Каталог

0 800 201 865

Оформити замовлення

Пн-Пт: 9:00 - 20:00
Сб-Вс: 10:00 - 19:00

дзвінок безкоштовний (по Україні)

0 800 209 145

Сервісний центр

Пн-Сб: 9:00 - 18:00
Вс: выходной

Передзвонити мені
RU
UA
Сервіси
20.09.2024 10:16:00
113
Рекомендації

Який відпарювач для одягу вибрати? Найкращі моделі 2024

Який відпарювач для одягу вибрати? Найкращі моделі 2024
Зміст

З усіх домашніх домашніх справ прасування — моє улюблене. Стоїш собі, спокійно прасуєш, на відміну від миття підлоги з біганиною по всій квартирі зі шваброю або витирання всієї кухні від води та піни після миття посуду. Окремий вид задоволення — увімкнути музику, підспівувати під ніс і тихенько прасувати. Одним словом, медитація. Але не так давно я переїхала, і тепер звичайні побутові речі стали проблемою: наприклад, у мене є праска, але немає дошки, а оскільки від нещодавно я перейшла на бавовняний одяг і навіть полюбила прасувати постільну білизну після прання, знайти вихід з цієї ситуації стало критично важливим.

Я вирішила, що якщо праска у мене вже є, варто звернути увагу на відпарювач. Моя подруга має, і, за її словами, це дуже зручно. У цій статті ми порівняємо краще відпарювачі 2024 року, щоб легко вибрати відповідний саме для вас.



Модель

Ціна відпарювача, грн

Cecotec Fast&Furious 4050 X-Treme

1799 грн

Deerma DEM-HS200

1799 грн

Mini Travel DEM-HS007

999 грн

Deerma DEM-HS300

1299 грн

Philips 3000 series STH3000/20

1559 грн

Cecotec Fast&Furious 4040 Absolute

1949 грн

Philips 8000 Series GC810/20

4999 грн

Tefal Origin Travel

1749 грн

Russell Hobbs 28040-56

2159 грн

Cecotec Fast&Furious 4050 X-Treme

1799 грн


1.jpg

Що таке відпарювач і навіщо він потрібний?

Коли я була маленька, мама шила мені сукні та спідниці в ательє. Ми разом приходили на примірку, і найяскравіший спогад — це обрізки та клаптики тканини, обмилки для розкреслення викрійок, кошенята, які іноді залишалися зі своїми господарями-майстрами в ательє, і — величезний агрегат зі шлангом та щіткою, що стояв у кутку. Якось я побачила, як швачка водить щіткою над щойно зшитою сорочкою, і та дивним чином розрівнюється. Тоді я ще не знала, що ця штука називається промисловий відпарювач.

Промислові відпарювачі неймовірно громіздкі: це як ще один пилосос будинку. В умовах обмеженого простору купувати таку техніку — не найкращий варіант, а от портативний відпарювач для дому — інша справа.


Яка різниця між праскою та відпарювачем

На відміну від праски, яка розігріває металеву підошву, відпарювач працює лише з парою. Знизу корпусу, який чимось схожий на звичайний фен, знаходиться знімний резервуар для води. У багатьох моделях він виконує роль підставки, за допомогою якої відпарювач може стояти на столі. Вода за кілька секунд нагрівається і під високим тиском випаровується. Сильний потік гарячої пари змушує складки на речах розрівнюватись.

У кожної моделі показник тиску пари відрізняється. Якщо річ занадто зім'ята, або виготовлена ​​з дуже щільної, не піддатливої ​​тканини, можна використовувати паровий удар - потужний, короткочасний викид пари з підвищеною інтенсивністю.

До речі, всі відпарювачі Cecotec мають цю функцію.


