Каталог

0 800 201 865

Оформити замовлення

Пн-Пт: 9:00 - 20:00
Сб-Вс: 10:00 - 19:00

дзвінок безкоштовний (по Україні)

0 800 209 145

Сервісний центр

Пн-Сб: 9:00 - 18:00
Вс: выходной

Передзвонити мені
RU
UA
Сервіси

Навушники з мікрофоном Sennheiser EPOS GSP 670 Black (1000233)

Написати відгук
Написати відгук
Код: 07035
Артикул: 1000233
Повідомити, коли з'явиться

Характеристики Sennheiser GSP 670

Час роботи на одному заряді
20 год
Підтримувані системи кодування звуку
AAC, aptX, aptX LL, SBC
Пиловологозахист
Немає
Вага
0.398 кг
Наявність активного шумозаглушення
Ні
Всі характеристики

Інші товари бренду Sennheiser

Огляд Sennheiser GSP 670

banner
Навушники з мікрофоном Sennheiser EPOS GSP 670 Black (1000233)
GSP 670 – це бездротова ігрова гарнітура преміум-класу для вимогливих геймерів. Налаштуйте об’ємний звук 7.1 за допомогою EPOS Gaming Suite і налаштуйте звук чату та ігри незалежно один від одного. Інтелектуальне керування акумулятором продовжує термін його служби, а Bluetooth дозволяє легко перемикатися між грою та телефоном. Налаштуйте звук, щоб досягти переваг на полі бою. Надягніть бездротову ігрову гарнітуру GSP 670 або використовуйте зовнішню звукову карту GSX 300, щоб оцінити різницю у звуку при налаштуванні параметрів звуку в EPOS Gaming Suite. Ми розробили EPOS Gaming Suite, щоб ви могли керувати звуком у грі. З повним еквалайзером, налаштуваннями керування шумом, налаштуванням мікрофона, налаштуваннями об'ємного звуку та багатьом іншим, вивчіть усі можливості та налаштуйте свій звук, щоб створити ідеальне звучання. Ви бачите, що чуєте. Коли ви граєте в гру, що вимагає швидких рефлексів, час, який проходить між прослуховуванням звуку та спостереженням за тим, як він впливає на вашого персонажа, може змінити хід гри! Інженери EPOS роблять все можливе, щоб зменшити затримку.
  • Бескомпромісна якість звуку
  • Чудова якість відтворення ігрового звуку в бездротовій ігровій гарнітурі
  • Передача без затримок забезпечує миттєвий зворотний зв’язок для підвищення продуктивності гри
  • Окремі елементи керування для чату та ігрового звуку, вбудовані безпосередньо в гарнітуру
  • Налаштуйте об`ємний звук 7.1 в EPOS Gaming Suite для Windows 10
Справжня бездротова свобода у грі
Повна свобода рухів, новітня технологія бездротової передачі аудіосигналу з мінімально можливою затримкою, чудовий фірмовий звук EPOS | SENNHEISER і до 20 годин роботи в автономному режимі - все це нова GSP 670 Wireless, ідеальна бездротова гарнітура для сучасного геймінгу.
descr img
Грайте, слухайте і спілкуйтеся без дротів
Завдяки розробленій компанією Sennheiser інноваційній технології бездротової передачі аудіо GSP 670 Wireless відтворює потужний і стабільно якісний звук з майже нульовою затримкою, незалежно від того, граєте ви на ПК чи на PlayStation® 4. Більш того, додатковий Bluetooth-канал також дає змогу легко й просто підключати цю гарнітуру до будь-якого сумісного смартфона та грати з таким же якісним звуком у мобільному режимі. При цьому буквально однією кнопкою можна перемикнутися на телефон, щоб відповісти на вхідний дзвінок, і тут же знову повернутися до гри, без найменших затримок у передачі сигналу і збоїв у звучанні геймплея.
descr img
Геймінг аудіофільського рівня
Унікальний аудіопотенціал геймерськой GSP 670 Wireless поєднує в собі всі 70 років напруженої та кропіткої роботи Sennheiser в області розробки й виробництва інноваційних апаратних та програмних рішень, досвід і майстерність великого колективу висококваліфікованих фахівців та високі стандарти якості компанії. Саме тому бездротова GSP 670 Wireless вміє відтворювати такий напрочуд теплий і глибокий бас, що абсолютно не порушує повноту й гармонійність звуку в діапазоні середніх і високих частот. І саме тому ця гарнітура надає можливість відмінно чути кожен нюанс гри та миттєво реагувати на будь-які, навіть найнесподіваніші зміни геймплея. Плюс, у фірмовому EPOS Gaming Suite в будь-який момент можна увімкнути 7.1-канальний об'ємний звук, а також доналаштувати звучання гри на свій смак чи за ситуацією.
descr img
Автономність з великим запасом
До 20 годин в активному режимі з підключенням через Bluetooth і до 16 годин в режимі мінімальної затримки (low-latency connection) без підзарядки - як бачимо, вбудована батарея GSP 670 Wireless дійсно орієнтована на найтриваліші ігрові сесії. Проте, на той випадок, коли після багатьох годин гри акумулятор гарнітури все-таки розрядиться (або його просто з якоїсь причини не встигли зарядити), у цієї моделі передбачена ще й функція зарядки безпосередньо в процесі роботи. Простіше кажучи, можна одночасно і грати, і заряджати GSP 670 Wireless. У режимі так званої "швидкої зарядки" через USB-порт комп'ютера батарея всього за 7 хвилин набирає заряд, котрого вистачить ще на 2 години роботи гарнітури в активному режимі.
descr img
Зв'язок рівня PRO
За надійність і стабільність вашого контакту з тіммейтами в грі у GSP 670 Wireless відповідає професійної якості мікрофон з поліпшеною системою шумопригнічення. Він надзвичайно ефективно мінімізує будь-який фоновий шум, і ви можете бути впевненим, що навіть у дуже галасливому оточенні для кожного зі співкомандників ваш голос звучатиме завжди голосно та виразно. А щоб вимкнути мікрофон або ненадовго його відключити, просто підніміть тримач угору.
descr img
На якій відстані від комп'ютера або смартфона гарнітура приймає і передає бездротовий аудіосигнал?
Не менше, ніж 10 метрів в режимі відтворення звуку з мінімальною затримкою (low-latency connection).
descr img
З якими ігровими платформами може працювати ця модель?
За допомогою адаптера GSA 70, що забезпечує прийом-передачу високоякісного аудіосигналу з мінімальною затримкою, GSP 670 Wireless підключається до ПК та ігрової консолі PS4. Окрім цього, по звичайному Bluetooth-каналу гарнітура може працювати з будь-якими сумісними ігровими пристроями, зокрема зі смартфонами.
descr img
Чи може GSP 670 Wireless відтворювати об'ємний звук?
Так, в режимі "Binaural Rendering Engine", який активується в меню фірмового додатка EPOS Gaming Suite, гарнітура відтворює повноформатний 7.1-канальний об'ємний звук.
descr img
Мікрофон студійної якості
Гарнітура GSP 670 оснащена найкращим у своєму класі мікрофоном. Мікрофон з удосконаленою функцією шумозаглушення і гнучким мікрофонним утримувачем для оптимального позиціонування гарантує передачу голосу студійної якості з мінімальним впливом навколишнього шуму. Щоб відключити мікрофон, досить підняти тримач - і ви вже поза ефіром!
descr img

