Каталог

Зв'язатися

RU
UA
Сервіси

Гарнітура Logitech G533 Black (981-000634)

Код: 53759
Артикул: 981-000634
Повідомити, коли з'явиться

Характеристики Logitech Logitech G533

Опір
32 Ом Ом
Наявність регулятора гучності
Так
Мінімальна частота, що відтворюється
20 Гц Гц
Максимальна частота, що відтворюється
20 кГц кГц
Наявність гарнітури
Так
Всі характеристики

Огляд Logitech Logitech G533

Гарнітура Logitech G533

G533 - ігрова гарнітура професійного рівня з повним набором функцій. Завдяки технології DTS Headphone: X вона може створювати об'ємне звучання в форматі 7.1, а дифузори Pro-G дозволяють їй відтворювати насичені звуки без будь-яких спотворень. Крім того, гарнітура відрізняється тривалим часом роботи від акумулятора (до 15 годин) і високою стійкістю сигналу підключення по бездротовій мережі.

  • Технологія об'ємного звучання 7.1
  • Час роботи батареї 15 год
  • Радіус дії бездротового зв'язку 15 м

DTS Headphone: X

Гарнітура G533 точно відтворює ігровий світ за допомогою технології об'ємного звучання 7.1. Це дозволяє легко виявити противника, визначити джерело загрози і розшукати все, що може представляти для вас інтерес. Гучність кожного з 7 звукових каналів можна налаштувати за допомогою ПО Logitech G HUB. Іншими словами, ви можете, наприклад, збільшити гучність задніх каналів, щоб краще чути те, що відбувається у вас за спиною.

Дифузора Pro-G

Звук відтворюється чітко і голосно - саме так, як задумував звукорежисер гри. Дифузори Pro-G виконані з комбінованого сітчастого матеріалу, який практично повністю усуває спотворення, забезпечуючи високу якість відтворення глибоких низьких і чистих високих звуків.

Новітня технологія бездротового зв'язку

В гарнітурі реалізована технологія передачі цифрового аудіосигналу на частоті 2,4 ГГц без втрати якості. Вона дозволяє обійтися без проводів і забезпечує неймовірно якісне звучання на відстані до 15 м. Випробування показали, що гарнітура G533 забезпечує стабільне підключення, навіть якщо поблизу є безліч джерел електромагнітних перешкод.

Призначення - перемога у грі

При розробці гарнітури G533 використовувалися кращі матеріали і новітні методи виробництва. Це міцна і в той же час легка модель, яка не завдасть дискомфорту при дуже тривалому носінні. G533 має легку повнорозмірну конструкцію, тому вона зручна для тривалих сеансів гри. Амбушури із сітчастого матеріалу, що застосовується у виробництві спортивних товарів, пропускають повітря і легко знімаються, щоб їх можна було помити.

15 годин роботи від батареї

В гарнітурі G533 використовується батарея з можливістю заміни. Її заряду вистачає, щоб проводити справжні геймерские марафони протягом 15 годин. Слідкуйте за рівнем заряду за допомогою ПО Logitech G HUB, щоб пристрій забороняв розрядилося в самий розпал гри.

Мікрофон з функцією шумозаглушення

Гарнітура G533 оснащена мікрофоном з шумозаглушення, завдяки якому можна спілкуватися під час гри, чітко чуючи голосу співрозмовників. Особливо зручно те, що при повороті мікрофона в верхнє положення автоматично відключається його звук. В гарнітурі також є функція самопрослуховування, що дозволяє гравцеві регулювати гучність звучання свого голосу, який чути йому в навушниках. Тепер вам не потрібно миритися з несподівано гучним виконанням своїх команд.

Елементи управління для тонкого налаштування

Зручно розташований регулятор гучності і кнопка відключення мікрофона на лівому навушнику дозволяють миттєво змінювати параметри звуку. Для тонкого налаштування використовуйте ПО Logitech G HUB: додатково можна налаштовувати параметри еквалайзера і об'ємного звучання, прослуховувати свій голос і задавати рівні звуку мікрофона для окремих ігор. Більш того, кнопці відключення звуку можна призначити безліч інших функцію, використовуючи її як G-клавішу, наприклад задати команду «відтворення/пауза» для запуску або зупинки треків.

ПОочуйте першими, почуйте всі

Використовуйте можливості штучного інтелекту, щоб створити для себе унікальне об'ємне звучання відповідно до анатомічних особливостей ваших вух. Завдяки Immerse ви зможете розрізнити, з якою сторони доносяться кроки супротивника і звуки перезарядки зброї; тепер в ваших руках серйозний козир - можливість почути ворога до того, як він почує вас. Функція ближнього бою переносить вас в саму гущу подій, і ви буквально відчуєте, як кулі проносяться повз. Розширюйте можливості гарнітури Logitech G за допомогою програми Immerse, перетворивши свої вуха в грізну зброю.

Характеристики Гарнітура Logitech G533 Black (981-000634)

Загальні параметри

Акустичне оформлення

Закритого типу

Призначення

Геймерські

Наявність гарнітури

Так

Особливості

Час роботи батареї 15 год

Тип кріплення

Оголівя

Тип мікрофону

Висувний

Тип навушників

Повнорозмірні

Чаші навушників

Квадратні
Гарантія та виробник

Бренд

Logitech

Гарантія

24 мес міс

Країна виробник товару

Китай

Країна реєстрації бренду

Швейцарія
Габарити, комплектація, колір

Вага

0,375 кг кг

Комплектація

Навушники, Кабель живлення, Документація

Розміри

197 х 189 х 85 мм
Можливості підключення та відтворення

Довжина кабеля

2 м м

Кабель

Двосторонній

Наявність регулятора гучності

Так
Аудіо параметри

Максимальна частота, що відтворюється

20 кГц кГц

Мінімальна частота, що відтворюється

20 Гц Гц

Наявність активного шумозаглушення

Ні

Співвідношення сигнал/шум

107 дБ дБ

Опір

32 Ом Ом

Тип випромінювача

Динамічний
Габарити та комплектація

Складна конструкція

Ні
Основні характеристики

Тип товару

Гарнітура до комп'ютера

Колір

Чорний