Переваги відпарювача для одягу

Коли я задумалася про те, що мені є сенс купити відпарювач для одягу, мені потрібно було зрозуміти, чи варто витрачати на цю техніку гроші. Передивившись кілька різних ресурсів та досвід тих, хто вже ним користувався, я вивела для себе такі ключові плюси:

  • Набагато легше і простіше відбувається процес прасування. Достатньо просто направити потік пари, не торкаючись речі, а результат — як після прасування звичайною праскою.

  • Не залишає заломів. Якщо вас, як і мене, дратує, що праска одну ділянка випрасувала, а на двох інших залишила складки, відпарювач — точно для вас.

  • Прасувати бавовняну сорочку або спідницю-плісе — ще те задоволення. Складки бувають настільки дрібні, що праска з ними не впорається через свої габарити. І ось тут відпарювач просто ідеальний.

  • Речі не потрібно вивертати навиворіт. Мене завжди дратувало, що блискучі плями від праски помічаю на лицьовій стороні спідниці тільки в кінці прасування, коли розумію, що забула вивернути її перед початком.

А ще це набагато швидше. Якщо щодня ходити в офіс або на пари, потрібно виглядати бездоганно. У мене найчастіше так: на вихідних я ставлю прання, до вечора неділі воно висихає, а прасувати вже не хочеться або немає сил. І погодьтеся, о шостій ранку розкладати дошку, розігрівати праску та вигладжувати кожну складочку вимагає як мінімум додаткових півгодини часу. Встати на півгодини раніше для ідеально рівної сорочки не кожен здатний. І ось тут якраз стане в нагоді відпарювач: просто повісити ту ж сорочку на плічка, швидко пройтися гарячою парою — і у вас вже бездоганний вигляд.


Недоліки

Я знайшла лише один: якщо ви, як і я, любите прасувати постільну білизну, доведеться призвичаїтися, тому що простирадло або підковдра потрібно десь розмістити. Щоправда, якщо поверхня дивана дозволяє, постільну можна розкласти і прасувати просто на дивані.

До речі, лайфхак. Якщо вам здається, що попрасувати за допомогою гарячої пари - щось з області фантастики, просто повісьте м'яту сорочку увечері у ванній, перед тим, як приймати теплий душ або ванну, і залиште на ніч із зачиненими дверима. Вранці ви здивуєтеся, наскільки якісно пара розрівняла всі складки. Але це швидше варіант, коли мало часу, такий трюк не замінить відпарювач повністю, звичайно.


Топ-10 відпарювачів для одягу: вибираємо найкращий

Отже, давайте разом розбиратися, який вибрати відпарювач для одягу. Насамперед важливо розуміти, що враховувати при виборі. Я орієнтувалася на такі показники, як потужність, зручність та «зрозумілість» використання, час роботи без доливання води та загальну функціональність.

Важливо розуміти, що всі відпарювачі працюють від мережі. Тому якщо ви плануєте брати пристрій із собою в поїздки, що логічно, виходячи з їхнього призначення, потрібно передбачити наявність розеток або портативних станцій (як вибрати зарядну станцію, читайте тут).

Відпарювач ручний Cecotec Fast&Furious 4050 X-Treme

Відпарювач ручний Cecotec Fast&Furious 4050 X-Treme

Мабуть, найбільш топовий відпарювач у нашому рейтингу. Його головна фішка – знімний резервуар для води об'ємом 265 мл. В багатьох моделей відпарювачів ємність для води є підставкою, тому для того, щоб налити воду її потрібно зняти, а сам прилад покласти на стіл. Якщо ви ним щойно користувалися, з нього може капати вода, а завдяки своїй конструкції Cecotec Fast&Furious 4050 X-Treme залишиться стояти на столі, навіть якщо вийняти ємність для води. Вона є частиною конструкції, а не її основою, тому відпарювач не впаде. Основні параметри:

  • Нагрівання за 20 секунд.

  • Потужність 1960 Вт.

  • Постійна подача пари 35 г/хв.

  • Кабель завдовжки 3 метри.

