Каталог

Зв'язатися

RU
UA
Сервіси

Новинки від Oclean: розумні зубні щітки для здорової посмішки

Електрощітки Oclean — це інноваційний підхід до чищення зубів. І новинки, про які ми сьогодні розповімо, — вчергове це підтверджують. Адже ультразвукова технологія з м’якою вібрацією запобігає карієсу, та ретельно видаляє зубний наліт в найбільш важкодоступних місцях. Діамантові щетинки Dupont — це на 115% більша ефективність очищення. Високий ступінь захисту від вологи за стандартом IPX7 для свободи користування: щоб сміливо брати щітку з собою в душ та ополіскувати водою, коли це потрібно. Вони ідеально підходять для чутливих зубів, а також мають 2-хвилинний таймер, щоб весь процес займав рівно стільки, скільки радять стоматологи. А от про переваги кожної моделі: рекордний час автономної роботи, лайтову версію для новачків, інтерактивний дисплей з емоджі та планування очищення з додатком, — давайте про все по черзі.

Oclean Air 2T Electric Toothbrush

Відрізняється легкістю та портативністю, а тому щітка Oclean Air 2T Electric Toothbrush стане ідеальним варіантом для подорожей чи відряджень. Піклуйтесь про гігієну ротової порожнини будь-де: адже в комплект входить дорожня сумка, а вага самої щітки всього 95 грамів. Потужний двигун забезпечує високу частоту вібрацій — 40 000 коливань/хв.


Має два режими чистки: щадний Sunrise Soothing для щоденного використання, та Sunset Thorough для більш ретельного очищення. Перший — вмикається за замовчуванням, і добре підійде людям з чутливими яснами. Щоб перемкнути на вечірній режим, просто затисніть кнопку на 2 секунди. А з інноваційною технологією шумозаглушення гучність зменшено до 37 дБ. Щоб повністю зарядити щітку від магнітної підставки знадобиться 2 години. При цьому заряду акумулятора вистачає на 30 днів. Доступні 2 колірні рішення: сірий та білий.

Новинки від Oclean: розумні зубні щітки для здорової посмішки

Oclean Endurance Electric Toothbrush

Ніколи не користувались ультразвуковою щіткою, і сумніваєтесь, що зможете одразу адаптуватись до такого девайса? Тоді Oclean Endurance Electric — найкращий вибір для старту. Адже вона має спеціальний 7-денний режим для початківців, з яким ви будете поступово звикати до нового гаджета. Якщо ж ця функція для вас неактуальна — її легко пропустити, затиснувши кнопку живлення на дві секунди. Потужність щітки дещо менша за попередню — 36 000 мікровібрацій за хвилину, і так само є 2 режими для яскравої посмішки: один — більш делікатний, інший — для максимально ефективного видалення залишків їжі.


Також гаджет має світловий індикатор заряду та батарею на 1200 мАг. Тривалість роботи на одному заряді така ж, як і в Oclean Air 2T Electric, — 1 місяць, але час повної зарядки від USB збільшився до 5 годин. Продуманий дизайн — це вага 0,1 кг та на 60% більше компактності. Модель представлена у двох класичних кольорах: білому та чорному.

Новинки від Oclean: розумні зубні щітки для здорової посмішки

Oclean Find Duo Set Electric Toothbrush Red and Blue

Рекордні 180 днів або 25 тижнів без підзарядки? Так, саме це стало головною фішкою девайсу! Одночасно і маленька користь для планети, і вагома перевага для людей з щільним графіком. Набір Oclean Find Duo Set Electric Toothbrush Red and Blue складається з 2-х щіток: червоного та синього кольору. Гаджет заряджається через USB Type-C за 5 годин, працює з частотою 38 000 коливань/хв та має цілих 5 режимів. Так, є нічний режим — для максимально глибокого догляду, стандартний — для кожного дня, та ранковий, з середнім ступенем очищення. Крім того, передбачено 2 інші, з нижчою інтенсивністю: режим відбілювання для природно білішої усмішки, та щадний — для тих, у кого вразливі ясна.

