Каталог

0 800 201 865

Оформити замовлення

Пн-Пт: 9:00 - 20:00
Сб-Вс: 10:00 - 19:00

дзвінок безкоштовний (по Україні)

0 800 209 145

Сервісний центр

Пн-Сб: 9:00 - 18:00
Вс: выходной

Передзвонити мені
RU
UA
Сервіси
25.09.2024 10:33:00
17
Огляди

Огляд на акумуляторний миючий пилосос Jimmy HW11 PRO

Огляд на акумуляторний миючий пилосос Jimmy HW11 PRO
Зміст

На бездротові миючі пилососи я заглядалась давно: ідея пилососити та мити одним девайсом завжди здавалась мені привабливою. Підлоговий пилосос з вологим прибиранням не підійшов: він був настільки громіздким та важким, що простіше було прибрати віником та шваброю. Тож пропозиція потестувати Jimmy HW11 PRO мене дуже зацікавила. По-перше, він акумуляторний — жодних дротів. По-друге — ним можна прибирати і килими, і тверду підлогу. По-третє, він автоматично пере та сушить мийну насадку. Тож ділюся своїми враженнями у цьому огляді: що сподобалось, чого трохи не вистачило, та кому може підійти такий пилосос.


Ціна Jimmy HW11 PRO та що в комплекті

На WO.UA Jimmy HW11 PRO продається зі знижкою: за 16 999 грн на момент публікації. Він постачається у великій картонній коробці зі зручною пластиковою ручкою для перенесення. На лицьовій стороні упаковки розміщена барвиста фотографія пристрою в інтерʼєрі, а також перераховані його основні переваги. 

В коробці знаходимо:

  • Моторний блок, який можна зняти та використовувати як ручний пилосос.

  • Центральна трубка.

  • Основна електрощітка у вигляді мʼякого ролика.

  • Моторизована мініщітка для матраців та меблів.

  • Маленька щітка зі щетиною для оббивки.

  • Щілинна насадка для важкодоступних місць.

  • Щіточка для чищення бака для брудної води.

  • Зарядна база.

  • Кабель живлення.

  • Пляшка фірмового мийного засобу від виробника пилососа.

  • Посібник користувача.

1.jpg

Дизайн Jimmy HW11 PRO

Конструкція та розташування основних елементів

Як і всі сучасні акумуляторні пилососи, HW11 PRO має видовжену конструкцію: повітряний тракт, циклонний фільтр і двигун розташовані на одній осі. Причому, дуже продумано:

  1. Моторний блок Jimmy HW11 PRO виготовлено з темно-сірого та сріблястого пластику, з акцентною вставкою кольору червоного золота. І тут на нас чекає приємний бонус — акумуляторний блок, який знаходиться біля мотора, можна зняти. Це завжди великий плюс, адже після зносу батареї непотрібно купляти новий пилосос, достатньо лише замінити батарею. Вона складається з шести стандартних батарей загальною місткістю 4000 мАг. 

  2. Блок вологого прибирання розділений на дві частини. Спереду знаходиться контейнер для брудної води та вологих відходів з системою фільтрації. Він зʼєднаний з корпусом, в який зверху вставляється подовжувальна трубка, а знизу — насадка з електрощіткою. Резервуар для брудної рідини закрито перфорованою сіточкоб, яка затримує велике сміття. А дрібний пил разом із водою збирається на дні прозорої ємності. Все це  можна легко вилити в каналізацію без страху, що вона забʼється. На кришці бака є два контакти для спрацьовування датчика переповнення. Також є бризкозахисний фільтр з чорного пінопласту, який затримує краплі води, не даючи їм потрапити в «суху зону». Резервуар для чистої води Jimmy HW11 PRO розташований не на корпусі, як у більшості подібних моделей, а безпосередньо над насадкою. Заправляти бак потрібно через отвір, закритий відкидною кришкою.