  • Гарантія 24 місяці

Наприклад, у мене вдома не все добре з розетками, і довжина кабелю в електроприладах — важливий параметр. Набагато простіше просто включити відпарювач у розетку і спокійно прасувати, ніж бігати рано вранці в пошуках подовжувача. Cecotec Fast&Furious 4050 X-Treme комплектується спеціальною щіткою для збирання ворсу. З огляду на те, що в мене живе сіамський кіт, а ношу я переважно темний одяг — незамінний аксесуар.

Мультифункціональний ручний відпарювач Deerma DEM-HS200

Мультифункціональний ручний відпарювач Deerma DEM-HS200

Зручний формат, якщо ви часто подорожуєте чи буваєте у відрядженнях. Нещодавно я їздила до Відня — найбільш фотогенічного міста Європи. Фотографуватись там можна на кожному повороті. Я взяла із собою речі спеціально для зйомки, але не врахувала, що в апартаментах можуть бути проблеми із праскою. Довелося підняти на вуха весь район, щоб знайти праску, хоча всіх цих проблем можна було б уникнути, якби я мала ручний відпарювач Deerma DEM-HS200 з кейсом для зберігання. Що в ньому найцікавіше:

  • Конструкція 2-в-1.

  • Потужність 1000 Вт.

  • Постійна подача пари 15 г/хв.

  • Дуже зручна компактна конструкція для перевезення та невелика вага, лише 950 грам.

  • Гарантія 12 місяців.

Одним рухом руки відпарювач легко перетворюється на маленьку праску, завдяки чому ви можете, наприклад, вирівняти складки або зробити стрілки на штанах. Спочатку ви прасуєте штани звичайним способом, потім надягаєте міні-праску  і прогладжує стрілки. До речі, брати його з собою в подорож дуже зручно, так як прилад зберігається в спеціальному кейсі.

Ручний відпарювач Deerma Mini Travel DEM-HS007

Ручний відпарювач Deerma Mini Travel DEM-HS007

А ця модель відпарювача для одягу точно для вас, якщо ви — постійний клієнт Ryanair або WizzAir. У ручну поклажу дуже багато не покладеш, а в поїздках хочеться мати бездоганний вигляд. Його головна особливість: у складеному вигляді відпарювач легко поміщається на долоні, а для перевезення використовується кейс, який також є в комплекті. А ще тут прозорий резервуар для води, який на відміну від інших моделей кріпиться зверху. Крім цього:

  • Потужність 800 Вт.

  • Обмежувач температури.

  • Постійна подача пари 10 гр/хв.

  • Нагрівання за 20 секунд.

  • Гарантія 12 місяців.

Модель відпарювача для одягу Mini Travel DEM-HS007 не тільки зручна у подорожах, а й підходить для власників домашніх тварин. По-перше, спеціальна щітка допомагає прибрати шерсть та волосся з речей, а по-друге, особлива технологія подачі пари знищує паразитів, які можуть залишатися на одязі навіть після пральної машинки. До речі, регулярне прасування відпарювачем продовжує свіжість одягу загалом.

Відпарювач для одягу Deerma DEM-HS300

Відпарювач для одягу Deerma DEM-HS300

Якби при переїзді переді мною стояв вибір: відпарювач або праска, я вибрала б цей Deerma DEM-HS300. У нього дуже цікава конструкція, оскільки, крім відпарювача, він може виконувати функцію повноцінної праски. Основна робоча частина ще й обертається, так що можна адаптувати гострий носик під свої задачі: або розгладити ним дрібні складки, або розгорнути всередину, надягти спеціальну щітку та використовувати як повноцінний відпарювач. Особливості:

  • Потужність 1000 Вт.

  • Нагрів до 200 градусів.

  • Постійна подача пари 18 гр/хв.

  • Сухе прасування.

