Каталог

Зв'язатися

RU
UA
Сервіси

Ноутбук Asus FX506HE-HN008 FullHD Gray (90NR0703-M01460)

Код: 67976
Артикул: 90NR0703-M01460
Повідомити, коли з'явиться

Характеристики Asus Asus FX506HE-HN008 FullHD

Діагональ дисплея
15,6 " "
Вага
2,3 кг кг
Обсяг пам'яті відеокарти
4 ГБ ГБ
Модель процесора
Intel Core i5-11400H
Загальний об'єм оперативної пам'яті
16 ГБ ГБ
Кількість ядер процесора
6 шт
Об'єм SSD
512 ГБ ГБ
Операційна система
DOS
Всі характеристики

Огляд Asus Asus FX506HE-HN008 FullHD

banner
Ноутбук TUF Gaming F15 - это высоконадежная геймерская платформа для победы в любой игре.
У його максимальну апаратну конфігурацію входять найновіший процесор Intel Core 11-го покоління та відеокарта GeForce, які гарантують високу швидкість та плавне зображення на IPS-дисплеї з частотою оновлення до 144 Гц. Ефективна система охолодження з функцією самоочищення гарантує стабільність під високими навантаженнями, у поєднанні з високою надійністю, яка характеризує всю серію TUF, робить цей ноутбук чудовим вибором для геймерів.
    < li class="product-card-descr__list-item">Сучасний та "агресивний" дизайн
  • Для будь-якої Вашої гри
  • Процесор та відеокарта дають безмежні можливості
  • Кристально чистий звук
Вражаючий стиль
Ноутбук доступний у двох кольорах: стильному сірому Eclipse Gray та агресивному чорному Graphite Black. Завдяки структурі на нижній панелі, що нагадує бджолині стільники, пристрій зручніше тримати під час перенесення. Вона візуально поєднується з ребрами жорсткості, виконаними у вигляді шестикутників по всьому корпусу. Текстурована обробка області під зап'ястями не тільки привабливо виглядає, а й стійка до забруднення.
descr img
Надійність
Нижня панель корпусу має спеціальну текстуру, яка перешкоджає вислизанню пристрою. Також у ній є вирізи, які виконують роль вентиляційних отворів.
descr img
Шліфована обробка
Витонченість ноутбука підкреслюють тонкі контрастні лінії шліфування на поверхні корпусу.
descr img
Для будь-якого завдання
Сучасна конфігурація робить ноутбук TUF Gaming F15 універсальним пристроєм, готовим забезпечити високу швидкість у широкому спектрі програм: іграх, трансляціях тощо. У максимальній конфігурації восьмиядерний процесор Intel Core i5 11-G ідеально підходить для багатозадачної роботи, а новітня відеокарта NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti здатна видати високу частоту кадрів у більшості популярних ігор. Для швидкого завантаження програм служить NVMe-накопичувач обсягом до 1 ТБ, підключений по шині PCIe, причому в ноутбуці є вільний слот для другого твердотільного накопичувача.
descr img
Грайте на максимум
Використовуючи графічний процесор з мікро архітектурою Ampere, що представляє друге покоління чіпів NVIDIA RTX, відеокарти серії GeForce RTX готові забезпечити фантастичну ігрову продуктивність за рахунок покращених обчислювальних блоків: RT-ядер тензорних ядер та потокових мультипроцесорів. Вони підтримують трасування променів у режимі реального часу та передові технології штучного інтелекту.
descr img
Архітектура NVIDIA Ampere
RT ядро другого покоління - у 2 рази швидше Тензорні ядра третього покоління – у 2 рази швидше Поточні мультипроцесори - у 2 рази швидше
descr img
RTX можливості
Фантастичний реалізм та висока швидкість, які стали можливими завдяки технологіям трасування променів та штучного інтелекту, – в іграх нового покоління!
descr img
DLSS технологія
Технологія згладжування з алгоритмами глибокого навчання NVIDIA DLSS забезпечує безкомпромісну якість зображення за рахунок використання наявних у відеокартах GeForce RTX тензорних ядер. Вона мало впливає на швидкість гри, що дозволить грати на максимальних налаштуваннях. Штучний інтелект – на службі у геймерів!
descr img
DYNAMIC BOOST 2.0
Основна на штучному інтелекті технологія Dynamic Boost 2.0 автоматично розподіляє напругу живлення між графічним процесором, відеопам'яттю та центральним процесором для забезпечення більшої продуктивності, ніж у її першій версії. Нейронна мережа, що використовується для Dynamic Boost 2.0, керує живленням з урахуванням частоти кадрів, тому ноутбук завжди працює з оптимальними параметрами – як у грі, так і під час створення мультимедійного контенту.
descr img
WHISPER MODE 2.0
Повністю оновлена технологія Whisper Mode 2.0 реалізується індивідуально в кожній моделі ігрового ноутбука, забезпечуючи новий рівень акустичного контролю. Користувач вибирає комфортну для себе шумність та штучний інтелект Whisper Mode 2.0 управляє вентиляторами системи охолодження так, щоб не перевищувати її, зберігаючи при цьому продуктивність компонентів на максимально можливому рівні.
descr img
RESIZABLE BAR
Функція зміни розміру базового адресного регістру, описана в стандарті PCI Express, дає центральному процесору повний доступ до відеопам'яті, що сприяє підвищенню частоти кадрів у багатьох іграх.
descr img
Платформа для творчості
Відеокарти серії GeForce RTX 30 підходять не тільки для ігор, але і для продуктивної роботи. Підтримка технологій штучного інтелекту, сумісність із програмною платформою NVIDIA Studio та висока продуктивність роблять їх відмінним вибором для тривимірного моделювання, редагування відео у форматі 8K та живих трансляцій.
descr img
Важливий кожен момент гри