Характеристики Навушники з мікрофоном Sennheiser EPOS GSP 670 Black (1000233)

Загальні параметри

Акустичне оформлення

Закритого типу

Матеріал амбушюр

Шкірзам

Призначення

Геймерські, Для комп'ютера, Для будинку

Наявність активного шумозаглушення

Ні

Наявність гарнітури

Так

Наявність регулятора гучності

Так

Особливості

Ігровий режим (зменшення затримки сигналу), Регульоване наголів'я, З регулятором гучності

Підтримка голосових асистентів

Немає

Пиловологозахист

Немає

Складна конструкція

Ні

Тип випромінювача

Динамічний

Тип кріплення

Оголівя

Тип навушників

Накладні

Тип підключення

Бездротове

Чаші навушників

Овальні
Гарантія та виробник

Бренд

Sennheiser

Країна реєстрації бренду

Німеччина
Бездротові технології

Версія Bluetooth

Bluetooth 5.0

Підтримка профілів Bluetooth

HSP, HFP, A2DP, AVRCP
Автономність і живлення

Час роботи на одному заряді

20 год
Додаткові функції

Додатково

Регулятор гучності, Багатоканальна система звучання, Кнопка відключення мікрофона, Швидка зарядка, Ігровий режим, М'яке оголов'я, Функція швидкого заряджання
Основні характеристики

Тип товару

Бездротові навушники
Габарити, комплектація, колір

Колір

Чорний