  3. Система подачі води на насадку розташована тут же, поруч з баком для чистої води. Через нього вода надходить до форсунки на передньому кінці щітки, яка розбризкує воду в автоматичному режимі. У передній частині ще є форсунка, яка розпилює воду в ручному режимі.

  4. Насадка для підлоги тут має вигляд ролика з мʼяким покриттям. До речі, у старшій моделі, Jimmy HW11 Pro Max, таких роликів вже два.

2.jpg

Управління та підключення

Керування пилососом здійснюється за допомогою двох кнопок на D-подібній ручці моторного блоку. Перша вмикає та вимикає пристрій, друга слугує для зміни потужності. На подовжувальній ручці дві кнопки повторюють аналогічні функції, а третя кнопка керує подачею води під час вологого прибирання. На кінці є ще одна кнопка для запуску самоочищення пристрою на базовій станції.

А на торці ручки моторного блоку є світлодіодний дисплей, виконаний з чорного пластику. Коли Jimmy HW11 PRO працює, на екрані зʼявляється інформація про режим роботи, необхідність заряджання, очищення тощо. Кругла кнопка над дисплеєм керує налаштуваннями голосового асистента. Коротке натискання перемикає мову оповіщень, а тривале — вмикає або вимикає звук.

На нижній стороні корпусу знаходиться 12-контактний розʼєм, за допомогою якого пристрій підключається до подовжувача. Цей порт забезпечує керування електрощіткою для підлоги, подачу живлення та заряджання акумулятора. Ще один розʼєм, чотириконтактний, розташований на торцевій частині: з його допомогою живиться електрощітка для меблів.

Хоча з опису дизайн Jimmy HW11 PRO може здаватися складним, коли тримаєш його в руках, все інтуїтивно зрозуміло. А тепер подивимось, що цікавого у цієї моделі з технічної точки зору.

2.3.jpg

Насадки

Цей пилосос для вологого прибирання постачається з трьома додатковими насадками:

  • Моторизована електрощітка для мʼяких меблів. Це ролик з двома рядами щетинок, які розташовані під невеликим кутом. Між щетинками є ще дві силіконові вставки. Шарнір насадки дозволяє нахиляти її в одній площині — в межах приблизно 40°. Для чищення її можна зняти, повернувши круглу заглушку на правому кінці насадки.

  • Насадка для щілин — вона ідеально підходить для очищення важкодоступних місць.

  • Широка щітка з мʼякою щетиною — для чищення меблів та навіть одягу.


Док-станція Jimmy HW11 PRO

Базова станція HW11 PRO призначена для обслуговування та заряджання. Вона виконана з чорного пластику. У передній частині плоского лотка є заглиблення: там пилосос миє свою насадку-ролик. Усередині корпусу встановлений вентилятор для просушування щіток. Тепле повітря подається на них протягом декількох годин після миття. Це виключає появу неприємних запахів і запобігає розмноженню шкідливої мікрофлори на велюрових елементах — чудове рішення для алергіків і не тільки.

Праворуч і ліворуч від док-станції кріпляться знімні підставки для аксесуарів. Одна з них призначена для розміщення насадки та щітки для очищення, на іншій можна розмістити пляшку з мийним засобом. Таким чином, девайс зберігається дуже компактно і зручно.


