Каталог

0 800 201 865

Оформити замовлення

Пн-Пт: 9:00 - 20:00
Сб-Вс: 10:00 - 19:00

дзвінок безкоштовний (по Україні)

0 800 209 145

Сервісний центр

Пн-Сб: 9:00 - 18:00
Вс: выходной

Передзвонити мені
RU
UA
Сервіси
15.10.2024 21:20:00
40
Рекомендації

Як вибрати фен для домашнього та професійного використання

Як вибрати фен для домашнього та професійного використання
Зміст
Догляд за волоссям — це не лише шампуні, кондиціонери чи живильні маски. Це ще й те, як ми його сушимо та укладаємо. І тут важливу роль відіграє якісне сушіння феном. У цій статті ви дізнаєтесь, як вибрати фен, щоб зберегти блискучий зовнішній вигляд і здоровʼя волосся. Також ми зʼясуємо, чим девайс для домашнього використання відрізняється від професійного і як підібрати фен під тип волосся. Почнімо!

Як вибрати фен для волосся за характеристиками та функціями?

Фен

Коли ви плануєте купити фен, важливо орієнтуватися не лише на бренд або ціну. Існує кілька ключових факторів, які відрізняють посередній фен від дійсно практичного. Тож розглянемо основні особливості, на які треба звернути увагу.

Потужність і продуктивність

Високоякісні фени часто потужніші за більшість, а це що означає швидке та ефективне сушіння. А ще потужні фени, як правило, довговічніші. Вони витримують часте використання без перенапруги, зменшуючи ризик перегріву та передчасного зносу двигуна. 

Яка потужність має бути у хорошого фена? Залежить від завдань, які ви перед ним ставите.  Сьогодні ви можете придбати фен потужністю 3600 Вт. Та у більшості випадків девайс з потужністю від 1800 до 2400 Вт — хороша відправна точка як для домашнього, так і для  професійного використання. Звісно, є нюанси — тип волосся, тип фена тощо:

  • Якщо ви хочете купити фен-щітку можна вибрати й менш потужну модель, адже щітка тісно контактуватиме з волоссям — тут не потрібна висока потужність.

  • Якщо вам потрібний дорожній фен, потужністю теж можна пожертвувати заради компактності. Хоча сучасні моделі навіть у дорожньому форматі видають хорошу потужність, як-от Jimmy F2 на 1 800 Вт.

  • Для тонкого волосся, а також для кучерявого, сухого та ламкого висока потужність не потрібна. Такі пасма потребують делікатного сушіння на низьких обертах двигуна.

  • Коротке волосся теж можна висушити й малопотужним феном.

  • А от якщо у вас густе або дуже довге волосся, вам дійсно потрібний потужний фен.

З потужністю тісно повʼязаний і час сушіння. Саме час часто є ключовим фактором у ранковій рутині. Високоякісний потужний фен може заощадити вам цінні хвилини, висушивши волосся швидше, не пошкоджуючи його. Тому тут дуже важлива така характеристика як продуктивність повітряного потоку. Вона вимірюється у куб. м/год. І хороша новина у тому, що навіть малопотужний фен може бути досить продуктивним завдяки правильній конструкції.

Двигун

Фен

У сучасних фенах використовуються 3 типи двигунів:

  1. DC (Direct Current, постійний струм). Використовуються в більшості бюджетних фенів. Вони, як правило, створюють меншу швидкість і тиск повітря, через що повільніше виконують свою роботу. Це може призвести до того, що ваше волосся з часом буде більше пошкоджуватися теплом. Втім, якщо ви сушите волосся нечасто або у вас тонке волосся, це нормальний доступний вибір. Та не найкращий варіант для товстого або довгого волосся. Фен з двигуном постійного струму має середній термін служби до 250 годин, тому вона не прослужить так довго, як інші варіанти. 

  2. AC (Alternating Current, змінний струм). Двигуни змінного струму призначені для швидшого сушіння. Це традиційний вибір перукарень для професійного використання. Довговічний двигун для важких режимів роботи та продуктивність салону роблять його дорожчим, ніж фени постійного струму. Середній термін служби такого двигуна становить до 1 000 годин.

