Каталог

0 800 201 865

Оформити замовлення

Пн-Пт: 9:00 - 20:00
Сб-Вс: 10:00 - 19:00

дзвінок безкоштовний (по Україні)

0 800 209 145

Сервісний центр

Пн-Сб: 9:00 - 18:00
Вс: выходной

Передзвонити мені
RU
UA
Сервіси
14.10.2024 16:54:00
43
Порівняння

Jimmy HW11 Pro чи PW11 Pro Max? Порівнюємо миючі пилососи

Jimmy HW11 Pro чи PW11 Pro Max? Порівнюємо миючі пилососи
Зміст

Пилососити та мити підлогу одним пристроєм? Це чудове рішення, яке значно економить час та гроші! Саме тому пилососи для сухого та вологого прибирання такі популярні. У цій статті ми поговоримо, які бувають миючі пилососи та на що варто звернути увагу при виборі такого девайса. А головне, проілюструємо все на прикладі моделей Jimmy HW11 Pro та Jimmy PW11 Pro Max, які є одними з найкращих у цій категорії.

Які бувають миючі пилососи?

Миючі пилососи

На відміну від традиційних пилососів для сухого прибирання, які призначені лише для сухого сміття, миючі пилососи ще й працюють з рідинами. Але роблять вони це по-різному, залежно від конструкції, способу прибирання, технічних характеристик. Тільки подивіться, наскільки різноманітні ці девайси.

Миючі пилососи для різних типів прибирання

Це те, з чого треба починати знайомство з такими моделями. Вибираючи миючі пилососи, завжди звертайте увагу, для якого прибирання вони призначені:

  • Вологе + сухе одночасно. Такі моделі ще називають «мийники підлоги». Яскравий приклад — Deerma VX96W. Він не робить окремо сухе прибирання, тобто пропилососити килим ним не вийде. Зате пилосос відмінно миє тверді поверхні, одночасно захоплюючи сухе сміття, а ще — збирає рідини.

  • Окремо вологе та окремо сухе. Тобто ви можете використати девайс як звичайний пилосос і прибрати килими, меблі тощо. А можете помити паркет чи плитку. Обидві моделі з цієї статті, і Jimmy HW11 Pro, і Jimmy PW11 Pro Max — саме такі.

  • Збір рідин. Для того, щоб зібрати розлиту воду, каву, молоко тощо потрібна неабияка сила всмоктування. Тому якщо вам важлива ця функція, будьте готові, що це має бути потужний пилосос.

Дротові та бездротові миючі пилососи

Дротові миючі пилососи працюють від мережі, тож не обмежують вас ресурсом батареї. Вони бувають вертикальні та підлогові. Вертикальні моделі, звісно, набагато маневровніші за підлогові, але у них менший бак для води. Підлогові ж моделі доволі громіздкі, зате вміщують багато води, тому дозволяють прибрати всю оселю на одному баку.

А от бездротові пилососи для вологого прибирання забезпечують максимальну свободу рухів. Ви не залежите від довжини шнура, і переміщуватись з кімнати в кімнати набагато простіше. Такі моделі можуть бути напрочуд функціональними, особливо якщо конструкція передбачає знімний ручний пилосос, як Jimmy HW11 Pro та Jimmy PW11 Pro Max. Тож поговоримо про них докладніше.

Порівнюємо ціни Jimmy HW11 Pro та Jimmy PW11 Pro Max

Jimmy HW11 Pro

Миючі пилососи

Jimmy PW11 Pro Max

Миючі пилососи

16 999 грн

19 999 грн


Що в комплекті Jimmy HW11 Pro та Jimmy PW11 Pro Max?

Миючі пилососи

Jimmy HW11 Pro у такому вигляді:

  • Моторний блок.

  • Подовжувальна трубка з резервуарами.

  • Основна електрощітка.

  • Насадка для мʼяких меблів.

  • Щілинна насадка.

  • Зарядно-очисна станція.

  • Щітка для чищення пристрою.

  • Пляшка мийного засобу.