До речі, такий відпарювач відмінно підійде, якщо потрібно попрасувати пальто. Я дуже люблю класичний стиль в одязі, але тонкі осінні кашемірові пальта неймовірно мнуться, а прасувати їх звичайною праскою дуже незручно. Тому відпарювач Deerma DEM-HS300 тут чудово впорається і поверне пальто або плащу охайний вигляд.

Відпарювач Philips 3000 series STH3000/20

Відпарювач Philips 3000 series STH3000/20

Якщо ви мінімаліст у всьому, ця модель точно для вас. Philips 3000 series STH3000/20 розроблений виключно для відпарювання різних тканин, у тому числі делікатних. прасувати він не може, але потужності в 1000 Вт цілком достатньо для того, щоб випрасувати складки на сорочці з чистої бавовни після пральної машинки (не кожна праска впорається). Приємна особливість - складана й неймовірно компактна конструкція. Особливості моделі:

  • Ємність для води 100 мл, вистачить на кілька речей.

  • Безпечно для тонких та делікатних матеріалів: шовку, шифону, оксамиту.

  • Швидке нагрівання за 30 секунд.

  • Постійна подача пари 20 гр/хв.

  • Дезінфекція.

Якби я їхала на фотосесію до студії, взяла б із собою саме цю модель. Зазвичай я набираю з собою купу речей, які, як не намагайся, все одно мнуться, праска на фотостудії є не завжди, а тягти з собою свою не вистачає рук — тут реквізит би взяти. Тому беремо Philips 3000 series STH3000/20, складаємо навпіл, їдемо на зйомку — і отримуємо неймовірні кадри.

Відпарювач ручний Cecotec Fast&Furious 4040 Absolute

Відпарювач ручний Cecotec Fast&Furious 4040 Absolute

Якщо ви шукаєте універсальну модель для дому, зверніть увагу на Cecotec Fast&Furious 4040 Absolute. Декілька насадок у комплекті дозволяють не лише ідеально випрасувати шовкову сукню, але й допоможуть розгладити складки на шторах після прання. Відпарювач розігрівається за 20 секунд, що особливо важливо для тих, хто зранку жертвує всім, крім сну. Особливості:

  • Неймовірна потужність 1700 Вт.

  • Постійна подача пари 35 гр/хв.

  • Три насадки у комплекті для різних тканин.

  • Кабель живлення 2 метри.

  • Високий тиск та швидкість подачі пари.

Якщо ви, як і я, мільйон разів повертаєтеся в квартиру, щоб перевірити, чи все ви вимкнули, і навіть фото вимкненого приладу з датою вас не рятують, отпариватель Cecotec Fast&Furious 4040 Absolute точно ваш вибір. Через 8 хвилин бездіяльності прилад сам вимкнеться, тому ви можете йти на роботу абсолютно спокійно, не побоюючись підпалити будинок.

Philips 8000 Series GC810/20

Philips 8000 Series GC810/20

Ще один лаконічний варіант для любителів мінімалізму. Незважаючи на досить скромний дизайн та, здавалося б, нефункціональність, відпарювач може повноцінно замінити праску. Крім звичайного вертикального прасування Philips 8000 Series GC810/20 підтримує і горизонтальну за допомогою спеціального килимка, який є в комплекті. До речі, якщо врахувати, що у мене немає прасувальної дошки, я звернула б увагу на цю модель: килимок не займає стільки місця, як дошка, а якщо брати з собою, наприклад, у подорож, килимок можна покласти у валізу або сумку на ноутбук. І на чому гладити є, і ноутбук не подряпається. Особливості:

  • Потужність 1600 Вт.

  • Постійна подача пари 32 гр/хв.

  • Технологія адаптації температури до делікатних тканин OptimalTemp.

  • Резервуар для води об'ємом 230 мл.

  • Довжина шнура 3 метри.