  3. EC (електронно-комутований двигун або «цифровий»). Це найновіша технологія у виробництві фенів. У вас густе, довге волосся? Або ж захист волосся та зменшення його пухнастості стоїть на першому місці у вашому списку пріоритетів? Якщо відповідь «так», то вам потрібний саме такий. Такі фени надзвичайно довговічні (до 10 000 годин) і легкі. Вони створюють дивовижну швидкість і тиск повітря, що забезпечує найефективніший результат сушіння волосся на сьогодні. А ще вони використовують менше тепла, що означає менше пошкодження волосся. Зокрема, такий двигун використовує компанія Dreame у лінійці Dreame Hair Dryer Glory, а також CECOTEC у моделі Bamba IoniCare Rockstar AirSonic.

Швидкості та режими роботи

Топовий фен повинен мати різні швидкісні режими, які підходять для різних типів волосся та різних зачісок. Іноді ми поспішаємо і потрібно лише максимально швидко висушити пасма. А іноді потрібна маленька швидкість обертів двигуна, щоб зробити ретельну укладку.

Регулювання температури

Зазвичай під час сушіння рекомендується підтримувати якомога нижчу температуру, щоб мінімізувати пошкодження. Але більш товсте і густе волосся потребує більшого тепла. Тож важливо підбирати різноманітні температурні режими. Чим більше варіантів, тим більше контролю над укладанням. Фен з регульованими налаштуваннями температури, по-перше, дозволяє підлаштуватись під потреби вашого волосся. По-друге — зменшити ризик перегріву і продовжити термін служби пристрою.

Нагрівальні елементи

Найчастіше нагрівальні елементи фенів виготовляють з металу або кераміки:

  • Метал. Його досі традиційно використовують у багатьох фенах, адже це доступний матеріал. Але він нерівномірно нагрівається, тому з такими фенами треба сушити волосся уважніше, не допускаючи перегріву.

  • Кераміка — популярний матеріал, який використовується у фенах завдяки своїй здатності рівномірно розподіляти тепло. Це відбувається завдяки покриттю внутрішньої частини фена керамікою (або іноді порцеляною) і закриттю металевих або пластикових компонентів, які проводять більш екстремальні, нерівномірні температури. Тому фени з керамічними нагрівальними елементами забезпечують мʼяке та рівномірне нагрівання, зменшуючи ризик перегріву та пошкодження волосся. Кераміка також допомагає запечатувати кутикули волосся, в результаті чого воно стає більш гладким і блискучим. А ще такі моделі, як правило, мають довший термін служби порівняно з фенами без них. Керамічне покриття захищає внутрішні компоненти від надмірного нагрівання та зносу, гарантуючи, що фен залишатиметься функціональним протягом тривалого періоду.

Отже, ключова відмінність між керамічними та металевими фенами полягає в тому, що керамічні нагріваються рівномірно, а металеві — нерівномірно. Як наслідок, фени керамічним нагрівальним елементом менш шкідливі для волосся попри те, що вони нагріваються довше.

Функція іонізації

Фен

Ймовірно, ви помічали, яким пухнастим іноді стає волосся: при зміні погоди, високій вологості надворі та коли часто сушиш його феном. Річ у тому, що від зміни температури, вологості чи від дії статичної електрики кутикули волосся підіймаються і воно віддає надто багато вологи. А уявіть, як діють на пасма всі ці фактори разом.

Позбутися цього ефекту кульбабки на голові допомагають фени з іонізацією. Коли ви сушите волосся, негативні іони нейтралізують дію статичної електрики та пригладжують кутикули. В результаті всередині волосся зберігається більше вологи. Воно залишається здоровим та виглядає блискучим. Звичайний фен без іонізації такого ефекту не дає: волосся пушиться більше, пересихає, потребує більше догляду та частішої стрижки. Втім, і тут є особливості використання, про які ми поговоримо нижче.

Що таке турмалінова іонізація у фені?

Фен

Турмалін — це напівдорогоцінне каміння, яке часто використовують у фенах завдяки його здатності виділяти негативні іони. Негативні іони допомагають розщеплювати молекули води на волоссі, скорочуючи час сушіння та мінімізуючи пухнастість. А ще турмалінові компоненти, як і кераміка, допомагають рівномірно розподіляти тепло і цим теж зменшують пухнастість волосся. 

Фени з турмаліновими компонентами відомі своєю здатністю швидко сушити волосся та посилювати його блиск. Також поширена думка, що використання турмаліну в фенах може сприяти їх довговічності. Покриття з дорогоцінного каменю захищає внутрішні компоненти від надмірного нагрівання і зносу, гарантуючи, що фен залишатиметься ефективним і дієвим протягом тривалого періоду.

Як дізнатися, чи є іонізація у фені?