Технічні характеристики Jimmy HW11 PRO

3.jpg

Загальні параметри

Тип пилососа

▪ Вертикальний

▪ Бездротовий

▪ Миючий

▪ Автомобільний

Тип прибирання

▪ Сухе

▪ Вологе

▪ Збір рідин

Знімний ручний пилосос

Є

Самообслуговування

Прання насадки та сушіння гарячим повітрям на док-станції

Потужність всмоктування

100 Вт

Сила всмоктування

21 000 Па

Режими прибирання

▪ Автоматичний

▪ Стандартний

▪ Збір рідин

Регулювання потужності

Автоматичне

Розумний датчик забрудненості

Є

Розпилення води

▪ Автоматичне

▪ Ручне

Прибирання килимів

Так

Центральна трубка

Пряма

Насадки

▪ Основна електрощітка

▪ Насадка для мʼяких меблів

▪ Щілинна насадка

Борти у щітки

З одного боку

Система фільтрації

Циклон

Обʼєм пилозбірника

300 мл

Обʼєм бака для чистої води

600 мл

Обʼєм бака для брудної води

400 мл

Додаткові функції

Іонізація іонами срібла

Управління

Кнопки

Дисплей

LED

Індикація на дисплеї

▪ Помилки

▪ Рівень забрудненості

▪ Необхідність техн. обслуговування

▪ Залишок заряду

▪ Вибраний режим прибирання

Рівень шуму

80 дБ

Розмір у стандартній збірці (моторний блок, труба, основна електрощітка)

110 х 26 х 24 см

Вага у стандартній збірці

7.4 кг


Автономність і живлення Jimmy HW11 PRO

Місткість акумулятора

4 000 мАг

Особливості акумулятора

6*4.000 mAh, 86.4WH

Час роботи на одному заряді

▪ До 40 хв прибирання підлоги

▪ До 75 хвилин прибирання ручним пилососом

Час повного заряджання

5 годин

Потужність споживання

420 Вт


Як прибирає Jimmy HW11 PRO? Враження від тестування

4.jpg

Про режими роботи Jimmy HW11 PRO

Jimmy HW11 Pro працює в 3-х режимах, автоматичному та двох ручних:

  1. В автоматичному режимі він сам регулює потужність залежно від показань вбудованого датчика забрудененості. Це допомагає ефективніше використовувати заряд акумулятора.

  2. У стандартному ручному режимі він прибирає тверді підлоги. 

  3. Максимальний режим всмоктування призначений для килимів.


Про сухе прибирання

Цікаво, що навіть просто пилососити HW11 Pro не рекомендується з порожнім водяним фільтром. Сміття може пройти через основний резервуар і накопичитися під кришкою. Навіть якщо ви плануєте проводити тільки сухе прибирання, бажано залити трохи води в резервуар. 

Мені дуже сподобалось, що можна піти двома шляхами:

  1. Тільки пилососити. Нещодавно я переїхала, і в новій оселі багато килимів. Так от пилосос чудово з ними впорався. Функція автозбільшення потужності — це дійсно зручно, коли у вас великі обʼєми роботи.  

  2. Пилососити та протирати підлогу одночасно — це не прямо ретельне миття, а ніби підмітання вологим віником. У цьому режимі я прибрала паркетну підлогу у вітальні та спальнях — жодних розводів.

Окремо хочу сказати про насадку-ролик. З однієї сторони в неї звичайний бортик, з іншої — майже відсутній, тому такі насадки й називаються частково безбортовими. Так от: ця умовна відсутність борта добре працює на сходах. Тож якщо у вас двоповерховий будинок чи квартира, HW11 Pro зекономить вам час на прибиранні сходів та кутів.


Про вологе прибирання

А оце вже повноцінне ретельне миття підлоги. Я використала його на кухні, а саме на кахельній плитці. Вода у цьому режимі подається як автоматично, так і вручну. За замовчуванням вона подається на насадку, рівномірно зволожуючи її. Але можна вимкнути, натиснувши кнопку самоочищення: тоді пилосос перейде в режим сухого прибирання.

При необхідності можна використовувати ручне розпилення води, як я і зробила. В цьому випадку вода віялом розбризкується через сопло на лицьовій стороні насадки, зволожуючи робочу зону. Ручну подачу води можна комбінувати з автоматичною. Це навіть зручніше: видно ділянки, які потребують більш інтенсивного зволоження, і легше контролювати миття. А ще можна використовувати мийний засіб з комплекту, розвівши його у воді в співвідношенні 1 до 50.

