Каталог

Зв'язатися

RU
UA
Сервіси

Фен Dreame Intelligent Hair Dryer — альтернатива Дайсону?

Пружні пасма, що випромінюють сяйво — всього лише черговий б’юті-тренд? Зовсім ні! Ми хочемо мати блискуче та зволожене волосся, бо, як не крути, а це — ознака здорової краси. І сьогодні ми розкажемо про новинку — фен від Dreame, який цілком міг би скласти гідну конкуренцію Dyson, але як вдвічі більш бюджетний варіант. Хто він? Dreame Intelligent Hair Dryer.


Сушить мегашвидко, лагідно піклується про ваші локони, контролює нагрів, даючи повну свободу вибору температури. А ще — вправно володіє мистецтвом іонізації, аби пасма після сушки виглядали краще, ніж будь-коли. Звісно ж, про все — по черзі. Наперед лише маленький спойлер: після знайомства з девайсом міф про те, що салонну укладку можна зробити лише у стиліста, буде розбито вщент. Тож, поїхали!

Фен Dreame Intelligent Hair Dryer

Більше потужності — миттєвий результат

Dreame — справді лідери у виробництві всього, що всмоктує та дує. Тому не дивно, що інноваційний двигун потужністю 1400 Вт — це не лише результат крутих технологій, а ще й дуже гідна цифра для побутового фену. Додайте до цього покращений повітропровід та лопатевий вентилятор, який робить 110 000 обертів щохвилини, розганяючи повітря до 15 м/с. І вийде найкраще комбо для тих, хто завжди в русі та потребує швидких б’юті-рішень.

Фен Dreame Intelligent Hair Dryer

Сушить за лічені хвилини

В круговороті справ часто на ритуали краси залишається обмаль часу. Але Dreame Intelligent Hair Dryer і не змусить вас чекати! Якщо ваша стрижка — коротше плечей, для сушки вистачить 2 хвилини. Волоссю середньої довжини знадобиться трохи більше — до 5 хвилин. А дуже пишні, грайливі кучері девайс висушить максимум за 10 хвилин. Робіть укладку за лічені хвилини, та одразу ж вирушайте підкорювати світ!

Фен Dreame Intelligent Hair Dryer

Швидко чи ультрашвидко: обирайте ідеальний режим

Для інтуїтивного керування тут передбачено всього 2 кнопки. Нижня — вмикає та вимикає живлення, а також перемикає два рівні швидкості повітря. Верхня — дозволяє миттєво регулювати нагрів: від холодного потоку до теплого чи гарячого. Тому ви можете увімкнути делікатний режим або прискорити сушку “на максималках”. А для кращої фіксації зачіски є один лайфхак: наприкінці звичного сушіння пройдіться по всій довжині холодним повітрям. Від такого трюку ваше волосся буде в приємному шоці, а укладка вмить закріпить свою форму та набуде здорового блиску. Все — щоб ви навіть під кінець вечірки чи танцювальних змагань були так само неперевершені!

Фен Dreame Intelligent Hair Dryer

Dreame не перегріється, бо температура — під контролем

Бувайте, пересушені та посічені кінчики! В планах Dreame Intelligent Hair Dryer — рівномірне розподілення тепла без шкоди для пасом. І саме для цього тут вмонтували низку розумних датчиків. Вони — чутливі до найменших коливань температури. І як тільки теплий струмінь повітря переходить межу дозволеного, і стає занадто гарячим — девайс одразу ж вимикається сам. Dreame знає, як важливо не вганяти волосся в стрес екстремальною температурою. І це особливо актуально, якщо у вас — чутлива шкіра голови.

Фен Dreame Intelligent Hair Dryer

Негативні іони — на сторожі вашої краси

Ви просто розчісуєте пасма гребінцем або надягаєте свій улюблений светр, і знову замість гарної укладки — неслухняне волосся, що стирчить у різні боки? Так-так, а винні в цьому — капосні позитивні заряди. В теорії від них могла б бути користь. Наприклад, якщо гладити одномоментно кілька мільйонів пухнастих котів — то можна струмом запалити одну звичайну лампочку. Але ж в реальності замість добувати електрику тертям, нам потрібно з нею боротись. І негативні іони — це найкраща зброя, яка працює завжди. Dreame випускає сотні тисяч таких заряджених частинок, які осідають на поверхню, огортаючи кожен локон. І в результаті розгортається справжня магія краси: нейтралізуються заряди, пригладжуються лусочки, волосся стає слухняним, гладеньким та глибоко зволоженим зсередини.

Фен Dreame Intelligent Hair Dryer

Від блискучих локонів до ефектного об’єму: можливості насадок

Ми — прекрасні у будь-яких проявах, а та сама омріяна укладка — просто ще один спосіб додати впевненості в собі. Це ми про те, що 2 магнітні насадки-концентратори, які обертаються на 360 градусів — це ваш простір для будь-яких експериментів. Зробити імпровізований салон краси прямо у себе вдома? Не проблема! Ви можете користуватись феном без насадок, щоб охопити одразу велику площу та висушити волосся швидше. Вужча насадка концентруватиме повітряний потік так, що ви власноруч зробите професійний стайлінг. А щоб підняти волосся у коренів, обирайте ширший концентратор — і навіть тонке від природи волосся набуде приємної пишності. Словом, довершуйте образ фінальними штрихами та, звісно, не забудьте в кінці посміхнутись своєму відображенню у дзеркалі!

Фен Dreame Intelligent Hair Dryer

Ось як виглядає комфорт

Зручна форма девайса, тактильно приємна поверхня, яка не ковзає в руці, та мінімальна збалансована вага (605 г) з двигуном, який вмонтували в ручку. Щось іще? Авжеж — дизайн, який не залишить вас байдужими. На вибір тут є два стильні кольори: елегантний та стриманий сірий чи сміливий, розкішний червоний. Такий гаджет стане чудовим подарунком для близької людини або ж просто приємною покупкою для себе. Бо ж насправді для турботи та сюрпризів — не потрібно приводів чи знакових дат.

Фен Dreame Intelligent Hair Dryer