Шукайте в описі девайса чи на коробці примітку Ionic. Враховуйте, що є моделі, які за замовчуванням працюють виключно з іонізацією — у всіх режимах. І є такі, де функція іонізації вмикається та вимикається окремою кнопкою.

Особливості дизайну фена

Вибираючи фен, по-перше, звертайте увагу на його конструкцію, зокрема, на розташування повітрозабірного отвору. У класичних моделях він знаходиться у верхній частині, там, де й моторний блок. Яскравий приклад — CECOTEC IoniCare 5500 PowerStyle. У багатьох сучасних фенах повітрозабірник переміщено у ручку фена, як-от у Dreame Hair Dryer Glory або у Deerma DEM-CF50W. Яку конструкцію вибрати — питання індивідуальної зручності.

Та зручність залежить і від багатьох інших деталей. Ось основні елементи, які зроблять ваше сушіння комфортнішим.

  • Термостійкий пластик корпуса — завдяки йому девайс менше нагріватиметься під час укладки.

  • Гумові накладки на рукоятці — запобігають ковзанню фена.

  • Комфортна довжина кабелю. Довший кабель зазвичай практичніший, особливо в професійному перукарському середовищі. 

  • Обертовий шнур — він значно підвищує маневровість фена.

  • Знімний фільтр, який можна почистити, адже у повітрозабірник разом з повітрям потрапляє і пил.

  • Петля для підвішування на гачок.

Компактність і вага

За останні роки фени для волосся стали тоншими, а громіздкі пристрої відійшли в минуле. Однак все одно важливо враховувати розмір і вагу виробу. Товсте, кучеряве волосся сушиться довше. А це означає, що важкі фени після тривалого стайлінгу даватимуться взнаки на ваших руках.

Передові технології, як правило, призводять до того, що фени стають важчими. Натомість легкі фени забезпечують простіший процес сушіння волосся, але не завжди про нього дбають. Вихід — шукати компроміс саме для вашого типу волосся. Наприклад, компактний Dreame Pocket Grey AHD51 попри складану конструкцію та компактність працює у 5 режимах та іонізує волосся під час укладки. 

Рівень шуму

Середній рівень шуму для фена зазвичай коливається між 80 і 90 дБ. Отже, фени з рівнем шуму 80 дБ або нижче вважаються тихішими за стандартні та повинні забезпечувати менш гучне сушіння волосся. Більшість сучасних фенів із цифровим двигуном — саме такий.

Режими та функції

Фен

Ось деякі додаткові можливості, які роблять використання фена зручнішим:

  • Захист від перегріву.

  • Подача холодного повітря. Прохолодний режим чудово підходить для фіксації укладки та додає волоссю блиску.

  • Турборежим. Це сушіння на максимальних обертах двигуна. Сушити так волосся постійно — не дуже корисно. Тож цей режим варто використовувати лише тоді, коли ви дуже поспішаєте.

  • Еко режим. Це навпаки найбільш делікатний режим сушіння — на низьких обертах. Він і для волосся нешкідливий, і економить ресурс фена.

Комплектація

Фен

Найкращі фени часто постачаються з різними насадками. Саме правильно підібрані насадки можуть суттєво вплинути на кінцевий результат вашої зачіски. Ось основні з них:

  • Дифузор. Ця насадка особливо популярна серед власниць хвилястого та кучерявого волосся. Вона допомагає підтримати та підкреслити природну структуру волосся, створюючи обʼємну і хвилясту зачіску. Якщо у вас такий тип волосся і ви хочете, щоб воно вкладалося природними хвилями, фен з дифузором буде для вас корисним. Наприклад, Jimmy F8 Grey або CECOTEC Bamba IoniCare Rockstar AirSonic.

  • Концентратор. Ці вузькі насадки призначені для точного спрямування потоку повітря і тепла. Вони ідеально підходять для створення обʼєму від коренів або для особливих зачісок, коли вам потрібен більший контроль над напрямком повітряного потоку. Існує багато різних розмірів і форм насадок-концентраторів, тому ви можете вибрати ту, яка найкраще відповідає вашим потребам.

  • Кругла щітка. З її допомогою звичайний фен перетворюється на браш-фен.

Та не тільки насадки роблять використання пристрою комфортним. Наприклад, якщо ви часто подорожуєте, вам може стати у нагоді дорожній кейс або сумка для фена. Вона захистить девайс від подряпин під час перевезення у валізі, та допоможе не розгубити насадки. 

Типи фенів

Фен

Ми використовуємо фени для сушіння після миття, а також для укладки, щоб створити різні зачіски, надати волоссю обʼєму або розгладити кучері. Та залежно від особливостей використання виділяють різні типи фенів.

