Каталог

Зв'язатися

RU
UA
Сервіси

Смарт-годинник Polar VANTAGE M White M/L (90069738)

Код: 34112
Артикул: 90069738
Повідомити, коли з'явиться

Характеристики Polar VANTAGE M

Діагональ дисплея
1,2 " "
Час роботи
12 дня
Роздільна здатність дисплея
240 х 240
Датчики і сенсори
Серцевого ритму, Крокомір
Всі характеристики

Огляд Polar VANTAGE M

Смарт-годинник Polar VANTAGE M White M/L (90069738)

Вдосконалений годинник для бігу і різних видів спорту

Polar VANTAGE M

Киньте виклик своїм можливостям з Polar VANTAGE M White M / L - універсальним годинником для бігу і різних видів спорту з GPS для всіх, хто любить встановлювати рекорди. Цей тонкий і легкий тренувальний компаньйон забезпечить вас всіма даними, необхідними для покращення результатів.

Вдосконалена система відстеження серцевого ритму на зап'ясті

Polar VANTAGE M

Polar VANTAGE M White M / L вимірює серцевий ритм на зап'ясті за допомогою технології поєднання датчиків Polar Precision Prime. Ця інновація поєднує оптичне вимірювання серцевого ритму і контактне вимірювання на шкірі для виключення будь-яких артефактів руху, які можуть порушити сигнал частоти серцевих скорочень і відобразити недостовірні показники. Таким чином, ваш серцевий ритм точно відстежується навіть під час найінтенсивніших сеансів тренувань.

Не відмовляйтеся від свого стилю

Polar VANTAGE M

Polar VANTAGE M White M / L підійде до будь-якого образу завдяки змінним браслетам. Виберіть вподобаний варіант з асортименту Polar.

Спортивні браслети. Міцні спортивні браслети Polar доступні в трьох кольорах: білому, чорному і червоному, а також в двох розмірах. Браслети виконані з термопластичного каучуку і силікону , вони відмінно сидять на зап'ясті. Плетені браслети. Додайте останній штрих до вашого вуличного стилю - надіньте плетений браслет, виготовлений з переробленого поліетилену. Плетені браслети представлені в трьох кольорах: білому, помаранчевому і кольорі petrol blue (сіро-зелено-синьому). Змішуйте і підбирайте.Polar VANTAGE M White M / L надає безліч стильних варіантів - ви можете носити його з будь-яким ремінцем, який кріпиться 22-міліметровими пружними стрижнями.

Оптимізуйте свої тренування з TRAINING LOAD PRO ™

Polar VANTAGE M

Коли ви тренуєтеся для досягнення певної мети, вам необхідно знати, як тренування навантажують ваше тіло для того, щоб знайти баланс між різними видами тренувань і відпочинком. Polar VANTAGE M White M / L показує, як сеанси тренувань навантажують ваше тіло і впливають на ваші результати.Training Load Pro відстежують вплив навантажень на серцево-судинну систему (кардіонавантаження), беручи до уваги загальний рівень напруги (суб'єктивне навантаження). Якщо ви використовуєте окремий вимірювач потужності бігу або їзди на велосипеді, ви також отримаєте показник тренувального навантаження на опорно-рухову систему (м'язове навантаження). Коли ви знаєте, яке навантаження отримує кожна система вашого організму, ви можете оптимізувати свої тренування, навантажуючи потрібну систему в потрібний час. Ви отримуєте числове значення, голосовий звіт і візуальну шкалу для кожного тренувального навантаження.

Кардіонавантаження

Polar VANTAGE M

Показник кардіонавантаження відображає, яке навантаження отримує ваша серцево-судинна система під час сеансу тренування. Він розраховується після кожного тренування на основі даних про частоту серцевих скорочень. Показник вашого кардіонавантаження розраховується як тренувальний імпульс (TRIMP) - загальноприйнятий метод кількісної оцінки тренувального навантаження.

