Каталог

Зв'язатися

RU
UA
Сервіси

Телевізор Aiwa JH32DS700S_rev.2020

Написати відгук
Код: 52854
Артикул: JH32DS700S_rev.2020
Повідомити, коли з'явиться

Характеристики Телевізор Aiwa JH32DS700S_rev.2020

Тип матриці
SVA
Діагональ екрану
32 " "
Максимальна роздільна здатність екрану
1366 х 768
Підтримка Smart TV
Так
Всі характеристики

Огляд Телевізор Aiwa JH32DS700S_rev.2020

Телевізор Aiwa JH32DS700S_rev.2020

Aiwa JH32DS700S rev.2020 - новий безрамковий смарт-телевізор з діагоналлю екрану 32", роздільною здатністю HD (1366 x 768), багатим функціоналом і фірмовим звучанням Aiwa. Оснащений потужним 4-х ядерним процесором, функцією Chromecast і DLNA (передача контенту на екран), вбудованим USB-медіаплеєром для перегляду відео та фото-контенту. Телевізор має ліцензійний Android 9.0 і широкі можливості підключення.

  • Підтримка Smart TV
  • Оперативна пам'ять 1 ГБ
  • Вбудована пам'ять 8 ГБ
  • Вбудований USB медіаплеєр
  • Операційна система Android 9.0

Ультратонкий дизайн

Сучасний дизайн, тонка практично відсутня рамка по периметру, «розумний» функціонал і підсвічування DLED, все це поміщено в витончений корпус. Модель укомплектована надійними ніжками-підставками, що дозволяють розмістити її на тумбі і оснащена стандартним кріпленням VESA 200 x 200 для розміщення на стіні. Такий компактний і стильний девайс прикрасить будь-який інтер'єр.

Якісне зображення

Пориньте в те, що відбувається по той бік екрану c 32 дюймовим дисплеєм в HD (1366 x 768) і великими кутами огляду в 178  х 178 градусів. Насолоджуйтесь деталізованої картинкою і насиченими кольорами з сучасною MVA матрицею.

Сертифікований Android

Модель Aiwa JH32DS700S rev.2020 має ліцензійний GOOGLE TV, а це значить, що ви отримуєте доступ до безкрайніх інтернет-просторів, де за допомогою Google Play зможете завантажувати безліч фільмів, ігор, програм, популярних музичних треків або переглядати онлайн-трансляції та відео з YouTube в будь-який зручний для вас час і це все з постійними автооновленням і підтримкою від GOOGLE.

Чисте звучання

Насолоджуйтесь кристально-чистим і об'ємним цифровим звуком, в кращих традиціях Aiwa. Опинитеся прямо в центрі подій і по-справжньому насолодитеся потужним звуковим супроводом.

Висока продуктивність

Сучасний 4-х ядерний процесор ARM CA55 в поєднанні з 1 ГБ оперативної і 8 ГБ вбудованої пам'яті, забезпечить плавне управління меню і додатками, швидке перемикання каналів і зручний серфінг в інтернеті без підвисань.

Широкі можливості підключення

Підключайтеся до Інтернету за допомогою мережевого кабелю або Wi-Fi. Телевізор оснащений портами HDMI х2 (підключення до комп'ютера або ігрової консолі), USB x2 (підключення USB-пристрою і додаткової техніки), 1 x AV, роз'єм для навушників, вхід антени (RF), SPDIF. Так само можливе підключення ефірної антени або кабельного ТБ.

Безліч корисних функцій

Функція Time Shift дозволить вам ставити на паузу або перемотувати телевізійний ефір. А завдяки функції PVR Ви зможете записувати ваші улюблені серіали і фільми, популярні шоу і телепрограми на USB-накопичувач і переглядати їх в будь-який зручний час.

Аналогове та цифрове ТБ

Телевізор JH32DS700S оснащений аналоговим (ATV) і цифровим тюнером (DVB-C / DVB-T / DVB-T2). З їх допомогою можна підключатися до кабельних мереж, переглядати безкоштовне цифрове телебачення Т2. Вбудований медіаплеєр підтримує велику кількість мультимедійних форматів і дозволяє переглядати фото і відео контент з зовнішніх USB-накопичувачів.

Chromecast і DLNA

Унікальні технології Chromecast і DLNA дозволяють передавати по домашньої мережі різний медіаконтент (ігри, музичні кліпи, відеоролики, фільми, спортивні матчі і багато іншого) прямо на екран телевізора з вашого смартфона і транслювати його в режимі реального часу. Телевізор Aiwa JH32DS700S rev.2020 працює на базі сертифікованої операційної системи Android 9.0.

Характеристики Телевізор Aiwa JH32DS700S_rev.2020

Гарантія та виробник

Бренд

Aiwa

Країна-виробник товару

Китай

Гарантія

12 мес міс

Країна реєстрації бренду

Китай
Дисплей

Максимальна роздільна здатність екрану

1366 х 768

Діагональ екрану

32 " "

Тип матриці

SVA

Форма екрану

Плоский

Контрастність

1200:1

Процесор зображення

ARM CA53 Quad Core

Покриття екрану

Матова

Діапазони цифрового тюнера

DVB-C, DVB-T, DVB-T2
Смарт функції

Підтримка Smart TV

Так

Операційна система

Android TV
Комунікації

ТВ-тюнер

2 ТВ-тюнера (аналоговий + цифровий)

HDR

Так

Wi-Fi

Так

Bluetooth

Так
Габарити, комплектація, колір

Комплектація

Телевизор, Пульт ДУ, Документация

Розміри з підставкою

724 х 471 х 180 мм мм
Загальні параметри

Підтримка 3D

Ні

Частота оновлення

60 Гц Гц

Енергоспоживання

45

VESA

200 х 200 мм мм

Вихідна потужність

20 Вт Вт

Додаткові характеристики

Hi-Fi BASS SPEAKER, Таймер сна

Технологія дисплея

LED
Аудіо параметри

Аудіосистема

Так
Технічні властивості

Тип товару

Телевiзор