Побутовий фен для волосся

Під побутовим феном для волосся зазвичай мають на увазі пристрій для використання вдома. Що важливо у цьому випадку, окрім, звісно, технічних характеристик? Комфортна для вас конструкція, довжина шнура, яка підійде для вашої розетки, можливо, петля для підвішування. І не забуваємо про естетичну складову, адже ви бачитимете цей девайс часто.

Дорожній фен для волосся

Дорожні фени більш компактні та легкі за звичайні.  Це робить їх ідеальними для тих, хто часто подорожує. Багато з них також підтримують універсальну напругу, тому їх можна використовувати в будь-якій точці світу. Часті ці моделі мають складану конструкцію, як-от Dreame Pocket Grey AHD51 або Jimmy F2.

Фен-щітка

Окрім традиційних фенів, існують також фени-щітки для сушіння волосся, які поєднують в собі функцію сушіння та укладання в одному інструменті. Такі щітки не тільки скорочують час сушіння волосся, але й ідеально підходять для тих, хто хоче швидко створити гладку й акуратну зачіску без необхідності використовувати кілька інструментів.

Професійний фен

Чим професійні фени відрізняється від звичайних? Вони є більш потужними та довговічними, що робить їх ідеальними для щоденного використання у салонах. Це пристрої з великою кількістю налаштувань температури та швидкості. І вони  розраховані на довгі години безперервного використання.

Хороша новина в тому, що технології краси настільки розвинулися, що багато домашніх фенів з легкістю можуть використовуватися як салонні. Вони відповідають всім критеріям професійного. Фен CECOTEC IoniCare 6000 Rockstar Essence — чудовий приклад такого фена. Він поєднує в собі потужність з передовими функціями, завдяки чому прискорює сушіння волосся, одночасно захищаючи його від теплового впливу.



Як вибрати фен для перукаря

Фен

Професійна укладка волосся має багато переваг:

  • Збільшення обʼєму та блиску — за допомогою правильної техніки та якісного фена можна досягти волосся, сповненого життя, з ідеальним обʼємом та природним блиском, який зберігається протягом усього дня.

  • Захист структури волосся — якісний фен з різними налаштуваннями температури та швидкості дозволяє адаптувати сушку до конкретного типу волосся, захищаючи його від перегріву.

  • Швидше та ефективніше сушіння — ніхто не хоче витрачати години на сушіння волосся. Професійні фени призначені для прискорення процесу сушіння без пошкодження волосся.

  • Більш стійкі результати — волосся, укладене за допомогою професійного фена, довше зберігає форму та укладку. Багато професійних фенів оснащені технологіями, які запобігають пошкодженню волосся. Як-от іонізація, керамічні нагрівальні елементи. 

Іншими словами, інвестиція у професійний фен можуть мати величезний вплив на загальний вигляд і здоровʼя вашого волосся. На які ж особливості варто звернути увагу:

  • Потужність і надійний двигун. Для швидкого й ефективного сушіння потужність має бути від 1800 і вище.

  • Функція іонізації для нейтралізації статичної електрики й блиску волосся.

  • Покриття нагрівальних елементів: Керамічне або турмалінове для рівномірного розподілу тепла.

  • Режими роботи

  • Швидкості та температури: Кілька рівнів для адаптації під різні типи волосся.

  • Ергономічний дизайн зі зручною ручкою.

  • Вага: До 500-600 грам для комфортної роботи.

  • Довжина шнура — не менше 2.5–3 метрів.

  • Насадки концентратор і дифузор для різноманітності укладок.

  • Тиха робота, яка може бути перевагою в салоні.

  • Тривала гарантія, яка свідчить про якість продукту.

  • Бренд з хорошими відгуками користувачів.

Часті запитання про фени

Фен

Як зрозуміти, чи хороший фен?

Моделей фенів так багато, що при покупці можна і розгубитися. Щоб легше зорієнтуватися, пройдіться по нашому списку, який ми розкрили у цій статті. Отже, вам потрібні:

  1. Зручний формат фена під ваш запит  — використання вдома, професійне використання, дорожній фен тощо.

  2. Конструкція, зручна для вас — складана чи ні, з верхнім повітрозабірним отвором чи у ручці тощо.

  3. Потужність, підібрана під ваш тип волосся.

  4. Можливість регулювати температуру та швидкість.

  5. Функція іонізації.

  6. Керамічний нагрівальний елемент.

