Каталог

Зв'язатися

RU
UA
Сервіси

Подарунки на Новий Рік 2022: ТОП-10 ідей від ШО

Настрій: повний джингл Белс, так? Адже все було б добре, але насолоджуватися сніжно-мандариновим періодом заважає щорічна головоломка: що кому дарувати. Якщо актуально – ви у потрібному місці. ШО підготував ТОП-10 ідей, що подарувати на Новий Рік 2022 року.


Ми підібрали смарт-девайси для будь-яких інтересів у різних цінових категоріях: від 700-1000 грн. до 12 000-15 000 грн.


Ніхто не залишиться поза увагою. Що вибрати дітям, друзям, батькам, другій половинці, тітці Наташі і навіть дядькові Толі - скрольте вниз і читайте.

1. Робот-пилосос

Знайомтесь, обов'язковий атрибут сучасної оселі. Купівля робота-пилососа - це не просто перехід на новий рівень життя, це виліт одразу в стратосферу комфорту.


Розумний помічник всмоктує бруд, миє підлогу, розпізнає перешкоди, будує карти, сам відвантажує сміття та стежить за підзарядкою. Гуру автономності! Єдині зусилля, які потрібно докласти – це налаштувати робота через програму та насолоджуватися чистотою. Ну і, звичайно, любити помічника і дбайливо ставитися до нього.


Зверніть увагу на лінійки розумних помічників ECOVACS.


Кому дарувати: бабусям та дідусям, батькам, чоловікові чи дружині, собі коханій_му.

Подарки на Новый Год 2022: ТОП-10 идей от ШО

2. Смарт-годинник

Мастхев людини, яка прагне усвідомлення. Смарт-годинник – гаджет, який допомагає налагодити баланс між робочими завданнями, спортом та відпочинком.


Він відстежує якість сну, серцевий ритм, рівень кисню в крові та з десяток показників на тренуваннях. Годинником можна розплачуватися та користуватися замість телефону: приймати дзвінки, записувати голосові або друкувати відповідь на клавіатурі.


Хочете допомогти близьким круто апгрейднути життя? Тоді не чекайте, а замовляйте та дивуйте. Рекомендуємо звернути увагу на топових виробниківMOBVOI та GARMIN.

Подарунки на Новий Рік 2022: ТОП-10 ідей від ШО

3. Фен для волосся

Що сказати, класика. Підходить усім. Навіть лисим. Щоправда, як обігрівач (жарт). А якщо серйозно - безпрограшний варіант, враховуючи загальну любов до Дайсон. Але в ШО є варіант, можливо, навіть краще.фен JIMMY. Легкий, потужний, іонізуючий. Робить волосся гладким, блискучим і слухняним. Фен сушить швидко, але не шкодить - щось ідеальне.


Кому дарувати: всім, хто хоче укладати волосся стильно, красиво та швидко.

Подарунки на Новий Рік 2022: ТОП-10 ідей від ШО

4. Акумуляторний пилосос

Стиковий бездротовий пилосос не такий автономний як робот, зате він потужніший і універсальніший. Всмоктує навіть великий бруд, не втомлює руки і трансформується у ручний. Легко прибирає текстиль, дивани, щілини, кути, меблі та покриття для підлоги.


Рекомендуємо лінійку бездротових пилососів JIMMY, де представлені стіки під будь-який запит: миючі, зі трубою, що згинається, тихі, з LED-дисплеєм.


Це подарунок, який дасть нове відчуття прибирання, вільний час та натхнення. Хіба не те, що потрібне всім нам у Новому році?


Кому дарувати: бабусям та дідусям, батькам, чоловікові чи дружині, собі коханій_му.

Подарунки на Новий Рік 2022: ТОП-10 ідей від ШО

Музична пауза: там-пам-парам-папарам! Ми сіли і подумали, що всі смарт-девайси у топ не вмістити. Тому підготували сети товарів для різних цільових аудиторій, як це люблять називати маркетологи.

5. Сет "Люблю, коли тобі добре"

Ми не змагаємося з автором шедевру "Лист до жінки", але якби писали листа коханої, то виглядав би він так.


“Ось тобі, моя люба дівчинко, зволожувач повітря, щоб у тебе волосся і шкіра були здорові, красиві. Я тану від твоєї посмішки, нехай вона буде ще сліпучою разом з розумною зубною щіткою. А пам'ятаєш ти хотіла відростити довге-довге волосся, щоб воно не ламалося від частих укладок? От тримай стайлер, який не шкодить волоссю. Ще знаю, що ти шукала епілятор, ось він, найякісніший.


