Каталог

0 800 201 865

Оформити замовлення

Пн-Пт: 9:00 - 20:00
Сб-Вс: 10:00 - 19:00

дзвінок безкоштовний (по Україні)

0 800 209 145

Сервісний центр

Пн-Сб: 9:00 - 18:00
Вс: выходной

Передзвонити мені
RU
UA
Сервіси
15.10.2024 16:43:00
26
Огляди

Dreame H14 Dual: універсальний миючий пилосос для оселі

Dreame H14 Dual: універсальний миючий пилосос для оселі
Зміст

Цієї осені бренд Dreame представив новинку серед миючих вертикальних пилососівDreame H14 Dual. Виробник сміливо заявляє, що цей пилосос універсальний і здатний впоратися з будь-якими завданнями по прибирання будинку, з сухим та вологим чищенням. Але чи справді він такий гарний? Сьогодні ми розуміємо, які функції пропонує Dreame H14 Dual та наскільки він насправді відповідає високим очікуванням.

Миючий пилосос Dreame H14 Dual: дизайн, характеристики та комплектація

Dreame H14 Dual

Зовнішній вигляд Dreame H14 Dual: функціональність та стиль в одному пристрої

Корпус Dreame H14 Dual виконаний у найкращих традиціях вертикальних пилососів Dreame, поєднуючи у собі витонченість та функціональність. На перший погляд, він нагадує попередні моделі, але з рядом удосконалень, що роблять його ще зручнішим та ефективнішим.

Dreame H14 Dual отримав стильний корпус з лаконічним чорним матовим покриттям, стійким до відбитків пальців та подряпин. Пилосос оснащений двома знімними резервуарами для води: один для чистої води об'ємом близько 880 мл, а інший для брудної води об'ємом 650 мл. Ємності для води та пилу зроблені з напівпрозорого пластику: великий плюс, що сміття в очі не кидається, але при цьому вам буде видно, коли час їх очистити.

На особливу увагу заслуговує інноваційна щітка без бортів. Саме відсутність обмежувачів дозволяє прибрати вздовж плінтусів та стін з мінімальними пропусками — до 5 мм сліпого простору. Для порівняння, щітки з бортами можуть залишати до 2 см неприбраної зони.

Характеристики

Максимальна потужність всмоктування

18 000 Па

Загальна потужність

380 Вт

Місткість акумулятора 

4 900 мАг

Час роботи в режимі сухого прибирання

75 хв

Час роботи мийного пилососа

40 хв

Рівень шуму на максимальному режимі всмоктування

75 дБ

Вага в стандартному збиранні

6.1 кг

Об’єм резервуару для чистої води

880 мл

Об’єм резервуару для брудної води

650 мл

Обсяг пилозбірника

350 мл

Знімний ручний пилосос

Є

Дисплей

LED

Час повного заряджання

4 год


Комплектація Dreame H14 Dual

Dreame H14 Dual

Миючий пилосос Dreame H14 Dual постачається в такому комплекті:

  • Ручка пилососа.

  • Подовжувальна трубка.

  • Основний корпус (миючий).

  • Універсальна щітка для різних поверхонь.

  • Моторизована міні-щітка.

  • Змінний фільтр.

  • Пилозбірник.

  • Запасний валик для щітки.

  • Зарядна база.

  • Підставка для зберігання аксесуарів.

  • Кошик для фільтрації твердих відходів.

Dreame H14 Dual: ключові особливості

Основна ідея створення Dreame H14 Dual полягала в тому, щоб розробити модель, яка здатна замінити і звичайний пилосос, і віник, швабру, забезпечуючи якісне прибирання навіть у великих будинках. Звичайно, подібні характеристики трапляються і у бюджетних моделей. Але в цьому пилососі акцент був зроблений просто на кожній деталі — від потужності до зручності використання. Виробник намагався врахувати навіть найдрібніші нюанси, щоб зробити пилосос по-справжньому багатофункціональним. Отже, що ж тут справді особливого та незвичайного?

LED-екран

Dreame H14 Dual

Зручно, що вся інформація тут справді під рукою, у буквальному значенні слова: пилосос обладнаний LED-екраном. На ньому відображається вся важлива інформація: рівень заряду батареї, режим роботи, а також повідомлення про необхідність чищення або заміни фільтрів. Завдяки великим та яскравим цифрам інформація легко читається навіть за слабкого освітлення. LED-екран допомагає контролювати процес прибирання та своєчасно реагувати на будь-які зміни, роблячи використання пилососу максимально комфортним та інтуїтивно зрозумілим.