Досить великий об'єм води дозволяє прасувати відразу 4-5 речей без доливу, тому якщо ви поспішаєте, ця модель ідеальна. Технологія OptimalTemp дозволяє прасувати речі з різних тканин без побоювання пропалити завдяки адаптації температурного режиму.

Tefal Origin Travel

Tefal Origin Travel

Ще один зручний дорожній варіант. Нічого зайвого: складана конструкція, резервуар для води, знімна насадка зі щетинками. Відпарювач легко поміщається у валізу, розігрівається всього за 25 секунд і не лише легко прибирає складки та зім'ятості на тканині, а й виконує санітарну функцію, знищуючи бактерії. У подорожах дезінфекція — найважливіший етап догляду за одягом, оскільки дозволяє уникнути неприємних наслідків у вигляді комах та агресивних мікроорганізмів. Особливості:

  • Потужність 1200 Вт.

  • Постійна подача пари 20 гр/хв.

  • Автоматичне регулювання температури.

  • Кабель завдовжки 2 метри.

Відпарювач Tefal Origin Travel комплектується текстильною щіткою, яка дозволяє впоратися з дрібним ворсом, часто помітним на темному одязі. Функціональність та лаконічність моделі робить прилад не тільки ідеальним для подорожей, але й зручним для домашнього щоденного використання.

Ручний відпарювач з ароматизацією Russell Hobbs 28040-56

Ручний відпарювач з ароматизацією Russell Hobbs 28040-56

Якщо ви ще не знайомі з англійським брендом Russell Hobbs, саме час познайомитись. Відпарювач Russell Hobbs 28040-56 не лише якісно вигладжує кожну складочку та нерівність, але має ще одну прикметну особливість – аромадифузор. Я дуже люблю, коли речі пахнуть моїми парфумами, але як на зло, найсмачніші аромати — зовсім нестійкі, а близьке розпилення може залишити маслянисту пляму, яку потім дуже важко випрати. І ось тут допоможе спеціальна насадка Russell Hobbs 28040-56: на неї просто дуже близько розпорошується або капається кілька крапель парфуму — і одяг пахне не лише чистотою, а й Chanel №5. Особливості:

  • Потужність 1800 Вт.

  • Постійна подача пари 32 гр/хв.

  • Місткість для води 200 мл.

  • Розігрів за 45 секунд.

Як і найперша модель у нашому списку, Russell Hobbs 28040-56 може зберігати вертикальне положення, коли ви набираєте воду, тому що резервуар для води є частиною конструкції, а не її основою. Крім цього в комплекті є кілька насадок для оббивки та штор, тому відпарювач ідеальний для домашнього використання.

Відпарювач ELECTROLUX E7HS1-4MN

Відпарювач ELECTROLUX E7HS1-4MN

Як часто у вас буває таке, що ви перете одяг, складаєте, кладете в шафу — і геть-чисто про нього забуваєте? У мене таке регулярно: вчора я зняла речі після сушіння, акуратно все склала і сказала собі, що завтра попрасую. Завтра не вийшло, і післязавтра теж, згодом сорочка потихеньку перебирається в шафу і місяць там лежить. Коли я про неї згадую та дістаю з верхньої полиці, від довгого лежання у речі з'являється запах. І прати знову не хочеться, і так не вдягнеш. І ось тут відпарювач ELECTROLUX E7HS1-4MN – саме те, що потрібно. Він не тільки ідеально розгладжує складки від тривалого перебування у складеному стані, але й повертає запах та відчуття свіжості. Особливості:

  • Потужність 1400 Вт.

  • Постійна подача пари 22 гр/хв.

  • Антибактеріальна дія.

  • Спеціальна насадка та рукавичка у комплекті допомагають краще розгладити щільну тканину, як денім.

Відпарювач зручно тримати у руці, оскільки він важить менше 1 кг. Якщо надіти на руку спеціальну рукавичку, можна безпечно розгладити складки на не дуже м’якій тканині, не побоюючись опіків, які можуть залишити гарячу пару.