Цільтесь точніше і реагуйте швидше за допомогою комплексу революційних технологій NVIDIA Reflex, що дозволяють виміряти та оптимізувати затримку відображення у змагальних іграх. Працює на ноутбуках із відеокартами серії GeForce RTX 30.
descr img
Все для стрімінгу
Апаратна підтримка обробки відеопотоку забезпечить чудову якість зображення під час онлайн-трансляцій, а новий додаток NVIDIA Broadcast, який на основі даних штучного інтелекту допоможе додатково покращити і картинку, і звук завдяки таким функціям як віртуальний фон та шумопоглинання для мікрофона. Ви завжди постанете перед своєю аудиторією в найкращому вигляді!
descr img
Уперед! До перемоги!
Грайте професійно на IPS-дисплеї з широким охопленням кольорів (100% sRGB) і частотою оновлення 240 Гц! Завдяки технології Adaptive-Sync, яка синхронізує частоту оновлення екрана з частотою виведення кадрів графічним процесором, усувається неприємний ефект розриву кадру та зменшується затримка відображення, що забезпечує як більш високу якість картинки, так і покращену реакцію гри на дії користувача. Крім того, до ноутбука можна підключити один або два зовнішні монітори через інтерфейси HDMI 2.0b і Thunderbolt 4.
descr img
Кришталево чистий звук
Вбудована аудіосистема ноутбука складається з двох динаміків, що видають потужне та насичене звучання. Реалізована технологія DTS: X Ultra формує віртуальний 7.1-канальний просторовий звук, допомагаючи краще орієнтуватися в ігровому просторі. Є вісім встановлених режимів, оптимізованих під ігри різних жанрів, музику та фільми, а також вбудований еквалайзер для додаткового налаштування аспектів звучання.
descr img
Кожен звук для Вас
Удосконалена технологія інтелектуального шумозаглушення покращує як вихідний, так і вхідний аудіосигнали при голосовому спілкуванні, щоб ви з товаришами по команді завжди чітко чули один одного. У аудіо параметрах можна встановити фільтрацію шумів для певних програм, наприклад утиліт голосової комунікації, щоб не торкатися внутрішньоігрових звуків. Технологія інтелектуального шумозаглушення використовує обчислювальні можливості центрального процесора, а не відеокарти, тому вона практично не впливає на швидкість гри.
descr img
Потужна система охолодження
Завдяки повноцінній системі охолодження ноутбук зможе підтримувати високу продуктивність протягом тривалого терміну служби. У ньому застосовуються три радіатори і чотири теплові трубки, а технологія самоочищення перешкоджає накопиченню пилу. Система охолодження може працювати в декількох режимах, призначених для різних сценаріїв використання ноутбука, що відрізняються один від одного рівнем продуктивності та шуму.
descr img
Будь-коли і в будь-якому місці
Куди б ви не прямували, цей легкий мобільний ноутбук по-справжньому складе вам приємну компанію, адже з ним ви не будете пов'язані проводами. Акумулятор великої ємності (90 Вт·ч) у поєднанні з енергоефективним процесором Intel надає тривалий час автономної роботи – до 14,7 години в режимі відтворення відео, а бездротовий модуль Wi-Fi 6-го покоління (802.11ax) забезпечує стабільний рівень сигналу і висока швидкість підключення у мережах сумісного стандарту.
descr img
Надійність армійського класу
Як і всі ноутбуки серії TUF Gaming, модель F15 відрізняється максимальною надійністю. Вона пройшла суворі тести якості, у тому числі згідно з американським військово-промисловим стандартом MIL-STD-810H. Такий пристрій без проблем витримає всі тяготи не дуже дбайливого повсякденного використання.
descr img
Оптимізація для будь-якої гри
Розкладка, як у звичайних зовнішніх клавіатур, повнокольорове підсвічування з можливістю персоналізації, виділено комбінацію WSAD – клавіатуру ноутбука TUF Gaming A15 спеціально оптимізовано для ігор. Технологія Overstroke забезпечує прискорене спрацювання клавіш, що буде особливо корисним для швидкого керування в динамічних сценах. Відповідно до духу серії TUF, клавіатура може похвалитися особливою довговічністю – її ресурс становить понад 20 мільйонів натискань.
descr img
Потужність без межі
Цей ноутбук підтримує апгрейд пам'яті та накопичувачів. Для доступу до них потрібно лише зняти нижню панель за допомогою звичайної викрутки. Цей процес полегшується тим, що один із кутів панелі кріпиться спеціальним пружним гвинтом і піднімається при його викручуванні. Збільшити конфігурацію можна також за рахунок зовнішніх пристроїв. Наприклад, інтерфейс Thunderbolt 4 дозволяє підключити пару 4K-моніторів або збільшити графічну продуктивність ноутбука TUF Gaming F15 в іграх і професійних додатках, додавши до нього зовнішню відеокарту.
descr img
Інтерфейси на будь-який випадок
Ноутбук пропонує велику кількість інтерфейсів для підключення різноманітної периферії, серед яких три високошвидкісні порти USB 3.2 Type-A. Для підключення зовнішнього монітора з роздільною здатністю 8K (або двох у режимі 4K/60 Гц) можна використовувати порт Thunderbolt 4, який здатний працювати як відеовихід DisplayPort 1.4. Також ноутбук має два бездротові інтерфейси: Bluetooth для мишок, гарнітур та інших сумісних пристроїв і Wi-Fi 802.11ax (2x2) для доступу до мереж Wi-Fi.
descr img
ПО Armoury Crate
Armoury Crate – це єдиний програмний центр керування ноутбуком. З його допомогою можна встановити системні параметри, відрегулювати підсвічування і навіть створити профілі з налаштуваннями, які будуть автоматично застосовуватися при запуску певних програм.
descr img