Універсальність

Отже, найголовніша особливість нашого пилососа — його універсальність. За словами виробників, він легко справляється зі прибиранням таких поверхонь і зон:

  • Килимові покриття.

  • Килими із середнім ворсом.

  • Ламінат.

  • Вініл.

  • Плитка.

  • Паркет.

  • Лінолеум.

  • Оббивка м'яких меблів та матраци.

  • Салон автомобіля.

Причому для якісного та ефективного прибирання на різних поверхнях мийний пилосос Dreame H14 Dual оснащений насадками. Нижче ми поговоримо про них докладніше.

Знімний пилосос

Dreame H14 Dual

Знімний пилосос Dreame H14 Dual — це ключовий елемент, який робить його дійсно універсальним та зручним у використанні. Основний блок пилососа можна легко від'єднати від подовжувальної трубки, що перетворює його на портативний пристрій. Це відкриває безліч можливостей для прибирання у важкодоступних місцях. Без використання довгої трубки до модуля управління можна під'єднати різні насадки, наприклад, невелику щітку для м'яких меблів або вузьку насадку для щілин.

Такий формат особливо зручний для швидкого прибирання поверхонь, які зазвичай важко очистити за допомогою традиційного пилососа. Dreame H14 Dual ідеально справляється з очищенням диванів, крісел та інших м'яких меблів. Завдяки компактності модуля, що знімається, його легко використовувати для прибирання підвіконь, полиць і навіть простору між подушками або в кутах кімнат. Це робить прибирання більш комфортним та ефективним, особливо якщо потрібно швидко прибрати пил або крихти в обмежених зонах.

Миюча функція

Дуже важливо, що миюча функція тут не просто «аби була». Часто можна зіткнутися з таким, що вертикальні пилососи для вологого прибирання просто розподіляють воду на поверхню і витирають її спеціальним валиком. У Dreame H14 Dual все ж таки інша система. Це чітко видно, якщо потрібно відмити складні плями, наприклад, засохла кава або соус.

Роликова щітка не просто «розмазує» воду по поверхні, а активно відтирає бруд завдяки надзвичайно швидкому обертанню. Її ворсиста поверхня ефективно справляється навіть із засохлими забрудненнями, залишаючи підлоги справді чистими. Відкрита конструкція щітки без бортів дозволяє щітці очищувати впритул до стінок, не залишаючи за собою смуг бруду. Так, на складні плями може піти трохи більше часу, але зрештою головне — це бездоганний результат, а не швидкість збирання, чи не так?

Маневровість та ергономічність

На перший погляд може здатися, що 6 кг для ручної конструкції — забагато. Але тут важлива не так вага, як зручність керування. По-перше, при проектуванні вертикальних пилососів конструктори Dreame зробили витончений хід: щоб девайс не давав сильного навантаження на руку, а комплектація не страждала, центр ваги був переміщений вниз. Завдяки цьому вага майже не відчувається, що особливо важливо для батьків, яким доводиться одночасно займатися прибиранням та тримати маленьких дітей на руках.

По-друге, сам пилосос, незважаючи на громіздку, на перший погляд конструкцію, досить маневровний. Щітка легко огинає різні предмети меблів, чисто пилососить уздовж плінтусів і в кутах, так що за Dreame H14 Dual не потрібно переробляти.

Хотілося б відзначити декілька на перший погляд дрібних, але насправді важливих деталей, які значно підвищують комфорт використання. Одна з таких деталей – ергономічна D-подібна ручка. Вона забезпечує зручний та надійний хват, що особливо важливо при тривалому прибиранні чи маневруванні у складних місцях. Кнопки керування розташовані прямо на ручці, тому ви можете легко перемикати режими роботи, не перериваючи процес прибирання. Така продумана конструкція робить Dreame H14 Dual ще зручнішим і ефективнішим помічником вдома.

Система Glide WheelDreame H14 Dual

Оригінальна технологія, яка полегшує переміщення пилососу кімнатою, незалежно від типу поверхні. Glide Wheel — це система, яка дозволяє девайсу легко ковзати по поверхні. Все завдяки двигунам, вбудованим у колеса за основною насадкою. До речі, якщо вас турбує, що на колеса може намотуватися волосся, шерсть або нитки, можете не переживати — система оснащена спеціальним захистом, що запобігає їх попаданню всередину механізмів.

