Каталог

Зв'язатися

RU
UA
Сервіси

Зволожувач повітря Electrolux EHU-3810D

Код: 25263
Артикул: EHU-3810D
Повідомити, коли з'явиться

Характеристики Electrolux EHU-3810D

Споживана потужність
30 Вт
Таймер
Так
Площа обслуговування
45 м2
Дисплей
Так
Всі характеристики

Огляд Electrolux EHU-3810D

Зволожувач повітря Electrolux EHU-3810D

Зволожувач повітря ELECTROLUX EHU-3810D

Electrolux EHU-3810D є сучасний ультразвуковий зволожувач повітря з інтелектуальним керуванням, ефективною системою фільтрації і високою продуктивністю роботи зі створення чистого і максимально комфортного мікроклімату в приміщенні.

Нове слово в світі кліматичної техніки

Потрібний пристрій в будинку

Ключовим фактором вашого здоров'я і всієї вашої родини є повітря, яке ми вдихаємо більшу частину часу. Це відбувається у нас вдома. А в будь-якому, навіть добре прибираючому і вентильованому житлу можуть накопичуватися патогенні мікроорганізми, суперечки і віруси. А з урахуванням того, що вологість повітря відіграє не менш важливу роль в підтримці здорового способу життя, то новий зволожувач Electrolux стане справжнім відкриттям для вас. Це незвичайний пристрій поєднує в собі інтелектуальний прилад, який контролює підтримання чистого і зволоженого повітря в приміщенні, а також може допомагати вам здійснювати цілий комплекс вправ. Багаторівневі системи фільтрації та очищення, пастеризація води, ароматерапія і автоматичне виявлення присутності людей в приміщенні - це лише частина того, на що здатний новий Electrolux EHU-3815D.

Дизайн і підсвічування

Для інтер'єру

Такого роду пристрої завжди служать прикрасою інтер'єру, і вони можуть займати почесне місце в центрі кімнати. Це не тільки поліпшить їх вплив на навколишнє повітря, але і додасть особливий ультрасучасний шарм вашому житлу. Два рівня підсвічування, спрямовані на релаксацію і відпочинок, допоможуть розслабитися після активного дня і звільнити свою свідомість від зайвих і непотрібних думок.

Революційні способи управління

Просто і зручно

Завдяки фірмовим модулям розширення функціональності, якими можна до укомплектувати зволожувач Electrolux EHU-3810D, ви отримуєте мультифункціональний пристрій з ультрасучасними можливостями. Так, наприклад, ви можете керувати ним зі смартфона через фірмовий мобільний додаток з будь-якої точки світу, або ж налаштувати його роботу так, щоб він сам вмикався, виявивши рух поруч з собою. Також можна використовувати спеціальний пульт, який до того ж є метеостанцією або налаштувати встановлені режими роботи за допомогою сенсорної шкали Sense Touch.

Багаторівнева система очищення і фільтрації

Досконала очистка

Заливаючи воду в зволожувач Electrolux EHU-3810D, ви можете бути впевнені, що на виході ви отримаєте найчистіший і знезаражений пар, який не заподіє шкоди ні вам, ні найменшим членам родини. Перш за все вода очищається за допомогою антибактеріального фільтра з іонами срібла. Це знищує безліч бактерій і пом'якшує воду, щоб зменшити кількість солей і тим самим утворення накипу. Після цього вода підігрівається і проходить стерилізацію за допомогою 4-рівневої системи очищення, в тому числі за допомогою ультрафіолету.

Незамінний помічник в будинку

Максимум користі

Функції такого багатогранного побутового приладу як зволожувач Electrolux EHU-3810D складно недооцінити. Він унікальний і з подібними завданнями не здатний впоратись жоден інший пристрій. Він ідеальний і навіть необхідний для дітей, так як контроль вологості і температури - це запорука здоров'я, особливо під час формування імунітету. Для всіх інших він є непорушним бар'єром, що захищає від алергії, пилових кліщів, вірусів, грибків і різних бактерій. А його сучасні функції таймера, будильника, системи дихальних вправ PRANA обов'язково оцінить кожен, хто любить комфорт, спокій і затишок. Розслабляйтеся, отримуйте естетичне задоволення і дихайте здоровим повітрям завдяки зволожувачу Electrolux EHU-3810D і прилив сил і енергії не змусить довго чекати.

Характеристики Зволожувач повітря Electrolux EHU-3810D

Додаткові функції

Гигростат (регулировка влажности)

Так
Габарити, комплектація, колір

Вага

3 кг

Розміри

405 x 209 x 209 мм
Дисплей

Дисплей

Так
Гарантія та виробник

Гарантія

2 міс

Бренд

Electrolux

Країна реєстрації бренду

Швеція

Країна виробник товару

Китай
Технічні властивості

Тип товару

Зволожувач повітря

Колір

Чорний
Обмеження зони прибирання

Площа обслуговування

45 м2
Ємності та їх параметри

Ємність резервуара для води

5 л
Загальні параметри

Основні функції

Зволоження

Тип вбудованого управління

Електромеханічне

Тип

Ультразвуковий

Споживана потужність

30 Вт

Тип пристрою

Зволожувач повітря
Таймер

Таймер

Так