Каталог

Зв'язатися

RU
UA
Сервіси

Навушники з мікрофоном Sennheiser MOMENTUM 4 Wireless Black (509266)

Написати відгук
В наличии
Код: 07089
Артикул: 509266
19 886₴
15 909₴
Купити
В 1 клік

частинами від 2 652₴ / міс

В наличии

Кешбэк 119₴

Характеристики Sennheiser MOMENTUM 4 Wireless

Час роботи на одному заряді
60 год
Підтримувані системи кодування звуку
AAC, SBC, aptX
Пиловологозахист
Захист від бризок
Вага
0.293 кг
Наявність активного шумозаглушення
Так
Всі характеристики

Доставка в Ваше місто

Нова Пошта відділення
Нова Пошта відділення
Кур'єр
Кур'єр "Нова пошта"
вул. Воздвиженська, 21-23
вул. Воздвиженська, 21-23
Нова Пошта почтомат
Нова Пошта почтомат
Експрес-доставка кур'єром iPOST
Експрес-доставка кур'єром iPOST
Оплата
Готівкою/картою в магазині
Готівкою/картою в магазині
Оплата картою онлайн
Оплата картою онлайн
Оплата частинами Приватбанк
Оплата частинами Приватбанк
Накладений платіж
Накладений платіж
Оплата частинами Monobank
Оплата частинами Monobank
Безготівковий розрахунок без ПДВ
Безготівковий розрахунок без ПДВ
Миттєва розстрочка Приватбанк
Миттєва розстрочка Приватбанк
google pay
google pay
apple pay
apple pay
PrivatPay
PrivatPay
Гарантія
Гарантія: 24 міс
Обмін/повернення протягом 14 днів

Інші товари бренду Sennheiser

Огляд Sennheiser MOMENTUM 4 Wireless

banner
Навушники з мікрофоном Sennheiser MOMENTUM 4 Wireless Black (509266)
З кожною наступною моделлю навушників серії MOMENTUM компанія Sennheiser впевнено продовжує відкривати їх користувачам нові горизонти вишуканого задоволення від прослуховування неперевершено якісного звуку. Отже, й нові MOMENTUM 4 Wireless, якнайкраще продовжуючи цю добру традицію, завдяки фірмовому аудіо Sennheiser, більш сучасній системі адаптивного шумопригнічення та вдосконаленій ергономіці наразі утверджують наступний, ще вищий рівень довершеності звучання, комфорту та насолоди. А інтелектуальна й інтуїтивно зрозуміла система управління навушників та їх неабияка автономність (до 60 годин без підзарядки) назавжди усувають будь-які перепони між Вами та вашими новими, неймовірно захоплюючими враженнями від високоякісного звуку. Чи варто відволікатися на щось менш приємне?
  • Фірмовий звук Sennheiser
  • Адаптивна система активного шумопригнічення та режим аудіопрозорості (Transparency Mode)
  • Рекордна автономність - цілих 60 годин без підзарядки
  • Інтелектуальні функції автоматичного вимкнення/увімкнення та "Розумної паузи" (Smart Pause)
  • Елегантна та ефективна конструкція
  • Практичне й функціональне сенсорне управління
Насолоджуйтеся кожним нюансом фантастично якісного звуку
Сприйняття MOMENTUM розпочинається з фірмового звучання Sennheiser, найдосконалішого як для навушників цього класу, що дає змогу отримувати максимум задоволення від кожного музичного треку. Видатну динаміку, чистоту й музичність звучання гарантує система з 42-міліметрових випромінювачів аудіофільського класу.
descr img
Активне шумопригнічення
Адаптивна система активного шумопригнічення Sennheiser останнього покоління миттєво компенсує зовнішні шуми, допомагаючи повністю поринути у звуки улюбленої музики та добре чути кожен, навіть найдрібніший її нюанс будь-де, хоч би й у дуже галасливому і гучному оточенні. На той же випадок, коли треба послухати й своє оточення теж (приміром, швидше зорієнтуватися на міській вулиці чи поспілкуватися з кимось поряд), у MOMENTUM 4 Wireless передбачений універсальний Transparency Mode, тобто Режим аудіопрозорості. Активується він одним дотиком до сенсорної панелі та дає змогу миттєво перемикнутися на зовнішні звуки й послухати, що відбувається навколо, не знімаючи для цього щоразу навушники з голови.
descr img
Персональна оптимізація якості звучання
Оптимізувати якість звучання треку відповідно до своїх персональних уподобань можна так само швидко та без зайвих зусиль. Для цього у меню мобільного додатку Smart Control потрібно всього лише підібрати більш підходящий режим відтворення аудіо, налаштувати звук точніше за допомогою вбудованого еквалайзера або ж вибрати готовий пресет. До того ж нові MOMENTUM 4 Wireless мають ще одну новинку: функцію Sound Personalization (Персоналізація звуку) з коротеньким покроковим тестом, що допоможе привести звук у навушниках у повну відповідність з Вашими персональними аудіосмаками ще швидше та простіше. А бездоганну якість та стабільність бездротового сигналу у MOMENTUM 4 Wireless забезпечують технологія Bluetooth 5.2, а також функція автоматичного вибору найкращого з доступних аудіокодеків.
descr img
Ультрафункціональна мобільна гарнітура
MOMENTUM 4 Wireless - це ще й надсучасна та ультрафункціональна мобільна гарнітура. У ній однаково зручно спілкуватися з друзями, обговорювати робочі питання з колегами та партнерами через телефон чи у режимі відеоконференції, озвучувати команди голосовому помічнику в смартфоні тощо. Цифрова мікрофонна система з чотирма високоякісними мікрофонами (по 2 у кожному навушнику), з технологією формування променя, новітньою системою оптимізації цифрового сигналу з функцією автоматичного усунення шуму вітру гарантують, що у будь-якій ситуації Ви та ваші співрозмовники чутимете кожне слово чітко й без перешкод.
descr img
Фантастичний комфорт
MOMENTUM 4 Wireless не лише виглядають елегантно і стильно, завдяки новій унікальний та більш ефективній конструкції навушники надзвичайно зручні й комфортні. Вони напрочуд легкі, мають глибокі м'які амбушури та широке і таке ж м'яке оголів'я, тому слухати музику в них можна хоч цілий день без жодної втоми. Новий шарнірний механізм працює легко й плавно, даючи змогу швидко знайти правильне положення для обох чашок, надійно, але без зайвого тиску фіксує навушники на голові та забезпечує оптимальну їх посадку. А коли MOMENTUM 4 Wireless не використовуються, чашки дуже просто повертаються у пласку форму, щоб навушники займали ще менше місця і їх зручніше було як носити на шиї, так і скласти в футляр, а потім у сумку чи у рюкзак.
descr img
Смарт-функціонал без жодних зусиль
Ваші нові MOMENTUM 4 Wireless гарантують вам можливість насолоджуватися музикою, де завгодно і скільки завгодно. Повного заряду вбудованих акумуляторів вистачає на цілих 60 годин роботи навушників у автономному режимі. Окрім того, модель має функцію швидкої зарядки - всього за 10 хвилин навушники набирають заряду ще на 6 годин роботи. А отже класний звук MOMENTUM 4 Wireless даруватимуть вам дійсно, скільки забажаєте, навіть у найтриваліших подорожах.
descr img
Чудова взаємодія
MOMENTUM 4 Wireless настільки спрощена, що інколи здаватиметься, ніби навушники просто вгадують ваші побажання. Завдяки функції "Розумної паузи" (Smart Pause), наприклад, навушники самі "відчувають", коли ви знімаєте їх з голови, або ж, навпаки, надягаєте і, відповідно, автоматично ставлять плеєр на паузу, а потім запускають відтворення треку з того місця, де він був зупинений. Вони також автоматично вмикаються, коли береш їх у руки, і вимикаються, коли ви ними не користуєтеся - щоб не розряджатися даремно.
descr img
Сенсорна панель
Інтерфейс сенсорної панелі MOMENTUM 4 Wireless та система голосових підказок організовані таким чином, щоб усі команди для управління налаштуваннями плеєра, телефона та взаємодії с голосовим помічником у смартфоні були інтуїтивно зрозумілими й реалізувалися якомога зручніше. Підключаються навушники теж дуже просто, а система управління Bluetooth-з'єднаннями дає змогу підключати їх відразу до декількох пристроїв одночасно.
descr img