Характеристики Ноутбук Asus FX506HE-HN008 FullHD Gray (90NR0703-M01460)

Порти

3.5 мм jack

Так

DVI

Немає

Thunderbolt порт

Так

Кількість портів LAN

7

Порт Display Port

Немає

Порт HDMI

Так
Комунікації

3G-модуль

Ні

Bluetooth

Bluetooth 5.2

Wi-Fi

802.11ax
Акумулятор

Батарея

Незнімна

К-сть комірок акумулятора

3

Тип акумулятора

Li-ion

Енергетична ємність акумулятора

48 Вт·ч Вт·г
Загальні параметри

Безпека

Замок Kensington

Додаткові характеристики

Архітектура процесора Tiger Lake

Клас (Ноутбук)

Геймерський ноутбук

Короткі характеристики

Порт Thunderbolt

Операційна система

DOS
Гарантія та виробник

Бренд

Asus

Гарантія

12 мес міс

Країна виробник товару

Китай

Країна реєстрації бренду

Тайвань
Вбудоване додаткове обладнання

Веб камера

0.92 Мп

Вбудований мікрофон

Так

Кардрідер

Немає

Оптичний привід

Відсутній
Габарити, комплектація, колір

Вага

2,3 кг кг

Комплектація

Ноутбук, Адаптер живлення, Документація

Розміри

359 х 256 х 24.5 мм
Відеокарта

Відеокарта

NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti

Обсяг пам'яті відеокарти

4 ГБ ГБ

Виробник відеокарти

NVIDIA

Тип відеокарти

Дискретна

Тип відеопам'яті

GDDR6
Дисплей

Діагональ дисплея

15,6 " "

Поворот екрану на 360 °

Ні

Покриття екрану

Антиблікове

Роздільна здатність дисплея

1920 x 1080

Сенсорний дісплей

Ні

Тип екрану

IPS

Частота оновлення екрану

144 Гц Гц
Накопичувачі даних

Об'єм SSD

512 ГБ ГБ

Кількість слотів M.2

2

Тип накопичувача

SSD
Зручність використання

Клавіатура

З підсвічуванням

Наявність сканера відбитка пальця

Ні

Українська розкладка клавіатури

Немає
Оперативна пам'ять

Кількість слотів пам'яті

2

Загальний об'єм оперативної пам'яті

16 ГБ ГБ

Тип оперативної пам'яті

DDR4

Частота оперативної пам'яті

3 200 МГц МГц
Процесор

Кількість ядер процесора

6 шт

Модель процесора

Intel Core i5-11400H

Номінальна тактова частота

4,5 ГГц ГГц

Виробник процесора

Intel

Сімейство процесорів

Intel Core i5
Функціональні особливості

Порти USB

3 х USB 3.0
Технічні властивості

Тип товару

Ноутбук

Колір

Сірий