Jimmy PW11 Pro Max дещо покращена комплектація: все те саме плюс додаткова електрощітка. А ще основна насадка складається з двох роликів. Вони обертаються у протилежних напрямках під час миття і натирають підлогу вдвічі ефективніше за звичайні щітки.

Дизайн Jimmy HW11 Pro та Jimmy PW11 Pro Max

Миючі пилососи

Дизайн пилососа неабияк важливий для зручності прибирання. І починається все з конструкції. Так Jimmy HW11 Pro і Jimmy PW11 Pro Max позиціюються як миючі пилососи 3 в 1 або навіть 4 в 1. Що це означає?

В обох моделей моторний блок можна зняти та використовувати його як знімний ручний пилосос. Це зручно для сухого прибирання меблів, важкодоступних куточків оселі, салону автомобіля. А встановивши його на трубку, ви можете пропилососити або помити підлогу. Тобто один пристрій виконує функції автомобільного, звичайного та миючого пилососа — справді 3 в 1. Ще й рідини збирає. Але на цьому переваги не закінчуються. Ці миючі пилососи ще й самоочищуються — перуть та сушать свої мийні насадки на док-станції. Тому іноді такі моделі називають «пилосос 4 в 1».

В обох девайсів велика D-подібна ручка зі зручним хватом, колеса для легшого переміщення пилососа, а резервуари для води розміщено на передній частині трубки. Навіть корпуси у них схожі — з чорного та сірого пластику. Та головний плюс цих моделей — змінний акумулятор. Тобто після зносу батареї можна просто докупити нову і продовжити користуватися пилососом. А можна не чекати зносу та одразу взяти додатковий, щоб подовжити собі термін прибирання.

До речі, у всіх пилососів Jimmy  є велика перевага перед конкурентами: можна докупити не тільки акумулятори, фільтри чи ролики для прибирання, а й будь-яку насадку. Тож якщо у вас зламалася, наприклад, електрощітка для меблів з комплекту, її буде легко замінити.

Порівнюємо миючі пилососи Jimmy HW11 Pro та Jimmy PW11 Pro Max за технічними характеристиками

Миючі пилососи

Загальні параметри

Характеристики

Jimmy HW11 Pro

Jimmy PW11 Pro Max

Типи прибирання

Окремо сухе

Окремо вологе (миття підлоги)

Сухе + вологе одночасно

Збір рідин

Знімний ручний пилосос

Так

Сила всмоктування

21 000 Па

Регулювання сили всмоктування

Автоматичне

Розумний датчик забрудненості

Так

Система збору пилу

Циклон

Режими прибирання

Автоматичний

Збір рідин

Стандартний

Прибирання килимів

Так

Тип основної щітки

Ролик для миття підлоги

2 ролики для миття, що обертаються в різних напрямках


Окремий ролик для прибирання килимів

Наявність бортів у щітки

З одного боку

LED-підсвічування щітки

Так

Об’єм пилозбірника

300 мл

Об’єм резервуара для відпрацьованої води

400 мл

450 мл

Об’єм резервуара для чистої води

600 мл

Іонізація води

Так

Способи самоочищення

Миття насадок

Сушіння насадок гарячим повітрям

Управління

Кнопки на ручці

LED-дисплей

Так

Індикація

Режим прибирання

Рівень забрудненості

Залишок заряду

Сповіщення про помилки

Сповіщення про технічне обслуговування

Рівень шуму 

80 дБ

Вага у стандартній збірці

7.4 кг


Автономність і живлення

Миючі пилососи

Характеристики

Jimmy HW11 Pro

Jimmy PW11 Pro Max

Місткість акумулятора

4 600 мАг

Особливості акумулятора

6*4600 mAh, 99.36 WH

Знімний

Час роботи на одному заряді

До 40 хвилин у режимі вологого прибирання

До 80 хвилин у режимі сухого прибирання

Час повного заряджання

5 годин


Як працюють миючі пилососи Jimmy HW11 Pro та Jimmy PW11 Pro Max: враження від тестування

Миючі пилососи

Хороша маневровість

Від таких добре оснащених пилососів не чекаєш якоїсь легкості, та й важать вони близько 7.4 кг (і це без води). Але обидва  Jimmy мене приємно здивували: попри вагу, їх досить легко переміщати. Все завдяки двом великим колесам в основі насадки.

