Каталог

Зв'язатися

RU
UA
Сервіси

Ноутбук Asus Vivobook 16 X1605EA-MB051 (90NB0ZE2-M00230)

Написати відгук
Написати відгук
Код: 73096
Артикул: 90NB0ZE2-M00230
Повідомити, коли з'явиться

Характеристики Asus Asus X1605EA-MB051

Діагональ дисплея
16 "
Вага
1.88 кг
Модель процесора
Intel Core i5-1135G7
Кількість ядер процесора
4
Операційна система
Без ОС
Відеокарта
Intel Iris Xe Graphics
Всі характеристики

Інші товари бренду Asus

Asus
Asus

Огляд Asus Asus X1605EA-MB051

banner
Ергономічний ноутбук із чудовим дисплеєм
Зображення виглядає неймовірно плавним на екрані ASUS Vivobook 16 – багатофункціонального ноутбука з чудовим дисплеєм, що може похвалитися кінематографічним колірним охопленням (100% DCI-P3) і частотою оновлення до 120 Гц. Крім того, працювати за ним справді зручно завдяки шарніру, що розкриває екран на будь-який кут до 180°, механічній шторці вебкамери та окремим функціональним клавішам для вимкнення мікрофона й камери. Поверхні, до яких часто торкаєтеся користувач, мають антибактеріальний захист ASUS Antibacterial Guard. Vivobook 16 – це по-справжньому потужний та ергономічний ноутбук!
  • Оригінальний стиль
  • Дисплей 16" з роздільною здатністю WUXGA
  • Процесор Intel Core i5-1135G7
  • Має акумулятор високої ємності
  • Вбудована технологія SonicMaster
Погляньте на світ по-новому
Ноутбук Vivobook 16 оснащується високоякісним дисплеєм із неймовірно тонкою рамкою з трьох сторін (NanoEdge) і співвідношенням сторін 16:10. Цей дисплей може похвалитися високою точністю відтворення кольорів, підтвердженою сертифікатом PANTONE Validated, високою яскравістю та широким колірним охопленням (100% DCI-P3), а його ергономічність сертифікована незалежною лабораторією T?V Rheinland.
descr img
Портативний OLED-кінотеатр (опція)
Дисплей Vivobook 16 OLED має найкраще у своєму класі колірне охоплення. Він відтворює кольори з високою точністю для візуальних ефектів, потрібних професіоналам, тому ідеально підходить для професійних і креативних завдань, а також для будь-кого, хто бажає отримати найкращу точність відтворення кольорів. Завдяки властивостям органічних світлодіодів, дисплеї OLED випромінюють до 70%10 менше шкідливого синього світла порівняно з РК-дисплеями. Це робить їх особливо комфортними для очей і зменшує ризик пошкодження сітківки.
descr img
OLED-дисплей із частотою оновлення 120 Гц (опція)
Перший у світі OLED-дисплей для ноутбука з частотою оновлення 120 Гц і часом відгуку 0,2 мс — це не тільки найкращі кольори та якість відображення будь-якого вмісту. Ігри, програми для творчості, щоденні завдання та мультимедійні розваги отримують недосяжну раніше плавність відображення. Одним словом, він неймовірний!
descr img
120 Гц / 0,2 мс — чіткість динамічних сцен (опція)
Новий OLED-дисплей преміум-класу з частотою оновлення 120 Гц і часом відгуку 0,2 мс відтворює неймовірно плавне й чітке зображення. Це може бути не очевидно, але OLED-дисплей із частотою оновлення 120 Гц і часом відгуку 0,2 мс швидший, ніж РК-дисплей IPS 165 Гц / 3 мс, тож у ньому практично відсутній ореол за рухомими об’єктами. Простіше кажучи, навіть найбільш динамічне зображення є плавним і чітким як ніколи.
descr img
OLED-дисплей 120 Гц / 0,2 мс відтворює динамічне зображення більш чітко, ніж РК-дисплей 165 Гц / 3 мс
На перший погляд здається дивним, що OLED-дисплей зі швидкісними характеристиками 120 Гц / 3 мс може перевершити РК-дисплей 165 Гц / 3 мс. Як таке можливо? Справа в тому, що РК-панелі потрібно рівно 6,06 мс для оновлення кожного кадру, але для обробки кольорів їй потрібно ще 3 мс часу відгуку. Тож разом для повного завантаження зображення потрібно 9,06 мс. РК-дисплею з 144 Гц / 12,5 мс на це потрібно ще більше часу — 19,44 мс. Завдяки надзвичайно швидкому відгуку OLED-дисплею 120 Гц / 0,2 мс потрібно всього 8,5 мс, щоб виконати те ж саме, що робить його навіть швидшим, ніж РК-дисплей з 165 Гц / 3 мс.
descr img
Налаштування кольору для будь-яких потреб
Колірний простір дисплея можна швидко та легко перемикати для різних завдань або вподобань. Крім параметрів оригінального простору з насиченими кольорами можна вибирати простір sRGB для створення або перегляду вебвмісту, DCI-P3 для відтворення кінематографічного контенту або Display P3 для отримання реалістичних кольорів, які відповідають повсякденним потребам.
descr img
Розблокування одним дотиком
Вбудований у тачпад сканер відбитків пальців забезпечує зручну й швидку авторизацію в операційній системі Windows. Для цього більше не потрібно вводити пароль – досить лише одного дотику!
