Каталог

Зв'язатися

RU
UA
Сервіси

Ноутбук ASUS ROG Zephyrus G16 (90NR0H23-M00310)

Написати відгук
Написати відгук
Код: 79241
Артикул: 90NR0H23-M00310
Повідомити, коли з'явиться

Характеристики Asus ROG Zephyrus

Діагональ дисплея
16 "
Вага
2 кг
Обсяг пам'яті відеокарти
8 ГБ
Модель процесора
Intel Core i7-12700H
Загальний об'єм оперативної пам'яті
16 ГБ
Кількість ядер процесора
14
Об'єм SSD
1000 ГБ
Операційна система
Без ОС
Всі характеристики

Інші товари бренду Asus

Asus
Asus

Огляд Asus ROG Zephyrus

banner
Ноутбук ASUS ROG Zephyrus G16
Сучасний та потужний ноутбук ASUS ROG Zephyrus G16 створений спеціально для справжніх геймерів. Завдяки потужному процесору від Intel та високопродуктивній відеокарті від NVIDIA будь-яка Ваша гра буде зовсім на новому рівні.
  • Технологія AniMe Matrix
  • Технологія ROG Intelligent Cooling
  • Потужна відеокарта NVIDIA 40-ої серії
  • ROG Nebula HDR дисплей
  • Вбудована швидка зарядка
  • Сучасний та елегантний дизайн
ROG Nebula HDR
Zephyrus G16 пропонує неймовірну панель Nebula HDR із частотою оновлення 165 Гц, повним охопленням кольорового простору DCI-P3 та піковою яскравістю 600 кд/м/к. Ця 14-дюймова панель зі співвідношенням сторін 16:10 може мати міні-світлодіодне підсвічування, відтворюючи неймовірно глибокі відтінки чорного, тому коли ви дивитеся кіно або граєте в швидкий шутер, зображення ніби вистрибує з екрана. Також можна вибрати варіанти з дисплеєм Nebula QHD 165 Гц із піковою яскравістю 500 кд/м/кв Full HD 144 Гц. У всіх моделях екран займає 91 відсоток панелі.
descr img
ROG ScreenPad Plus
Деякі моделі ноутбуків ROG оснащені великим другим екраном ROG ScreenPad Plus, який стане в нагоді під час ігор та трансляцій, а також під час роботи у професійних програмах.
descr img
Тонка екранна рамка
Завдяки тонкій рамці дисплей ноутбуків ROG розташований у компактнішому корпусі, ніж у інших ноутбуків аналогічного класу. Крім того, це дозволило розмістити на деяких ноутбуках велику панель із співвідношенням сторін 16:10, що надає ще більший простір для насолоди різноманітним вмістом та іграми.
descr img
Алгоритм Nebula HDR
Алгоритм Nebula HDR – це спеціально розроблений механізм локального затемнення, що видає виразну картинку з незрівнянною глибиною. Він пройшов навчання за допомогою понад 150 відеороликів та 2000 фотографій і динамічно керує HDR-освітленням, на 25 відсотків зменшуючи ореол навколо окремих зон затемнення.
descr img
Технологія Mini LED
Мінісвітлодіоди (Mini LED) мають значно менші розміри, ніж звичайні – не більше 0,2 мм у діаметрі, тому їх можна щільніше розміщувати в системі підсвічування дисплея. Як результат, можна створити 504 окремі групи мінісвітлодіодів, які вимикатимуться незалежно одна від одної.
descr img
Висока контрастність – 100 000:1
Завдяки високій щільності пікселів, якої здатна досягти технологія Mini LED, наші панелі Nebula HDR мають набагато більшу контрастність, ніж звичайні ноутбуки. Це дозволяє отримати більш глибокий чорний колір та яскравіший білий – все зображення стає більш контрастним.
descr img
Технологія G-SYNC
G-SYNC синхронізує частоту оновлення дисплея з частотою виведення кадрів відеокартою – таким чином усуває розриви кадрів, мінімізує візуальні артефакти та зменшує затримку введення. Завдяки цьому ігровий процес виглядатиме і відчуватиметься як ніколи природним.
descr img
Технологія Dolby Vision
З технологією Dolby Vision відео виглядає краще – у кожній сцені та у кожному кадрі. Ця технологія вдосконалить стандартне відображення відео з розширеним динамічним діапазоном (HDR) та роздільною здатністю 4K, динамічно регулюючи зображення, тому кожне зображення перед вами буде більш насиченим, яскравим і живим.
descr img
Сертифікація Pantone
Кожен дисплей IPS-класу калібрується на заводі таким чином, щоб кольори, що відображаються на ньому, точно відповідали палітрі сертифікація Pantone, завдяки цьому художники, дизайнери та творці контенту зможуть поповнювати своє портфоліо високоякісним контентом, а потім насолоджуватися грою з насиченим зображенням на тому.
descr img
100% кольорової гами DCI-P3
Для більшості цифрових зображень стандартним є колірний простір sRGB, проте він передає лише близько 75 відсотків відтінків простору DCI-P3, що використовується в кіноіндустрії. Дисплеї з повним охопленням DCI-P3 можуть похвалитися насиченими кольорами та дозволяють побачити фільми та інший контент так, як задуманий їх творцями.
descr img
Новий рівень продуктивності
Zephyrus G16 оснащений найкращими компонентами, що забезпечують фантастичну якість гри на системі Windows 11 Pro. Маючи в конфігурації процесор AMD Ryzen і відеокарту NVIDIA GeForce RTX 40-ої серії для ноутбуків з графічною потужністю (TGP) 125 Вт, а також підтримкою MUX Switch і NVIDIA Advanced Optimus.
descr img
Потужна відеокарта