  7. Безщітковий двигун та тиха робота.

  8. Оптимальні для вашого волосся насадки.

  9. Захист від перегріву.

  10. Вага, розміри та зовнішній вигляд девайса.

Чим відрізняється дорогий фен від дешевого?

Неякісні, дешеві фени можуть генерувати нерівномірний нагрів, що може пошкодити волосся і спричинити його ламкість або сухість. З іншого боку, якісний фен із сучасними функціями забезпечує рівномірний розподіл тепла, мінімізуючи ризик пошкодження і допомагаючи зберегти волосся здоровим і блискучим.


Який фен кращий: інфрачервоний чи іонний?

Фен з інфрачервоною технологією використовує інфрачервоне випромінювання, щоб сушити волосся глибше і швидше від коренів до кінчиків, не пошкоджуючи його структуру. Це один з прикладів того, як технологія, розроблена для медичного застосування, використовується у побуті. Втім, вона не дуже розповсюджена, фени з іонізацією більш поширені.


Скільки в середньому служить фен?

Фен

Середній термін служби сучасного фена становить близько 800-1000 годин роботи, що означає приблизно 3-5 років регулярного використання. Втім, якщо ви дбаєте про техніку, девайс може пропрацювати набагато довше. 


Чи треба обслуговувати фен?

Так, як і будь-яку іншу техніку. Регулярне технічне обслуговування необхідне для підтримання фена в оптимальному стані та продовження терміну його служби. Воно дуже просте:

  1. Регулярне очищуйте вентиляційні отвори. Це запобігає засміченню внутрішніх компонентів пилом і сміттям, забезпечуючи належний потік повітря. А ще — зменшує ризик перегріву.

  2. Перевіряйте шнур живлення на наявність пошкоджень або перетирання. Пошкоджений шнур живлення може становити небезпеку ураження електричним струмом, тому його слід негайно замінити.

  3. Регулярно оглядайте фен на наявність будь-яких ознак зносу, таких як відкручені деталі або незвичні звуки. Це може допомогти виявити потенційні проблеми до того, як вони загостряться.

  4. Уникайте тривалого використання фена на високих температурах.

  5. Зберігайте його в сухому та прохолодному місці.

З домашнім обслуговуванням фена все зрозуміло. А як щодо сервісного? Обовʼязково звертайте увагу і на умови післяпродажного обслуговування. Якщо ви купуєте фен в офіційного представника того чи іншого бренду, ви отримуєте кращу клієнтську підтримку. Це гарантує, що ваш фен залишатиметься функціональним протягом тривалого періоду, максимально збільшуючи термін його служби.


Який фен менше псує волосся?

Найменше псують волосся фени з керамічним нагрівальним елементом та функцією іонізації. Кераміка перешкоджає нерівномірному нагріву, а негативні іони пригладжують кутикули, залишаючи пасма блискучими та здоровими.


Яким феном краще вкладати волосся?

Тим, який підібраний саме під ваш тип волосся та способи укладки:

  • Так, якщо волосся дуже пошкоджене, контролювати рівень пошкодження допоможуть змінні налаштування температури.

  • Якщо волосся кучеряве, запечатати  кутикулу і зменшити вплив вологості на локони допоможе холодне повітря. А ще хвилясте і кучеряве волосся виграє від використання дифузора — насадки, яка дозволяє рівномірно розподіляти тепло.

  • Для густого волосся більша потужність забезпечить швидший час сушіння.

Який фен найкраще підходить для тонкого волосся?

Ми любимо сушити волосся швидко. Однак використання фена з надмірною потужністю на тонкому волоссі може призвести до його швидкого пошкодження. Тому це той самий випадок, коли на потужності можна заощадити та вибрати фен на 1 600–1 800 Вт, не більше. І використовувати при сушінні мінімальну швидкість повітряного потоку.

Тим, хто має тонке волосся, також краще уникати фенів з виключно іонною технологією. Так, негативні іони пригладжують кутикули та роблять волосся гладеньким. Але якщо ви прагнете обʼєму, то вам навпаки треба підіймати кутикули — тільки так можна досягти ефекту обʼємної зачіски. Звісно це не дуже корисно, адже волосся втрачає вологу. Тому треба шукати золоту середину для себе. Наприклад, можна підіймати волосся біля коренів, а по довжині старатися максимально закрити кутикули. Для таких експериментів ідеальним буде фен, який дозволяє вмикати та вимикати функцію іонізації, коли вам потрібно. 