Напруга і витривалість

Polar VANTAGE M

Крім тренувального навантаження під час індивідуальних сеансів тренувань ви можете відстежувати процес формування кардіонавантаження в динаміці. Напруга показує, наскільки ви навантажували себе тренуваннями останнім часом. Це показник середньодобового навантаження за останні 7 днів. Витривалість описує, наскільки ви підготовлені до кардіотренування. Це показник середньодобового навантаження за останні 28 днів. Для розвитку витривалості під час кардіотренувань поступово збільшуйте їх тривалість. Статус кардіонавантаження визначає, наскільки ваша напруга співвідноситься з витривалістю, і оцінює, як тренування впливають на ваше тіло.

Один годинник, понад 130 видів спорту

Виберіть ваш улюблений вид спорту з понад 130 видів і додайте спортивний профіль в VANTAGE M White M / L у додатку Polar Flow. Ви можете додати до 20 спортивних профілів у ваш спортивний годинник та встановити індивідуальні налаштування для кожного. Наприклад, ви можете задати індивідуальні налаштування для серцевого ритму, зон швидкості і потужності, та вибирати, які дані ви хочете бачити на циферблаті під час тренувань. Використання правильного спортивного профілю дозволяє вам оновлювати журнал тренувань в додатку Polar Flow. Ви також можете отримувати спеціальні звіти для кожного виду спорту.

Ідеальна платформа для тренувань, призначених для спортсменів, які відстежують дані

Годинник VANTAGE M White M / L ефективно працює з Polar Flow - онлайн-вікном для тренувань, сну і активності. Завдяки Polar Flow всі дані ваших тренувань доступні в одному місці. Крім того, ви можете синхронізувати свої дані з іншими спортивними онлайн-спільнотами, такими як Strava і TrainingPeaks.

Плануйте, тренуйтеся, аналізуйте

Ви отримуєте автоматичний щоденник тренувань, комплексні інструменти планування і аналізу тренувань, звіти про прогрес і підтримку спільноти Polar Flow.

Характеристики Смарт-годинник Polar VANTAGE M White M/L (90069738)

Загальні параметри

Сумісна ОС

Android, Windows, iOS

Операційна система

Інша

Для кого

Універсальні

Серія

VANTAGE M

Модельний ряд

2019

Тип пристрою

Спортивний годинник

Особливості

Захист від води, пилу, Контроль денної активності
Гарантія та виробник

Гарантія

24 мес міс

Бренд

Polar

Країна реєстрації бренду

Фінляндія
Фітнес функції

Датчики і сенсори

Серцевого ритму, Крокомір

Спортивні режими

Біг, Велотренажер, Кардіо і Еліптичні тренажери, Плавання в басейні, Силові тренування

Вбудований пульсометр

З вбудованим пульсометром
Дисплей

Роздільна здатність дисплея

240 х 240

Форма дисплея

Круглі

Розмір дисплея

46 мм мм

Тип матриці

OLED

Сенсорний дисплей

Так

Діагональ дисплея

1,2 " "
Технічні властивості

Тип товару

Cпортивнi годинники

Колір

Білий
Ремінець

Матеріал ремінця

Силікон

Колір ремінця

Білий

Тип ремінця

Спортивний

Ширина (змінного) ремінця

22 мм мм
Габарити, комплектація, колір

Колір корпусу

Білий

Вага (без упаковки)

0,045 кг кг

Вага

45 г г
Корпус пристрою та умови експлуатації

Матеріал корпусу

Полікарбонат

Водонепроникність

30 м м
Аудіо параметри

Вбудований мікрофон

Ні
Смарт функції

Повідомлення

SMS, Події календаря, Соціальні мережі, Про надходження нових події, Електронна пошта

Розумний будильник

Так

Музика безпосередньо з пристрою

Ні
Можливості підключення та інші характеристики

Підтримка зовнішніх датчиків та сенсорів

Ні

Wi-Fi

Ні
Автономність і живлення

Час роботи

12 дня

Ємність аккумулятору

230 мА·ч мА·год
Можливості підключення та відтворення

Версія Bluetooth

4.1