Високопродуктивні компоненти – особливо сучасні відеокарти – потребують багато енергії. Відеокарта NVIDIA RTX 40-й для ноутбуків досягає сукупного рівня енергоспоживання (TGP) 125 Вт завдяки функції Dynamic Boost, що дає додаткові 25 Вт.
descr img
Посилене штучним інтелектом
Технологія DLSS 3, що використовує штучний інтелект, робить квантовий стрибок у продуктивності в іграх та програмах для творчості, а надзвичайного реалізму віртуальним світам додає повне трасування променів.
descr img
Прискоріть втілення своїх ідей
NVIDIA Studio виведе ваші творчі проекти на новий рівень. Відкрийте функції трасування променів та ІІ-прискорення для найпотужніших програм для творчості, драйвери NVIDIA Studio для максимально стабільної роботи та набір ексклюзивних інструментів для форсування творчого процесу.
descr img
Оптимізована потужність та продуктивність
NVIDIA Max-Q - це передовий набір технологій штучного інтелекту, що оптимізують роботу системи для максимально ефективного споживання енергії. Вони зробили ноутбуки тонкими, тихими та продовжили термін роботи від акумулятора.
descr img
MUX Switch и NVIDIA Advanced Optimus
За допомогою технології NVIDIA Optimus ноутбук може автоматично включати мультиплексор MUX Switch, щоб передавати складені дискретною відеокартою кадри безпосередньо на дисплей, оминаючи інтегроване графічне ядро.
descr img
Енергоефективна пам'ять DDR5
До 32 гігабайт швидкої та енергоефективної оперативної пам'яті з робочою частотою 4800 МГц гарантують, що Zephyrus G16 легко впорається з багатьма програмами одночасно. Слот SO-DIMM знаходиться в доступному місці, так що ноутбук в майбутньому можна буде легко модернізувати.
descr img
Багато місця для файлів
Твердотільний накопичувач з інтерфейсом PCIe блискавично завантажує ігри, програми та великі файли. На диску об'ємом до 1 ТБ знайдеться місце для багатьох ігор, програм та творчих проектів.
descr img
Грайте, транслюйте та створіть
На Zephyrus G16 працюють усі сучасні ігрові движки, як Unity та Autodesk, тому за цим ноутбуком ви зможете розкрити свій творчий потенціал та створити щось нове. Займаєтесь комп'ютерною графікою, редагуванням відео, транслюванням гри або намагаєтеся в анімації чи розробці ігор – Zephyrus G16 забезпечить усією обчислювальною потужністю, необхідною для виведення ваших творів на новий рівень.
descr img
Інтелектуальне та тихе охолодження
Концепція інтелектуального охолодження, що реалізується в ноутбуках серії ROG, ґрунтується на оптимальному поєднанні апаратних та програмних рішень для досягнення максимальної продуктивності за мінімального рівня шуму. Нові вентилятори та рідкий метал у системі охолодження доповнюють інтелектуальне програмне забезпечення, щоб надати вам нові можливості у роботі та розвагах.
descr img
Рідкий метал покращує охолодження процесора
У ході тестування рідкого металу, що тривали протягом року, відбулося зниження температури до 10 градусів порівняно з типовими матеріалами термоінтерфейсу процесора. Завдяки зниженню температури процесори можуть довше підтримувати високу тактову частоту без збільшення швидкості вентиляторів і зайвого шуму.
descr img
Вентилятори Arc Flow Fans
Оновлені вентилятори Arc Flow Fans мають спеціальну форму, що сприяє максимальному посиленню повітряного потоку за мінімального рівня шуму. Лопаті вентиляторів для систем охолодження ноутбуків зазвичай мають однакову товщину, але в нових вентиляторах товщина змінюється від основи, де вона становить всього 0,1 мм, до кінчика таким чином, щоб при прискоренні знизити турбулентність і, отже, шум.
descr img
Конструкція лопатей із змінною товщиною
Нові вентилятори мають лопатки спеціальної форми, товщина яких змінюється від основи до кінчика для зменшення турбулентності та збільшення сили потоку. Повітря поступово рухається від зони з високим тиском до зони з низьким тиском, після чого виштовхується назовні вентилятором. Завдяки цьому турбулентність повітря різко зменшується порівняно з вентиляторами із традиційною лопатковою конструкцією.
descr img
Протирезонансна конструкція
Вентилятори Arc Flow використовують найкращі зразки аеродинаміки, які можна знайти у природі. Хвиляста форма граней лопатей нагадує строкаті кінчики крил птаха; вони спрямовують потік повітря навколо вентилятора, зводячи до мінімуму турбулентність та підвищуючи ефективність.
descr img
Технология 0dB
Насолоджуйтесь по-справжньому безшумним охолодженням при незначних робочих навантаженнях завдяки технології 0dB. Якщо активовано режим Silent, при повсякденних задачах система охолодження зупиняє вентилятори, стаючи повністю безшумною. Це дозволить краще зосередитися на роботі та переглядах фільмів з комфортом.
descr img
Ефективне розсіювання тепла