Наступний важливий момент — ці миючі пилососи можна покласти майже горизонтально та підвести під меблі. А це дозволяє далеко не кожен миючий пилотяг.

І не можу не відзначити, наскільки легко збираються та розбираються частини цих пилососів. Ручний пилосос знімається одним натисканням кнопки, насадки теж встановлюються дуже просто. Під час прибирання можна скільки завгодно переключатися між меблями та підлогою.

Про сухе прибирання

Величезний плюс цих моделей — наявність інтелектуального датчика пилу, який визначає рівень забруднення. Залежно від рівня забруднень пилосос автоматично регулює потужність всмоктування в режимі реального часу. А уся інформація відображається на дисплеї — він підсвічується кольором:

  • Червоний — дуже брудно.

  • Помаранчевий — середній рівень забрудненості.

  • Зелений — підлога чиста, можна рухатися далі.

Ця функція особливо корисна на килимах, адже на них іноді складніше помітити бруд. А з датчиком можна бути впевненим, що все прибрано.

До речі, про килими. У Jimmy PW11 Pro Max у комплект входить додаткова електрощітка для підлоги, якої немає у Jimmy HW11 Pro. Вона комбінована, з короткими щетинками, які добре захоплюють сміття, та при цьому не намотують волосся та шерсть. Корисне доповнення до комплекту. У HW11 Pro пилососити килими доведеться основною насадкою — тією ж, що миє підлогу.

Про вологе прибирання

Миття — це те, у чому ці два пилососи найкращі:

  1. По-перше, в обох розпиленням води можна керувати й автоматично, і вручну. Перехід на ручний режим дає змогу розпилювати більше води на сильно забруднені ділянки. До речі, у воду можна додавати і мийний засіб.

  2. По-друге, в обох насадки з одного боку без борта. Коли миєш під стінами, неприбраної смужки майже не залишаться, на відміну від більшості мийних пилососів.

  3. По-третє, в них досить місткі резервуари для води.

  4. І четверте: резервуари для води виготовлені з антимікробного матеріалу з додаванням іонів срібла, що перешкоджає розвитку бактерій, плісняви та інших шкідливих мікроорганізмів.

А ще дуже зручно, що обидва миючі пилососи можуть як окремо мити підлогу, так і одночасно пилососити та мити. Це дозволяє підлаштувати їх під конкретну ситуацію — зібрати розлиту каву, протерти кахлі на кухні тощо.

Про зарядно-очисну станцію

Миючі пилососи

Обидві моделі промивають свої насадки на док-станції. Для цього треба встановити на неї пилосос і натиснути відповідну кнопку. Звісно, в баках має бути достатньо води, адже вона подається саме з них. Під час такого очищення ролики обертаються з високою швидкістю, а бруд з них всмоктується у бак для відпрацьованої води.

Після очищення насадок починається сушіння. Девайси висушують гарячим повітрям не тільки щітковий валик, але й резервуар для брудної води та повітряний канал пристрою. І це та функція, за яку варто заплатити, особливо якщо ви алергік. Завжди чисті та сухі насадки без плісняви та неприємного запаху — це зручно. Звісно, важливо вчасно замінювати ці насадки для пилососа, але докупити їх не проблема.

Важливі нюанси, які треба знати про миючі пилососи

Миючі пилососи

Якщо ви купуєте такий девайс, обовʼязково враховуйте наступні особливості використання:

  1. Заливайте всередину тільки фільтровану або очищену воду. Вода з-під крану містить багато домішок, які з часом можуть осідати на частинах техніки та забивати вузькі отвори. Це, до речі, стосується усієї техніки — прасок, відпарювачів, і тим більше зволожувачів повітря.