descr img
Механічна шторка вебкамери
Вебкамера Vivobook 16 оснащена спеціальною шторкою. Закривши її, можна не боятися випадково активувати відеозв'язок.
descr img
Покращення зображення вебкамери в режимі реального часу
З розробленою ASUS технологією тривимірного усунення шумів (3DNR) та новими ефектами вебкамери, доступними в застосунку MyASUS, ваші відеодзвінки вийдуть на принципово новий рівень. Технологія 3DNR робить зображення веб-камери чіткішим за допомогою унікального алгоритму, який збільшує різкість зображення, і усуває шум у реальному часі, щоб зображення під час відеодзвінка виглядало чітким і ясним. Серед ефектів вебкамери, доступних у MyASUS, є ще кілька корисних функцій обробки зображень: розмиття фону (Background Blurring) для більшої конфіденційності; оптимізація освітлення (Lighting Optimization), щоб обличчя не були затінені; відстеження рухів (Motion Tracking), щоб ви завжди знаходилися в центрі кадру, та відстеження очей (Eye Tracking), щоб ваш погляд менше відводився від камери.
descr img
Ергономічна клавіатура ErgoSense
ASUS прагне вивести взаємодію людини з технологіями на новий рівень, більш інтуїтивний, ніж усе, що було раніше. Найновіша розробка компанії — клавіатура ASUS ErgoSense — дає змогу максимально зручно взаємодіяти з ноутбуком у гармонії з вашими рухами, відчуттями та дотиком. Ваш комфорт має для нас першочергове значення. Саме тому клавіатура ErgoSense зроблена неймовірно приємною на дотик, з оптимальною віддачею та ходом клавіш, розрахованими з високою точністю. Спробуйте клавіатуру ErgoSense — і ви незабаром виявите, що робота вдається вам без жодних зусиль.
descr img
Повнорозмірна клавіатура
Час познайомитися з ErgoSense і попрощатися з тісними клавіатурами ноутбуків! Повнорозмірні клавіші розташовані з інтервалом 19,05 мм – як на клавіатурі настільного комп’ютера, – тож друк на клавіатурі буде надзвичайно комфортним і точним, і робота буде блискавичною.
descr img
Увігнута поверхня клавіш
На поверхні клавіш передбачено вигин глибиною 0,2 мм, який повторює форму кінчиків пальців. Заглиблення з гладкими краями ретельно продумані таким чином, щоб клавіші були зручними і водночас чіткими на дотик: така форма акуратно спрямовує ваші пальці до ідеальної точки контакту з клавішами.
descr img
Великий хід клавіш
Клавіші повинні мати хорошу тактильну віддачу, щоб ви відчували, коли клавіатура сприйняла ваше натискання. Великий хід клавіш – 1,4 мм – дає вам змогу друкувати, не докладаючи надмірних зусиль. Під кожною клавішею встановлений гумовий купольний елемент, розроблений нашими фахівцями з клавіатур: він гарантує, що тактильна віддача на зусилля, з яким ви натискаєте на клавішу, буде саме такою, як потрібно для підтримання хорошого контакту.
descr img
Покращений цифровий блок
Прискорте виконання завдань завдяки покращеній розкладці цифрового блоку клавіш! Він містить гарячі клавіші для калькулятора, функції CE та +/-, а також збільшений інтервал між клавішами, як у повнорозмірної клавіатури для більш інтуїтивного введення чисел.
descr img
Спеціальні функціональні клавіші
Натискаючи клавішу F9, ви можете увімкнути або вимкнути мікрофон, а клавіша F10 слугує для керування шторкою вебкамери.
descr img
Антибактеріальний захист з ефективністю 99%
На поверхні будь-якого ноутбука мешкають тисячі потенційно шкідливих бактерій. Щоб зробити пристрій більш гігієнічним, він має ексклюзивне захисне покриття ASUS AntiBacterial Guard, яке, згідно з проведеними дослідженнями, пригнічує ріст бактерій у 24-годинний період на 99%. Цей захист допоможе запобігти передачі шкідливих мікроорганізмів через контакт з поверхнями ноутбука.
descr img
Ефективність - 99%
У ноутбуку без використання ASUS Antibacterial Guard колонія з 10 000 клітин бактерій зросла до 28 000. Застосування Antibacterial Guard призвело до того, що їхня кількість зменшилася до 16 — пригнічення більше ніж на 99%. Проведене нами тестування відповідає стандарту ISO 22196 і включає кишкову паличку (E. coli) і золотистий стафілокок (Staphylococcus aureus).
descr img
Сертифікація ISO
Усі бактерії можна розрізнити завдяки фарбуванню за методом Грама на грампозитивні та грамнегативні. Цей метод названо на честь бактеріолога Ганса Крістіана Грама. Тест ISO 22196 визначає Staphylococcus aureus та E. coli відповідно як грампозитивні і грамнегативні бактерії. У багатьох галузях ці дві бактерії вибираються як мішені для тестування — і саме на них було перевірено дію ASUS Antibacterial Guard.