Новинки від Oclean: розумні зубні щітки для здорової посмішки

Oclean X Pro Elite Set Electric Toothbrush Grey

Що ж в ній особливого? А те, що зубна щітка аналізує вашу гігієну і вміє планувати оптимальний розпорядок для ефективного та професійного очищення. Технологія продумана до дрібниць: так, штучний інтелект сам регулює інтенсивність там, де потрібне діяти більш обережно, щоб уникнути дискомфорту та кровоточивості. Зручно те, що на OLED-екрані ви будете миттєво бачити звіт, який покаже, чи всі ділянки ротової порожнини почищені до кінця.


4 режими та 32 рівні інтенсивності дають можливість гнучкого налаштування швидкості: це можна зробити як через інтуїтивно зрозумілий сенсорний екран, так і через додаток. Підключайте електрощітку Oclean X Pro Elite Set Electric Toothbrush Grey до смартфона через Bluetooth: слідкуйте за власним прогресом, отримуйте рекомендації щодо оновлення прошивки, і насолоджуйтесь усіма смарт-функціями. Навіть враховуючи значну потужність 42 000 об/хв, гаджет працює ультратихо завдяки технології зменшення шуму (<45 дБ). А зі швидкою бездротовою зарядкою ви будете згадувати про підзарядку раз на 35 днів.

Новинки від Oclean: розумні зубні щітки для здорової посмішки

Oclean X10 Electric Toothbrush

Забудьте про нудні відсотки та цифри — цей гаджет вміє давати зворотний зв'язок та спілкуватись мовою смайлів! Так, після чищення зубів ви побачите візуалізацію результатів у вигляді емоджі, що з’являться на вбудованому розумному дисплеї. Легко обирайте потрібний з-поміж 5 режимів чищення: повсякденний, бережний, відбілювання та полірування, масаж ясен або інтенсивний. За те, щоб процес був максимально безшумним, відповідає технологія WhisperClean 2.0, а для більш точних результатів вбудовано датчик тиску.


Oclean X10 має такий же мінімалістичний дизайн, але вже ширшу кольорову гаму: синій, білий або рожевий, — обирайте, що вам до душі. Заряджається девайс через USB Type-C всього за 2 години, та відпрацьовує без підзарядки до 60 днів. А з магнітним настінним кріпленням щітка залишатиметься чистою та завжди буде у вас під рукою.

Новинки від Oclean: розумні зубні щітки для здорової посмішки

Стерилізатор для зубних щіток вдома: зручно та корисно

Клімат у ванній кімнаті, як правило, доволі теплий та вологий: тільки-но уявіть, наскільки це сприятливе середовище для розмноження різних мікробів, в тому числі хвороботворних. Ми просто залишаємо свою щітку увечері в ванній, а вже на ранок в щетинках з’являються все нові колонії небажаних форм життя. Але без паніки, це легко виправити! Зі стерилізатором у мікроорганізмів точно не залишиться шансів на виживання.


Як це працює? Світлодіод UVC-LED випромінює ультрафіолетове світло, що вбиває 99,9 % бактерій та вірусів, руйнуючи структуру їх ДНК. Стерилізатор Oclean S1 Toothbrush Sanitizer знищує всі мікроби, що затримались на вашій зубній щітці, лише за 2 хвилини. Цикл стерилізації автоматично повторюється через кожні 6 годин, щоб постійно підтримувати стерильність. Слот влаштований так, що є сумісним з більшістю брендів звичайних та електричних зубних щіток, і навіть бритв. А одночасно можна розмістити до 5 зубних щіток. Прилад кріпиться на спеціальну наклейку на стіні, а коли знадобиться зарядка — ви легко зможете його зняти. Ультрафіолетові промені невидимі, а тому коли девайс увімкнений, синій світлодіод нагадуватиме про це. Саме так виглядає сучасна та розумна турбота про ваше здоров’я!

Новинки від Oclean: розумні зубні щітки для здорової посмішки