4.4.jpg

Загальна зручність

Переваги Jimmy HW11 Pro:

  1. Процес збірки дуже простий та інтуїтивно зрозумілий. В інструкції детально описано кожен етап, особливу увагу приділено діям із кріпленням елементів.

  2. Пилосос зручно лежить у руці, ним легко керувати і він ефективно видаляє пил з одягу та меблів.

  3. Його можна припаркувати вертикально. Для мене це одна з найзручніших функцій у пилососі — бо коли приміщення велике, не треба іти до стіни, аби поставити девайс. У цьому режимі HW11 Pro на кілька секунд збільшує потужність до максимуму для очищення повітряного тракту, а потім автоматично вимикається. А коли знов продовжуєш прибирати, він повертається до звичайного режиму.

  4. Навколо цифрового дисплея розташовані індикатори різних режимів і станів: сушіння, засмічення повітропроводу, рівня заповнення резервуарів для чистої та брудної води, автоматичного розпилення води та режиму самоочищення. Написи на дисплеї розташовані таким чином, що під час прибирання зручно читати піктограми в робочому положенні. Однак символ режиму самоочищення і напис перевернуті: вони призначені для використання на базовій станції, коли дисплей пристрою повернутий від користувача. Це невелике, але продумане рішення, яке зазвичай ігнорується виробниками подібних пристроїв, але дизайнери Jimmy врахували цей аспект.

  5. Моторизована електрощітка чудово впоралась з собачою шерстю на моїх диванах. До речі, про тварин.

  6. До Jimmy HW11 Pro можна докупити щітку для грумінгу з подовжувальним шлангом. І комплект фільтрів також.

  7. Вбудоване голосове управління коментує кожну дію. Пристрій інформує про зміни в режимі роботи, виявлені несправності, нагадує про необхідність очистити  бак для брудної води, заповнити — для чистої води та вчасно увімкнути режим самоочищення. Втім, голосові сповіщення можна і вимкнути.

  8. Заряду батареї мені вистачало на 25-30 хвилин прибирання. Якби я не використовувала так багато режим максимального всмоктування, швидше за все, вистачило б на заявлені виробником 40 хвилин.


Недоліки Jimmy HW11 Pro:

  • Мені довелося звикати до ваги пилососа. Все-таки 7.4 кг — це немало. Це трохи більше, ніж у мого звичайного вертикального пилососа для сухого прибирання. Втім, значно менше, ніж у старого пилососа з аквафільтром).

  • А ще обʼєм бака для брудної рідини трохи менший за обʼєм бака для чистої води: сигнал про переповнення першого бака зазвичай звучить раніше, ніж повідомлення про необхідність наповнення другого.


Про очищення та самоочищення Jimmy HW11 PRO

Під час вологого прибирання значна частина сміття залишається всередині кошика-сепаратора. Тверді забруднення можна витрусити у відро для сміття, а воду з пилом, що накопичився на дні — вилити в каналізацію.

Значна кількість забруднень затримується в мийному фільтрі — при очищенні резервуара важливо не забувати про цей елемент. Вологе сміття можна легко витрусити з резервуара у відро для сміття, не забиваючи злив. 

А тепер про те, як Jimmy HW11 Pro чистить насадку:

  • Коли ми закінчили мити підлогу, встановлюємо пилосос на основу.

  • Зливаємо брудну воду з резервуара та наповнюємо нижній резервуар чистою водою.

  • Натискаємо кнопку на ручці, щоб запустити режим самоочищення.

  • Після цього пилосос протягом декількох хвилин промиває насадку. Періодично він збільшує потужність до максимуму для очищення повітряного тракту. А потім нагадує, що потрібно знову вилити брудну воду і залити чисту.

  • Завершивши самоочищення, девайс вмикає вентилятор базової станції, який сушить щітку протягом декількох годин.