descr img
Іони срібла
Обробка ASUS Antibacterial Guard здійснюється за допомогою позитивно заряджених іонів срібла та діє принаймні три роки за нормальних умов використання. Побутові засоби для чищення та такі засоби, як спиртові серветки та мильна вода, мають мінімальний вплив на поверхневу обробку іонами срібла, що забезпечує довготривалий антибактеріальний ефект ASUS Antibacterial Guard.
descr img
Оригінальний стиль
Ноутбук Vivobook 16 має оригінальний дизайн і доступний у двох привабливих варіантах кольору: чорному (Indie Black) та сріблястому (Transparent Silver). Його корпус досить тонкий, щоб поміститися в будь-який рюкзак і легкий, щоб його можна було без зусиль переносити однією рукою.
descr img
Для спільної роботи
Кришку ноутбука можна розкривати на 180°, кладучи її на стіл. Це особливо зручно під час спільного перегляду контенту з колегами або друзями.
descr img
Довершеність у кожній деталі
Для швидкого обміну даними з периферійними пристроями Vivobook 16 пропонує повний комплект інтерфейсів, серед яких один порт USB-C 3.2 Gen 1, два порти USB 3.2 Gen 1 Type-A і порт USB 2.0. Для підключення зовнішніх моніторів або проєкторів призначений відеовихід HDMI.
descr img
Плавність у роботі
Vivobook 16 допоможе виконувати завдання швидше, ніж будь-коли, і без особливих зусиль, де б ви не були: в офісі, вдома чи в дорозі. Процесор Intel Core 12-го покоління, до 16 ГБ швидкісної пам’яті та SSD місткістю до 1 ТБ гарантують, що в резерві у вас завжди буде достатньо ресурсів для виконання будь-якого завдання.
descr img
Холодніше, тихіше, швидше!
Щоб зберігати прохолоду в будь-яких ситуаціях, в системі охолодження Vivobook 16 використовуються теплова трубка, дві групи вентиляційних отворів, а також вентилятор IceBlade, який прискорює відведення тепла.
descr img
Ексклюзивна технологія ASUS WiFi Master
Vivobook 16 пропонує повний спектр технологій бездротового зв’язку. Модуль стандарту Wi-Fi надає можливість вмить завантажувати вміст.
descr img
Витривалий помічник
Vivobook 16 має акумулятор високої ємності (70 Вт?год), що забезпечує тривалу роботу в автономному режимі.
descr img
Висока якість звучання
У ноутбуках ASUS реалізовано ексклюзивну технології SonicMaster, що представляє собою комплекс апаратних і програмних засобів поліпшення звуку, які забезпечують безпрецедентне для мобільних комп’ютерів якість звучання вбудованої аудіосистеми.
descr img
Усунення шумів за допомогою ШІ
Оскільки все більше людей зараз вчаться й працюють із дому, використовуючи як засіб спілкування відеозв’язок, фахівці ASUS розробили технологію ефективного шумозаглушення на основі машинного навчання. Застосовуючи алгоритми машинного навчання, вона ефективно відфільтровує сторонні звуки, залишаючи лише голоси співрозмовників. Функція ASUS AI Noise-Canceling Microphone у програмному центрі MyASUS здатна відфільтрувати навколишні шуми і вирівняти гучність усіх окремих голосів, що лунають із різних напрямків у режимі Multi-Presenter, для забезпечення оптимальної якості зв’язку під час голосових конференц-дзвінків. Функція ASUS AI Noise-Canceling Speaker відфільтровує з людської мови всі навколишні шуми, щоб ви чітко чули всіх співрозмовників. Натисніть кнопку відтворення, щоб випробувати систему інтелектуального шумозаглушення ASUS. Увімкніть звук, щоб почути ефект від шумозаглушення.
descr img
Ваш ПК просто став кращим
У MyASUS можна з легкістю знайти програми, розроблені компанією ASUS для налаштування, оновлення та оптимізації роботи комп'ютерної системи, а також контакти служби підтримки ASUS.
descr img
Підключення мобільного гаджета
GlideX — це рішення для спільного використання екрана на кількох пристроях за допомогою дротового або бездротового зв’язку, з яким у вас з’явиться більший і кращий простір для роботи та розваг. У режимі дублювання екран мобільного пристрою проєктується на дисплей комп’ютера або ноутбука, а в режимі розширення стає додатковим дисплеєм. GlideX вмить оптимізує ваш робочий процес!
descr img
Керування вікнами програм на дисплеях, підключених до ноутбука ASUS
Програмне забезпечення ScreenXpert 3, яке можна завантажити з Microsoft Store або знайти в меню «Пуск» вашого пристрою, допомагає керувати вікнами програм на дисплеях, підключених до ноутбука ASUS. Воно також дозволяє вмикати та вимикати камеру чи мікрофон і перевіряти їхній стан на екрані комп’ ютера без використання клавіатури. ScreenXpert 3 для ПК ASUS на дає повний контроль над робочими процесами!
descr img