Горизонтальне прибирання

Чи знайома вам ситуація, коли потрібно прибрати під ліжком, але ні звичайний пилосос, ні швабра просто не в змозі прийняти таке положення, щоб ефективно прибрати пил? Мені — дуже. Найнеприємніше — пил накопичується під меблями, і ми всім цим дихаємо. Оновлена ​​модель миючого пилососу Dreame H14 Dual здатна прийняти положення, паралельне підлозі, при цьому ефективність прибирання не страждає. А двигун обладнаний спеціальною технологією, яка унеможливлює попадання води всередину пилососа під час вологого прибирання. Таким чином ви можете розташовувати пилосос паралельно підлозі і прибирати бруд і пил під вашими меблями. Висота корпусу в горизонтальному положенні — 14 см, а щітки — всього 9.8 см, що дозволяє дістатися навіть важкодоступних місць під меблями.

Автономність та місткість батареї в Dreame H14 Dual

Щоб повноцінно забезпечувати роботу пилососа та якість прибирання в автономному режимі, потрібний досить потужний акумулятор. Місткість батареї Dreame H14 Dual — 4900 мАг. Що нам це дає?

За словами виробника, в режимі сухого прибирання Dreame H14 Dual може працювати до 75 хвилин на одному заряді, а в режимі миючого пилососа — до 40 хвилин. Але важливо розуміти, що ці дані отримані в результаті тестів в економічному режимі. Фактично час автономної роботи у звичайних умовах — 40-45 хвилин, але за цей час можна спокійнісінько прибрати квартиру 60-80 м2. Одним із приємних бонусів є те, що пилосос автоматично регулює потужність залежно від типу поверхні: на килимах збільшує всмоктування, а на рівних покриттях зменшує. Така функція можлива завдяки датчикам розпізнавання типу поверхні та забруднень. Автоматичне регулювання потужності допомагає рівномірніше розподіляти навантаження на акумулятор, що збільшує тривалість роботи на одному заряді.

Інноваційна система самоочищення Dreame H14 Dual

Dreame H14 Dual
Dreame H14 Dual — миючий пилосос, який може сам себе очищати. У комплект поставки входить зарядно-очисна док-станція, яка пере гарячою водою насадку для миття підлоги, а потім висушує її нагрітим повітрям. Тут є цікава особливість: під час прання роликова щітка почергово обертається у двох протилежних напрямках. Так якість прання набагато краща, ніде не залишається сміття. А ще ворс регулярно розчісується під час обертання, щоб уникнути сплутування та появи пропущених ділянок під час прибирання надалі. Щоб запустити процес, достатньо поставити пилосос на станцію та натиснути потрібну кнопку — все інтуїтивно зрозуміло.

Важливо пам'ятати, що вертикальний пилосос — хоч і досить автономна техніка, все ж таки не самоочисна екосистема. Тому періодично потрібно перевіряти і мити вручну і насадку, і саму станцію.

Технології Dreame H14 Dual

Dreame H14 Dual

Але що робить Dreame H14 Dual справді особливим? Виробник запевняє, що цей пилосос має безліч інноваційних рішень, які роблять його ефективним та зручним у використанні. Давайте детальніше розглянемо технології, які забезпечують високий рівень прибирання та спрощують експлуатацію пристрою.

Щітка зі світлодіодним підсвічуванням

Світлодіоди, розташовані на основній насадці, забезпечують спрямований промінь світла. Вони підсвічують буквально кожну порошинку, і ось у чому переваги такого LED-підсвічування:

  • Більш якісне прибирання, тому що ви бачите всі пропущені ділянки.

  • Можна прибирати у темряві. Коли немає електрики, а прибрати у квартирі потрібно, акумуляторні пилососи з підсвічуванням щітки – справжня знахідка.

Іонізація під час прибирання

Унікальна технологія, яка є далеко не у кожному пилососі. Як вона працює? Під час прибирання вбудований іонізатор генерує негативно заряджені іони срібла, які зв'язуються з позитивними частинками алергенів та пилу. В результаті частки стають важчими і осідають на підлогу, де з ними легко впорається щітка пилососа.

Dreame H14 Dual: насадки та щітки в комплекті

Dreame H14 Dual

Для мене прибирання — це точно не найприємніше заняття, тому я намагаюся зробити його романтичнішим: вмикаю улюблену музику чи фільми, щоб процес проходив легше. Але ще важливіше, щоб техніка працювала якомога більш автономно і продумано, без мого постійного втручання. Саме це врахували виробники, створюючи Dreame H14 Dual. У пилососі передбачений універсальний набір додаткових насадок, які забезпечують ідеальне прибирання кожного сантиметра будинку. Не потрібно бігати в пошуках додаткових аксесуарів — все вже є в комплекті, і кожна деталь ретельно продумана для зручності та ефективності:

  • Універсальна щітка для різних поверхонь. Підходить для сухого прибирання як ламінату, так і килимів із середнім ворсом.

