Каталог

0 800 201 865

Оформити замовлення

Пн-Пт: 9:00 - 20:00
Сб-Вс: 10:00 - 19:00

дзвінок безкоштовний (по Україні)

0 800 209 145

Сервісний центр

Пн-Сб: 9:00 - 18:00
Вс: выходной

Передзвонити мені
RU
UA
Сервіси

Телевізор Xiaomi TV A Pro 75 2025

Написати відгук
Написати відгук
Код: 18049
Артикул: 1067604
Повідомити, коли з'явиться

Характеристики Xiaomi TV A Pro 75 2025

Тип матриці
QLED
Діагональ екрану
75 "
Роздільна здатність
3840 x 2160 (4K UHD)
Підтримка Smart TV
Так
Всі характеристики

Огляд Xiaomi TV A Pro 75 2025

banner
Телевізор Xiaomi TV A Pro 75 2025
Телевізор Xiaomi TV A Pro 75 вражає своєю гармонійно продуманою зовнішністю із тонкою рамкою та стильною підставкою, інноваційним функціоналом. Модель має пульт дистанційного керування, що підключається через Bluetooth, і масу портів. Доступ до онлайн-кінотеатрів відкриває перед користувачем практично безмежні можливості. Тепер телевізор – це не лише про перегляд, а й про захоплююче дозвілля для всієї родини.
  • DTS Virtual:X
  • Dolby Audio
  • Miracast
  • Chromecast
  • Google TV
  • Google Assistant
  • Технологія HDR10
  • Технологія компенсації рухів з використанням MEMC
  • Імерсивний звуковий супровід
  • Висока продуктивність
Міць квантових точок
Телевізор Xiaomi серії A Pro 2025 з передовою технологією квантових точок відтворює яскраві та глибокі кольори на екрані. Розширене колірне охоплення і підтримка 1 мільярда відтінків забезпечують приголомшливу якість зображення, занурюючи вас у світ яскравих кінематографічних вражень прямо у вас вдома.
descr img
Ніяких рамок
Стильний і ультравузький дизайн рамок цього телевізора забезпечує високе співвідношення екрана до корпусу, що робить його помітно компактнішим порівняно зі стандартними моделями. Коли дисплей увімкнено, межі зображення практично невидимі, що створює максимально захоплюючий візуальний досвід для кожного, що занурює в дію.
descr img
Виняткова якість 4К
4K Ultra HD екран з ультрависокою роздільною здатністю 3840?2160 дасть змогу побачити кожну деталь зображення в усій її вишуканості та чіткості. Поринайте в перегляд улюбленого контенту з виразним ефектом присутності. Xiaomi A Pro Series 2025 створений для захоплюючих вражень.
descr img
Ультраточне передавання кольору
Завдяки широкому охопленню простору відтінків DCI-P3, широко використовуваного в голлівудській кіноіндустрії, телевізор забезпечить реалістичне відтворення кольорів на екрані. Широка гама півтонів (WCG) у тандемі з точним калібруванням кольорів гарантує видатну точність і насиченість відтінків. DCI-P3 92% - 1,07 млрд.півтонів
descr img
Технологія MEMC - плавність динамічних сцен
Технологія оцінки та компенсації руху (MEMC) забезпечить плавне відтворення високошвидкісних сцен, роблячи перегляд бездоганним. Це означає більше захоплюючих моментів, будь то спортивні змагання, екшн або перегони. Тепер ви зможете вловити ще більше важливих деталей, отримуючи максимум емоцій від перегляду.
descr img
Гучний та чистий звук
Завдяки двом вбудованим динамікам потужністю по 10 Вт телевізор створить захоплюючу атмосферу прямо у вашій вітальні. Незалежно від того, чи дивитеся ви улюблений серіал, граєте в ігри або насолоджуєтеся спортивними трансляціями, вас буде оточено чітким і глибоким звучанням, яке повністю занурює вас у те, що відбувається на екрані.
descr img
Всеохоплюючий звук
Технологія Dolby Audio DTS втілює в життя яскраві звукові ефекти, роблячи звучання ще більш вражаючим. На додаток, передова технологія DTS Virtual створить об'ємний звук, що оточує зверху, створюючи відчуття абсолютного занурення, немов ви перебуваєте в центрі того, що відбувається на екрані.
descr img
Улюблені розваги на великому екрані
Насолоджуйтеся переглядом без довгих пошуків контенту. Завдяки зручній системі Google TV ви зможете відкривати додатки та відео в кілька кліків. Платформа об'єднує найкращий контент для перегляду, надаючи персональні рекомендації на підставі ваших інтересів.
descr img
Керування голосом
Ваш телевізор стане особистим помічником у домі. Просто використовуйте голосові команди через Google Assistant, щоб знаходити фільми, запускати додатки, відтворювати музику і навіть керувати розумними пристроями у вашому домі. Натисніть кнопку Google Assistant на пульті, щоб почати.
descr img
Контроль одним натисканням кнопки
Сучасний пульт Bluetooth для Smart TV гарантує зручне керування з будь-якої точки в кімнаті завдяки своїй повній 360 градусній функціональності. Це означає, що ви можете легко перемикати канали, регулювати гучність, запускати додатки та насолоджуватися контентом без необхідності направляти пульт точно на телевізор.
descr img
Трансляція екрана смартфону на ТВ
Функція Chromecast built-in розширить можливості телевізора. Тепер ви можете транслювати контент зі свого смартфона прямо на великий екран ТВ. Це зручно не тільки для перегляду фільмів та інших відео, а й для показу фотографій сім'ї та друзям або демонстрації презентацій у робочих цілях. Просто запустіть додаток і почніть синхронізацію одним дотиком.
descr img
Високопродуктивний процесор
Об'єднуючи потужний чипсет A55, графічну карту Mali G52 і 2 ГБ ОЗП + 8 ГБ вбудованої пам'яті, Xiaomi A Pro Series 2025 здивує своїми можливостями. Забудьте про зависання та насолоджуйтеся швидкістю завантаження додатків, повністю занурюючись у захоплююче дозвілля. Телевізор подарує максимум простору для зберігання вашого улюбленого контенту, дозволивши забути про обмеження.
descr img