Характеристики Навушники з мікрофоном Sennheiser MOMENTUM 4 Wireless Black (509266)

Загальні параметри

Тип навушників

Накладні

Тип випромінювача

Динамічний

Підтримка голосових асистентів

Є

Призначення

Для будинку, Для телефону

Наявність активного шумозаглушення

Так

Форма штекера

L-подібний

Наявність гарнітури

Так

Тип підключення

Бездротове і Проводове

Кабель

Односторонній

Підтримка HI-RES звуку

Ні

Тип кабелю

Круглий, З'ємний

Матеріал амбушюр

Шкіра

Наявність регулятора гучності

Так

Мінімальна частота, що відтворюється

6 Гц

Максимальна частота, що відтворюється

22 кГц

Матеріал корпусу

Пластик

Пиловологозахист

Захист від бризок

Стандарт пиловологозахисту

IPX4

Вбудований голосовий асистент

Є

Тип кріплення

Оголівя

Підтримувані системи кодування звуку

AAC, SBC, aptX

Акустичне оформлення

Закритого типу

Інтерфейс проводного підключення

mini-jack (3,5 мм)

Складна конструкція

Ні

Чаші навушників

Овальні

Особливості

Android-сумісність, Apple-сумісність, Живлення - Вбудований акумулятор, З вологозахистом, З регулятором гучності, Знімний кабель
Гарантія та виробник

Гарантія

24 міс

Бренд

Sennheiser

Країна реєстрації бренду

Німеччина
Основні характеристики

Тип товару

Бездротові навушники
Автономність і живлення

Час роботи на одному заряді

60 год

Довжина кабеля

1.2 м
Бездротові технології

Версія Bluetooth

Bluetooth 5.2

Підтримка профілів Bluetooth

A2DP, AVRCP, HFP
Габарити, комплектація, колір

Колір

Чорний

Комплектація

Навушники MOMENTUM 4, Кейс для зберігання та транспортування, Зарядний кабель USB-C, Аудіокабель з роз'ємами 3,5 мм та 2,5 мм, Адаптер для літака

Вага

0.293 кг
Додаткові функції

Сумісність з еко-системою розумного будинку

Немає

Додатково

Вологозахищений корпус, Голосове керування, М'яке оголов'я, Поворотні чаші, Регулятор гучності, Сенсорне управління, Шумозаглушення мікрофона