Каталог

Зв'язатися

RU
UA
Сервіси

Комплект охоронної сигналізації Ajax StarterKit Cam Plus White (000019854)

Код: 50984
Артикул: 000019854
Повідомити, коли з'явиться

Огляд Ajax Ajax StarterKit Cam Plus White

Комплект охоронної сигналізації Ajax StarterKit Cam Plus

Зв'язок із зовнішнім світом критичний для системи безпеки, вона визначає швидкість реагування на тривогу. Системою StarterKit Cam Plus керує Hub 2 Plus. Він оснащений Ethernet портом, Wi-Fi модулем і двома слотами для SIM-карт з підтримкою 4G (LTE). Чотири канали з швидким перемиканням в разі втрати зв'язку гарантують моментальну передачу тривог. А фотопідтвердження доставляються на пульт охоронної компанії і користувачам менш ніж за 9 секунд - навіть використовуючи мобільний зв'язок.

  • Система працює на Ethernet
  • Підключення до 200 пристроїв
  • Зв'язок між пристроями на відстані до 2000 метрів

Для об'єктів будь-якої складності

Комплект StarterKit Cam Plus - це основа для багаторівневої системи безпеки. До Hub 2 Plus можна підключити 200 пристроїв: охоронних датчиків з фотоверифікацією подій, а також сирен, пожежних датчиків і датчиків протікання, реле автоматизації, навіть модулів інтеграції провідних пристроїв.

Комплект охоронної сигналізації Ajax StarterKit Cam Plus Black (000019876)

Бездротовий датчик руху MotionCam

Інфрачервоний датчик Ajax MotionCam з вбудованою фотокамерою з перших кроків реагує на людину, маючи імунітет до тварин, що дозволяє виключити ймовірність помилкових спрацьовувань. Обробка сигналу відбувається 100% цифровим способом. Виявлення руху: 3 рівня налаштування чутливості; дальність - 12 метрів; кут огляду по горизонталі 88.5 °, по вертикалі - 80 °.

Комплект охоронної сигналізації Ajax StarterKit Cam Plus Black (000019876)

Автоматизує безпеку

Hub 2 Plus дозволяє створити 64 сценарії та мінімізувати вплив людського фактора на безпеку. Хаб може включати і відключати охорону об'єкта чи групи за розкладом. Моментально активувати дим-машину, якщо в приміщення проникнуть. Знеструмити приміщення і ввімкнути аварійне освітлення при пожежі. Або перекрити воду при протіканні. Керувати світлом, електрозамками, ролетами і гаражними воротами - при зміні статусу охорони, після натискання кнопки або по тривозі датчика.

Комплект охоронної сигналізації Ajax StarterKit Cam Plus Black (000019876)

Захищає великі об'єкти зі складною внутрішньою організацією

Бізнес-центри, заводи і багатоповерхові вілли з господарськими будівлями - Hub 2 Plus забезпечить безпеку найскладніших об'єктів. Новий хаб контролює до 200 пристроїв системи безки. Його дальність зв'язку досягає 2000 метрів, а радіомережа системи може покрити до 35 км2. Hub 2 Plus дозволяє створити 25 груп охорони і підключити 200 користувачів, щоб розділити охорону об'єкта на зони і чітко розмежувати доступ співробітників.

Комплект охоронної сигналізації Ajax StarterKit Cam Plus Black (000019876)

Стійкий до саботажу

Що б не сталося з Hub 2 Plus, охоронна компанія і користувачі будуть повідомлені. Хаб неможливо непомітно відключити, коли об'єкт знято з охорони. Якщо зловмисник спробує зняти пристрій з кріплення, моментально спрацює тривога за Тампере. А про зникнення зв'язку з хабом сервер Ajax Cloud може повідомити вже через 60 секунд завдяки частим опитуваннями. Навіть якщо знеструмити будинок, хаб продовжить обороняти об'єкт до 15 годин завдяки вбудованому резервному акумулятора.

Комплект охоронної сигналізації Ajax StarterKit Cam Plus Black (000019876)

Розвивається, а не старіє

Hub 2 Plus працює під керуванням операційної системи реального часу OS Malevich, розробленої Ajax Systems. Система гранично надійна, невразлива для вірусів і захищена від кібератак. Модульна архітектура спрощує розвиток OS Malevich. Система отримує нові можливості кілька разів на рік завдяки оновленням по повітрю. Процес не вимагає участі інженера монтажу або користувача і відбувається за лічені хвилини, коли система безпеки знята з охорони.

Комплект охоронної сигналізації Ajax StarterKit Cam Plus Black (000019876)

Характеристики Комплект охоронної сигналізації Ajax StarterKit Cam Plus White (000019854)

Гарантія та виробник

Бренд

Ajax

Гарантія

24 мес міс
Відеореєстратор

Вага

351 г г

Діапазон робочих температур

-10 °C...+ 40 °C
Автономність і живлення

Вбудований акумулятор

Так

Живлення

110 - 250 В

Час роботи від акумулятора

15 ч год

Ємність вбудованого акумулятора

3 А*ч
Габарити, комплектація, колір

Розміри

163 х 163 х 36 мм
Функціональні особливості

Дальність передачі бездротового сигналу

2 000 м м

Потужність радіопередавача датчиків

20 мВт

Максимальна кількість бездротових пристроїв що підключаються

200
Загальні параметри

Тип сенсора руху

Піроелектричний сенсор

Канали зв'язку

850/900/1800/1900 Мгц
Технічні властивості

Колір

Білий

Тип товару

Комплект охоронної сигналізації