила в повній мірі реалізувати можливості формату 7.1 за рахунок високої чіткості звучання, поліпшеної якості відтворення низьких частот, а також ефектів наближення і віддалення джерела звуку. Завдяки новому способу визначення відстані тепер можна оцінити відстань до джерела звуку, щоб ще точніше обчислити розташування противника!

ДИФУЗОРИ PRO-G ДІАМЕТРОМ 50 ММ

Дифузори PRO-G виготовлені з комбінованого сітчастого матеріалу, що забезпечує неймовірно чітке і точне відтворення звуку. Завдяки їм користувачі зможуть легко розрізняти звуки кроків і навколишнього середовища, що дасть величезні переваги під час гри. Оснастивши гарнітуру PRO-G нового покоління інноваційниими дифузорами діаметром 50 мм, розробники домоглися небаченої раніше точності звукопередачі в більшому діапазоні частот, а також більш якісного відтворення низьких частот.

СЕРІЯ PRO

Бездротова гарнітура PRO X поповнила асортимент висококласного обладнання, розробленого в співпраці з провідними професійними гравцями. Все обладнання Logitech G PRO оснащене за останнім словом техніки і переслідує єдину мету: забезпечити гравцеві перемогу.

ГРАЙ І ПЕРЕМАГАЙ

Logitech G - виробник продуктів для кіберспорту міжнародного рівня, моделі якого вибирають сотні професійних кіберспортсменів по всьому світу. Наша компанія співпрацює з професійними гравцями з метою створення кращих зразків конкурентоспроможного ігрового спорядження.

Характеристики Гарнітура Logitech G PRO X Wireless LightSpeed ??Black (981-000907)

Загальні параметри

Акустичне оформлення

Закритого типу

Максимальна частота, що відтворюється

20 кГц

Матеріал амбушюр

Шкірзам

Мінімальна частота, що відтворюється

20 Гц

Призначення

Геймерські

Наявність активного шумозаглушення

Ні

Наявність гарнітури

Так

Наявність регулятора гучності

Ні

Особливості

Час роботи батареї 20 год

Складна конструкція

Ні

Співвідношення сигнал/шум

92 дБ

Опір

32 Ом

Тип випромінювача

Динамічний

Тип кріплення

Оголівя

Тип мікрофону

З'ємний

Тип навушників

Повнорозмірні

Форма штекера

Без штекера

Чаші навушників

Овальні
Гарантія та виробник

Бренд

Logitech

Гарантія

24 міс

Країна виробник товару

Китай

Країна реєстрації бренду

Швейцарія
Габарити, комплектація, колір

Вага

0.37 кг

Комплектація

Навушники, Кабель для заряджання, Приймач, Документація

Розміри

138 х 195 х 94 мм

Колір

Чорний
Додаткові функції

Додатково

Зємний мікрофон
Основні характеристики

Тип товару

Гарнітура до комп'ютера