  • Моторизована міні-щітка. Ідеальна для прибирання м'яких меблів: завдяки вібраціям із шарів наповнювача матраца або дивана вибивається пил.

  • Комбінована V-подібна роликова щітка. Потрібна для глибокого очищення підлогового покриття: V-подібна форма допомагає краще захопити сміття. Вона обертається з високою швидкістю і буквально «проходить» через кожен сантиметр покриття, легко витягаючи пил навіть з волокон килимів.

  • Універсальна турбощітка. Потрібна, щоб впоратися зі складними забрудненнями як на гладкій підлозі, так і на килимі.

  • Комбінована щілинна насадка. Допомагає дістатися важкодоступних місць, таких як кути, щілини між меблями або простір уздовж плінтусів. З її допомогою можна прибрати там, куди не доходять руки навіть перед святами — отвори відкритих вікон, радіатори опалення. Якщо ви протрете ці ділянки вологою ганчіркою, здивуєтеся, наскільки багато пилу там накопичується роками. А з таким помічником на прибирання витрачається зовсім небагато часу та сил.

Мийний модуль Dreame H14 Dual створений для ідеального вологого прибирання. Він дозволяє одночасно збирати сміття та мити підлогу, роблячи процес прибирання швидким та ефективним. Вода подається на поверхню, а роликова щітка ретельно відмирає бруд, включаючи засохлі плями. Особлива технологія запобігає потраплянню води всередину пристрою, що робить вологе прибирання не тільки безпечним, але й максимально ефективним, навіть у важкодоступних місцях.

На мій погляд, пилосос із такими функціями та набором насадок — просто порятунок для тих, хто цінує чистоту, але не може приділяти багато часу прибиранню. Погодьтеся, коли приходиш ввечері з роботи, легше налити води в потрібний резервуар, і за 15 хвилин навести чистоту, ніж бігати зі шваброю.

Обслуговування та догляд за Dreame H14 Dual у домашніх умовах

Dreame H14 Dual

Якою б якісною та продуманою не була техніка, вона вимагає догляду та дбайливого ставлення. Сучасні пристрої мають одну не дуже приємну, на мою думку, особливість: досить висока чутливість до змін середовища. Наприклад, на поверхні мийних пилососів, у резервуар яких заливається вода з-під крану, часто з'являється білий наліт — сольові та вапняні відкладення. Якщо регулярно не чистити деталі, висока концентрація жорстких речовин може порушити роботу пристрою. Але цього можна взагалі уникнути, якщо заливати питну або фільтровану воду: вона вже очищена від важких сполук, тому не загрожує техніці.

Що ще важливо для обслуговування пилососа?

По-перше, регулярно очищувати фільтри. Dreame H14 Dual обладнаний HEPA-фільтром — одним із найефективніших фільтрів. При цьому його можна просто промити під проточною водою. Так ви не лише приберете зайве сміття і пил, накопичення яких може знизити ефективність прибирання, але й змиєте накип, якщо вода все ж таки занадто жорстка.

По-друге, не можна забувати і про щітки, адже вони — «руки» пилососа. Періодично видаляйте з них волосся, вовну та нитки, які можуть намотуватися на щітки, знижуючи їх ефективність. Хоча щітки Dreame H14 Dual оснащені спеціальною системою проти намотування волосся та шерсті, все ж таки іноді потрібно робити профілактику.

Ну і по-третє — пам'ятаємо про зарядку. Щоб продовжити термін служби акумулятора, намагайтеся не залишати пилосос розрядженим занадто довго. Знайдіть сухе та прохолодне місце, щоб захистити його від вологи та перепадів температури. Акумулятор Dreame H14 Dual захищений від перезаряду, тому його можна залишати на базі абсолютно спокійно.

Хочемо окремо підкреслити один вкрай важливий нюанс: WO.UA не рекомендує використовувати навіть оригінальний мийний засіб для вологого прибирання. Для підлог він безпечний, але досить агресивний хімічний склад може роз'їдати з'єднання самого девайса. Ця рекомендація стосується всіх мийних пилососів та допоможе вам продовжити життя пристрою. А якість прибирання не постраждає завдяки неймовірно оптимізованій роботі всього девайсу.

Миючий пилосос Dreame H14 Dual: плюси та мінуси

Dreame H14 Dual

Перш ніж вирішити, чи варто купувати Dreame H14 Dual, важливо зрозуміти, як він покаже себе в реальному житті. Кожен пристрій має свої сильні та слабкі сторони, і цей пилосос — не виняток. Давайте подивимося на плюси та мінуси, щоб ви могли оцінити, чи стане цей пилосос вашим незамінним помічником вдома чи все ж таки є аспекти, на які варто звернути увагу перед покупкою.