Найкращі моделі відпарювачів: Відгуки

Найкращі моделі відпарювачів: Відгуки

Модель Cecotec Fast&Furious 4050 X-Treme

«Відпарювач виправдав очікування! Потужна пара швидко розгладжує навіть щільні тканини, а великий резервуар для води дозволяє прасувати довго без перерв. Зручний у використанні та відмінно підходить як для делікатних речей, так і для повсякденного одягу.»


Модель Deerma DEM-HS200

«Компактний та зручний відпарювач. Швидко нагрівається і добре справляється із невеликими складками. Легкий та портативний, ідеально підходить для поїздок або швидкого приведення одягу в порядок перед виходом. Відмінний варіант за свої гроші!»


Модель Mini Travel DEM-HS007

«Чудовий варіант для подорожей! Компактний, легкий та швидко нагрівається. Ідеальний для швидкого прасування речей у дорозі. Незважаючи на невеликий розмір, справляється з розгладження складок на різних типах тканин. Зручний та практичний помічник у поїздках.»


Модель Deerma DEM-HS300

«Цей відпарювач мене приємно здивував! Незважаючи на компактний розмір, потужність пари на високому рівні – справляється навіть із щільними тканинами, як сорочки та жакети. Зручно, що його можна брати до поїздок — займає мінімум місця у валізі. Користуватися ним просто, швидко нагрівається, і я більше не хвилююся про те, що вийду в м'ятому одязі. Для мене це ідеальне поєднання ціни, якості та зручності.»


Модель Philips 3000 series STH3000/20

«Philips 3000 став для мене справжнім порятунком! Легкий, компактний і зручний у використанні — буквально за пару хвилин можна впорядкувати одяг. Особливо подобається, що можна відпарювати прямо на вішалці. Незамінний у поїздках або коли часу на повноцінне прасування просто немає.»


Модель Cecotec Fast&Furious 4040 Absolute

«Потужна пара дозволяє розгладжувати навіть найстійкіші складки, при чому як на тонких, так і на щільних тканинах. Дуже подобається велика ємність для води — не доводиться часто її доливати. Зручний і стильний дизайн легко вписується в інтер’єр будинку. Для мене це ідеальний варіант для щоденного догляду за одягом, особливо коли часу на прасування мало.»


Модель Philips 8000 Series GC810/20

«Philips 8000 Series – просто знахідка! Цей відпарювач дивує своєю потужністю та ефективністю. З його допомогою я легко впораюся з глибокими складками на будь-яких тканинах, навіть на важких шторах. Швидко нагрівається та довго працює без дозаправки завдяки місткому резервуару. Дуже зручний у використанні, особливо коли потрібно швидко впорядкувати одяг. Для мене це ідеальний варіант для дому.»


Модель Tefal Origin Travel

«Чудовий варіант для подорожей! Tefal Origin Travel невеликий, легкий і поміститься у будь-яку валізу. Швидко нагрівається і добре відпарює сорочки та футболки. У поїздках став моїм незамінним супутником. Зручний та компактний, ідеально підходить для тих, хто часто у роз'їздах.»


Модель Russell Hobbs 28040-56

«Дуже задоволена цим відпарювачем! Russell Hobbs 28040-56 потужний та швидко справляється з будь-якими тканинами, навіть щільними. Зручно відпарювати речі прямо на вішалці, і це значно заощаджує час. Користуюся щодня, і результат завжди відмінний — речі виглядають як після хімчистки!»


Модель ELECTROLUX E7HS1-4MN

«Відпарювач Electrolux став моїм порятунком! Легко розгладжує навіть складні складки на одязі, включаючи делікатні тканини. Зручний у використанні, швидко нагрівається та не займає багато місця. Я часто беру його з собою у відрядження — ідеальний варіант для тих, хто цінує якість та функціональність.»