Вся ця система запобігає розвитку бактерій на поверхні щітки, які можуть стати причиною неприємного запаху. Ну і завжди приємно, коли можна уникнути брудної роботи. Втім, періодично все ж доведеться промивати ролик вручну, особливо, якщо ви прибирали щось темне, наприклад, розлиту каву.

5.jpg

Висновки: кому підійде Jimmy HW11 PRO

Jimmy HW11 Pro поєднує в собі функції 3-х пилососів: одного ручного та двох вертикальних — для сухого та вологого прибирання підлоги. Він легко трансформується і забезпечує тривалу та ефективну роботу в будь-якій формі. 

Серед переваг цієї моделі — можливість відʼєднання ручного пилососа для прибирання меблів, прибирання з одночасним всмоктуванням сміття та миття поверхонь, швидке висихання після вологого прибирання та функція самоочищення насадки. Його вага трохи більша, ніж у традиційних вертикальних пристроїв без функції миття. Але це не викликає дискомфорту під час використання завдяки хорошій збалансованості та мʼяким колесам в основі підлогової насадки.

Після тестування HW11 Pro протягом кількох днів, в мене склалася думка, що він підійде тим, хто хоче мати один пилосос для усього: і щоб почистити килими, і щоб помити підлогу, і щоб прибрати у салоні машини чи освіжити мʼякі меблі. Ця багатофункціональність економить час і місце для зберігання — ідеально для сучасної оселі.

Який відпарювач для одягу вибрати? Найкращі моделі 2024Попередня статтяЯкий відпарювач для одягу вибрати? Найкращі моделі 2024Перкусійний масажер: який вибрати? Топ-4 моделі від WO.UAНаступна статтяПеркусійний масажер: який вибрати? Топ-4 моделі від WO.UA
Марія Горбань
Марія Горбань
Привіт! Я Марія) Мені 36, я родом з Бессарабії та живу у Києві. Обожнюю творчість, рух та пригоди. З дитинства я захоплююсь в’язанням і мистецтвом. А коли хочеться переключитись — біжу. Біг та туризм завжди тримають мене в тонусі, а найбільше я люблю підкорювати гори разом із партнером та собакою. Природа — величезне джерело натхнення для мене. А ще я обожнюю рок та джаз. Ритм, енергія та глибина цих жанрів завжди нагадують мені, хто я є. Хай там як, я кайфую від життя і ціную речі, які роблять його кращим. Тому я тут і тому хочу ділитись всім, що знаю про гаджети та технології. Мені є, що розповісти з власного досвіду, впевнена, що і вам також) Тож приєднуйтесь до мене, щоб разом відкривати нове у цьому світі. Нумо ділитись один з одним враженнями, обговорювати нові девайси, надихатись та експериментувати.

Ще публікації від Марія Горбань

Як вибрати масажерМарія Горбань - 30.08.24РекомендаціїЯк вибрати масажерМасажер – це пристрій, призначений для масажу тіла або окремих його ділянок. Пристрій може мати різну конструкцію та функції. Загалом він призначений для зняття напруги в м'язах, покращення кровообігу, мінімізації болю та для розслаблення. 75 Детальніше

Останні публікації з категорії акумуляторні пилососи

Кращі бездротові пилососи у 2024 роціМарія Горбань - 26.06.24РекомендаціїКращі бездротові пилососи у 2024 роціПрибирати з легкістю та без дротів? Саме для цього створені акумуляторні пилососи, які сьогодні все більше привертають увагу користувачів. Сучасні моделі вже не тільки мають просунуті фішки на кшталт самоочищення, але й можуть гідно конкурувати за рівнем потужності. Але як розібратись та знайти помічника, який не ... 1365 Детальніше
Купити товар із статті:
Бездротовий миючий пилосос Jimmy HW11 PRO 3 в 1
Бездротовий миючий пилосос Jimmy HW11 PRO 3 в 1
21 999 ₴
16 999 ₴

Категорії

Акумуляторні пилососи (7)