Плюси Dreame H14 Dual

  1. Універсальність — пилосос підходить для сухого та вологого прибирання на різних типах поверхонь (килими, ламінат, плитка і т.д.).

  2. Миюча функція високої ефективності — пилосос добре відмиває складні забруднення, такі як засохлі плями.

  3. Маневреність і мобільність — легко керувати однією рукою, незважаючи на вагу, завдяки переміщенню центру ваги.

  4. Автономність — тривала робота від акумулятора: до 75 хвилин для сухого прибирання та до 40 хвилин для вологого.

  5. Система самоочищення — можливість автоматичного прання та сушіння роликової щітки після прибирання.

  6. Інтелектуальне дозування мийного засобу — запобігає перевитраті засобів для чищення (так, цю функцію передбачено виробником).

  7. Великий комплект насадок включає різні щітки для прибирання важкодоступних місць і м'яких меблів.

  8. Іонізація повітря — бореться з алергенами, створюючи негативно заряджені іони.

  9. Щітка з LED-підсвічуванням — допомагає виявити та прибрати пил та бруд навіть у темних кутах.

Мінуси Dreame H14 Dual

Незважаючи на досить значний перелік переваг, у цієї моделі є і недоліки. Втім, досить умовні:

  • Вага – 6,1 кг може здатися важким, особливо якщо до цього ви ніколи не користувалися бездротовим миючим пилососом. Але насправді Dreame H14 Dual важить менше за аналогічні моделі. А на практиці вага нейтралізується завдяки технології Glide Wheel — девайс стає більш маневреним та легким в управлінні.

  • Досить висока для вертикальних пилососів ціна: 34 999 грн на час публікації. До речі, за умови передзамовлення вона менша — 28 999 грн. Але якщо поглянути на цей пристрій з погляду його функціональності, ціна стає більш обґрунтованою. Важливо враховувати, що цей пилосос поєднує в собі функції як миючого, так і акумуляторного пилососа, що робить його універсальним рішенням для різних завдань прибирання. А якщо окремо купувати якісний мийний пилосос та акумуляторний пилосос, підсумкова сума може виявитися значно вищою.

Загалом Dreame H14 Dual вражає своєю функціональністю та здатністю зробити прибирання максимально простим та ефективним. Це дійсно зручний та практичний мийний пилосос, який дозволяє зробити повноцінне прибирання вдома або в офісі.

Підібʼємо підсумки

Dreame H14 Dual — це справді універсальний миючий пилосос, який поєднує в собі відразу кілька пристроїв для прибирання: вертикальний пилосос, ручний пилосос та мийний. Він чудово справляється як із повсякденним пилом, так і з більш складними забрудненнями, плямами, шерстю тварин. До того ж у нього є функція самоочищення та сушіння насадок. Зручність керування, якісне прибирання та розумні функції, такі як іонізація повітря та розпізнавання забруднень, роблять його чудовим вибором для будинку, офісу чи квартири. Якщо вам важлива функціональність і надійна якість пилососа — Dreame H14 Dual безперечно вартий уваги!

Jimmy HW11 Pro чи PW11 Pro Max? Порівнюємо миючі пилососиПопередня статтяJimmy HW11 Pro чи PW11 Pro Max? Порівнюємо миючі пилососиЯк вибрати фен для домашнього та професійного використанняНаступна статтяЯк вибрати фен для домашнього та професійного використання
Марія Горбань
Марія Горбань
Привіт! Я Марія) Мені 36, я родом з Бессарабії та живу у Києві. Обожнюю творчість, рух та пригоди. З дитинства я захоплююсь в’язанням і мистецтвом. А коли хочеться переключитись — біжу. Біг та туризм завжди тримають мене в тонусі, а найбільше я люблю підкорювати гори разом із партнером та собакою. Природа — величезне джерело натхнення для мене. А ще я обожнюю рок та джаз. Ритм, енергія та глибина цих жанрів завжди нагадують мені, хто я є. Хай там як, я кайфую від життя і ціную речі, які роблять його кращим. Тому я тут і тому хочу ділитись всім, що знаю про гаджети та технології. Мені є, що розповісти з власного досвіду, впевнена, що і вам також) Тож приєднуйтесь до мене, щоб разом відкривати нове у цьому світі. Нумо ділитись один з одним враженнями, обговорювати нові девайси, надихатись та експериментувати.

Ще публікації від Марія Горбань

Останні публікації з категорії миючі пилососи

Категорії

Миючі пилососи (5)