Висновок: як вибрати відпарювач для одягу

Висновок: як вибрати відпарювач для одягу

Отже, ми розібрали 10 моделей відпарювачів із найкращими характеристиками. Як тепер із цього розмаїття вибрати те, що підходить вам? Якщо ви часто подорожуєте, вибирайте серед тревел-моделей: вони складані, компактні, повноцінно виконують свої функції, але не перевантажені технологіями.

Для дому можна розглянути й більш укомплектовані моделі. Наприклад, для себе я вибрала Cecotec Fast&Furious 4050 X-Treme або Russell Hobbs 28040-56 (так, мене підкупив аромадифузор). Загалом же всі розглянуті моделі чудово підходять для щоденного використання, оскільки економлять час, місце і сили.

Домашній спортзал. Як вибрати тренажери для домуПопередня статтяДомашній спортзал. Як вибрати тренажери для домуОгляд на акумуляторний миючий пилосос Jimmy HW11 PROНаступна статтяОгляд на акумуляторний миючий пилосос Jimmy HW11 PRO
Марія Горбань
Марія Горбань
Привіт! Я Марія) Мені 36, я родом з Бессарабії та живу у Києві. Обожнюю творчість, рух та пригоди. З дитинства я захоплююсь в’язанням і мистецтвом. А коли хочеться переключитись — біжу. Біг та туризм завжди тримають мене в тонусі, а найбільше я люблю підкорювати гори разом із партнером та собакою. Природа — величезне джерело натхнення для мене. А ще я обожнюю рок та джаз. Ритм, енергія та глибина цих жанрів завжди нагадують мені, хто я є. Хай там як, я кайфую від життя і ціную речі, які роблять його кращим. Тому я тут і тому хочу ділитись всім, що знаю про гаджети та технології. Мені є, що розповісти з власного досвіду, впевнена, що і вам також) Тож приєднуйтесь до мене, щоб разом відкривати нове у цьому світі. Нумо ділитись один з одним враженнями, обговорювати нові девайси, надихатись та експериментувати.

Ще публікації від Марія Горбань

Як вибрати масажерМарія Горбань - 30.08.24РекомендаціїЯк вибрати масажерМасажер – це пристрій, призначений для масажу тіла або окремих його ділянок. Пристрій може мати різну конструкцію та функції. Загалом він призначений для зняття напруги в м'язах, покращення кровообігу, мінімізації болю та для розслаблення. 76 Детальніше
Купити товар із статті:
Відпарювач CECOTEC Fast&Furious 4050 X-Treme
Відпарювач CECOTEC Fast&Furious 4050 X-Treme
1 999 ₴
1 799 ₴
Ручний відпарювач Deerma Mini Travel DEM-HS007
Ручний відпарювач Deerma Mini Travel DEM-HS007
999 ₴
Мультифункціональний ручний відпарювач Deerma DEM-HS300
Мультифункціональний ручний відпарювач Deerma DEM-HS300
2 999 ₴
1 299 ₴
Відпарювач CECOTEC Fast&Furious 4040 Absolute
Відпарювач CECOTEC Fast&Furious 4040 Absolute
2 099 ₴
1 949 ₴
Відпарювач Philips 3000 series STH3000/20
Відпарювач Philips 3000 series STH3000/20
3 699 ₴
1 559 ₴
Відпарювач Tefal Origin Travel компактний, 1200Вт, 70мл, постійна пара - 20гр, металева підошв., біл
Відпарювач Tefal Origin Travel компактний, 1200Вт, 70мл, постійна пара - 20гр, металева підошв., біл
2 011 ₴
1 749 ₴
Відпарювач Russell Hobbs 28040-56
Відпарювач Russell Hobbs 28040-56
2 449 ₴
2 041 ₴
Відпарювач Electrolux E7HS1-4MN
Відпарювач Electrolux E7HS1-4MN
2 644 ₴
2 299 ₴

Категорії

Відпарювачі (1)