Характеристики Ноутбук Asus Vivobook 16 X1605EA-MB051 (90NB0ZE2-M00230)

Габарити, комплектація, колір

Вага

1.88 кг

Комплектація

Ноутбук, Адаптер живлення, Документація

Розміри

358.7 x 249.5 x 19.9 мм
Процесор

Максимальна тактова частота

4.2 ГГц

Виробник процесора

Intel

Модель процесора

Intel Core i5-1135G7

Сімейство процесорів

Intel Core i5

Кількість ядер процесора

4

Номінальна тактова частота

2.4 ГГц

Кеш-пам'ять процесора

8 Мбайт

Кількість потоків

8
Гарантія та виробник

Гарантія

12 міс

Бренд

Asus

Країна реєстрації бренду

Китай

Країна виробник товару

Китай
Вбудоване додаткове обладнання

Оптичний привід

Відсутній

Вбудований мікрофон

Так

Веб камера

1 Мп

Кардрідер

Немає
Загальні параметри

Операційна система

Без ОС

Безпека

Trusted Platform Module (TPM)

Короткі характеристики

Экран 16" IPS (1920x1200) WUXGA / Intel Core i5-1135G7 (2.4 — 4.2 ГГц) / RAM 16 ГБ / SSD 512 ГБ / Intel Iris Xe Graphics / без ОД / Wi-Fi / Bluetooth / веб-камера / без ОС / 1.88 кг / серебристый

Клас (Ноутбук)

Для роботи, Професійний, Ультрабук
Відеокарта

Відеокарта

Intel Iris Xe Graphics

Тип відеокарти

Інтегрована

Виробник відеокарти

Intel
Технічні властивості

Тип товару

Ноутбук

Колір

Сріблястий
Дисплей

Тип екрану

IPS

Роздільна здатність дисплея

1920 x 1200 WUXGA

Яскравість

300 кд/м2

Сенсорний дісплей

Ні

Покриття екрану

Антиблікове

Частота оновлення екрану

60 Гц

Діагональ дисплея

16 "

Поворот екрану на 360 °

Ні
Зручність використання

Українська розкладка клавіатури

Є

Наявність сканера відбитка пальця

Ні

Клавіатура

З підсвічуванням
Накопичувачі даних

Тип накопичувача

SSD

Кількість слотів M.2

1
Комунікації

Wi-Fi

802.11ax

Bluetooth

Bluetooth 5.0

3G-модуль

Ні
Порти

DVI

Немає

Кількість портів LAN

Немає

Порт HDMI

Так

Порт Display Port

Немає

Thunderbolt порт

Немає

3.5 мм jack

Так
Оперативна пам'ять

Кількість слотів пам'яті

1

Тип оперативної пам'яті

DDR4
Акумулятор

К-сть комірок акумулятора

3

Тип акумулятора

Li-ion

Енергетична ємність акумулятора

42 Вт·г

Батарея

Незнімна
Функціональні особливості

Порти USB

1 x USB 2.0, 1 x USB 3.2 Type-C Gen 1, 2 x USB 3.2 Gen 2