Хочеш користуйся, хочеш – ні. Люблю тебе будь-якою. І щоб ти швидко змогла зібратися у справах (а то ж вічно спізнюєшся)– ручний відпарювач для одягу. Тепер ти зможеш випрасувати костюм прямо на вішалці, за 5 хвилин.”

Подарунки на Новий Рік 2022: ТОП-10 ідей від ШО

6. Сет “Шкарпетки та гель для душу”

Вибрати подарунок коханому – завдання із зірочкою. Особливо коли питанням “що ти хочеш”, він відповідає багатозначне “не знаю”. Але, ймовірно, щось із цього має прийтись до смаку.


Подарунки на Новий Рік 2022: ТОП-10 ідей від ШО

7. Сет “Дитина буде щасливою”

Дід Мороз модернізувався, розібрався у гаджетах і тепер дарує дітям не лише іграшки. Сучасний Санта вибирає гіроскутер, щоб діти каталися наввипередки в парку або бездротові навушники, щоб підліток кайфував від улюбленої музики дорогою до школи. Санта дбає про безпеку, тому дарує дитячий смарт-годинник з GPS-трекінгом.


Ще він кладе під ялинку екшн-камеру, щоб юний відеоблогер знімав вражаючий контент. А читаючи листа маленької художниці, замовляє в ШОграфічний планшет.


Здається, у вас є все, щоб стати сучасним Сантою.

Подарунки на Новий Рік 2022: ТОП-10 ідей від ШО

8. Сет “Батьківський”

Батьки, бабусі та дідусі, дядьки та тітки частіше відмовляються від подарунків, але хіба це привід не тішити їх корисними девайсами? Нехай це буде ваш спосіб вираження любові та турботи.


Можна купити робот-мийник вікон. Техніка спрощує догляд за склом, дзеркалами та плиткою. Ще бабусі та мами люблять радувати сім'ю смаколиками, тому їм мають сподобатися розумні та потужні: міксер, комбайн або електропіч від СЕСОТЕС.


Подбайте про чарівну домашню атмосферу і виберіть розумний очищувач повітря. Девайс усуває мікроби, алергени та бактерії, що витають у повітрі, а також нейтралізує сильні запахи.


Якщо рідні мешкають за містом, то класним подарунком стане охоронна сигналізація. Вони в безпеці, а ви спокійні. Замість тисячі слів.

Подарунки на Новий Рік 2022: ТОП-10 ідей від ШО

9. Сет “Прикольний”

Все найкраще дітям, все прикольне – друзям. Навіть якщо такої приказки немає, її варто вигадати, щоб із чистою совістю дарувати улюбленцям круті девайси. Даруйтепроектор, щоб влаштовувати вечірні посиденьки з попкорном та серіалом. У комплект до нього саундбар, щоб разом грати на приставці з ефектом повного звукового занурення.


Вибирайте розумну кавоварку, щоб залітати до друга вранці на каву та електрогриль, щоб разом снідати хрусткими бутербродами. А можна покласти під ялинку електросамокат. І тоді подруга за 20 хвилин доїде до вас без заторів, щоб обговорити останні новини.


Якщо що, завжди є варіант сказати – “я свій найкращий друг” та подарувати все собі.

Подарки на Новый Год 2022: ТОП-10 идей от ШО

10. Сет “З Нового року починаю нове життя”

“З Нового 2022 року я точно почну... тренуватися, стежити за здоров'ям і правильно харчуватися.”


Впізнали у цій обіцянці друга чи себе? Не чекайте Нового року, підготуйтеся заздалегідь у 2021 році. Оточіть себе девайсами, з якими перехід до здорового способу життя буде природним і легким. Зі зручною соковижималкою починати ранок із фрешу – просто. А коли є ще йблендер, то поживний смузі перетворюється на обов'язкову daily routine.


Тренуватися навіть удома допоможуть девайси Yunmai. Кажуть, що на гнучкому маті Йогу робити вдвічі приємніше. Розумна скакалка та розкладний тренажер стануть міні-спортзалом у рюкзаку.


А смарт-ваги, що вимірюють 10 показників складу тіла – зручний спосіб краще стежити за здоров'ям.

Подарунки на Новий Рік 2022: ТОП-10 ідей від ШО

І пам'ятайте: не встигне наступити 1 січня, як доведеться думати над різдвяними подарунками. Тому вибирайте девайси відразу на весь подарунковий сезон, допоки діють класні знижки.


Обіймаємо, ваша улюблена фабрика з виробництва подарунків, ШО.