  2. Не нахиляйте пилосос, якщо в інструкції прямо не вказано, що це можна робити. Моделі з сьогоднішнього огляду нахиляти можна — і Jimmy HW11 Pro, і Jimmy PW11 Pro Max інструкція дозволяє покласти під кутом майже 180 градусів. У багатьох моделей цього робити не можна.

  3. Навіть якщо у вашого пилососа є система самоочищення, періодично перевіряйте насадки та баки. І за потреби очищуйте їх вручну — так ви точно будете впевнені, що ніде не затримався бруд.

Найліпше, що можна зробити після того, як ви розпакували свій новий пилосос — прочитати інструкцію з експлуатації до нього. У цьому документі ви знайдете все про правильну збірку та безпечне використання. І з таким підходом пристрій прослужить довше.

Висновки: кому підійдуть  Jimmy HW11 Pro та Jimmy PW11 Pro Max

Миючі пилососи

Миючі пилососи Jimmy HW11 Pro та Jimmy PW11 Pro Max — це багатофункціональні пристрої для сухого та вологого прибирання. Ними можна пропилососити тверді підлоги та килими, помити підлогу, зібрати розлиту рідину. А також — зняти ручний пилосос та почистити меблі, салон авто тощо. Вони підійдуть для тих, кому потрібен один пилосос для всього й одразу.

Велика перевага цих девайсів — знімний акумулятор. Якщо зазвичай у режимі вологого прибирання вони витримують до 30-40 хвилин, то докупивши запасну батарею, ви зможете прибирати вдвічі довше.

Яку ж модель вибрати, якщо вони такі схожі? Jimmy PW11 Pro Max підійде для тих користувачів, кому потрібно прибирати дуже ретельно. Його насадка з двома роликами, що обертаються у протилежних напрямках, працює дуже ефективно навіть зі стійкими плямами. Плюс, в нього є додаткова щітка для сухого прибирання підлоги. Натомість Jimmy HW11 Pro працює з однією основною насадкою-валиком, і окремої насадки для підлоги в комплекті немає. Зате і ціна в нього нижча. За ефективністю прибирання він теж показує чудові результати, тож підійде як базовий багатофункціональний пилосос для прибирання оселі.
Робот-пилосос Dreame L10S Pro: порівнюємо із Xiaomi S10+Попередня статтяРобот-пилосос Dreame L10S Pro: порівнюємо із Xiaomi S10+Dreame H14 Dual: універсальний миючий пилосос для оселіНаступна статтяDreame H14 Dual: універсальний миючий пилосос для оселі
Марія Горбань
Марія Горбань
Привіт! Я Марія) Мені 36, я родом з Бессарабії та живу у Києві. Обожнюю творчість, рух та пригоди. З дитинства я захоплююсь в’язанням і мистецтвом. А коли хочеться переключитись — біжу. Біг та туризм завжди тримають мене в тонусі, а найбільше я люблю підкорювати гори разом із партнером та собакою. Природа — величезне джерело натхнення для мене. А ще я обожнюю рок та джаз. Ритм, енергія та глибина цих жанрів завжди нагадують мені, хто я є. Хай там як, я кайфую від життя і ціную речі, які роблять його кращим. Тому я тут і тому хочу ділитись всім, що знаю про гаджети та технології. Мені є, що розповісти з власного досвіду, впевнена, що і вам також) Тож приєднуйтесь до мене, щоб разом відкривати нове у цьому світі. Нумо ділитись один з одним враженнями, обговорювати нові девайси, надихатись та експериментувати.

Ще публікації від Марія Горбань

Останні публікації з категорії миючі пилососи

Купити товар зі статті
Бездротовий миючий пилосос Jimmy HW11 PRO 3 в 1
Бездротовий миючий пилосос Jimmy HW11 PRO 3 в 1
21 999 ₴
16 999 ₴
Бездротовий миючий пилосос Jimmy PW11 PRO MAX 4 в 1
Бездротовий миючий пилосос Jimmy PW11 PRO MAX 4 в 1
25 999 ₴
19 999 ₴
Бездротовий мийник підлоги Deerma VX96W
Бездротовий мийник підлоги Deerma VX96W
8 999 ₴

Категорії

Миючі пилососи (5)