На відміну від традиційних теплових трубок, що переносять тепло лише вздовж своєї осі, камера випаровування розподіляє його по всій своїй поверхні, площа якої істотно більша. Крім того, прямокутна пластина-теплорозподільник обслуговує не тільки центральний та графічний процесори, але й елементи їх систем живлення, що сприяє надійній та стабільній роботі всього пристрою у довгостроковій перспективі.
descr img
Теплові трубки
Більше теплових труб означає більш ефективне відведення тепла, і на відміну від більш простих систем охолодження, що покривають лише процесор та графічний чіп, ця схема також відводить теплоту від відеопам'яті та схеми живлення, що покращує стабільність системи загалом.
descr img
Ультратонкі пластини радіатора
Для відведення тепла від гарячих компонентів використовуються до чотирьох радіаторів, що складаються з мідних пластин завтовшки всього 0,1 мм. Завдяки цьому збільшено загальну кількість пластин, а їх опір повітряному потоку суттєво нижчий порівняно із звичайними радіаторами, у яких пластини вдвічі товщі.
descr img
Охолодження у потрібний час
Профілі з режимами роботи Silent, Performance та Turbo – це лише початок. Вони дозволяють системі автоматично перемикатися між налаштуваннями залежно від програми та пропонують інші важливі функції. Серед них – автоматичне перемикання між конфігураціями підсвічування, вимкнення клавіші Windows та тачпада під час ігор. Керувати профілями з режимами роботи можна у центрі Armory Crate.
descr img
Дослідіть матрицю
Оновлення зазнали як дисплея AniMe Matrix, так і віртуального помічника OMNI. Більше світлодіодів – це більше можливостей для анімації, тому тепер OMNI має цілу різноманітність міні-ігор. На дисплеї AniMe Matrix вмикатиметься підсвічування, і коли ви поб'єте рекорд, у OMNI на робочому столі з'явиться додаткова анімація.
descr img
Безмежні можливості для персоналізації
Персоналізуйте анімацію, щоб зробити свій ноутбук по-справжньому унікальним. Матрицю можна запрограмувати так, щоб на ній відображалися текстові повідомлення або системні повідомлення, щоб вона реагувала на джерело звукового сигналу в реальному часі або відображала анімацію, яку ви створили самостійно.
descr img
Віртуальний помічник
Серія ROG має власний талісман – OMNI, який стане для вас не тільки забавним другом, але й інтерактивним помічником. OMNI поселяється на вашому робочому столі після включення системи та реагує в режимі реального часу на зміни у завантаженні системи та рівні заряду акумулятора.
descr img
Armoury Crate
Armoury Crate – це ваш командний центр, в якому можна коригувати налаштування, відстежувати температуру або персоналізувати свій ноутбук. Завдяки моніторингу в реальному часі ви можете спостерігати, чим займається відеокарта, центральний процесор та пам'ять. Технологія Aura Sync дозволяє настроювати кольори RGB підсвічування окремо для кожної гри.
descr img
GameVisual
У програмному забезпеченні ROG GameVisual є шість продуманих графічних режимів, за допомогою яких можна оптимізувати зображення на дисплеї під ігри різних жанрів. Наприклад, в режимі для шутерів від першої особи підвищується яскравість темних відтінків, щоб вам було легше помітити ворога, що затаївся в тіні.
descr img
Різні режими роботи
Крім автоматичного перемикання між режимами Silent, Performance та Turbo, комп'ютер підтримує додаткові профілі з налаштуваннями для конкретних програм. Крім того, в такому профілі можна встановити інші важливі системні налаштування для конкретних програм - наприклад, задати конфігурацію підсвічування, увімкнути або вимкнути клавішу Windows або тачпад, вибрати профіль в утиліті GameFirst VI.
descr img
Технологія Dolby Atmos
Технологія Dolby Atmos формує віртуальний 5.1.2-канальний об'ємний звук, який огортає вас у просторі, з більш тонкими та багатими звуковими ефектами, які можна налаштувати за допомогою попередньо заданих режимів, спеціально оптимізованих для фільмів та ігор.
descr img
Двостороннє інтелектуальне шумозаглушення
Удосконалена технологія інтелектуального шумоподавлення працює на центральному процесорі, дозволяючи відеокарті видавати кадри з більшою частотою. Вона працює з будь-якими вхідними пристроями та вихідними сигналами, усуваючи шуми як із вашого власного мікрофона, так і з вхідних аудіо сигналів.
descr img
Создано для комфорта
Zephyrus G16 має звичнішу для користувачів настільних ПК клавіатуру, що відповідає збільшеному співвідношенню сторін дисплея 16:10. Клавіші можуть похвалитися прискореним зношуванням за рахунок технології Overstroke, а екранний шарнір ErgoLift піднімає клавіатуру під зручним для роботи кутом.
descr img
Підключення різних пристроїв
Два порти USB Type-C, один з яких підтримує технології Power Delivery та DisplayPort™ 1.4, та два порти USB 3.2 Type-A надають широкі можливості підключення. Кард-рідер формату Micro SD доданий у новій версії, стане в нагоді творцям контенту, яким потрібно передавати дані на ходу.
descr img