Характеристики Телевізор Xiaomi TV A Pro 75 2025

Загальні параметри

VESA

400 х 400 мм

Енергоспоживання

215 Вт

Частота екрану

60 Гц

Технологія дисплея

QLED

Рік випуску

2024

Клас

У спальню, Для вітальні

Особливості

Chromecast, Google Assistant

Роз'єми

CI слот, HDMI, RJ45, USB 2.0, Композитний вхід, Оптичний аудіовиход
Дисплей

Процесор зображення

Mali G52

Діапазони цифрового тюнера

DVB-C, DVB-S2, DVB-T2

Роздільна здатність

3840 x 2160 (4K UHD)

Форма екрану

Плоский

Тип матриці

QLED

Покриття екрану

Глянцевий

Діагональ екрану

75 "
Комунікації

Формати

AAC, DTS, FLAC, H.263, H.264, H.265, OGG, VC1

Комунікації

Bluetooth, Wi-Fi

ТВ-тюнер

1 ТВ-тюнер (цифровий)

Bluetooth

Ні

Wi-Fi

Так
Габарити, комплектація, колір

Вага з підставкою

22.45 кг

Вага без підставки

21.95 кг

Колір корпусу

Чорний

Розміри

1668 x 964 x 85 мм

Комплектація

Телевізор, Підставка, Пульт дистанційного керування, Кабель живлення, Інструкція
Аудіо параметри

Аудіосистема

Так
Інтерфейси

Версія HDMI

HDMI 2.0

Роз'єми (порти)

1 x Ethernet (LAN), 1 x USB 2.0, 3 x HDMI, CI слот, Композитний вхід (AV), Цифровий оптичний аудіовихід

Спосіб управління

Bluetooth, Wi-Fi
Гарантія та виробник

Гарантія

12 міс

Бренд

Xiaomi

Країна реєстрації бренду

Китай

Країна-виробник товару

Китай
Технічні властивості

Тип товару

Телевiзор

Колір

Чорний
Смарт функції

Підтримка Smart TV

Так

Операційна система

Android TV