Висновки

Вибір правильного фена — це інвестиція у здоровʼя вашого волосся, ефективність укладки та комфорт у повсякденному житті або у роботі. Незалежно від того, чи є ви професійним перукарем, чи тим, хто хоче побалувати себе розкішним доглядом вдома, фен — це крок до досягнення ідеального вигляду і здоровʼя вашого волосся. Сподіваємось, наші рекомендації допоможуть вам вибрати модель, яка підійде саме вам і радуватиме зручністю при кожній укладці.

Товари за тематикою:
Фен Dreame Hair Dryer Glory (AHD6A-WH)
Фен Dreame Hair Dryer Glory (AHD6A-WH)
3 відгука
6 299 ₴-2300 ₴
3 999 ₴
Фен для волосся Jimmy F8 Grey
Фен для волосся Jimmy F8 Grey
8 відгуків
8 099 ₴-2100 ₴
5 999 ₴
Фен для волосся з іонізацією Deerma DEM-CF50W white
Фен для волосся з іонізацією Deerma DEM-CF50W white
Написати відгук
2 999 ₴-1200 ₴
1 799 ₴
Фен CECOTEC Bamba IoniCare Rockstar AirSonic
Фен CECOTEC Bamba IoniCare Rockstar AirSonic
5 відгуків
4 999 ₴-1600 ₴
3 399 ₴
Фен Dreame Hair Dryer Glory (AHD6A-RS)
Фен Dreame Hair Dryer Glory (AHD6A-RS)
8 відгуків
6 299 ₴-2300 ₴
3 999 ₴
Фен для волосся Dreame Hair Artist Red (AHD5-RE0)
Фен для волосся Dreame Hair Artist Red (AHD5-RE0)
5 відгуків
7 999 ₴-4200 ₴
3 799 ₴
Фен дорожній Jimmy F2 Mint Green
Фен дорожній Jimmy F2 Mint Green
2 відгука
2 499 ₴-1300 ₴
1 199 ₴
Фен для волосся Jimmy F7 White
Фен для волосся Jimmy F7 White
5 відгуків
7 699 ₴-3700 ₴
3 999 ₴
Фен для волосся з іонізацією Deerma DEM-CF50W navy blue
Фен для волосся з іонізацією Deerma DEM-CF50W navy blue
Написати відгук
2 999 ₴-1200 ₴
1 799 ₴
Dreame H14 Dual: універсальний миючий пилосос для оселіПопередня статтяDreame H14 Dual: універсальний миючий пилосос для оселі
Марія Горбань
Марія Горбань
Привіт! Я Марія) Мені 36, я родом з Бессарабії та живу у Києві. Обожнюю творчість, рух та пригоди. З дитинства я захоплююсь в’язанням і мистецтвом. А коли хочеться переключитись — біжу. Біг та туризм завжди тримають мене в тонусі, а найбільше я люблю підкорювати гори разом із партнером та собакою. Природа — величезне джерело натхнення для мене. А ще я обожнюю рок та джаз. Ритм, енергія та глибина цих жанрів завжди нагадують мені, хто я є. Хай там як, я кайфую від життя і ціную речі, які роблять його кращим. Тому я тут і тому хочу ділитись всім, що знаю про гаджети та технології. Мені є, що розповісти з власного досвіду, впевнена, що і вам також) Тож приєднуйтесь до мене, щоб разом відкривати нове у цьому світі. Нумо ділитись один з одним враженнями, обговорювати нові девайси, надихатись та експериментувати.

Ще публікації від Марія Горбань

Купити товар зі статті
Фен дорожній Jimmy F2 Mint Green
Фен дорожній Jimmy F2 Mint Green
2 499 ₴
1 199 ₴
Фен Dreame Hair Dryer Glory (AHD6A-RS)
Фен Dreame Hair Dryer Glory (AHD6A-RS)
6 299 ₴
3 999 ₴
Фен CECOTEC Bamba IoniCare Rockstar AirSonic
Фен CECOTEC Bamba IoniCare Rockstar AirSonic
4 999 ₴
3 399 ₴
Фен CECOTEC IoniCare 5500 PowerStyle
Фен CECOTEC IoniCare 5500 PowerStyle
1 299 ₴
1 199 ₴
Фен для волосся з іонізацією Deerma DEM-CF50W navy blue
Фен для волосся з іонізацією Deerma DEM-CF50W navy blue
2 999 ₴
1 799 ₴
Фен для волосся Jimmy F8 Grey
Фен для волосся Jimmy F8 Grey
8 099 ₴
5 999 ₴

Категорії