Характеристики Ноутбук ASUS ROG Zephyrus G16 (90NR0H23-M00310)

Порти

3.5 мм jack

Так

DVI

Немає

Thunderbolt порт

1

Кількість портів LAN

1

Порт Display Port

Немає

Порт HDMI

Так
Комунікації

3G-модуль

Ні

Bluetooth

Bluetooth 5.2

Wi-Fi

802.11ax
Акумулятор

Батарея

Незнімна

К-сть комірок акумулятора

4

Тип акумулятора

Li-ion

Енергетична ємність акумулятора

90 Вт·г
Загальні параметри

Безпека

Trusted Platform Module (TPM)

Клас (Ноутбук)

Геймерський ноутбук

Операційна система

Без ОС
Гарантія та виробник

Бренд

Asus

Гарантія

12 міс

Країна виробник товару

Китай

Країна реєстрації бренду

Тайвань
Вбудоване додаткове обладнання

Веб камера

Є

Вбудований мікрофон

Так

Кардрідер

Є

Оптичний привід

Відсутній
Габарити, комплектація, колір

Вага

2 кг

Комплектація

Ноутбук, Адаптер живлення, Документація

Розміри

355 x 243 x 22.3 мм
Відеокарта

Відеокарта

NVIDIA GeForce RTX 4060

Обсяг пам'яті відеокарти

8 ГБ

Виробник відеокарти

NVIDIA

Тип відеокарти

Дискретна

Тип відеопам'яті

GDDR6
Дисплей

Діагональ дисплея

16 "

Контрастність

1200:1

Поворот екрану на 360 °

Ні

Покриття екрану

Матове

Роздільна здатність дисплея

2560 x 1600 WQXGA

Сенсорний дісплей

Ні

Тип екрану

IPS

Частота оновлення екрану

240 Гц

Яскравість

500 кд/м2
Зручність використання

Клавіатура

З підсвічуванням

Наявність сканера відбитка пальця

Ні
Процесор

Кількість потоків

20

Кількість ядер процесора

14

Максимальна тактова частота

4.7 ГГц

Модель процесора

Intel Core i7-12700H

Номінальна тактова частота

4.7 ГГц

Виробник процесора

Intel

Сімейство процесорів

Intel Core i7
Оперативна пам'ять

Кількість слотів пам'яті

1

Максимально встановлюємий обсяг оперативної пам'яті

48 ГБ

Загальний об'єм оперативної пам'яті

16 ГБ

Тип оперативної пам'яті

DDR4

Частота оперативної пам'яті

4800 МГц
Накопичувачі даних

Об'єм SSD

1000 ГБ

Тип накопичувача

SSD
Функціональні особливості

Порти USB

2 х USB Type-C, 2 x USB 3.1 Gen 1
Технічні властивості

Тип товару

Ноутбук

Колір

Чорний